Selectează o Pagină

S.O.S!!! NOVENĂ IMPORTANTĂ, 1-9 MARTIE 2023, LA „ISUS, REGELE TUTUROR NAȚIUNILOR!”, PENTRU CONVERTIREA ÎNTREGII OMENIRI ȘI SALVAREA EI DIN MÂINILE RĂULUI, PENTRU BISERICĂ, PENTRU PACE, TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA, VINERI 10 MARTIE 2023, ZI INTERNAȚIONALĂ DE POST ȘI RUGĂCIUNE PENTRU PACE, INTENȚIILE SFINTEI FECIOARE MARIA.

Dragi frați creștini, facem un NOU APEL LA RUGĂCIUNE, POST, ISPĂȘIRE ȘI UNITATE!!!

S.O.S!!! PACEA ESTE ÎN PERICOL!
UNDE ESTE UNITATE ACOLO ESTE PUTERE, VICTORIE ȘI LIBERTATE!!!

Dragii mei, la îndemnul Domnului Isus propun o Nouă Novenă în Cinstea lui ISUS REGELE TUTUROR NAȚIUNILOR ” perioada 1-9 MARTIE 2023 ,urmat de O NOUĂ ZI INTERNAȚIONALĂ DE POST-RUGĂCIUNE ȘI ISPĂȘIRE, VINERI 10.MARTIE.2023.

NE RUGĂM PENTRU CONVERTIREA ÎNTREGII OMENIRI ȘI SALVAREA EI DIN MÂINILE RĂULUI.

NE RUGĂM PENTRU TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA, REGINA PĂCII.
CA PACEA ȘI IUBIREA SĂ TRIUMFE ÎN INIMI, FAMILII, ÎNTRE NAȚIUNI ȘI ÎN LUME.

CEREM TATĂLUI CERESC SĂ OPREASCĂ TOATE PLANURILE CELOR RĂI, CARE VOR SĂ OTRĂVEASCĂ, SĂ DOMINE ȘI SĂ DISTRUGĂ ÎNTREAGA OMENIRE.

CEREM SĂ AJUTE BISERICA SĂ SE ELIBEREZE DIN GHEARELE RĂULUI

NE RUGĂM CA PACEA, CREDINȚA, IUBIREA, BUNĂTATEA ȘI BINELE SĂ TRIUMFE ÎN INIMILE OAMENILOR ȘI ÎN LUME.

NE RUGĂM CA SĂ MAI PRIMIM ÎNCĂ PUȚIN TIMP DE HAR, CA SĂ SE POATĂ CONVERTI ȘI SĂ AIBĂ TIMP SĂ SE DECIDĂ CÂT MAI MULȚI OAMENI…CA SĂ-ȘI POATĂ SALVA SUFLETELE DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ…CÂND SE TERMINĂ…NU MAI ESTE CALE DE ÎNTOARCERE.

Dragii mei, în special în acest timp foarte important și prețios ”POSTUL PAȘTELUI” să ne rugăm mai mult, să ținem post în special (miercuri și vineri cu pâine și apă), SĂ MEDITĂM MAI MULT CALEA SFINTEI CRUCI,cu inimile pline de recunoștință și iubire, să facem cât mai multe fapte bune, să oferim jertfe, liturghii,etc…pentru SALVAREA ȘI MÂNTUIREA SUFLETELOR, PENTRU INTENȚIILE SFINTEI FECIOARE MARIA, ca să poată ajuta și salva cât mai multe suflete.

Să fim recunoscători TATĂLUI CERESC CĂ ÎNCĂ PERMITE PREZENȚA SFINTEI FECIOARE MARIA, alături de noi, încă ține Timpul de Har,încă sunt șanse ca să se convertească și să se salveze cât mai multe suflete…ESTE UN TIMP IMPORTANT DE ÎNDURARE,CONVERTIE, CĂINȚĂ SINCERĂ, POST, RUGĂCIUNE…PENITENȚĂ…ÎNCĂ DOMNUL ISUS AȘTEAPTĂ CA SĂ-L ACCEPTE CÂT MAI MULTE SUFLETE…SĂ ABANDONEZE CALEA PĂCATULUI…CA SĂ-ȘI SALVEZE SUFLETUL DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ.

Dragii mei, fiți atenți la semnele vremurilor, deja a început purificarea…dacă ACUM nu ne convertim, nu abandonăm răul, nu ne rugăm, și nu luăm în serios căința sinceră, RISCĂM SĂ NE PIERDEM SUFLETUL! ATENȚIE!!!

