Selectează o Pagină

MESAJE CEREȘTI FOARTE IMPORTANTE TRANSMISE LA MEDUGORJE ÎN LUNA NOIEMBRIE 2021, prin Emilia Mezei

Mesaj de la Domnul Isus, în prima joi 4 noiembrie 2021, în Biserică după Sfânta Liturghie, în timpul Adorației Euharistice.

Domnul Isus ne transmite:

Draga mea copilă, te rog să le transmiți tuturor să nu uite că ei sunt cu toții copiii lui Dumnezeu, moștenitorii Paradisului și nicidecum slugile și batjocora răului.

Cer tuturor CONVERTIRE DEPLINĂ ȘI ABANDONAREA TOTALĂ A TUTUROR RELELOR.

RUGAȚI-VĂ, CONVERTIȚI-VĂ, CĂIȚI-VĂ SINCER DE PĂCATE, DACĂ DORIȚI SĂ FIȚI SALVAȚI ȘI SUFLETUL VOSTRU SĂ FIE MÂNTUIT.

DECIDEȚI-VĂ CE DORIȚI CU ADEVĂRAT PENTRU CĂ TRĂIȚI ULTIMELE ZILE DE HAR ȘI DACĂ NU SUNTEȚI HOTĂRÂȚI ȘI NU VĂ DECIDEȚI SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETUL, RISCAȚI SĂ-L PIERDEȚI !!!

Eu vă aștept pe toți să veniți la Mine ca să vă pot ajuta. Veniți!!!

Dragii mei nu uitați că voi aveți un TATĂ CERESC DUMNEZEU ATOTPUTERNIC CARE VĂ IUBEȘTE NECONDIȚIONAT ȘI DOREȘTE SĂ VĂ SALVEZE ȘI SĂ FIȚI LIBERI, FERICIȚI ȘI SĂ AJUNGEȚI ÎN PARADIS.

De aceea, vă rog, nu cedați șantajelor, presiunilor, amenințărilor de tot felul ca să fiți vaccinați pentru că vaccinurile sunt create ca să vă îmbolnăvească și să vă distrugă trupește și sufletește. De ce acceptați așa de ușor să vă vaccinați. Cel mai de PREȚ lucru este SĂNĂTATEA, PACEA și LINIȘTEA SUFLETEASCĂ. Prin acceptarea vaccinurilor, toate aceste lucruri valoroase riscați să le pierdeți.

STOP VACCINAREA OMENIRII!!!

Din nou vă repet: Nu Vă Vaccinați sub nici o formă, nu acceptați să deveniți sclavii răului, luptați împotriva tuturor relelor, uniți-vă cu toții împotriva răului și a tuturor relelor și a minciunilor.

Din nou, vă repet, voi sunteți copiii lui Dumnezeu și moștenitorii Paradisului, NU VĂ TEMEȚI DE MOARTE, MOARTE NU MAI EXISTĂ, EU AM ÎNVINS MOARTEA ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA ȘI AM DESCHIS PORȚILE PARADISULUI UNDE VĂ AȘTEPT PE TOȚI CU MARE DRAG.

NU VĂ TEMEȚI CĂ PIERDEȚI BUNURI MATERIALE ȘI ALTELE, etc. pe acest pământ. Acestea sunt toate trecătoare, sunt NIMIC… TEMEȚI-VĂ SĂ NU VĂ PIERDEȚI SUFLETUL ȘI MOȘTENIREA VOASTRĂ, PARADISUL, FERICIREA ETERNĂ. De acest lucru să vă temeți. De aceea luptați, rugați-vă și faceți tot ce puteți ca să vă salvați atât pe voi cât și familiile voastre și semenii voștri.

Nu vă temeți, în curând se termină cu tot răul de pe pământ. Rugați-vă și va fi bine.

Fiți foarte recunoscători pentru acest timp de har, de prezența Iubitei Mele Mame printre voi.

Rugați-vă, postiți, ispășiți cât mai aveți timp.
ADEVĂRUL VA IEȘI LA IVEALĂ ÎN CURÂND. PREGATIȚI-VĂ SUFLETEȘTE!!!

Dragii mei, deoarece este o lună specială dedicată sufletelor decedate, în special al sufletelor care suferă în focul purificator al Purgatoriului, vă rog sa vă rugați mai mult în special în această lună pentru salvarea și eliberarea lor din Purgatoriu. Este foarte important să faceți tot ce puteți ca să le ajutați să se elibereze cât mai curând.

