Selectează o Pagină

Zi-Internațională-de-Post-Rugăciune -Ispășire VINERI, 10 FEBRUARIE 2023, PENTRU CONDUCĂTORII LUMII, PENTRU PACE, PENTRU TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA-REGINA PĂCII, NE VOM RUGA ȘI PENTRU TOȚI BOLNAVII, ÎN SPECIAL CĂ SÂMBĂTĂ, 11 FEBRUARIE 2023, SĂRBĂTORIM SFÂNTA FECIOARĂ MARIA DE LA LOURDES.

Dragi creștini, propun O NOUĂ ZI INTERNAȚIONALĂ de post (pâine&apă), rugăciune și ispășire, Vineri 10 februarie 2023. Vom oferi și această zi internațională tot la intențiile pentru care am oferit și Novena.

Link Novenă;

https://emilia.ro/s-o-snovena-importanta-1-9-februarie-2023-la-isus-regele-tuturor-natiunilor-pentru-conducatorii-lumii-pentru-toti-dusmanii-nostri-si-a-intregii-omeniri-pentru-pace-triumfu/

Este foarte important ca și în această zi să ne rugăm:

Rozarul Îndurării Divine urmat de Rozarul Flăcării de Iubire
ROZARUL CU TOATE CELE 20 DE MISTERE
MEDITĂM CALEA SFINTEI CRUCI (10 februarie 2023)

Ne mai rugăm și alte Rugăciuni Importante pe care le găsiți postate după terminarea Novenei.

Dragii mei, este foarte important să oferim mai mult timp rugăciunii pentru că situația din lume este foarte critică.
PACEA ESTE ÎN MARE PERICOL!!!

Dragii mei, este foarte important ca întreaga Omenire să O Recunoască și să O Accepte pe Fecioara Maria ca Regină, Mamă, Co-Răscumpărătoare deoarece Dumnezeu I-a încredințat misiunea de Convertire și Pace a Lumii și de a Zdrobi Capul Șarpelui și de asemenea Instaurarea Noii Ere de Pace.

S.0.S.!!! RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ pentru că Timpul de Har se apropie de SFÂRȘIT și să încercăm să facem tot ce mai putem ca să diminuăm răul în lume si să ajutăm la salvarea omenirii și oprirea tuturor planurilor malefice!

Nu uitați că doar prin Post, Rugăciune și Ispășire mai putem diminua răul din lume și ajuta la Triumful Inimii Neprihănite a Sfintei Fecioare Maria, Regina Universului care este și Iubita noastră Mamă Cerească și Co-Răscumpărătoarea Sufletelor noastre.

DIN PĂCATE CONSTAT, CĂ TOT MAI MULȚI OAMENI CHIAR ȘI CREȘTINI, ÎȘI PIERD PACEA, SPERANȚA, IUBIREA…ȘI TREPTAT CREDINȚA SCADE ȘI RĂUL DEVINE DIN CE ÎN CE MAI PUTERNIC ȘI DOMINĂ ÎN SUFLETELE MULTOR OAMENI…ÎN SPECIAL CREȘTINI.
SĂ NE RUGĂM CA SĂ RĂMÂNEM PUTERNICI ȘI STATORNICI ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE PÂNĂ LA SFÂRȘIT. Pentru că, „ CEL CE VA RĂBDA PÂNĂ LA SFÂRȘIT VA FI MÂNTUIT” (Matei 24:13)