ACUMA TREBUIE URGENT SĂ NE DECIDEM ȘI SĂ LUPTĂM PENTRU SUFLETUL NOSTRU, A CELOR DRAGI ȘI A TUTUROR SEMENILOR NOȘTRI, ÎN SPECIAL PENTRU CEI CARE ÎNCĂ NU AU CUNOSCUT IUBIREA INFINITĂ A TATĂLUI CERESC-DUMNEZEU ATOTPUTERNIC, NU-L CUNOSC PE DOMNUL ISUS ȘI JERTFA LUI URIAȘĂ PENTRU RĂSCUMPĂRAREA ȘI MÂNTUIREA SUFLETELOR NOASTRE, A ÎNTREGII OMENIRI.

DOMNUL ISUS AȘTEAPTĂ…ȘI SPERĂ SĂ SE SALVEZE CÂT MAI MULTE SUFLETE.

Este foarte IMPORTANT CA ÎN ACEST TIMP SPECIAL PE LÎNGĂ RUGĂCIUNE, POST,ETC…SĂ STUDIEM MAI MULT BIBLIA-CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, ACOLO VOM DESCOPERI ADEVĂRUL…Chiar dacă de-a lungul secolelor au încercat cei răi și au scos din păcate lucruri importante din Biblie…dar nu au putut să distrugă Totul…A RĂMAS CE ESTE FOARTE IMPORTANT.

BIBLIA-Hrana Sufletului!


Să nu neglijăm acest timp…Să ne rugăm, să ne purificăm sufletele printr-o căință sinceră, abandonarea răului, păcatelor…să ținem post, penitență…să încercăm să reparăm răul făcut, să facem PACE CU SEMENII, să luptăm mai mult împotriva slăbiciunilor noastre,a răului; mândriei, orgolii, gelozii,etc…SĂ NE PREOCUPĂM MAI MULT DE SUFLETUL NOSTRU ȘI DE VIAȚA NOASTRĂ.

Rugați-vă zi de zi și Citiți BIBLIA!!!

ÎN CADRUL NOVENEI CONSACRĂM ÎNTREAGA OMENIRE CELOR DOUĂ INIMI SFINTE ȘI CONSACRĂM INIMA LUMII LA INIMILE UNITE. La sfârșitul Novenei veți găsi și rugăciunile de consacrare la CELE DOUĂ INIMI SFINTE ȘI CONSACRAREA INIMII LUMII LA INIMILE UNITE.

Vom începe Novena, miercuri 1 MARTIE 2023 și VOM POSTI cu pâine și apă, la recomandarea Sfintei Fecioare Maria, Regina Păcii,Iubita noastră Mamă Cerească, care mereu ne-a încurajat și ne-a îndemnat la POST (miercuri și vineri cu pâine și apă), RUGĂCIUNE, că astfel PUTEM ÎNVINGE RĂUL, PUTEM OPRI RĂZBOIUL ȘI DIMINUA MULTE CATASTROFE…ȘI PUTEM AJUTA LA TRIUMFUL INIMII EI NEPRIHĂNITE.

Fiind prima joi 2 MARTIE 2023, ne rugăm și pentru TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA care este DOMNUL ISUS ÎN PREASFÂNTUL SACRAMENT.

De asemenea fiind și prima vineri 3 MARTIE 2023, ne vom consacra pe noi, familiile noastre, țara și întreaga omenire Preasfintei Inimi a lui Isus.

Sâmbătă, 4 MARTIE 2023 ne vom consacra Inimii Sfintei Fecioare Maria, Mijlocitoarea tuturor harurilor.

Deoarece este prima duminică 5 MARTIE 2023, consacrăm întreaga omenire Sfintei Treimi, TATĂL, FIUL ȘI DUHUL SFÂNT.

MULȚUMIM SFINTEI TREIMI PENTRU TOT ce a făcut pentru noi și întreaga omenire, pentru Timpul de Har. Mulțumim pentru toate lacrimile vărsate de Sfânta Fecioară Maria, Regina Păcii, pentru noi și păcatele întregii omeniri.
Laudă și mulțumire în vecii vecilor!

Foarte IMPORTANT: în zilele de miercuri și vineri să ținem post cu pâine și apă ca Novena să fie și mai eficientă, în special să medităm la Calea Sfintei Cruci cu inimile pline de recunoștință și iubire.

La sfârșitul Novenei veți găsi și rugăciunile de consacrare și pentru Ziua Internațională.