Sunt mii de suflete care suferă neîncetat în focul purificator și așteaptă ajutor, alinare, îndurare și eliberare.
RUGAȚI-VĂ PENTRU SUFLETELE SFINTE DIN PURGATORIU. Oferiți faptele voastre bune, Liturghii și tot ce puteți ca să le ajutați.

Nu uitați că tot ce veți face pentru ele, pentru salvarea lor va fi răsplătit la momentul potrivit.

Rugați-vă pentru ele cu multă compasiune, încredere, iubire și speranță că vor fi salvate și eliberate și odată ajunse în Paradis, la rândul lor, și ele se vor simți datoare să vă ajute și să vă răsplătească tot efortul și toată jertfa voastră făcută pentru ele.

Ajutați-le, rugați-vă!
Vă mulțumesc.
Iubitul vostru Domn și Salvator, Isus, Regele Universului

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus 9 noiembrie 2021, Medugorje transmis prin Emilia Mezei
(tradus din limba maghiară)

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus 9 noiembrie 2021, în Biserica din Medugorje după Sfânta Liturghie, în timpul Adorației Euharistice, transmis prin Emilia Mezei


Domnul Isus ne transmite:

Dragii copii, vă mulțumesc pentru rugăciuni, post și ispășire și tot ceea ce faceți pentru Mine, pentru suflete și la intențiile și în Cinstea Iubitei Mele Mame.
Vă rog să luați în serios acest Timp scurt de Har, printr-o convertire și căință sinceră, post, ispășire și multă rugăciune.
RUGAȚI-VĂ PENTRU CĂ DOAR RUGĂCIUNEA POATE SALVA OMENIREA DIN MÂINILE RĂULUI!
Dragii mei copii,
NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR, pentru că nu aveți motive dacă v-ați predat inimile în mâinile lui Dumnezeu și pe Mine M-ați acceptat ca Domn, Răscumpărător, Salvator și Mântuitor, atunci viitorul vă este asigurat.
Vă rog să luptați pentru
DREPTATE și nu faceți nici un compromis cu cel rău.
NU ACCEPTAȚI MINCIUNILE, RĂUTĂȚILE PENTRU CĂ ATUNCI
CEL RĂU VĂ POATE STĂPÂNI, PĂCĂLI, VĂ POATE DUCE ÎN EROARE, MANIPULA ȘI DISTRUGE.
LUPTAȚI PENTRU DREPTATE, PENTRU SUFLETE, PENTRU BISERICĂ,
LUPTAȚI ÎMPOTRIVA RĂULUI CU CURAJ, HOTĂRÂȚI ȘI CU CREDINȚĂ ÎN VICTORIA BINELUI. LUPTAȚI!!!

SPUNE NU VACCINĂRII!

NU ACCEPTAȚI SĂ VĂ VACCINAȚI PENTRU CĂ NU VĂ AJUTĂ, CI VĂ ÎMBOLNĂVEȘTE ȘI VEȚI AVEA PARTE DE CONSECINȚE FOARTE GRAVE.

NU ACCEPTAȚI DELOC VACCINAREA, REZISTAȚI PENTRU CĂ ÎN CURÂND TOT ADEVĂRUL VA IEȘI LA IVEALĂ!!!

FIȚI RĂBDĂTORI ȘI MAI BINE SĂ VĂ PREOCUPAȚI DE LUCRURILE PENTRU SUFLET DECÂT DE CELE PENTRU TRUP (ce va fi, cum va fi, ce mâncăm, etc.).

Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și Neprihănirea Lui și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. (Matei 6:33)
Luptați ca să câștigați
COROANA VIEȚII FERICIRII ETERNE, CA SĂ AJUNGEȚI ÎN PARADIS. PENTRU ASTA SĂ FACEȚI SACRIFICII ȘI SĂ LUPTAȚI… AJUTAȚI-I ȘI PE ALȚII, ÎN SPECIAL PE CEI CARE ÎNCĂ N-AU CUNOSCUT BUNĂTATEA ȘI IUBIREA INFINITĂ A LUI DUMNEZEU.

