Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul ISUS, vineri 7.01.2022, Medugorje,
transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, vineri 7. 01.2022, în Biserica din Medugorje, după Sfânta Liturghie de seară în timpul Venerării Sfintei Cruci.

Domnul Isus ne transmite:

Draga mea copilă, te rog să le transmiți tuturor, că ACUM este foarte important ca oamenii să se preocupe mai mult de sufletul lor, decât de trup…Sufletul să aibă prioritate, pentru că este lucrul cel mai important.
Sufletele voastre să fie purificate și pregătite în orice clipă de întâlnirea cu
Îngerul Morții…ca să ajungă într-un loc bun și frumos…și să puteți sta în picioare în fața Tatălui Ceresc la judecata finală.


Dragii mei, din nou vă îndemn să luați în serios
CONVERTIREA DEPLINĂ ȘI CĂINȚA SINCERĂ pentru că din nou vă avertizez, TRĂIȚI ULTIMELE ZILE DE HAR…și dacă nu v-ați decis să vă salvați și să vă purificați sufletele de rău, riscați să îl pierdeți.

RUGAȚI-VĂ ȘI PREGĂTIȚI-VĂ DE MARELE EVENIMENT-ILUMINAREA CONȘTIINȚEI, CARE ESTE FOARTE APROAPE…PREGĂTIȚI-VĂ, CA SĂ NU VĂ GĂSEASCĂ NEPREGĂTIȚI…ACEST LUCRU SĂ AIBĂ ACUM ÎN ACEST TIMP DE HAR PRIORITATE.
DACĂ VĂ PURIFICAȚI SUFLETELE DE RĂU, RESPECTAȚI LEGILE CEREȘTI, IERTAȚI DIN INIMĂ, VĂ RUGAȚI, POSTIȚI ȘI FACEȚI FAPTE BUNE…ATUNCI PENTRU VOI, ACEST MARE EVENIMENT VA FI O MARE BUCURIE.

PREGĂTIȚI-VĂ …EU VIN CURÂND SĂ VĂ AJUT, ATÂT PE VOI CÂT ȘI ÎNTREAGA OMENIRE.

Înainte de a veni ca JUDECĂTOR ca să judec popoarele….VIN DIN NOU CA REGE AL IUBIRII ȘI MILOSTIVIRII, O ULTIMĂ ȘANSĂ DATĂ DIN MAREA IUBIRE, BUNĂTATE ȘI ÎNDURARE A TATĂLUI CERESC, CA SĂ AJUT ȘI SĂ ACORD O ULTIMĂ ȘANSĂ FIECĂRUI OM, DE A-ȘI SALVA SUFLETUL DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ.

DRAGII MEI, EU VĂ IUBESC NECONDIȚIONAT PE TOȚI ȘI DORESC SĂ FIȚI CU TOȚII SALVAȚI, SĂ FIȚI LIBERI ȘI FERICIȚI ȘI SĂ AJUNGEȚI ÎN PARADIS-FERICIREA VEȘNICĂ.

RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI!!!

Dragii mei, pregătiți-vă ca Îngerul Morții să nu vă ia prin surprindere…NU VĂ TEMEȚI DE MOARTE…Trăiți fiecare zi ca și cum ar fi ultima zi din viața voastră. Nimeni nu știe când va părăsi acest pământ…Trăiți frumos în pace și iubire… și fiți mereu pregătiți de a părăsi în orice clipă acest pământ.

În acest an, să vă preocupați mai mult de SUFLETUL VOSTRU…PREGĂTIȚI-VĂ și DE MARELE EVENIMENT-ILUMINAREA CONȘTIINȚEI.

Din nou vă recomand să citiți despre acest Eveniment:

https://emilia.ro/pregatiti-va-pentru-marele-avertisment-iluminarea-constiintei/

Videoclipul:

https://youtu.be/vx7i1e4h27o

PREGĂTIȚI-VĂ ȘI RUGAȚI-VĂ!!!

Vă iubesc pe toți.
Rămâneți în
Pace și Iubire.
Isus,Regele Universului.

Vă rog să Distribuiți!!!

Vă mulțumesc,Emilia Mezei