AICI GĂSIȚI NOVENA CU TOATE RUGĂCIUNILE: https://emilia.ro/s-o-snovena-importanta-1-9-februarie-2023-la-isus-regele-tuturor-natiunilor-pentru-conducatorii-lumii-pentru-toti-dusmanii-nostri-si-a-intregii-omeniri-pentru-pace-triumfu/

INTENȚIILE PRINCIPALE PENTRU CARE NE RUGĂM TATĂLUI CERESC:

STOPBAD!!!

CONVERTIREA ÎNTREGII OMENIRI ÎN SPECIAL A CELOR CARE NU AU CUNOSCUT ÎNCĂ IUBIREA INFINITĂ A LUI DUMNEZEU
ELIBERAREA ȘI SALVAREA OMENIRII DIN MÂINILE RĂULUI (OCULTEI MALEFICE MONDIALE)
SĂ ELIBEREZE ȘI SĂ SALVEZE BISERICA DIN MÂINILE RĂULUI
SĂ SE OPREASCĂ BATJOCORIREA SFINTEI EUHARISTII PRIN ÎMPĂRTĂȘANIA ÎN MÂNĂ
PENTRU PACE
LA INTENȚIILE SFINTEI FECIOARE MARIA, REGINA PĂCII, VICTORIA BINELUI ȘI PENTRU TRIUMFUL INIMII EI NEPRIHĂNITE

NE MAI RUGĂM

PENTRU CONDUCĂTORII LUMII
PENTRU TOȚI DUȘMANII NOȘTRI ȘI A ÎNTREGII OMENIRI,
ÎNLĂTURAREA DE LA PUTERE ȘI CONDUCEREA ȚĂRILOR A SLUGILOR CELUI RĂU (FORȚELE MALEFICE OCULTE).
SĂ OPREASCĂ PLANURILE DE DISTRUGERE A OMENIRII
OPRIREA TUTUROR MINCIUNILOR
TREZIREA ÎNTREGII OMENIRI LA REALITATE ȘI ADEVĂR
OPRIREA ȘI DEZINSTALAREA TUTUROR EMIȚĂTOARELOR DE RADIAȚII DE ÎNALTĂ FRECVENȚĂ 5G
OPRIREA INTOXICĂRII POPULAȚIILOR PRIN CHEMTRAILS
OPRIREA MANIPULĂRII VREMII PRIN TEHNOLOGIA HAARP
OPRIREA TUTUROR MIJLOACELOR DE ÎMBOLNĂVIRE ȘI DISTRUGERE A OMENIRII

SĂ NE RUGĂM PENTRU PACE ÎN TOATĂ LUMEA, O PACE NĂSCUTĂ DIN IUBIRE ȘI RESPECT PENTRU DUMNEZEU!
RUGAȚI-VĂ CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ, IUBIRE ȘI RECUNOȘTINȚĂ

Pe lângă rugăciunile menționate ÎN NOVENĂ, să ne mai rugăm:
Rozarul Îndurării Divine urmat de Rozarul Flăcării de Iubire
ROZARUL CU CELE 20 DE MISTERE
MEDITĂM CALEA SFINTEI CRUCI,CU INIMILE PLINE DE RECUNOȘTINȚĂ ȘI IUBIRE

PROPUN O NOUĂ ZI INTERNAȚIONALĂ DE RUGĂCIUNE, POST(PÂINE ȘI APĂ) ISPĂȘIRE, vineri 10 MARTIE 2023

Zi-Internațională-de-Post-Rugăciune -Ispășire, VINERI, 10 MARTIE 2023 PENTRU PACE, LA INTENȚIILE SFINTEI FECIOARE MARIA ȘI PENTRU TRIUMFUL INIMII EI NEPRIHĂNITE

Dragi creștini, propun O NOUĂ ZI INTERNAȚIONALĂ de post (pâine&apă), rugăciune și ispășire, Vineri 10 MARTIE 2023. Vom oferi și această zi internațională tot la intențiile pentru care am oferit și Novena.

Este foarte important ca și în această zi să ne rugăm:

Rozarul Îndurării Divine urmat de Rozarul Flăcării de Iubire
ROZARUL CU CELE 20 DE MISTERE
MEDITĂM CALEA SFINTEI CRUCI,CU INIMILE PLINE DE RECUNOȘTINȚĂ ȘI IUBIRE

Ne mai rugăm și alte rugăciuni importante pe care le găsiți postate AICI; https://emilia.ro/s-0-s-zi-internationala-de-rugaciune-postpaine-si-apa-ispasire-vineri-10-februarie-2023/

Vă rog să Distribuiți URGENT!
Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați cu toții, Emilia Mezei