RUGAȚI-VĂ, FIȚI BUNI, FACEȚI MULT BINE CA SĂ PUTEȚI STRÂNGE CÂT MAI MULTE BOGĂȚII CEREȘTI ȘI IUBIȚI SINCER PE DUMNEZEU ȘI PE APROAPELE… FĂRĂ INTERES.
FIȚI RECUNOSCĂTORI LUI DUMNEZEU PENTRU TOT, CHIAR ȘI PENTRU SUFERINȚE. (Rom: 8:28)
NU VĂ TEMEȚI, DOAR ÎNCREDEȚI-VĂ ÎN DUMNEZEU ȘI PREDAȚI-VĂ INIMILE PE DEPLIN ÎN MÂINILE LUI CA SĂ LE POATĂ TRANSFORMA ȘI PE MINE ACCEPTAȚI-MĂ CA DOMN, RĂSCUMPĂRĂTOR, SALVATOR ȘI MÂNTUITOR…ȘI FIȚI RECUNOSCĂTORI, ÎN SPECIAL PENTRU ACEST TIMP DE HAR DIN IUBIREA ȘI BUNĂTATEA TATĂLUI CERESC PENTRU CĂ
IUBITA MEA MAMĂ ȘI A VOASTRĂ ÎNCĂ ESTE CU VOI CA SĂ VĂ AJUTE ȘI SĂ VĂ ELIBEREZE DE RĂU. RUGAȚI-VĂ ȘI TOTUL VA BINE.
ȘI DEOARECE ACEASTĂ LUNĂ ESTE DEDICATĂ SUFLETELOR DIN PURGATORIU, RUGAȚI-VĂ ȘI PENTRU ELE, FACEȚI CÂT MAI MULTE SACRIFICII CA SĂ SE POATĂ ELIBERA ȘI SALVA CÂT MAI REPEDE DIN FOCUL PURIFICATOR AL PURGATORIULUI ȘI SĂ AJUNGĂ ÎN PARADIS.
RUGAȚI-VĂ PENTRU ELE CĂ SUNT FOARTE MULTE SUFLETE CARE SUFERĂ FOARTE MULT ȘI AȘTEAPTĂ AJUTOR… RUGAȚI-VĂ CA SĂ SE POATĂ ELIBERA CÂT MAI REPEDE.
Rugați-vă pentru că Dumnezeu așteaptă rugăciunile voastre și convertirea deplină ca să vă poată ajuta și elibera din mâinile răului.

Rugați-vă!!!

Vă mulțumesc, fiți binecuvântați,
Iubitul vostru Mântuitor, Isus Regel
e tuturor Națiunilor.

Mesaj de la Domnul Isus, vineri 12 noiembrie 2021,Medugorje transmis prin Emilia Mezei

Mesaj de la Domnul Isus, vineri 12 noiembrie 2021, după Sfânta Liturghie, în timpul Venerării Sfintei Cruci, în Biserica din Medugorje.


Domnul Isus ne transmite:

Draga mea copilă, din nou Strig de pe Cruce cu inima rănită și plină de durere și suferință din cauza păcatelor omenirii și a miilor de suflete care zilnic cad în focul iadului. Cel rău a reușit prin viclenie și minciună să cucerească foarte multe suflete care sunt batjocorite, otrăvite și distruse.

Din nou Strig de pe Cruce însetat după suflete: VENIȚI LA MINE AȘA CUM SUNTEȚI, INDIFERENT DE PĂCATE, VENIȚI DACĂ VĂ VREȚI BINELE, DACĂ DORIȚI SĂ AVEȚI VIAȚĂ ÎN VOI, BUCURIE, FERICIRE, SPERANȚĂ ȘI PACE.

VENIȚI ACUM CA SĂ POT AJUTA ȘI SALVA DIN GHEARELE RĂULUI, VENIȚI CU MULT CURAJ PENTRU CĂ EU SUNT DUMNEZEU ȘI VREAU SĂ VĂ ELIBEREZ ȘI SĂ VĂ SALVEZ SUFLETELE, DACĂ VĂ DORIȚI ACEST LUCRU.

NU VĂ TEMEȚI!!!
EU ÎMPREUNĂ CU IUBITA MEA MAMĂ SUFERIM FOARTE MULT DIN CAUZA STĂRII JALNICE ÎN CARE AJUNS ÎNTREAGA OMENIRE.

SUFERIM PENTRU BISERICĂ, SUFERIM PENTRU IUBIȚII MEI PREOȚI CARE AU CĂZUT ÎN PLASA RĂULUI.
Le cer tuturor, acum în acest timp de Post, Advent, o căință sinceră și abandonarea răului, să se întărească în credință și iubire, să lupte cu curaj pentru Biserică, Adevăr, Suflete și să repare răul și minciuna din Biserică…prin
reintroducerea Apei Sfințite și să nu mai accepte Împărtășania în Mână. Cei care mă iubesc cu adevărat, le cer tuturor să lupte, atât preoților cât și enoriașilor. Luptați cât mai ține timpul de har ca să nu regretați pe viitor.

