Selectează o Pagină

PUTEREA CELUI RĂU ESTE ÎN MINCIUNĂ (IOAN 8:44) DACĂ ÎNLĂTURĂM MINCIUNA, ÎNLĂTURĂM PUTEREA RĂULUI.

Dragii mei, doresc să scot în evidență aceste 2 Inspirații Divine, foarte importante, pentru ca omenirea să conștientizeze ADEVĂRUL ȘI SĂ NU MAI ACCEPTE MINCIUNA, LUPTĂND ÎMPOTRIVA RĂULUI. Să nu uităm că noi suntem frați și suntem cu toții victimele răului care acționează prin Oculta Malefică Mondială (iluminati, masoni, reptilieni, etc.) care a pus la cale un Mare Plan Diabolic ca să domine, controleze, să stăpânească și să distrugă întreaga omenire.
PUTEREA CELUI RĂU ESTE ÎN MINCIUNĂ și prin această pandemie falsă a reușit să batjocorească, ( prin purtarea măștii, prin testele false PCR) să îmbolnăvească prin transmiterea fricii (scăderea imunității), să terorizeze, să traumatizeze și să îngenuncheze aproape un glob întreg.

Nu a fost și nu este o pandemie, ci o mare PLANDEMIE pusă la cale de elitele malefice mondiale, slugile diavolului care prin mai multe modalități diabolice vor să stăpânească, să controleze, să manipuleze și să distrugă toate ființele vii și întreaga omenire prin armele lor cele mai puternice de care se folosesc:

 • tehnologia Haarp– modificarea vremii
 • chemtrails– dâra morții, din avioane se pulverizează virusuri și diferite substanțe toxice dăunătoare
 • antenele 5G- cea mai puternică armă de distrugere a întregii omeniri, a naturii și a tututor ființelor vii
 • prin VACCINURI modificatoare de ADN care distrug corpul uman ireversibil și influențează în mod negativ atât trupul cât și sufletul.
 • Cel rău vrea să stăpânească, să controleze și să manipuleze simțurile oamenilor ca să-i poată batjocorii și distruge!
 • De aceea întreaga omenire trebuie să se trezească la realitate și să nu mai accepte această MINCIUNĂ MONDIALĂ, să lupte pentru ADEVĂR, DREPTATE și pentru binele lor și a întregii omeniri.
 • Soluția pentru ca întreaga omenire să se salveze și să se oprească toate planurile malefice a celor răi este :
  RUGĂCIUNEA, POSTUL, ABANDONAREA RĂULUI, CONVERTIREA DEPLINĂ ȘI ISPĂȘIREA SUNT SINGURELE CĂI DE SALVARE A OMENIRII.

 • DACĂ NE RUGĂM SUNTEM SALVAȚI!!!
  DAR CEL MAI IMPORTANT ESTE
  SĂ NE RUGĂM ȘI PENTRU DUȘMANII ȘI RĂUFĂCĂTORII NOȘTRI, PENTRU CĂ RĂUL NU POATE FI ÎNVINS DECĂT PRIN BINE (RUGĂCIUNEA DIN INIMĂ ).

Inspirație Divină, joi 22.07.2021, PUTEREA CELUI RĂU ESTE ÎN MINCIUNĂ

Inspirație Divină în 22.07.2021, PUTEREA CELUI RĂU ESTE ÎN MINCIUNĂ, referitor la postarea editată la data 23.07.2021, în legătură cu Părintele exorcist Pellegrino Ernetti, despre:’CE-I PLACE ȘI CE NU-I PLACE CELUI RĂU’

Merită să citiți ca să întelegeți mai bine DE CE OMENIREA A AJUNS ÎN ACEASTĂ STARE CRITICĂ
LINK: https://emilia.ro/marturiile-unui-renumit-exorcist-parintele-pellegrino-ernetti-despre-ce-i-place-si-ce-nu-i-place-satanei/

Am avut o nouă Inspirație Divină pe la ora 14.30.

După Moartea fizică vor vedea Adevărata Față a Satanei și-l vor cunoaște cu adevărat, dar va fi groaznic, cumplit și înfiorător.

Credeți că cel rău a reușit să distrugă întreaga omenire și s-o ducă în Iad?

Fiecare să reflecteze la această întrebare și să-și dea un răspuns.

Oare a reușit cel rău, să mă domine, păcălească, să mă îndepărteze de Dumnezeu, să pună stăpânire pe sufletul meu?

