Selectează o Pagină

MESAJE CEREȘTI PRIMITE DE LA DOMNUL ISUS ȘI FECIOARA MARIA, REGINA PĂCII, ÎN LUNA MAI 2021, TRANSMISE prin Emilia Mezei

Mesaj URGENT de la Domnul Isus, duminică, 02.05.2021, Medugorje

Mesaj Urgent de la Domnul Isus, prima duminică, 02.05.2021 de Sfintele Sărbători Pascale, transmis în Capela Adorației Euharistice din Medugorje:

După ce m-am rugat, ca de obicei, la ora 15.00 Rozarul Îndurării Divine, urmat de Rozarul Flăcării de Iubire, Domnul Isus mi-a transmis un mesaj pentru voi:

Draga mea copilă, îți sunt recunoscător pentru că ai încercat să-mi îndeplinești cererea referitor la cele trei zile internaționale de Post și Rugăciune. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au alăturat dorinței Mele, s-au rugat și au postit.

Linkul VIDEOCLIPULUI: https://youtu.be/b5OAUazTNKQ

Tatăl Ceresc a primit foarte bucuros Rugăciunile și Postul oferit la Intențiile Mele și va ajuta la Eliberarea și Salvarea Întregii Omeniri din mâinile Răului.

Din nou vreau să le transmiți tuturor ca măcar ACUM pe ultima sută de metri să-și predea viața și sufletul în MÂINILE TATĂLUI CERESC și dacă doresc să-și salveze sufletele de la osânda veșnică, ACUM SĂ MĂ ACCEPTE CA DOMN ȘI SALVATOR, SĂ VINĂ LA MINE CU MULTĂ ÎNCREDERE ȘI SPERANȚĂ SI SĂ SE CĂIASCĂ SINCER DE PĂCATE, SĂ ABANDONEZE DEFINITIV RĂUL, CALEA PĂCATULUI…ȘI EU CU MULTĂ BUCURIE VOI AJUTA FIECARE OM CARE DOREȘTE SĂ-ȘI SALVEZE SUFLETUL. NU MĂ VOI UITA LA PĂCATE, CI DOAR LA DORINȚA SINCERĂ DIN SUFLETUL FIECĂRUI OM CARE VA VENI LA MINE CU ÎNCREDERE, RECUNOȘTINȚĂ, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE.
DRAGII MEI, VENIȚI CĂ TIMPUL DE HAR SE APROPIE DE SFÂRȘIT ȘI PE URMĂ NU VEȚI MAI AVEA PREA MULT TIMP CA SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE… PENTRU CĂ URMEAZĂ SĂ SE DESFĂȘOARE ÎN LUME DIFERITE EVENIMENTE ȘI DACĂ NU SUNTEȚI PREGĂTIȚI, NU VEȚI PUTEA FACE FAȚĂ ACESTOR EVENIMENTE CARE VOR URMA UNA DUPĂ ALTA.
VENIȚI ACUM CA SĂ VĂ PREGĂTIȚI SUFLETELE ȘI CA SĂ PUTEȚI FI SALVAȚI PENTRU TOTDEAUNA DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ.
VĂ AȘTEPT PE TOȚI CA SĂ VENIȚI AȘA CUM SUNTEȚI…VENIȚI CA SĂ VĂ POT SALVA ȘI ELIBERA DIN GHEARELE RĂULUI CARE CONTINUĂ ȘI MAI ÎNVERȘUNAT SĂ-ȘI DUCĂ LA ÎNDEPLINIRE PLANURILE MALEFICE PRIN OCULTA MALEFICĂ MONDIALĂ.
DAR NU VĂ TEMEȚI, VOI DOAR RUGAȚI-VĂ, CONTINUAȚI SĂ ISPĂȘIȚI, SĂ FACEȚI MULTE FAPTE BUNE ȘI SĂ LUAȚI POSTUL ȘI RUGĂCIUNEA ÎN SERIOS. TIMPUL DE HAR, DAR ȘI TIMPUL RĂULUI (cei 100 de ani de domnie permiși de Tatăl Ceresc se apropie de sfârșit) și dacă ACUM NU VENIȚI LA DUMNEZEU, NU VĂ CĂIȚI DE PĂCATE RISCAȚI SĂ VĂ PIERDEȚI SUFLETUL ȘI VEȚI AVEA PARTE DE SUFERINȚE GROAZNICE ȘI CONTINUE ÎN FOCUL IADULUI SAU ÎN FOCUL PURIFICATOR AL PURGATORULUI.