Știți că eu sunt Dumnezeul Iubirii și al Îndurării, chiar dacă ați greșit, vă căiți sincer, Eu vă iert cu bucurie și vă eliberez de rău și de păcate și vă redau Pacea, Speranța, Bucuria și Fericirea.

Vă rog să vă Întăriți în Credință și Iubire.

Rugați-vă și cereți ca Duhul Sfânt să vă lumineze și să vă călăuzească ca să puteți face diferența dintre bine și rău.
Veniți la Mine și
Adorați-mă în Sfântul Sacrament, veniți la Mine ca la Cel Mai Bun Prieten, Eu vă iubesc și niciodată n-o să vă abandonez chiar dacă voi M-ați abandonat. Eu vă aștept cu Multă Iubire să vă căiți și să vă întoarceți la Mine pentru că Eu sunt Calea, Adevărul și Viața. Veniți cu curaj, vă aștept pe toți, veniți. (scriam plângând…, Iubirea și Îndurarea lui Dumnezeu este Imensă)
Dragii mei chiar dacă ați greșit, ați păcătuit și ați căzut
RIDICAȚI-VĂ, căiți-vă sincer și continuați lupta, ridicați-vă, rugați-vă, Eu vă întind mâna mereu să vă ridic de câte ori cădeți și vă căiți și vă rugați sincer.

Important este să vă ridicați și să continuați lupta voastră pentru a învinge răul, ispitele, slăbiciunile. Ridicați-vă de câte ori cădeți, nu rămâneți jos…
Ridicați-vă cu mult curaj și multă încredere în Iubirea și Bunătatea Infinită a Bunului Dumnezeu. Luptați până la capăt, că merită
să luptați pentru sufletul vostru, pentru a-i Asigura un Loc în Paradis, Fericirea Veșnică.

Luptați, luptați mereu că Eu sunt alături de voi și vă ajut, doar v-am promis că Eu sunt cu voi în toate zilele până la sfârșitul veacului.
Draga mea copilă, îți mulțumesc pentru Iubirea ta sinceră și curată față de Mine, Sfânta Treime, Iubita Mea Mamă și față de semeni. Din păcate,
sunt atât de puține suflete sincere și curate pe Pământ care la nevoie și-ar da și viața pentru Mine și pentru a se sacrifica din Iubire pentru semeni.


IUBIREA, DĂRUIREA, JERTFIREA sunt lucruri esențiale prin care puteți ajunge mai ușor în PARADIS.

Iubirea, faptele bune, sacrificiile Șterg foarte mult din păcatele voastre.
Dragii mei, Iubiți și fiți îndurători unii cu alții, pentru că tot ce faceți aproapelui, vouă înșivă vă faceți și la momentul potrivit totul va fi răsplătit.
Rămâneți în Pace și nu vă temeți de viitor dacă mă acceptați ca Domn, Rege al inimii voastre, Salvator și Mântuitor, Răscumpărător.
Rugați-vă și va fi bine.
Le cer tuturor Preoților, în special persoanelor consacrate, dar și creștinilor să fie foarte atenți la
SEMNELE VREMURILOR DE PE URMĂ ȘI SĂ NU SE LASE PĂCĂLIȚI , BATJOCORIȚI ȘI DUȘI ÎN EROARE DE CEL RĂU.
Citiți Sfânta Scriptură cu atenție și pregatiți-vă de evenimentele care vor urma și nu vă temeți pentru că oricine vrea să-și salveze viața o va pierde, dar cel ce-și pierde viața de dragul meu, o va găsi.
Matei 16:24-26
Atenție!!!

Nu vă lăsați pe mâna răului că riscați să vă pierdeți sufletul și să ajungeți în iad, dacă vă lăsați și nu vă căiți.

Vă iubesc pe toți, Isus Regele Omenirii

Mesaj de la Sfânta Fecioară, 13 noiembrie 2021,MEDUGORJE,transmis vocal prin Emilia Mezei

LINK VIDEO:https://youtu.be/iibdqhCr3kw
(primul mesaj)

Mesaj de la Sfânta Fecioară Maria, astăzi sâmbătă 13 noiembrie 2021 seara la ora 21.20.


