Selectează o Pagină

Mesaj Important de la Domnul ISUS, vineri 20.01.2023, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul ISUS, vineri 20.01.2023, în Biserica Sfântul Jacob din Medugorje, după Sfânta Liturghie de seară în timpul Venerării Sfintei Cruci, Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, nu vreau să vă descurajez, dar din păcate vă aflați înaintea unor evenimente dramatice…toate acestea se vor întîmpla datorită consecințelor faptelor și alegerilor voastre. Din păcate pe pămînt este foarte puțină iubire, bunătate și pace…Nu vă doriți cu adevărat să vă schimbați viețile în bine, să fiți mai buni, să iubiți și să iertați sincer pe aproapele vostru. Este multă ură și dușmănie între voi…și din păcate, toate acestea vor atrage foarte multe suferințe.

ISUS RASTIGNIT

https://emilia.ro/stiti-cate-lovituri-a-primit-domnul-isus-pentru-pacatele-noastre-5480-de-lovituri/

EU AM FĂCUT TOTUL DIN IUBIRE PENTRU VOI, CA VOI SĂ FIȚI LIBERI ȘI FERICIȚI PENTRU TOTDEAUNA.
Dar, voi sunteți indiferenți, nepăsători…NU MĂ RESPECTAȚI ȘI IUBIȚI CU ADEVĂRAT, NU ȚINEȚI CONT DE LEGILE CEREȘTI…NU RESPECTAȚI PORUNCA IUBIRII…ȘI DE ACEEA PACEA ESTE ÎN MARE PERICOL, PENTRU CĂ VOI NU AVEȚI PACE ÎN INIMILE VOASTRE…ESTE MULTĂ DEZBINARE, INVIDIE, DUȘMĂNIE ÎNTRE VOI, ÎN FAMILII…IUBITA MEA MAMĂ SUFERĂ FOARTE MULT PENTRU VOI, PENTRU TOATE SUFLETELE OSÂNDITE. DE ACEEA, DRAGII MEI DIN NOU VĂ IMPLOR, DACĂ MĂ IUBIȚI, SĂ FACEȚI PACE UNII CU ALȚII…SĂ RESPECTAȚI PORUNCILE CEREȘTI…SĂ IUBIȚI SINCER ȘI SĂ VĂ IERTAȚI.

NU VĂ ÎNGRIJORAȚI DE VIITOR…ÎNGRIJORAȚI-VĂ DE SUFLETUL VOSTRU!
ESTE IMPORTANT CA ACUM, SĂ FACEȚI TOT CE PUTEȚI PENTRU A VĂ SALVA SUFLETUL…ȘI AI ASIGURA UN LOC IMPORTANT DUPĂ PĂRĂSIREA ACESTUI PĂMÂNT.

VENIȚI ACUM LA MINE, CA SĂ FIȚI SALVAȚI!!!

VENIȚI LA MINE CU INIMILE SMERITE…PRIVIȚI CRUCEA, IUBIREA MEA PENTRU VOI ȘI ÎNTREAGA OMENIRE
CONTEMPLAȚI CRUCEA ȘI VEȚI SIMȚI IUBIRE, ÎNDURARE, PACE ȘI SPERANȚĂ.
VENIȚI LA MINE CA SĂ FIȚI SALVAȚI…EU VĂ IUBESC PE TOȚI AȘA CUM SUNTEȚI…ȘI DORESC SĂ VĂ SALVEZ SUFLETELE, SĂ VĂ DUC ÎN BRAȚELE TATĂLUI CERESC CA SĂ PUTEȚI AJUNGE ÎN FERICIREA ETERNĂ.

Vă iubesc pe toți și vă aștept cu multă nerăbdare și iubire.
Rămâneți în Pace și Iubire.
Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus, Regele Omenirii

Comentariu la Mesaj: INSPIRAȚIE DIVINĂ 17.02.2023, Emilia Mezei

Dragii mei, scriu aceste rânduri cu inima întristată, din cauză că noi, în special creștinii care am cunoscut Iubirea lui Dumnezeu, în loc să devenim mai buni, să ne ajutăm ca adevărați frați, să ne sprijinim,…ne rănim unii pe alții, ne provocăm suferințe…și astfel RĂNIM ȘI CELE 2 INIMI SFINTE…NE PIERDEM PACEA, BUCURIA…DEVENIM PROPRII NOȘTRI DUȘMANI... ȘI DĂM PUTERE CELUI RĂU ASUPRA NOASTRĂ ȘI A VIEȚII NOASTRE...

IUBITUL NOSTRU TATĂ CERESC, DUMNEZEU ATOTPUTERNIC, NU MAI ȘTIE CE SĂ FACĂ CA SĂ NE AJUTE, SĂ NE SALVEZE, CA SĂ AJUNGEM ÎN PARADIS, FERICIREA ETERNĂ.

DUMNEZEU A FĂCUT TOTUL PENTRU NOI!!!