DRAGII MEI, ESTE FOARTE IMPORTANT ȘI MERITĂ SĂ LUPTĂM PÎNĂ LA CAPĂT…PENTRU CĂ NE AȘTEAPTĂ O RĂSPLATĂ MARE…SĂ NU UITĂM CĂ ESTE VORBA DE VIITORUL NOSTRU, DE SUFLETUL NOSTRU, FERICIREA ETERNĂ-PARADISUL.
ACUMA NOI CREȘTINII, CÎND ÎN CURĂND TIMPUL DE HAR SE APROPIE DE SFÎRSIT, AR TREBUII SĂ FIM MAI ÎNCREZĂTORI, MAI BUNI, MAI UMILI, MAI PLINI DE SPERANȚĂ….DOAR IUBITA NOSTRĂ MAMĂ NE-A PROMIS CĂ LA SFÂRȘIT INIMA EI NEPRIHĂNITĂ VA TRIUMFA….BINELE, ADEVĂRUL, PACEA, IUBIREA….SĂ NU NE LĂSĂM DESCURAJAȚI,ISPITIȚI DE CEL RĂU….CE SĂ NE ÎNTĂRIM ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE…..INDIFERENT CE VA URMA….TOTUL ESTE FOARTE TRECĂTOR PE ACEST PĂMÂNT….ESTE NESEMNIFICATIV, ÎN COMPARAȚIE CU FERICIREA ETERNĂ, CARE ESTE PENTRU TOTDEAUNA.

Acuma să încercăm să facem tot ce putem, pentru a diminua răul în lume și a ajuta ca PACEA, BINELE, IUBIREA SĂ TRIUMFE ÎN INIMI, FAMILII ȘI ÎN LUME.
SĂ NE RUGĂM ÎN SPECIAL PENTRU TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA,REGINA PĂCII-REGINA UNIVERSULUI

SĂ NE RUGĂM CA CREȘTINII SĂ RĂMĂNĂ UNIȚI ȘI SĂ LUPTE ÎMPREUNĂ ÎMPOTRIVA RĂULUI ÎN SPECIAL CU ”ARMA ROZARULUI”, CA SĂ SLĂBEASCĂ FORȚELE MALEFICE DIN LUME.
HAIDEȚI SĂ AJUTĂM LA SALVAREA OMENIRII DIN MÂINILE RĂULUI, ȘI ÎN SPECIAL LA SALVAREA CÂT MAI MULTOR SUFLETE, ACUM CÂT MAI ȚINE TIMPUL DE HAR, CA SĂ NU REGRETĂM PE VIITOR.

ESTE FOARTE IMPORTANT CA SĂ FIM CONȘTIENȚI CĂ PRIN POST ȘI RUGĂCIUNE, DUPĂ CUM NE-A ÎNCURAJAT MEREU IUBITA NOASTRĂ MAMĂ CEREASCĂ, PUTEM OPRI RĂZBOAIE, CATASTROFE NATURALE, ETC…PUTEM DIMINUA ȘI REDUCE ORICE RĂU.

DE ASEMENEA VĂ ÎNDEMN CA ÎN ACESTE 2 ZILE (10-11 FEBRUARIE 2023) CU INIMILE PURIFICATE, SĂ OFERIM SFÂNTA LITURGHIE ȘI ÎMPĂRTĂȘANIE LA INTENȚIILE SFINTEI FECIOARE MARIA, CA SĂ PUTEM AJUTA LA SALVAREA CÂT MAI MULTOR SUFLETE.

RUGAȚI-VĂ ȘI ÎNCREDEȚI-VĂ ÎN DUMNEZEU TATĂL NOSTRU CERESC ȘI NU VĂ TEMEȚI DE CEL RĂU!!!

VĂ IMPLOR, ÎN NUMELE DOMNULUI NOSTRU ISUS, SĂ DISTRIBUIȚI URGENT, PESTE TOT, ÎN ÎNTREAGA LUME ȘI ÎN SPECIAL SĂ VĂ FACEȚI TIMP PENTRU RUGĂCIUNE, PENTRU CĂ ESTE VORBA DE VIITORUL NOSTRU ȘI AL ÎNTREGII OMENIRI.

VĂ ROG DISTRIBUIȚI PESTE TOT ÎN ÎNTREAGA LUME CÂT MAI URGENT!!
RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ,!!!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântati cu toții, Emilia Mezei