VĂ AȘTEPT PE TOȚI, VENIȚI!!!

Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus Regele Universului

Mesaj Urgent de la Fecioara Maria, Regina Păcii, sâmbătă, 08.05.2021, Medugorje

Linkul videoclipului: https://youtu.be/n2U_edym5cY

Astăzi, sâmbătă, 8 mai 2021, de aici de la Medugorje, prin mine, Emilia Mezei, iubita noastră Mamă Cerească vrea să ne transmită un Mesaj:
Draga mea copilă, te rog, din nou, din nou și din nou să-i încurajezi și să-i îndemni pe toți frații tăi la convertire deplină. Acum, ÎN ACEST TIMP PREȚIOS DE HAR ȘI DE MARI BINECUVÂNTĂRI, CĂND ÎNCĂ SUNT AICI PREZENTĂ CU VOI PE PĂMÂNT, DIN MILA ȘI BUNĂTATEA INFINITĂ A TATĂLUI CERESC, din nou vă îndemn la CONVERTIRE, la CĂINȚĂ SINCERĂ, ABANDONARE TOTALĂ A PĂCATULUI ȘI A TOT CE ESTE RĂU. PREDAȚI-VĂ VIAȚA ȘI SUFLETELE ÎN MĂINILE TATĂLUI CERESC ACUM PENTRU CĂ TRĂIȚI ULTIMELE ZILE DE HAR.

ESTE UN TIMP FOARTE PREȚIOS PENTRU VOI, PENTRU SUFLETELE VOASTRE, o decizie importantă pentru ETERNITATE. Decideți-vă dragii mei copii, DECIDEȚI-VĂ URGENT PENTRU DUMNEZEU, faceți Pace cu Dumnezeu, veniți la El. Faceți pace cu semenii, iubiți, iertați din inimă, fiți mai buni, mai iertători, mai îndurători unii față de alții și NU MAI PĂCĂTUIȚI, NU-L MAI SUPĂRAȚI PE TATĂL CERESC CARE SUFERĂ CUMPLIT pentru că zi de zi cel rău câștigă multe suflete, zi de zi se osândesc mii de suflete, zi de zi ajung în focul iadului mii de suflete! De aceea Eu sunt foarte tristă, Iubitul Meu Fiu Suferă, suferă foarte mult, împreună suferim pentru fiecare suflet osândit.
Din nou vă îndemn: RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ, POSTIȚI SERIOS DIN INIMĂ CU MULTĂ ÎNCREDERE ȘI CREDINȚĂ ȘI MULTĂ IUBIRE, CA SĂ PUTEȚI SALVA SUFLETE ÎN SPECIAL PE ACEIA CARE ÎNCĂ N-AU CUNOSCUT IUBIREA INFINITĂ A TATĂLUI CERESC!
DUMNEZEU A FĂCUT TOTUL PENTRU VOI!!!
Fiți recunoscători pentru că sunt aici cu voi! În ciuda acestor haruri, în ciuda faptului că de atâția ani sunt cu voi, uitați ce PLAN MARE DIABOLIC A PUS LA CALE CEL RĂU CA SĂ DISTRUGĂ ÎNTREAGA OMENIRE ȘI SĂ TRAGĂ IN IAD CÂT MAI MULTE SUFLETE. V-am tot avertizat, diavolul este puternic pentru că, dragii mei copii, TRĂIȚI ÎN PĂCATE, FĂRĂ DUMNEZEU, FĂRĂ CREDINȚĂ ȘI FĂRĂ IUBIRE.
Eu vreau să vă ajut, de aceea sunt aici cu voi pe pământ, vreau să vă ajut, să vă eliberez din ghearele răului, să vă redau Pacea, Speranța, Fericirea si Iubirea, dar trebuie să vă decideți pentru Dumnezeu. Acceptați-l pe Iubitul Meu Fiu în viața, în sufletele și în familiile voastre și atunci veți avea asigurat viitorul și fericirea veșnică!!
Vă iubesc pe toți, decideți-vă URGENT că veți regreta pentru totdeauna!
Momentan atât îți transmit, transmite urgent acest mesaj.
Mulțumesc, fiți binecuvântați!
De aici, de la Medugorje, vă binecuvântez cu BINECUVÂNTAREA MEA MATERNĂ SPECIALÂ, PE TOȚI, IN NUMELE TATÂLUI, A FIULUI ȘI AL SFÂNTULUI DUH! AMIN!
Rămâneți în Pace!

