Selectează o Pagină

Inspirații Cerești Importante, vineri 17 februarie 2023, Krizevac, Medugorje,Emilia Mezei

Inspirație Divină vineri 17 februarie 2023, Krizevac-Medugorje, Emilia Mezei
(video 2:41)

Dragii mei, vă salut pe toții de la Medugorje, de pe Krizevac, astăzi vineri 17 februarie 2023, (zi de post), când am revenit din nou pe Krizevac și am regăsit din nou acest Miracol. În urmă cu un an de zile în această perioadă, m-a binecuvântat Bunul Dumnezeu cu acest cadou ”Chipul Suferind a Domnului Isus” pe o stâncă. Am revenit din nou, aici este, i-am făcut o inimă, 0 florică mică, DAR ÎN SPECIAL I-AM ADUS INIMA MEA, DREPT MULȚUMIRE PENTRU TOT CE A FĂCUT PENTRU MINE ȘI ÎNTREAGA OMENIRE DOMNUL ISUS. Fiți și voi recunoscători, CĂ PREȚUL PLĂTIT PENTRU SALVAREA ȘI MÂNTUIREA SUFLETELOR NOASTRE A FOST UN PREȚ URIAȘ. ACCEPTAȚI-L PE DOMNUL ISUS ACUM ÎN VIAȚA ȘI ÎN SUFLETELE VOASTRE CA DOMN, SALVATOR, RĂSCUMPĂRĂTOR ȘI MÂNTUITOR, CA SĂ AVEȚI VIAȚĂ, SĂ FIȚI LIBERI ȘI FERICIȚI PENTRU TOTDEAUNA…ȘI PRIN DOMNUL ISUS SĂ AJUNGEȚI LA TATĂL CERESC, FERICIREA ETERNĂ ÎN PARADIS.
Fiți binecuvântați cu toții!

Sunt Emilia Mezei și aici de pe Krizevac, astăzi, vineri 17 februarie 2023, vă transmit tuturor multe salutări, multe binecuvântări…și toate cele bune. RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI!!!
Nu uitați: CĂ DUMNEZEU NE IUBEȘTE ȘI DOREȘTE SĂ NE SALVEZE…DE ACEEA ÎNCĂ IUBITA NOASTRĂ MAMĂ ESTE PREZENTĂ CU NOI PE PĂMÂNT CA SĂ NE AJUTE…PENTRU CĂ DUMNEZEU VREA PACE! SĂ FACEM PACE UNII CU ALȚII…SĂ FACEM PACE CU DUMNEZEU, SĂ FIM BUNI, SĂ RESPECTĂM PORUNCILE CEREȘTI, ÎN SPECIAL ”PORUNCA IUBIRII”, ȘI ATUNCI TOTUL VA FI BINE.

Fiți binecuvântați cu toții!
Vă iubesc pe toți!
Este aproape cum am mai transmis de a XII Stațiune ACEST MIRACOL.

Vă recomand urmăriți și aceste Inspirații cu Semnul Miracuclos: https://emilia.ro/inspiratii-ceresti-luna-februarie-2022-medugorje-emilia-mezei/

Vă salut pe toții!

Fiți binecuvântați cu toții!
Rămâneți în Pace și Iubire, cum ne transmite mereu Domnul Isus și Iubita noastră Mamă Cerească.
Fiți binecuvântați cu toții!
Vă iubesc!
Vă mulțumesc!

Filmare Miraculoasă, 17 FEBRUARIE 2023,KRIZEVAC-MEDUGORJE, Emilia Mezei
(video 53 secunde, limba engleză)

Voi posta și videoclipul!

Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți, astăzi 17 februarie 2023, Medugorje-Krizevac…Emily…Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze. Amin

Inspirație Divină, vineri 17 februarie 2023, Krizevac-Medugorje, Emilia Mezei

(Filmare MIRACULOASĂ, 3 minute și 6 secunde tradus din limba maghiară)

Dragii mei, sunt Emilia Mezei din Oradea, și de peste de 2 ani de zile sunt aici la Medugorje, din mila și bunătatea infinită a Bunului Dumnezeu, ca să o ajut pe Fecioara Maria, să ajut la salvarea sufletelor și la nevoie la salvarea (eliberarea) întregii omeniri din mâna răului.
Dragi mei frați, acum este un timp de har (grație) foarte important, de aceea luați în serios, căiți-vă sincer, convertiți-vă…în special că în curând începe Postul Paștelui, este un timp foarte important CA ACUM SĂ NE DECIDEM PENTRU DUMNEZEU, nu doar prin vorbe, ce în special prin fapte.
Să ne schimbăm viețile pe deplin, să luptăm ca în fiecare zi să devenim mai buni, mai umili… să cerem haruri de la Bunul Dumnezeu… Fecioara Maria încă este cu noi, să cerem să avem o credință puternică și multă iubire.
SĂ NU NE FIE FRICĂ DE VIITOR, PENTRU CĂ VIITORUL NE ESTE ASIGURAT DACĂ L-AM ACCEPTAT PE DOMNUL ISUS ȘI RESPECTĂM PORUNCILE LUI DUMNEZEU…TRĂIM ÎN PACE ȘI IUBIRE CU DUMNEZEU ȘI CU SEMENII, ATUNCI NU AVEM MOTIVE SĂ NE ÎNGRIJORĂM DE VIITOR, PENTRU CĂ VIITORUL NE ESTE ASIGURAT.
MAI DEGRABĂ SĂ NE TEMEM DE PĂCATE… ȘI SĂ AVEM GRIJĂ CA SUFLETUL NOSTRU SĂ NU SE OSÂNDEASCĂ…DE ASTEA SĂ NE TEMEM ÎN SPECIAL!


SĂ NE RUGĂM, SĂ FIM BUNI, SĂ FACEM CÂT MAI MULTE FAPTE BUNE CÂT MAI PUTEM.
Rămâneți în Pace și Iubire.
Astăzi, vineri 17 februarie 2023 de aici din Medugorje, de pe Krizevac,vă salut pe toți cu multă iubire. Rămâneți în Pace și Iubire și NU VĂ TEMEȚI!!!
LUAȚI ÎN SERIOS ACEST TIMP DE HAR(GRAȚIE) PRINTR-O CĂINȚĂ SINCERĂ ȘI CONVERTIRE DEPLINĂ.
Cu aceste gânduri îmi iau rămas bun de la voi.
Fiți binecuvântați!
Cu multă, multă iubire vă salut pe toți, Emilia Mezei.
Vă mulțumesc!

Voi posta și videoclipul cu Filmarea Miraculoasă!

Vă mulțumesc că ați citit aceste Inspirații Cerești Importante!

Vă rog să distribuiți!

Fiți binecuvântați, Emilia Mezei