Dar cel mai dureros este că-și vor pierde MOȘTENIREA, ÎMPĂRĂȚIA CERULUI, SUFLETUL, VIAȚA ȘI FERICIREA ETERNĂ și doar după moartea fizică îl vor cunoaște cu adevărat pe STĂPÂNUL lor, Lucifer căruia i se închină și care de fapt nu este altceva decât propriul lor Dușman de Moarte.

Să nu uităm că Puterea celui rău se află în minciună și DACĂ ÎNLĂTURĂM MINCIUNA, ÎNLĂTURĂM ȘI PUTEREA LUI, de aceea este foarte important să luptăm împotriva tuturor relelor, minciunilor pentru că astfel devenim sclavii lui.

Dragii mei din nou vă îndemn cu multă încredere și iubire, ABANDONAȚI DEFINITIV RĂUL, CĂIȚI-VĂ DE PĂCATE, CONVERTIȚI-VĂ PE DEPLIN ȘI FACEȚI PACE CU DUMNEZEU ȘI CU TOȚI SEMENII.

ACCEPTAȚI-L PE DOMNUL ISUS ÎN VIAȚA ȘI SUFLETELE VOASTRE, CA SĂ AVEȚI ASIGURAT VIITORUL ȘI SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE DE LA OSÂDA VEȘNICĂ.

Nu uitați că DUMNEZEU, TATĂL NOSTRU CERESC este IUBIRE și dacă vă întoarceți acum la el, bucuros VĂ VA IERTA, ELIBERA de cel rău și VĂ VA SALVA SUFLETELE de la Osânda Veșnică.

Veniți că Timpul de Har se apropie de SFÂRȘIT. DECIDEȚI-VĂ URGENT, NU ASCULTAȚI VOCEA ÎNȘELĂTOARE, VICLEANĂ ȘI PLINĂ DE URĂ A CELUI RĂU.

VENIȚI LA DUMNEZEU, VENIȚI LA ISUS, VENIȚI ACUM CĂ VEȚI REGRETA AMARNIC ȘI VEȚI SUFERI CUMPLIT, DAR VA FI TÂRZIU.

VENIȚI DRAGII MEI FRAȚI, VENIȚI CU MULTĂ CREDINȚĂ, ÎNCREDERE ȘI IUBIRE ȘI VEȚI FI SALVAȚI PENTRU TOTDEAUNA.

DRAGII MEI, SĂ NU VĂ ÎNDOIȚI NICIODATĂ DE BUNĂTATEA, ÎNDURAREA ȘI IUBIREA INFINITĂ A TATĂLUI CERESC, CREATORUL CERULUI ȘI AL PĂMÂNTULUI.

FACEȚI PACE CU DUMNEZEU, FACEȚI PACE CU SEMENII, SALVAȚI-VĂ SUFLETELE.

Inspirație Divină – marți 27.07.2021, Emilia Mezei, ÎN FAȚA CUI ALEGEM SĂ ÎNGENUNCHEM?

Acum omenirea trebuie să îngenunchieze în fața lui Dumnezeu și în fața lui Isus, Salvatorul și Mântuitorul sufletelor noastre, unica noastră șansă de a salva întreaga omenire și să nu mai îngenunchieze în fața răului acceptând toate minciunile, toate batjocorile și tot ceea ce nu este bun și de folos trupului și sufletului (prin aceste vaccinuri distrugătoare și otrăvitoare cel rău vrea să distrugă trupul omului și să stăpânească sufletul omului).

Unica noastră șansă este acum să îngenunchiem cu multă credință, speranță,iubire și căință în fața Tatălui Ceresc, Creatorul Cerului și al Pământului și să cerem să se îndure de noi, de familiile noastre și de întreaga omenire.

Deoarece cel rău este tot mai agresiv și mai puternic și mai disperat pentru că știe că se apropie sfârșitul lui, când în curând va fi închis și înlănțuit pentru 1000 de ani în focul iadului și prin toate mijloacele încearcă să distrugă întreaga omenire și să tragă după el cât mai multe suflete.

De aceea poate să fie pentru mulți ultima șansă de convertire, căință și salvare. La îndemnul DOMNULUI nostru ISUS vă rog și vă implor ÎNGENUNCHIAȚI ACUM în fața lui Dumnezeu.

Rugați-vă și abandonați tot răul și haideți să ne unim cât mai mulți în POST și RUGĂCIUNE, să ISPĂȘIM ca să mai putem salva omenirea și sufletele și a ajuta la TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A MARIEI.