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, joi 13.05.2021, Medugorje

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, joi 13.05.2021, după Sfânta Liturghie, în timpul Adorației Euharistice, în Medugorje.

Domnul Isus ne transmite:
CONVERTIȚI-VĂ ȘI CREDEȚI ÎN EVANGHELIE CĂ SE APROPIE ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU!!!

ȘI DACĂ NU VĂ CONVERTIȚI ȘI NU VĂ PREDAȚI VIAȚA ȘI SUFLETELE ÎN MÂINILE TATĂLUI CERESC ȘI NU MĂ ACCEPTAȚI CA DOMN ȘI SALVATOR RISCAȚI SĂ NU AJUNGEȚI ȘI ȘI SĂ NU FACEȚI PARTE DIN ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU-FERICIREA VEȘNICĂ.
Încă Aștept să vă decideți URGENT dacă doriți să vă salvați sufletele.

DECIDEȚI-VĂ ȘI NU MAI AMÂNAȚI…TIMPUL DE HAR SE APROPIE DE SFÂRȘIT.

VENIȚI LA MINE!

VĂ AȘTEPT PE TOȚI, AȘA CUM SUNTEȚI, CU MULTĂ IUBIRE ȘI BUCURIE! VENIȚI CU ÎNCREDERE!
VĂ AȘTEPT!!!

Iubitul vostru Domn și Salvator,
ISUS, REGELE UNIVERSULUI

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, primit in timpul Adorației Euharistice , sâmbăta, 15.05.2021, Medugorje

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, primit in timpul Adorației Euharistice, după Sfânta Liturghie, Domnul Isus ne transmite:

Draga mea copilă, vreau să le mulțumești tuturor celor care Mă iubesc sincer, se încred în Mine
se roagă, postesc, țin novene și ascultă de mesajele iubitei Mele Mame. Transmite-le că sunt foarte recunoscător.
Vă rog să continuați să ispășiți cu novene, rugăciuni și post, că doar astfel puteți câștiga suflete, salva omenirea și ajuta la Triumful Inimii Neprihănite a Iubitei Mele Mame.
Rugați-vă cu multă încredere și iubire.
ȘI NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR, NU UITAȚI CĂ EU SUNT CU VOI.
Fiți binecuvântați cu toții, vă iubesc pe toți și vă las în Pace!

Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus Regele Universului

Mesaj de la Sfânta Fecioară, Regina Păcii, joi 20.05.2021, Medugorje

Linkul videoclipului: https://youtu.be/pyj9jRUQX4M

Dragii mei, vă salut cu mare drag, sunt Emilia Mezei și astăzi, 20.05.2021, iubita noastră Mamă cerească, Regina Păcii, de aici de la Medugorje dorește să ne transmită un nou mesaj:

Draga mea copilă, te rog frumos, ca de fiecare dată, îți cer să le transmiți din nou, tuturor semenilor tăi să-și deschidă pe deplin inimile ca Duhul Sfânt să-i poată umple cu multe daruri, să-i curețe, să le dea multă Pace, multă iubire și toate acele haruri necesare pentru folosul și mântuirea sufletului, în special acum că, în curând, se apropie sfintele sărbători de Rusalii, Coborârea Duhului Sfânt. Este foarte important ca să vă pregătiți, să vă purificați inimile pe deplin de tot răul, să vă rugați, să postiți ca Duhul Sfânt să poată veni și să poată lucra în sufletele voastre, să vă întărească în iubire, în credință, în bunătate și în cele 7 Daruri ale Duhului Sfânt.