NU UITAȚI CĂ FECIOARA MARIA, IUBITA NOASTRĂ MAMĂ CEREASCĂ A VENIT LA NOI CA ȘI REGINA PĂCII, PENTRU CĂ DUMNEZEU VREA PACE...CÎND AI PACE AI TOTUL!!!

PACE-PACE-PACE!!!

BUNUL DUMNEZEU, PERMITE SFINTEI FECIOARE MARIA, REGINA PĂCII SĂ COBOARE ZILNIC DIN PARADIS CA SĂ NE AJUTE, SĂ NE TRANSMITĂ MESAJE, SĂ NE CĂLĂUZEASCĂ, SĂ NE POVĂȚUIEASCĂ, SĂ NE PROTEJEZE DE CEL RĂU, SĂ NE MIJLOCEASCĂ HARURI…SĂ NE CONDUCĂ LA DOMNUL ISUS CA SĂ PUTEM AJUNGE ÎN FERICIREA ETERNĂ CA SĂ FIM LIBERI ȘI FERICIȚI PENTRU TOTDEAUNA….DOMNUL ISUS ESTE CU NOI MEREU, AVEM ÎNGERI, SFINȚI CARE SĂ NE AJUTE…AVEM TOT AJUTORUL DE CARE AVEM NEVOIE, PENTRU A ÎNFRUNTA RĂUL ȘI A EVOLUA SPIRITUAL…PENTRU A CÂȘTIGA TROFEUL SUPREM…COROANA VIEȚII ȘI A FERICIRII ETERNE-PARADISUL!

DAR NOI NU NE DORIM CU ADEVĂRAT ACEST LUCRU….PENTRU CĂ DACĂ NE-AM DORI ,AM LUPTA CA SĂ NE SCHIMBĂM VIEȚILE ÎN BINE, AM LUPTA SĂ DEVENIM MAI BUNI, MAI UMILI….AM LUPTA PENTRU SUFLETUL NOSTRU ȘI A CELOR DRAGI…AM LUPTA PENTRU ADEVĂR, PENTRU BINELE COMUN, PENTRU DOMNUL ISUS, CHIAR CU PREȚUL VIEȚII NOASTRE….PENTRU CĂ NU AM AVEA NIMIC DE PIERDUT, DECÂT DE CÂȘTIGAT.

UITĂM CĂ NOI AICI PE PĂMÎNT SUNTEM TRECĂTORI, TRĂIM O PERIOADĂ FOARTE SCURTĂ ÎN COMPARAȚIE CU ETERNITATEA!!!

DAR DIN PĂCATE, NOI OAMENII, ÎN SPECIAL ACUMA CÂND TRĂIM ULTIMELE ZILE DE HARURI ȘI DE MARI BINECUVÂNTĂRI…ÎN LOC SĂ FIM MAI BUNI, SĂ ȚINEM CONT DE MESAJE, SĂ RESPECTĂM PORUNCILE CEREȘTI…ÎN SPECIAL PORUNCA IUBIRII...DATORITĂ ÎNCERCĂRILOR, ISPITELOR, SUFERINȚELOR….NE-AM ÎNCHIS ȘI ÎMPIETRIT INIMILE…DE CE? PENTRU CĂ NU AVEM IUBIRE SINCERĂ ȘI CURATĂ FAȚĂ DE DUMNEZEU, SFÂNTA TREIME, FECIOARA MARIA ȘI FAȚĂ DE SEMENII NOȘTRI.

ÎN CIUDA TUTUROR SACRIFICIILOR CELOR DIN CER…MULȚI CREȘTINI ÎN LOC SĂ EVOLUEZE SPIRITUAL, SĂ CEARĂ ȘI SĂ LUPTE CA SĂ DOBÂNDEASCĂ HARURI MAI PUTERNICE PENTRU A REUȘI SĂ ÎNFRUNTE RĂUL…..AU CĂZUT…..DE CE? PENTRU CĂ NU AU CREDINȚĂ ADEVĂRATĂ ÎN DUMNEZEU, DOMNUL ISUS.

IMPORTANT ESTE SĂ LUPTĂM PĂNĂ LA CAPĂT…PENTRU CĂ MERITĂ TOT EFORTUL, TOATĂ JERTFA PENTRU SALVAREA SUFLETULUI NOSTRU ȘI A CELOR DRAGI.

DOAR TREBUIE SĂ NE DORIM CU ADEVĂRAT, SĂ NE RUGĂM, SĂ LUPTĂM ….ȘI VOM REUȘI SĂ ÎNVINGEM ORICE RĂU ȘI SĂ AJUNGEM ACASĂ ÎN PATRIA CEREASCĂ, PENTRU TOTDEAUNA.

ALEGEREA NE APARȚINE!!!

Vă recomand să urmăriți și acest videoclip

https://youtu.be/rufWL3bBYYQ

Vă mulțumesc că ați citit acest Mesaj Important, vă rog să Distribuiți ca să ajungă la cât mai multe persoane .

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați,Emilia Mezei