Selectează o Pagină

Mesaj de la Domnul Isus, prima joi 7 septembrie 2023, Medjugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj de la Domnul Isus, prima joi 7 septembrie 2023, după Sfânta Liturghie de seară, în timpul Adorației Euharistice, Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, fiți foarte recunoscători Tatălui Ceresc pentru acest TIMP FOARTE IMPORTANT ȘI PREȚIOS PENTRU SUFLETUL ȘI VIITORUL VOSTRU.
TOT CE VĂ CER DIN NOU, SĂ ABANDONAȚI RĂUL ȘI SĂ FACEȚI PACE CU BUNUL DUMNEZEU, FACEȚI PACE CU SEMENII VOȘTRI CA SĂ AVEȚI PACE ÎN INIMI, SĂ DEVENIȚI MAI PUTERNICI ÎN FAȚA RĂULUI, A ÎNCERCĂRILOR, ISPITELOR… SĂ PUTEȚI FI MAI FERICIȚI.
DRAGII MEI, RUGAȚI-VĂ ȘI CEREȚI HARURI PENTRU VOI, SEMENII VOȘTRI, FAMILIILE VOASTRE, CHIAR ȘI PENTRU DUȘMANII ȘI RĂUFĂCĂTORII VOȘTRI.

CEREȚI ȘI VEȚI PRIMI (Matei 7:7-8).

BIBLIA-Hrana Sufletului! https://emilia.ro/biblia-hrana-sufletului/

CĂUTAȚI ADEVĂRUL ÎN SPECIAL STUDIIND SFÂNTA SCRIPTURĂ, ACOLO VEȚI GĂSI RĂSPUNS LA ÎNTREBĂRILE VOASTRE.


RUGAȚI-VĂ DIN INIMĂ, NU VĂ DESCURAJAȚI, NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR…DOAR DE PĂCATE SĂ VĂ FERIȚI.
TRĂIȚI ÎN PACE ȘI ARMONIE CU SEMENII VOȘTRI.

DIN NOU VĂ ÎNDEMN, SĂ VĂ RUGAȚI PENTRU BISERICĂ ȘI PENTRU PREOȚI.
RUGAȚI-VĂ PENTRU DUȘMANII ȘI RĂUFĂCĂTORII VOȘTRI, RUGAȚI-VĂ PENTRU EI ȘI BINECUVÎNTAȚI-I. RUGAȚI-VĂ ȘI IERTAȚI-I DIN INIMĂ…CĂ DOAR ASTFEL VEȚI AVEA PACE CU ADEVĂRAT ÎN INIMI, VEȚI PUTEA FI ȘI VOI IERTAȚI, VEȚI PUTEA OBȚINE HARURI MAI PUTERNICE ȘI VEȚI FI CU ADEVĂRAT BINECUVÂNTAȚI. RUGAȚI-VĂ!!!
NU UITAȚI CĂ TATĂL CERESC ASCULTĂ RUGĂCIUNILE, ȘI DACĂ SUNT PENTRU BINELE ȘI FOLOSUL SUFLETULUI VOSTRU ȘI A SEMENILOR VOȘTRI…RUGĂCIUNILE VOR FI ASCULTATE (ÎNDEPLINITE).
VĂ IUBESC PE TOȚI ȘI AȘTEPT SĂ VĂ DESCHIDEȚI INIMILE, SĂ CEREȚI HARURI, SĂ FIȚI HOTĂRÂȚI, SĂ LUPTAȚI PENTRU SUFLETUL VOSTRU ȘI A CELOR DRAGI, ȘI SĂ LUPTAȚI PENTRU BINELE COMUN.
RUGAȚI-VĂ CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE!!!

RUGAȚI-VĂ!!!
Vă voi mai transmite.
Rămâneți în Pace și Iubire!
Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus, Regele Omenirii

Vă mulțumesc că ați citit acest Mesaj și vă rog să Distribuiți!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați,Emilia Mezei