Atât iți transmit acum, să le transmiți tuturor, iar eu ca și Regina Păcii și Mijlocitoarea Harurilor doresc să-mi ajut copiii, să le dau multe daruri, multe haruri, dar trebuie să se decidă, că eu altfel nu pot, doar dacă oamenii își deschid inimile, atunci eu cu mare bucurie voi revărsa, voi ajuta la revărsarea harurilor peste toți copiii mei care vin cu multă credință, încredere și iubire la Mine, se roagă, se pregătesc de Coborârea Duhului Sfânt. Este foarte important pentru că trăiți ultimele zile de har și aveți nevoie ca Duhul Sfânt să vă întărească cu cele 7 Daruri pentru că trăiți vremuri foarte dificile și aveți nevoie de aceste 7 Daruri Sfinte.
Vă iubesc pe toți, vă transmit multe binecuvântări și multă Pace, de aici de la Medjugorje prin iubita mea fiică.
Rămâneți în pace și iubire, vă iubesc pe toți,
iubita voastră Mamă Cerească, Regina Păcii

Vă mulțumesc!

Vă doresc tuturor cu mare drag Rusalii Binecuvântate!

Puterea Duhului Sfânt să coboare asupra voastră și să vă conducă viața în Pace,Întelepciune,Dreptate,Iubire și Unire deplină cu Domnul nostru Isus Hristos!

Fiți binecuvântati,EmilIa Mezei

Mennyei üzenet a Szűzanyátol, Béke Királynője,2021.május 21,Medugorje,Emilia Mezei, Link video:https://youtu.be/E5U9784GgD4

Inspirație Divină, duminica Rusaliilor, 23.05.2021, referitor la Evenimentul Mistic din 26.02.2021 petrecut la Oaza Păcii din Medjugorje,

După ce am participat la Adorația Euharistică din capela de la Medugorje, am avut această Inpirație Divină:
Domnul Isus mi-a dictat motivul pentru care a lăcrimat. În timp ce scriam despre acest Eveniment Mistic, Domnul Isus mi-a mulțumit. Vă dați seama Dumnezeu ne mulțumește pentru fiecare gest făcut din iubire față de El și față de semenii noștri. Dacă Dumnezeu ne mulțumește pentru fiecare faptă făcută din iubire, atunci și noi ar trebui SĂ-I MULȚUMIM PENTRU JERTFA URIAȘĂ FĂCUTĂ PENTRU SALVAREA ȘI MÂNTUIREA SUFLETELOR NOASTRE, că ne iubește așa de mult. Ne iubește necondiționat pe toți așa cum suntem și ne așteaptă, așteaptă să ne deschidem inimile, să-l primim în viața și sufletele noastre ca să ne redea Pacea, Speranța, Bucuria și Fericirea Vieții Eterne.

Așteaptă DA-ul nostru: DA, Doamne, TE IUBESC Isuse Cristoase, Fiul lui Dumnezeu și Salvatorul sufletului meu, TE IUBESC ȘI TE ACCEPT ÎN VIAȚA ȘI ÎN SUFLETUL MEU și asfel ne vom recâștiga Pacea, Speranța și toate cele bune.
Doamne ajută!

Fiți binecuvântati,EmilIa Mezei

Link video despre EVENIMENTUL MISTIC PETRECUT LA MEDUGORJE:https://youtu.be/fPqWzTAk6w4

Acest articol a mai fost publicat pe Blog ,dar am considerat să public din nou,referitor la Inspirația Divină avută în 23 mai 2021

AICI ESTE LINKUL :https://emilia.ro/eveniment-mistic-petrecut-in-capela-din-oaza-pacii-in-26-februarie-2021-medugorje/