După Sfânta Liturghie m-am rugat la statuia Sfintei Fecioare Maria de lângă Biserica Sfântul Iacob am întrebat-o dacă dorește să ne transmită un mesaj.
Draga mea copilă, vreau să le transmiți din nou tuturor ca să țină cont de toate mesajele transmise de atâția ani, să ia în serios
convertirea deplină, căința sinceră pentru că timpul de har se apropie de sfârșit și dragii mei copii trebuie să vă decideți acum pentru Dumnezeu dacă doriți să vă salvați sufletele de la osânda veșnică.

Eu încă sunt prezentă cu voi pe pământ ca să vă ajut, să vă eliberez din ghearele răului care din ce în ce este tot mai turbat pentru că se apropie sfârșitul lui, de aceea dragii mei copii vă rog rămâneți statornici în credință și iubire. Nu cedați în nici un fel răului, șantajelor, vă rog din nou, vă implor, Nu Vă Vaccinați, nu permiteți ca să fiți otrăviți pentru că aceste vaccinuri nu sunt bune, nu sunt pentru voi, sunt împotriva voastră, prin aceste vaccinuri vă slăbiți imunitatea și treptat, treptat vă îmbolnăviți tot mai grav, de aceea eu ca Mamă a voastră care vă iubește pe toți foarte mult, din nou vă rog dragii mei copii, vă implor, rămâneți statornici în credință, în iubire, nu vă temeți de moarte, nu vă temeți de viitor, rugați-vă, abandonați tot răul și nu mai păcătuiți, nu-i mai dați loc răului în inimile voastre prin păcate.

Convertiți-vă pe deplin, dar cel mai important, prin toate mesajele tot asta v-am cerut dragii mei copii, să iubiți, iubiți sincer pe aproapele vostru, iubiți-l sincer pe Dumnezeu, pe Iubitul meu Fiu care Este cu voi zi de zi și vă așteaptă în Sfântul Sacrament ca să vă redea Pacea, Speranța, să vă întărească în credință, vă așteaptă dragii mei copii, veniți la EL, veniți cât mai ține timpul de har, veniți cu mult curaj, cu încredere și iubire, veniți pentru că El vă iubește pe toți așa cum sunteți și așteaptă să vă ajute, să vă elibereze de rău, să vă redea Pacea, Speranța și Iubirea, veniți la El cu multă încredere, cu mult curaj, veniți și nu vă temeți, doar El este Dumnezeu și El poate Totul.

Dragii mei copii, cel mai dureros este pentru Dumnezeu când nu aveți încredere în El, nu aveți încredere în Atotputernicia Lui, trăiți în frică, în deznădejde, în minciună, când ar fi foarte simplu să vă abandonați viața și sufletul în mâinile Tatălui Ceresc, să-l acceptați pe Iubitul Meu Fiu în inimile voastre, în viața voastră, în familiile voastre ca și Rege, Domn, Salvator, Răscumpărător și Mântuitor. Dacă l-ați accepta pe deplin nu ați mai trăi în frică, în deznădejde. Întoarceți-vă la Dumnezeu, Abandonați tot răul și atunci sufletele voastre sunt salvate și viitorul vă este asigurat.

Din nou, vă implor, dragii mei copii, convertiți-vă pe deplin și atunci sufletul vostru este salvat.
Rugați-vă, Rugați-vă și Rugați-vă pentru că doar rugăciunea vă poate salva pe voi, familiile voastre, țara voastră și întreaga omenire.
Rugați-vă cât mai ține timpul de har.

Iubita voastră Mamă Cerească, Regina Cerului, Regina Universului. Vă iubesc pe toți.

Vă mulțumesc.


Dragii mei frați acesta a fost mesajul transmis, prin mine Emilia Mezei, astăzi 13 noiembrie 2021 de aici de la Medugorje, de la Statuia Sfintei Fecioare Maria, de lângă Biserică.
Vă rog să țineți cont de el și să distribuiți.
Vă mulțumesc, fiți binecuvântați cu toții.

Mesaj de la Sfânta Fecioară, 13 noiembrie 2021,MEDUGORJE,transmis vocal prin Emilia Mezei

(al doilea mesaj)

Dragii mei copii, din păcate credința voastră este slabă, superficială. Dacă ați avea credință mai puternică nu ați ceda așa de ușor răului, minciunilor, șantajelor și ați rămâne statornici în credință și iubire, de aceea vă rog din nou întăriți-vă în credință și iubire.

