Selectează o Pagină

Mesaj de la Domnul Isus, în prima joi 4 noiembrie 2021, în Biserică după Sfânta Liturghie, în timpul Adorației Euharistice.

Domnul Isus ne transmite:

Draga mea copilă, te rog să le transmiți tuturor să nu uite că ei sunt cu toții copiii lui Dumnezeu, moștenitorii Paradisului și nicidecum slugile și batjocora răului. Cer tuturor CONVERTIRE DEPLINĂ ȘI ABANDONAREA TOTALĂ A TUTUROR RELELOR.

RUGAȚI-VĂ, CONVERTIȚI-VĂ, CĂIȚI-VĂ SINCER DE PĂCATE, DACĂ DORIȚI SĂ FIȚI SALVAȚI ȘI SUFLETUL VOSTRU SĂ FIE MÂNTUIT. DECIDEȚI-VĂ CE DORIȚI CU ADEVĂRAT PENTRU CĂ TRĂIȚI ULTIMELE ZILE DE HAR ȘI DACĂ NU SUNTEȚI HOTĂRÂȚI ȘI NU VĂ DECIDEȚI SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETUL, RISCAȚI SĂ-L PIERDEȚI !!!

Eu vă aștept pe toți să veniți la Mine ca să vă pot ajuta. Veniți!!!

Dragii mei nu uitați că voi aveți un TATĂ CERESC DUMNEZEU ATOTPUTERNIC CARE VĂ IUBEȘTE NECONDIȚIONAT ȘI DOREȘTE SĂ VĂ SALVEZE ȘI SĂ FIȚI LIBERI, FERICIȚI ȘI SĂ AJUNGEȚI ÎN PARADIS.

De aceea, vă rog, nu cedați șantajelor, presiunilor, amenințărilor de tot felul ca să fiți vaccinați pentru că vaccinurile sunt create ca să vă îmbolnăvească și să vă distrugă trupește și sufletește. De ce acceptați așa de ușor să vă vaccinați. Cel mai de PREȚ lucru este SĂNĂTATEA, PACEA și LINIȘTEA SUFLETEASCĂ. Prin acceptarea vaccinurilor, toate aceste lucruri valoroase riscați să le pierdeți.

Din nou vă repet: nu vă vaccinați sub nici o formă, nu acceptați să deveniți sclavii răului, luptați împotriva tuturor relelor, uniți-vă cu toții împotriva răului și a tuturor relelor și a minciunilor.

Din nou, vă repet, voi sunteți copiii lui Dumnezeu și moștenitorii Paradisului, NU VĂ TEMEȚI DE MOARTE, MOARTE NU MAI EXISTĂ, EU AM ÎNVINS MOARTEA ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA ȘI AM DESCHIS PORȚILE PARADISULUI UNDE VĂ AȘTEPT PE TOȚI CU MARE DRAG.

NU VĂ TEMEȚI CĂ PIERDEȚI BUNURI MATERIALE ȘI ALTELE, etc. pe acest pământ. Acestea sunt toate trecătoare, sunt NIMIC… TEMEȚI-VĂ SĂ NU VĂ PIERDEȚI SUFLETUL ȘI MOȘTENIREA VOASTRĂ, PARADISUL, FERICIREA ETERNĂ. De acest lucru să vă temeți.

De aceea luptați, rugați-vă și faceți tot ce puteți ca să vă salvați atât pe voi cât și familiile voastre și semenii voștri. Nu vă temeți, în curând se termină cu tot răul de pe pământ. Rugați-vă și va fi bine.

Fiți foarte recunoscători pentru acest timp de har, de prezența Iubitei Mele Mame printre voi. Rugați-vă, postiți, ispășiți cât mai aveți timp.

ADEVĂRUL VA IEȘI LA IVEALĂ ÎN CURÂND. PREGATIȚI-VĂ SUFLETEȘTE!!!

Dragii mei, deoarece este o lună specială dedicată sufletelor decedate, în special al sufletelor care suferă în focul purificator al Purgatoriului, vă rog sa vă rugați mai mult în special în această lună pentru salvarea și eliberarea lor din Purgatoriu. Este foarte important să faceți tot ce puteți ca să le ajutați să se elibereze cât mai curând.

Sunt mii de suflete care suferă neîncetat în focul purificator și așteaptă ajutor, alinare, îndurare și eliberare.

RUGAȚI-VĂ PENTRU SUFLETELE SFINTE DIN PURGATORIU.

Oferiți faptele voastre bune, Liturghii și tot ce puteți ca să le ajutați. Nu uitați că tot ce veți face pentru ele, pentru salvarea lor va fi răsplătit la momentul potrivit.

Rugați-vă pentru ele cu multă compasiune, încredere, iubire și speranță că vor fi salvate și eliberate și odată ajunse în Paradis, la rândul lor, și ele se vor simți datoare să vă ajute și să vă răsplătească tot efortul și toată jertfa voastră făcută pentru ele. Ajutați-le, rugați-vă.

Vă mulțumesc.

Iubitul vostru Domn și Salvator, Isus, Regele Universului

Dragii mei, acesta a fost Mesajul primit de la Domnul Isus în prima joi din luna noiembrie.

Cu mare drag vă recomand să vizionați și acest videoclip:

https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/193868916250750

Vă rog să țineți cont de el și să distribuiți!!!

Vă mulțumesc,Emilia Mezei