Eveniment Mistic petrecut în Capela din Oaza Păcii, în 26 februarie 2021, Medugorje Domnul Isus a lăcrimat pe Crucifixul de la Oaza Păcii din Medugorje, 26 februarie 2021 Dragii mei, doresc să vă împărtășesc un moment deosebit care a avut loc la capela din Oaza Păcii, la data de 26 februarie 2021, în Medugorje. În această capelă este expusă o cruce mare cu Domnul Isus Răstignit. În timpul celebrării Sfintei Liturghii la care am participat împreună cu un grup de români, veniți în pelerinaj, eu și încă 3 persoane din grup am fost martorii unui Moment Mistic deosebit, dar în același timp și foarte trist. Privirea ne-a căzut pe fața Domnului nostru Isus. O lacrimă se scurgea pe fața Sa. În timp ce priveam chipul Lui am simțit o mare tristețe în suflet și am început să plâng la vederea acestui Semn Ceresc. Simțeam că Domnul Isus suferă foarte mult pentru păcatele omenirii, din cauză că nu este Pace, Iubire si Credință în sufletele oamenilor. Domină păcatele, invidia, răutățile, ura, dușmănia etc. Domnul Isus suferă și din cauza preoților, a multor suflete osândite, dezbinării în Biserică și pentru comiterea multor profanări și sacrilegii. Oamenii nu vor să accepte PACEA, nu vor să se reconcilieze cu Dumnezeu și să-l accepte pe Isus ca Domn și Salvator în sufletele și viețile lor și să-și ierte sincer aproapele. Este multă mândrie, ură, dușmănie, dezbinare, invidie și răutate. Oamenii nu se roagă și nu au credință sinceră și curată în Dumnezeu, de aceea domnește FRICA, neîncrederea, neliniștea în lume. Oamenii trebuie să se decidă urgent pentru Dumnezeu dacă vor să-și salveze sufletele, să respecte poruncile și să-l accepte pe Domnul Isus ca Domn și Mântuitor. Zilnic se osândesc și ajung în focul Iadului mii de suflete. De aceea Domnul Isus și Fecioara Maria plâng și suferă foarte mult. Domnul Isus a răscumpărat fiecare păcat făcut de om. Ar fi de ajuns doar aceste cuvinte: ISUSE, TE ACCEPT ÎN VIAȚA MEA! ISUSE, MĂ ÎNCRED ÎN TINE! Și sufletul acelui om este salvat. Atât de simplu este ca să-ți salvezi sufletul! Domnul Isus a făcut TOTUL pentru noi! A acceptat toate suferințele, umilințele, batjocorile, de dragul nostru. Răscumpărarea sufletelor noastre a fost plătită foarte scump. Domnul Isus i-a revelat Sfântei Brigitta, la cererea ei, câte răni a avut pe trupul său, numărul rănilor s-a ridicat la cifra de 5480. Interesant este că acest moment impresionant a avut loc la Oaza Păcii. Lipsa Păcii din sufletele oamenilor, din familii, dintre semeni și în întreaga lume, îndurerează cele doua Inimi Sfinte.

Aici la Medugorje Sfânta Fecioară Maria a venit ca Regina Păcii, pentru că Dumnezeu dorește Pace și reconciliere. Dar foarte puțini oameni și-au deschis sufletele la îndemnurile cerești din toți acești 40 de ani de când Iubita noastră Mamă Cerească coboară zilnic din Rai pentru ca să ne ajute la salvarea și mântuirea sufletelor și eliberarea omenirii din mâinile răului.

Mesaj Ceresc URGENT de la Sfânta Treime, vineri 28.05.2021, Krizevac, Medugorje Link Mesaj:https://emilia.ro/mesaj-ceresc-urgent-de-la-sfanta-treime-vineri-28-05-2021-krizevac-medugorje/

Dragii mei, după ce am făcut Calea Sfintei Cruci cu localnicii din parohia din Medugorje, am mai rămas la Crucea de pe Krizevac să mă rog Rozarul Îndurării Divine la ora 15.00, urmat de Rozarul Flăcării de Iubire. În jurul orei 16.00 am simțit prezența Sfintei Treimi și mi-au comunicat că vor să-mi transmită un Mesaj URGENT:
Draga mea copilă te rugăm, pentru ultima oară să-i AVERTIZEZI pe toți semenii tăi, dacă doresc să-și salveze sufletele de la osânda veșnică, SĂ-ȘI PREDEA VIAȚA ȘI SUFLETUL ÎN MÂINILE NOASTRE, CA SĂ-I PUTEM PURIFICA ȘI REÎNNOI PENTRU O NOUĂ VIAȚĂ PLINĂ DE SPERANȚĂ, PACE ȘI FERICIRE.

ESTE ULTIMUL AVERTISMENT, NU MAI ACCEPT AMÂNARE… TIMPUL DE HAR SE APROPIE DE SFÂRȘIT.

