Selectează o Pagină
Mesaj Ceresc URGENT de la Sfânta Treime, vineri 28.05.2021, Krizevac, Medugorje


Dragii mei, după ce am făcut Calea Sfintei Cruci cu localnicii din parohia din Medugorje, am mai rămas la Crucea de pe Krizevac să mă rog Rozarul Îndurării Divine la ora 15.00, urmat de Rozarul Flăcării de Iubire. În jurul orei 16.00 am simțit prezența Sfintei Treimi și mi-au comunicat că vor să-mi transmită un Mesaj URGENT:

Draga mea copilă te rugăm, pentru ultima oară să-i AVERTIZEZI pe toți semenii tăi, dacă doresc să-și salveze sufletele de la osânda veșnică, SĂ-ȘI PREDEA VIAȚA ȘI SUFLETUL ÎN MÂINILE NOASTRE, CA SĂ-I PUTEM PURIFICA ȘI REÎNNOI PENTRU O NOUĂ VIAȚĂ PLINĂ DE SPERANȚĂ, PACE ȘI FERICIRE.

ESTE ULTIMUL AVERTISMENT, NU MAI ACCEPT AMÂNARE… TIMPUL DE HAR SE APROPIE DE SFÂRȘIT. CEI CARE NU VOR ȘI CONTINUĂ SĂ ÎNAINTEZE ȘI SĂ MEARGĂ PE CALEA PĂCATULUI, RISCĂ SĂ-ȘI PIARDĂ SUFLETUL ȘI VOR AVEA PARTE DE SUFERINȚE ȘI CHINURI GROAZNICE.
ESTE ULTIMA CHEMARE!!!
NU mai suport să văd atâta răutate, atâta mizerie umană. SE TERMINĂ ÎN CURÂND CU TOT RĂUL DE PE PĂMÂNT.
Rugați-vă că se apropie PURIFICAREA ȘI REÎNNOIREA PĂMÂNTULUI.
Cei drepți, sinceri cu suflet curat nu au motive de îngrijorare. Le transmit tuturor să se întărească în credință și iubire, să se roage, să postească și să ispășească din inimă și pentru a ajuta la salvarea celor apropiați.
NU VĂ TEMEȚI!!!

RUGAȚI-VĂ ȘI ABANDONAȚI DEFINITIV CALEA PĂCATULUI ȘI CĂIȚI-VĂ SINCER DE PĂCATE.

EU SUNT TATĂL VOSTRU ȘI ÎMPREUNĂ CU IUBITUL MEU FIU ȘI CU SPIRITUL SFÂNT VĂ BINECUVÂNTĂM PE TOȚI PRIN MIJLOCIREA SFINTEI FECIOARE MARIA, REGINA PĂCII, CU MULTE HARURI, PACE ȘI IUBIRE.

Deschideți-vă pe deplin inimile… și NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR! EU SUNT VIITORUL, PACEA ȘI FERICIREA VEȘNICĂ ȘI ÎMPREUNĂ CU NOI, TOȚI CEI CARE DORESC ȘI LUPTĂ SĂ AJUNGĂ ȘI SĂ FACĂ PARTE DIN ÎMPĂRĂȚIA CERULUI-FERICIREA VEȘNICĂ.

RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI!!!

Dragii mei copii NU UITAȚI că voi nu aparțineți acestei lumi, voi sunteți doar trecători, trăiți doar o perioadă scurtă.
PREGĂTIȚI-VĂ SĂ FIȚI DEMNI DE ÎMPĂRĂȚIA CERULUI: IUBIȚI, FIȚI BUNI, SMERIȚI, IERTAȚI DIN INIMĂ ȘI RUGAȚI-VĂ ȘI PENTRU TOȚI DUȘMANII ȘI RĂUFĂCĂTORII VOȘTRI, DIN INIMĂ. ASTFEL VEȚI AVEA PACE ȘI VEȚI FI MULT MAI PUTERNICI ÎN FAȚA RĂULUI… ȘI CU DRAG VĂ VOI IERTA ȘI EU PĂCATELE VOASTRE.

IERTAȚI DIN INIMĂ!!!
Dragii mei, trebuie să conștientizați că este important să FACEȚI DOAR BINELE!!! Pentru că altfel deveniți proprii voștri dușmani și nu veți avea decât de pierdut și de reparat răul făcut.
NU MAI FACEȚI RĂU NICI CU GÂNDUL, VORBA, FAPTA.
Străduiți-vă să învingeți RĂUL DIN VOI, DIN SUFLETELE VOASTRE PENTRU CĂ ÎN PARADIS NU POATE INTRA (pătrunde) NIMIC RĂU.

Asta să le transmiți URGENT tuturor.
Te binecuvântăm cu Pace, Speranță, Credință și Iubire și pe toți cei care se roagă și își ABANDONEAZĂ VIAȚA și SUFLETUL în MÂINILE NOASTRE.
Rămâneți în Pace și NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR!
Fiți Binecuvântați ÎN NUMELE TATĂLUI, FIULUI ȘI DUHULUI SFĂNT!

Vă rog să distribuiți!

Vă multumesc,Emilia Mezei