Rugați-vă și abandonați tot răul în special în acest timp foarte prețios de har. Vă rog, vă implor, convertiți-vă pe deplin, rugați-vă, luați în serios postul și acceptați-L pe Iubitul Meu Fiu ca Rege, Domn, Mântuitor și Salvator pentru că El este Unica voastră Salvare. El este Calea, Adevărul și Viața. Acceptați-l și fiți recunoscători Tatălui Ceresc că încă mai permite de peste 40 de ani să fiu cu voi, să vă ajut.
Iubirea lui Dumnezeu este infinită, dar vă rog țineți cont de Acest Timp pentru că atunci când se termină Timpul de Har nu mai aveți cale de întoarcere, acum trebuie să vă decideți odată pentru totdeauna dacă vreți să vă salvați sufletele.

Accepați-L acum pe Iubitul Meu Fiu și întoarceți spatele răului, păcatelor și minciunilor și luptați pentru sufletele voastre, luptați cu curaj împotriva răului și a tuturor minciunilor și nu vă temeți de moarte ci feriți-vă de păcate, pentru că păcatele vă despart de Dumnezeu și prin păcate cel rău are putere asupra voastră, el vrea să vă domine. Scopul lui este să vă despartă de Dumnezeu ca să vă poată domina, batjocori și distruge, să vă tragă sufletele în iad după el.
Vă avertizez din nou, convertiți-vă pe deplin, rugați-vă și salvați-vă sufletele de la osânda veșnică.

Iubita voastră Mamă Cerească, Regina Păcii.
Vă iubesc pe toți, vă mulțumesc.

Mesaj de la Domnul Isus, vineri 19 noiembrie 2021, în Biserica din Medugorje,transmis prin Emilia Mezei


Mesaj de la Domnul Isus, vineri 19 noiembrie 2021, în Biserica din Medugorje, după Sfânta Liturghie, în timpul Venerării Sfintei Cruci.


Domnul Isus ne transmite:

Draga mea copilă, Inima Mea suferă cumplit și neîncetat pentru că oamenii refuză să Mă Accepte ca Domn și Salvator și preferă să-i slujească celui rău, pervers, viclean și mincinos, acceptând răul și minciunile.

Eu plâng și sufăr neîncetat după fiecare suflet osândit și din cauza stării jalnice în care a ajuns întreaga omenire.

În ciuda tuturor sacrificiilor și a harurilor, în ciuda acestui Timp Prețios de Har, oamenii în loc să-și deschidă inimile, să Mă Accepte în inimile lor și să se căiască sincer de păcate foarte mulți și-au împietrit inimile, credința multora a slăbit fiind dominați de rău, de frică și de deznădejde.

Oamenii nu iau în serios mesajele și avertismentele, doar o parte…, dar sunt puțini. Eu tot sper ca oamenii să vină la Mine cu multă încredere, speranță și iubire ca la un Prieten adevărat, dar din păcate sunt foarte puține persoane sincere și cu suflet curat pe pământ care la nevoie ar fi în stare să-și dea și viața pentru Mine și pentru semeni.

Credința oamenilor este din ce în ce mai slabă.

Mulți nu se gândesc la viața după moarte ca să-și elibereze și să-și salveze sufletele, se gândesc doar la lucrurile materiale și se îngrijorează doar de aceste lucruri, de bani etc. și ignoră să-și asigure sufletul și mântuirea.

Preferă să aibă asigurat traiul comod pe acest pământ… și cad ușor în capcana răului care zi de zi face mii de victime și câștigă tot mai multe suflete.

Omenirea nu se încrede în Atotputernicia lui Dumnezeu ci în puterea banului și a lucrurilor materiale.

Vai de această omenire decăzută și de sufletele celor care s-au lepădat de adevăr și de adevărata credință în schimbul lucrurilor pământești trecătoare.
Încă strig de pe Cruce, cu Inima rănită, veniți la Mine acum, dacă vreți să fiți salvați și sufletul vostru să fie mântuit și liber.

Veniți acum cât mai ține Timpul de Har și iubiți-vă unii pe alții, iubire vreau de la voi și nu jertfă, iubire sinceră și curată, iubiți, iertați și fiți buni unii cu alții ca să fiți demni de împărăția lui Dumnezeu, Paradisul, Fericirea Eternă.

Fiți binecuvântați cu toții!
Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus Regele tuturor Națiunilor

Mesaj de la Domnul Isus, vineri 26.11.2021 la ora 1.40 în biserica din Medugorje, în timpul Adorației Euharistice. transmis prin Emilia Mezei


Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, din nou doresc să vă atenționez să luați în serios acest Timp Prețios de Har PRINTR-O CONVERTIRE DEPLINĂ, CĂINȚĂ SINCERĂ ȘI ABANDONAREA ÎN TOTALITATE A TUTUROR RELELOR, PĂCATELOR.

