Selectează o Pagină

Mesaj de la Domnul Isus și Fecioara Maria, prima sâmbătă, 7 ianuarie 2023, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj de la Domnul Isus și Fecioara Maria, prima sâmbătă, 7 ianuarie 2023, Medugorje, în Capela Adorației din Medjugorje, în timpul Adorației Euharistice, Domnul Isus, ne transmite:


„Dragii mei, în acest Nou An, doresc din nou să vă îndemn să stăruiți și mai mult în post (miercuri și vineri cu pâine și apă), rugăciune (în special Rozariul), ispășire.Continuați să faceți novene, formați cât mai multe grupuri de rugăciune, pentru că este nevoie în special ACUM de cât mai multe jertfe, rugăciune, ispășire….Puterile celui rău s-au dublat datorită păcatelor, și fără rugăciune veți fi foarte atacați. Nu vă descurajați. EU SUNT ALĂTURI DE VOI, IUBITA MEA MAMĂ, REGINA PĂCII ÎNCĂ ESTE PREZENTĂ PE PĂMÂNT ALĂTURI DE VOI CA SĂ VĂ AJUTE, SĂ VĂ MIJLOCEASCĂ HARURI ȘI SĂ VĂ PROTEJEZE DE ATACURILE CELUI RĂU…NU VĂ TEMEȚI !!! DOAR RUGAȚI-VĂ , PENTRU CĂ PUTERILE CELUI RĂU S-AU DEZLANȚUIT ȘI LUPTĂ CU PUTERE SĂ FACĂ CÂT MAI MULT RĂU , SĂ DISTRUGĂ FAMILII, SĂ DISTRUGĂ CREȘTINII… ȘI SĂ PROVOACE CÂT MAI MULT HAOS ȘI SUFERINȚĂ. NU VĂ TEMEȚI PENTRU CĂ SE APROPIE SFÂRȘITUL LUI…ÎN CURÂND VA FI ÎNLĂNȚUIT ȘI ARUNCAT ÎN FOCUL IADULUI ȘI ÎNCHIS PENTRU O MIE DE ANI. RUGAȚI-VĂ, ABANDONAȚI RĂUL, CALEA PĂCATULUI, RESPECTAȚI PORUNCILE CEREȘTI, ÎN SPECIAL PORUNCA IUBIRII…ȘI RĂMÂNEȚI PUTERNICI ȘI STATORNICI ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE. NU VĂ TEMEȚI. PREGĂTIȚI-VĂ SUFLETELE PENTRU O NOUĂ ERĂ DE PACE, IUBIRE ȘI FERICIRE. TOTUL ESTE TRECĂTOR PE PĂMÂNT. REZISTAȚI ȘI RĂBDAȚI! PENTRU CĂ CEL CE VA RĂBDA PÂNĂ LA CAPĂT SE VA MÂNTUI. (Matei 24:13)

GĂNDUL ȘI PRIVIREA VOASTRĂ SĂ FIE ÎNDREPTATE MEREU ÎNSPRE CER , PATRIA CEREASCĂ, FERICIREA ETERNĂ.

AN NOU FERICIT ȘI BINECUVÂNTAT VĂ DORESC TUTUROR.

RĂMÂNEȚI ÎN PACE ȘI IUBIRE.

ISUS, REGELE OMENIRII.

Iubita Mea Mamă este acum, alături de Mine și dorește să vă transmită un mesaj:

” Iubiții mei copii, fiți foarte recunoscători Tatălui Ceresc pentru că mai permite să fiu alături de voi și încă mai ține TIMPUL DE HAR. Este un timp foarte important și decisiv pentru voi, sufletul vostru ,viitorul vostru. Fiți hotărâți și decideți-vă acum, pentru SALVAREA SUFLETULUI VOSTRU.

Faceți Pace cu Dumnezeu și cu semenii.

ACCEPTAȚI-L PE IUBITUL MEU FIU, REGELE PĂCII ȘI A UNIVERSULUI, CA DOMN, REGE, MÂNTUITOR ȘI SALVATOR, CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ, RECUNOȘTINȚĂ ȘI IUBIRE. Nu vă temeți dragii mei copii , de viitor, încercări, suferințe, ispite. Toate acestea sunt pentru binele și evoluția sufletului vostru…NU VĂ ÎNCHIDEȚI ȘI ÎMPIETRIȚI INIMILE DATORITĂ SUFERINȚELOR ȘI ÎNCERCĂRILOR . DESCHIDEȚI-VĂ ACUM
PE DEPLIN INIMILE , CA SĂ VĂ POT MIJLOCI MULTE HARURI ȘI BINECUVÂNTĂRI
PENTRU A PUTEA SĂ RĂMÂNEȚI MEREU STATORNICI ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE PÂNĂ LA CAPĂT .

EU SUNT CU VOI CA SĂ VĂ AJUT!

FIȚI HOTĂRÂȚI ȘI DECIȘI ÎN A FACE DOAR BINELE ȘI A ÎNVINGE RĂUL PRIN IUBIRE, BINE. (Romani 12:21)

RUGAȚI-VĂ MEREU ROZARIUL CA SĂ SLĂBIȚI FORȚELE MALEFICE. PROTEJAȚI-VĂ LOCUINȚELE ȘI PURIFICAȚI-VĂ FOLOSIND; APĂ SFINȚITĂ , TĂMÂIE, SARE EXORCIZATĂ , ULEI SFINȚIT (EXORCIZAT) PENTRU CĂ PUTERILE MALEFICE SUNT DEZLĂNȚUITE ȘI ÎN SPECIAL DOREȘTE SĂ ATACE ȘI SĂ DISTRUGĂ FAMILII CREȘTINE.

NU VĂ TEMEȚI!!! SE APROPIE LUPTA FINALĂ .

NU UITAȚI CĂ EU V-AM PROMIS CĂ „LA SFÂRȘIT INIMA MEA NEPRIHĂNITĂ VA TRIUMFA”.

AVEȚI ÎNCREDERE ÎN DUMNEZEU ȘI NU VĂ TEMEȚI.
Rămâneți în Pace și Iubire.
Iubita voastră Mamă Cerească, Maria, Regina Păcii, Regina Universului .

Dragii mei vă mulțumesc că ați citit aceste Mesaje Importante și vă rog ca să DISTRIBUIȚI ca să poată ajungă la cât mai multe persoane.

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați!

Emilia Mezei