Dragii mei continuați cu RUGĂCIUNI, NOVENE pentru că este UNICA NOASTRĂ ȘANSĂ de a împiedica ca cel rău prin slugile lui, Oculta Malefică Mondială să-și instaleze Dictatura Totală de a Stăpâni,CONTROLA și a pune STĂPÂNIRE pe LIBERUL ARBITRU al OMULUI și a-l PRIVA de toate LIBERTĂȚILE care i se cuvin.

Să nu uitați că Iubita Mamă noastră Cerească, Regina Păcii mereu ne îndeamnă la POST și RUGĂCIUNE pentru că acesta este modul de a salva și a diminua tot răul din lume și de a salva omenirea. Să folosim ROZARUL cât mai des cu putință, ARMA NOASTRĂ, ca să slăbim forțele malefice care sunt din ce în ce mai agresive și mai puternice.

Precum TATĂL CERESC i-a transmis profetului Iona la Ninive că va distruge orașul dacă oamenii nu se convertesc și nu se roagă, la fel este și acum… și pentru că s-au căit și s-au rugat, Bunul Dumnezeu s-a îndurat de ei și i-a iertat și i-a salvat, la fel este și acum cu noi.

Dacă ne rugăm, postim și ne căim suntem salvați!

Suntem ajutați dacă îngenunchiem cu inimile pline de căință și ne rugăm, postim și cerem ca TATĂL CERESC să se îndure de noi, de întreaga omenire și să oprească toate planurile celui rău și SĂ NE SALVEZE din ghearele răului, pe noi și întreaga omenire.

Nu uitați că noi avem Îngeri și Sfinți puternici care ne ajută.
Sfântul Arhanghel Mihail spune mereu:
Cine este ca Dumnezeu?
Când Dumnezeu poruncește și diavolul se supune!

DUMNEZEU ARE ULTIMUL CUVÂNT, DAR ALEGEREA NE APARȚINE.

Dragii mei vă mai recomand să vizionați acest film ca să întelegeți că NOI TRĂIM ACEASTĂ MINCIUNĂ ȘI NEBUNIE PUSĂ LA CALE CU MULT TIMP ÎN URMĂ DE OCULTA MALEFICĂ MONDIALĂ ÎNCĂ DIN ANUL 1979

Sindromul Hamburg (film complet -1979) și strania lui actualitate. https://youtu.be/YO2DMEcJykQ

Dragii mei, Fecioara Maria-Regina Păcii și din acest motiv este cu noi de 40 de ani că dorește să ne ajute,să ne salveze și să zădărnicească planurile celor răi, dar cel mai important SĂ NU UITĂM MOTIVUL PRINCIPAL:

SĂ FACEM PACE CU DUMNEZEU,SĂ FACEM PACE CU SEMENII PENTRU CA SĂ NE SALVĂM SUFLETELE DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ!

MEREU NE ÎNDEAMNĂ LA CONVERTIRE,RUGĂCIUNE (ÎN SPECIAL ROZARUL),POST (MIERCURI ȘI VINERI CU PÂINE ȘI APĂ) SĂ CITIM BIBLIA,SĂ NE SPOVEDIM,SĂ PARTICIPĂM LA SFÂNTA LITURGHIE,SĂ IERTĂM ȘI SĂ IUBIM DIN INIMĂ,SĂ FIM BUNI ȘI SĂ RESPECTĂM PORUNCILE DIVINE

IMADKOZATOK A ROSZAFUZERT
RUGAȚI-VĂ ROZARUL!!!

.

DRAGII MEI ESTE TIMPUL SĂ SCHIMBĂM SCENARIUL ȘI SĂ NU MAI JUCĂM DUPĂ PLACUL CELOR RĂI, FĂRĂ CREDINȚĂ,SUFLET ȘI CONȘTIINȚĂ!!!

Mesaj de la Domnul Isus 3. 11. 2020.Adevărul despre COVID19 https://youtu.be/oLjXXJTACHI

RUGAȚI-VĂ DIN INIMĂ,CĂIȚI-VĂ SINCER DE PĂCATE,ABANDONAȚI RĂUL DEFINITIV,CONVERTIȚI-VĂ PE DEPLIN ȘI VEȚI FI SALVAȚI ȘI SUFLETUL VA FI MÂNTUIT!

„Pocăiţi-vă, căci Împărăţia cerurilor este aproape.” (Matei 4:17)

VĂ MULȚUMESC, DISTRIBUIȚI URGENT, dar în special rugați-vă dacă vreți să fiți salvați.

Vă mulțumesc,Emilia Mezei