Acum în acest timp de Advent, când în curând veți sărbători Nașterea Mea, vă rog să încercați să vă purificați sufletele de rău, rugați-vă mai mult, încercați să reparați răul prin fapte bune, încercați să fiți mai buni, să iertați din inimă…

Rugați-vă cu multă încredere, speranță și iubire.

Acest Timp este foarte prețios și hotărâtor pentru voi, pentru sufletul vostru, pentru viitorul vostru.

Pregătiți-vă sufletele ca să Mă pot Naște în inimile voastre, să vă redau pacea, speranța, iubirea și să vă întăresc în credință și iubire ca să puteți face față tuturor evenimentelor care vor urma… Dacă trăiți conform Poruncilor Cerești, v-ați predat viața și sufletul în mâinile lui Dumnezeu, viitorul vă este asigurat!!!

Nu vă temeți că Eu sunt mereu cu voi și vă ajut să vă duceți crucea. Nu uitați că voi nu sunteți singuri niciodată, rugați-vă mai mult și cereți protecția și călăuzirea Îngerilor voștri. Nu vă temeți!!!

Nu uitați că Dumnezeu Tatăl Ceresc vă iubește pe toți Respectă Liberul Arbitru, dar dorește să aveți încredere speranță, credință și iubire, să cereți haruri să vă lepădați de rău, ca să vă poată ajuta și salva din mâinile răului… și cu mare drag vă așteaptă în Paradis pe toți ca să fiți liberi și fericiți pentru totdeauna.

Rugați-vă și nu vă temeți de rău!!!

Dragii mei, nu uitați că Sărbătoarea Crăciunului este Sărbătoarea Iubirii și a Dăruirii.

Iubiți, fiți buni și dăruiți din inimă tot ce puteți. Iubiți și dăruiți!!! Cine dă, nu va duce lipsă.

Vă iubesc pe toți și din Iubire M-am Dăruit pentru voi, pentru salvarea întregii omeniri.

Este alegerea voastră dacă Mă Acceptați în viața și în sufletele voastre, dar nu uitați că Eu vă iubesc pe toți așa cum sunteți și doresc să vă salvez, să vă redau speranța, fericirea și viața… Viață Eternă în Paradis!

Vă aștept!!! Nu uitați că Eu sunt cu voi în toate zilele până la sfâșitul veacului. ( Matei 28, 19) Veniți la Mine!!!
Iubitul vostru Domn și Mântuitor,
Isus Regele Omenirii
Rămâneți în Pace și Iubire.

Mesaj de la Domnul Isus, vineri 26.11.2021, Medugorje, în timpul Venerării Sfintei Cruci. transmis prin Emilia Mezei

Mesaj de la Domnul Isus, vineri 26.11.2021, după Sfânta Liturghie în Biserică, în timpul Venerării Sfintei Cruci.


Dragii mei, după ce m-am rugat și l-am rugat pe Domnul Isus să ne ajute, să ne elibereze de rău și să oprească ca cel rău să distrugă țara și omenirea, Domnul Isus, cu Inima Rănită și Îndurerată ne transmite:

Dragii mei copii, cu mare iubire doresc să vă ajut, să vă eliberez de rău, dar din păcate oamenii NU VOR SĂ VINĂ LA MINE, NU SE ROAGĂ, NU RESPECTĂ LEGILE CEREȘTI, NU ABANDONEAZĂ PĂCATELE, RĂUL, dimpotrivă, sunt mai mulți care se încred în minciună, în puterea lucrurilor materiale și acceptă să se vaccineze, crezând că-și vor rezolva problemele, dar din păcate cad în plasa răului și își complică tot mai mult viața și existența…

Foarte puțini oameni, chiar și acum când trăiți aceste vremuri critice, când ar fi de ajuns să veniți la Mine cu o inimă plină de recunoștință, încredere și iubire…

Foarte puțini sunt cei care se încred cu adevărat în Mine și în Atotputernicia Mea.

Omenirea este cufundată în orbire, întuneric, minciună și frică… Toate acestea se datorează răului, păcatelor, a vieții trăite în păcate grave fără credință, iubire și rugăciune.
Din nou Strig de pe Cruce, cu Inima Foarte Îndurerată și Rănită: dacă vreți Să Vă Salvez, să fiți ajutați și eliberați de rău, VENIȚI ACUM LA MINE…Veniți cât mai ține Timpul de Har, veniți dragii mei… Trebuie să înțelegeți că Fără Mine sunteți Pierduți, cu Mine veți avea Viață, Fericire și cel mai important, Sufletul vostru va fi Eliberat și Salvat.

