Selectează o Pagină

MESAJE ȘI INSPIRAȚII CEREȘTI IMPORTANTE,TRANSMISE LA MEDUGORJE ÎN LUNA IANUARIE 2023, prin Emilia Mezei

Inspirație Divină, prima vineri 6 ianuarie 2023, Krizevac-Medugorje, Emilia Mezei
(video 2 minute și 12 secunde)

Voi posta și videoclipul!

Dragii mei, vă salut pe toții cu mare drag, sunt Emilia Mezei, și astăzi prima vineri din an, 6 ianuarie 2023, vă transmit tuturor multe salutări, multe binecuvântări, multă pace. Un AN NOU FERICIT! În ciuda tuturor greutăților, să nu ne descurajăm, ce să ne întărim în credință și iubire…să ne gândim că TOTUL ESTE TRECĂTOR PE ACEST PĂMÂNT…ȘI SĂ NE PREGĂTIM PENTRU CASA NOASTRĂ CEREASCĂ, FERICIREA VEȘNICĂ-PARADISUL!
Să facem tot ce putem…SĂ NU CĂDEM PRADĂ ÎNCERCĂRILOR ȘI ISPITELOR, SĂ NU NE DESCURAJĂM…SĂ AVEM SPERANȚĂ. SĂ-I MULȚUMIM SFINTEI TREIMI CĂ ÎNCĂ SFÂNTA FECIOARĂ MARIA ESTE CU NOI, REGINA PĂCII, ESTE PACE…ȘI INDIFERENT CE VA FI, NOI SĂ RĂMÂNEM PUTERNICI ȘI STATORNICI ÎN CREDINȚĂ PÂNĂ LA MOARTE… CĂ CEL CE VA RĂBDA PÂNĂ LA SFÂRȘIT ACELA SE VA MÂNTUI.(Matei 24:13)
Acesta să fie scopul nostru; MÂNTUIREA SUFLETULUI ȘI SĂ AJUNGEM CU TOȚII CU BINE ÎN PARADIS, FERICIREA VEȘNICĂ…ESTE PENTRU TOTDEAUNA!
VIAȚA ASTA ESTE TRECĂTOARE, ȘI INDIFERENT CE VA FI ȘI CUM VA FI, NOI SĂ FIM OPTIMIȘTI, ÎNCREZĂTORI, ÎN VICTORIA BINELUI, A IUBIRII ȘI A ADEVĂRULUI…ȘI CU DUMNEZEU ÎNAINTE!!!
AN NOU FERICIT, BINECUVÂNTAT! NU VĂ TEMEȚI CĂ DUMNEZEU ESTE CU NOI, DOMNUL ISUS ESTE MEREU CU NOI,CUM NE-A PROMIS; ”EU SUNT CU VOI ÎN TOATE ZILELE PĂNĂ LA SFÂRȘITUL VEACULUI”( Matei 28:20)
EL ESTE CU NOI, DAR ȘI NOI TREBUIE SĂ FIM ALĂTURI DE EL, SĂ RESPECTĂM PORUNCILE CEREȘTI, ÎN SPECIAL PORUNCA IUBIRII, SĂ IUBIM SINCER, SĂ IERTĂM…SĂ NU LĂSĂM CA CEL RĂU SĂ NE ÎNVINGĂ, SĂ ÎNVINGEM NOI RĂUL PRIN BINE ȘI PRIN IUBIRE. (Romani 12:21)
Cu aceste gănduri vă doresc tuturor, AN NOU FERICIT BINECUVÂNTAT, multe salutări, multe binecuvântări.
Aici, astăzi, avem și o LUNĂ MIRACULOASĂ de pe KRIZEVAC.
Fiți binecuvântați cu toții!
Vă iubesc pe toți,Emilia Mezei

Mesaj de la Domnul Isus și Fecioara Maria, prima sâmbătă, 7 ianuarie 2023, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Link Mesaj;https://emilia.ro/mesaj-de-la-domnul-isus-si-fecioara-mariaprima-sambata-7-ianuarie-2023-medugorje-transmis-prin-emilia-mezei/

Mesaj Important de la Domnul ISUS, vineri 20.01.2023, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Link Mesaj; https://emilia.ro/mesaj-important-de-la-domnul-isus-vineri-20-01-2023-medugorje-transmis-prin-emilia-mezei/

Mesaj IMPORTANT de la DOMNUL ISUS, 26.01.2023, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Link Mesaj; https://emilia.ro/mesaj-important-de-la-domnul-isus-26-01-2023-medugorje-transmis-prin-emilia-mezei/

Voi posta și videoclipul cu acest Mesaj din 26.01.2023

Dragii mei, acestea sunt toate Mesajele și Inspirațiile Cerești din luna ianuarie 2023 postate din nou în ordine cronologică

Vă recomand să le citiți și să le DISTRIBUIȚI tuturor celor dragi, dar în special celor care încă nu au cunoscut Iubirea infinită a BUNULUI DUMNEZEU-TATĂL NOSTRU CERESC și NU-L CUNOSC PE DOMNUL ISUS, IUBITUL NOSTRU DOMN, RĂSCUMPĂRĂTOR, MÂNTUITOR, ȘI REGE .

Vă mulțumesc.
Fiți binecuvântați,Emilia Mezei