CEI CARE NU VOR ȘI CONTINUĂ SĂ ÎNAINTEZE ȘI SĂ MEARGĂ PE CALEA PĂCATULUI, RISCĂ SĂ-ȘI PIARDĂ SUFLETUL ȘI VOR AVEA PARTE DE SUFERINȚE ȘI CHINURI GROAZNICE.
ESTE ULTIMA CHEMARE!!!
NU mai suport să văd atâta răutate, atâta mizerie umană. SE TERMINĂ ÎN CURÂND CU TOT RĂUL DE PE PĂMÂNT.
Rugați-vă că se apropie PURIFICAREA ȘI REÎNNOIREA PĂMÂNTULUI.
Cei drepți, sinceri cu suflet curat nu au motive de îngrijorare. Le transmit tuturor să se întărească în credință și iubire, să se roage, să postească și să ispășească din inimă și pentru a ajuta la salvarea celor apropiați.
NU VĂ TEMEȚI!!!
RUGAȚI-VĂ ȘI ABANDONAȚI DEFINITIV CALEA PĂCATULUI ȘI CĂIȚI-VĂ SINCER DE PĂCATE.
EU SUNT TATĂL VOSTRU ȘI ÎMPREUNĂ CU IUBITUL MEU FIU ȘI CU SPIRITUL SFÂNT VĂ BINECUVÂNTĂM PE TOȚI PRIN MIJLOCIREA SFINTEI FECIOARE MARIA, REGINA PĂCII, CU MULTE HARURI, PACE ȘI IUBIRE.
Deschideți-vă pe deplin inimile… și NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR! EU SUNT VIITORUL, PACEA ȘI FERICIREA VEȘNICĂ ȘI ÎMPREUNĂ CU NOI, TOȚI CEI CARE DORESC ȘI LUPTĂ SĂ AJUNGĂ ȘI SĂ FACĂ PARTE DIN ÎMPĂRĂȚIA CERULUI-FERICIREA VEȘNICĂ.
RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI!!!
Dragii mei copii NU UITAȚI că voi nu aparțineți acestei lumi, voi sunteți doar trecători, trăiți doar o perioadă scurtă.
PREGĂTIȚI-VĂ SĂ FIȚI DEMNI DE ÎMPĂRĂȚIA CERULUI: IUBIȚI, FIȚI BUNI, SMERIȚI, IERTAȚI DIN INIMĂ ȘI RUGAȚI-VĂ ȘI PENTRU TOȚI DUȘMANII ȘI RĂUFĂCĂTORII VOȘTRI, DIN INIMĂ. ASTFEL VEȚI AVEA PACE ȘI VEȚI FI MULT MAI PUTERNICI ÎN FAȚA RĂULUI… ȘI CU DRAG VĂ VOI IERTA ȘI EU PĂCATELE VOASTRE. IERTAȚI DIN INIMĂ!!!
Dragii mei, trebuie să conștientizați că este important să FACEȚI DOAR BINELE!!! Pentru că altfel deveniți proprii voștri dușmani și nu veți avea decât de pierdut și de reparat răul făcut.
NU MAI FACEȚI RĂU NICI CU GÂNDUL, VORBA, FAPTA.
Străduiți-vă să învingeți RĂUL DIN VOI, DIN SUFLETELE VOASTRE PENTRU CĂ ÎN PARADIS NU POATE INTRA (pătrunde) NIMIC RĂU. Asta să le transmiți URGENT tuturor.
Te binecuvântăm cu Pace, Speranță, Credință și Iubire și pe toți cei care se roagă și își ABANDONEAZĂ VIAȚA și SUFLETUL în MÂINILE NOASTRE.
Rămâneți în Pace și NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR!
Fiți Binecuvântați ÎN NUMELE TATĂLUI, FIULUI ȘI DUHULUI SFĂNT!

Dragii mei, acestea au fost mesajele și videoclipurile din luna mai, căteva mesaje și videoclipuri care au fost URGENTE au fost deja publicate pe Blog,Facebook,și pe NOUL Canal youtube:Voice of Divine Love:

https://www.youtube.com/channel/UCVyq0sSIePsZ4B9wwPUgJcQ

Vă rog să LUAȚI ÎN SERIOS aceste MESAJE ȘI ATENȚIONĂRI ȘI DACĂ DORIȚI SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ SĂ VĂ DECIDEȚI URGENT PENTRU DUMNEZEU!

Vă rog să DISTRIBUIȚI CA SĂ AJUNGĂ LA CĂT MAI MULTE PERSOANE!!!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați,Emilia Mezei