Veniți…, încă Strig de pe Cruce după voi. Veniți.

Dragii mei, trebuie să înțelegeți că trăiți ultimele zile de har și dacă acum nu veniți la mine și nu vreți să vă lepădați de rău și să vă convertiți pe deplin, riscați să vă pierdeți sufletul și veți avea parte de suferințe și chinuri groaznice în focul iadului, în prezența continuă a diavolului care neîncetat, împreună cu demonii vă vor chinui și batjocori.

Veți fi pierduți dacă NU Veniți Acum la Mine să vă ajut, să vă eliberez de rău, să vă salvez sufletele!!!

Decideți-vă Urgent și nu vă îngrijorați de viitor, viitorul este a lui Dumnezeu și a celor Drepți, Buni care au ales să-și salveze sufletul și au abandonat calea răului… calea păcatului…și M-au Acceptat ca Domn și Salvator și Mântuitor.

Veniți la mine.
Nu uitați că Eu sunt Dumnezeu și Eu Pot Totul!!!
Iubitul vostru Domn și Mântuitor,
Isus Regele Omenirii

Mesaj de la Domnul Isus, 30.11.2021,Medugorje, în timpul Adorației Euharistice, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj de la Domnul Isus, 30.11.2021, în timpul Adorației Euharistice, după Sfânta Liturghie, în Biserica din Medugorje, Domnul Isus transmite:

Dragii mei, vreau să vă mulțumesc tuturor celor care în luna noiembrie v-ați rugat și ați făcut sacrificii pentru eliberarea Sfintelor Suflete din Purgatoriu.

Fiecare persoană a reușit prin Jertfa adusă Sufletelor din Purgatoriu, să-și câștige Prieteni Adevărați pentru totdeauna și să se Îmbogățească Sufletește.

S-au eliberat foarte multe suflete din Focul Purificator al Purgatoriului. Vă mulțumesc în numele lor.

Rugați-vă în continuare pentru ele că sunt foarte multe suflete care suferă neîncetat de foarte mult timp și așteaptă ajutorul vostru.

Rugați-vă în continuare și faceți tot ce puteți pentru a le ajuta să se elibereze cât mai curând posibil și să ajungă în Paradis, în Fericirea Veșnică.

Rugați-vă și nu vă temeți de cel rău.
RĂMÂNEȚI ÎN PACE ȘI IUBIRE!!!

Eu Sunt cu voi și Vă aștept cu mare drag în Sfântul Sacrament să vă redau Pacea, Speranța și să vă Binecuvântez cu toate harurile necesare de care aveți nevoie pentru a putea face față tuturor încercărilor, provocărilor și ispitelor…DOAR DESCHIDEȚI-VĂ PE DEPLIN INIMILE CA DUHUL SFÂNT SĂ VĂ POATĂ UMPLE CU PACE ȘI IUBIRE, SĂ VĂ PURIFICE ȘI SĂ VĂ REÎNNOÎASCĂ PENTRU O NOUĂ VIAȚĂ… PLINĂ DE SPERANȚĂ, BUCURIE, FERICIRE ȘI IUBIRE.
Vă iubesc pe toți și Vă aștept cu mare drag să veniți acum la Mine și atunci sunteți Salvați și viitorul vă este asigurat.

Veniți…Vă Aștept. Nu uitați că tot ce faceți și veți face altora, vouă înșivă vi le faceți…Iubiți, fiți buni, cinstiți, smeriți… și veți avea parte de multe binecuvântări și veți reuși să strângeți multe Bogății Cerești pentru totdeauna.


Vă mulțumesc, fiți binecuvântați cu toții.
Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus, Regele Omenirii

Dragii mei,acestea au fost mesajele transmise în luna Noiembrie .
Din nou vă îndemn să luați în serios toate aceste Mesaje și vă rog să Distribuiți ca să ajungă la căt mai multe persoane.
Vă mai recomand să vizionați și acest mesaj:
https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/294368362615734

VĂ ROG SĂ DISTRIBUIȚI CA SĂ AJUNGĂ ACESTE MESAJE FOARTE IMPORTANTE LA CĂT MAI MULTE PERSOANE!

Vă mulțumesc!
Fiți binecuvântați cu toții!
Emilia Mezei