Selectează o Pagină

Eveniment Mistic petrecut în Capela din Oaza Păcii, în 26 februarie 2021, Medugorje

Domnul Isus a lăcrimat pe Crucifixul de la Oaza Păcii din Medugorje, 26 februarie 2021

Dragii mei, doresc să vă împărtășesc un moment deosebit care a avut loc la capela din Oaza Păcii, la data de 26 februarie 2021, în Medugorje. În această capelă este expusă o cruce mare cu Domnul Isus Răstignit.

În timpul celebrării Sfintei Liturghii la care am participat împreună cu un grup de români, veniți în pelerinaj, eu și încă 3 persoane din grup am fost martorii unui moment Mistic deosebit, dar în același timp și foarte trist. Privirea ne-a căzut pe fața Domnului nostru Isus. O lacrimă se scurgea pe fața Sa. În timp ce priveam chipul Lui am simțit o mare tristețe în suflet și am început să plâng la vederea acestui Semn Ceresc.

Simțeam că Domnul Isus suferă foarte mult pentru păcatele omenirii, din cauză că nu este Pace, Iubire si Credință în sufletele oamenilor. Domină păcatele, invidia, răutățile, ura, dușmănia etc.

Domnul Isus suferă și din cauza preoților, a multor suflete osândite, dezbinării în Biserică și pentru comiterea multor profanări și sacrilegii. Oamenii nu vor să accepte PACEA, nu vor să se reconcilieze cu Dumnezeu și să-l accepte pe Isus ca Domn și Salvator în sufletele și viețile lor și să-și ierte sincer aproapele.

Este multă mândrie, ură, dușmănie, dezbinare, invidie și răutate. Oamenii nu se roagă și nu au credință sinceră și curată în Dumnezeu, de aceea domnește FRICA, neîncrederea, neliniștea în lume. Oamenii trebuie să se decidă urgent pentru Dumnezeu dacă vor să-și salveze sufletele, să respecte poruncile și să-l accepte pe Domnul Isus ca Domn și Mântuitor.

Zilnic se osândesc și ajung în focul Iadului mii de suflete. De aceea Domnul Isus și Fecioara Maria plâng și suferă foarte mult. Domnul Isus a răscumpărat fiecare păcat făcut de om. Ar fi de ajuns doar aceste cuvinte: ISUSE, TE ACCEPT ÎN VIAȚA MEA! ISUSE, MĂ ÎNCRED ÎN TINE! Și sufletul acelui om este salvat. Atât de simplu este ca să-ți salvezi sufletul!

Domnul Isus a făcut TOTUL pentru noi!

A acceptat toate suferințele, umilințele, batjocorile, de dragul nostru. Răscumpărarea sufletelor noastre a fost plătită foarte scump. Domnul Isus i-a revelat Sfântei Brigitta, la cererea ei, câte răni a avut pe trupul său, numărul rănilor s-a ridicat la cifra de 5480.

ISUS RASTIGNIT
VĂ DAȚI SEAMA CE PRET A PLĂTIT DOMNUL ISUS PENTRU SALVAREA ȘI MÂNTUIREA SUFLETELOR NOASTRE!

Interesant este că acest moment impresionant a avut loc la Oaza Păcii. Lipsa Păcii din sufletele oamenilor, din familii, dintre semeni și în întreaga lume, îndurerează cele doua Inimi Sfinte. Aici la Medugorje Sfânta Fecioară Maria a venit ca Regina Păcii, pentru că Dumnezeu dorește Pace și reconciliere. Dar foarte puțini oameni și-au deschis sufletele la îndemnurile cerești din toți acești 40 de ani de când Iubita noastră Mamă Cerească coboară zilnic din Rai pentru ca să ne ajute la salvarea și mântuirea sufletelor și eliberarea omenirii din mâinile răului.

Linkul videoclipului cu Evenimentul Mistic https://youtu.be/fPqWzTAk6w4

ISUS PE CRUCE

Duminica Rusaliilor, 23.05.2021, Inspirație Divină referitor la Evenimentul Mistic din 26.02.2021 petrecut la Oaza Păcii din Medjugorje

Dupa ce am participat la Adorația Euharistică din capela de la Medugorje, am avut această Inspirație Divină:
Domnul Isus mi-a dictat motivul pentru care a lăcrimat.

În timp ce scriam despre acest eveniment Mistic, Domnul Isus mi-a mulțumit.

Vă dați seama, Dumnezeu ne mulțumește pentru fiecare gest făcut din iubire față de El și față de semenii noștri.

Dacă Dumnezeu ne mulțumește pentru fiecare faptă făcută din iubire, atunci și noi ar trebui SĂ-I MULȚUMIM PENTRU JERTFA URIAȘĂ FĂCUTĂ PENTRU SALVAREA ȘI MÂNTUIREA SUFLETELOR NOASTRE, pentru că ne iubește așa de mult, ne iubește necondiționat pe toți așa cum suntem și ne așteaptă, așteaptă să ne deschidem inimile, să-l primim în viața și sufletele noastre ca să ne redea Pacea, Speranța, Bucuria și Fericirea Vieții Eterne.

Așteaptă DA-ul nostru: DA, Doamne, TE IUBESC Isuse Cristoase, Fiul lui Dumnezeu și Salvatorul sufletului meu, TE IUBESC ȘI TE ACCEPT ÎN VIAȚA ȘI ÎN SUFLETUL MEU și asfel ne vom recăștiga Pacea, Speranța și toate cele bune.

Doamne ajută!

Fiți binecuvăntați,Emilia Mezei