Selectează o Pagină

INSPIRAȚII CEREȘTI LUNA FEBRUARIE 2022, MEDUGORJE, Emilia Mezei

Inspirație Divină, 4.02.2022 Krizevac, Medugorje, Emilia Mezei
Video Miraculos: 4 minute și 21 de secunde

Link video:

https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/3065289617046784

Dragii mei, sunt Emilia Mezei și astăzi vineri 4 februarie 2022, din nou de aici de pe Krizevac, Medugorje, vă transmit multe salutări, multă Pace, multă Iubire și multe Binecuvântări.
Sfânta Treime să vă binecuvânteze cu toate harurile necesare de care aveți nevoie, ca să rămâneți statornici și puternici în credință și iubire
până la moarte, și să ajungeți să câștigați TROFEUL SUPREM ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA… COROANA VIEȚII FERICIRII ETERNE, ȘI SĂ AJUNGEȚI CU TOȚII ÎN PARADIS, SĂ FIM LIBERI ȘI FERICIȚI PENTRU TOTDEAUNA.

Cu aceste gânduri vă doresc tuturor o lună de februarie binecuvântată și multă pace….ȘI NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR… RUGAȚI-VĂ, CĂ VIITORUL ESTE A LUI DUMNEZEU ȘI A TUTUROR CELOR CARE L-AU ACCEPTAT PE DOMNUL ISUS, CA DOMN ȘI SALVATOR, RESPECTĂ PORUNCILE ȘI TRĂIESC ÎN PACE, ARMONIE, ÎNȚELEGERE ȘI IUBIRE CU SEMENII…ACESTA ESTE CEL MAI IMPORTANT LUCRU…SĂ TRĂIM ÎN PACE ȘI IUBIRE CU APROAPELE NOSTRU ȘI SĂ FIM RECUNOSCĂTORI TATĂLUI CERESC PENTRU TOT…ÎN SPECIAL PENTRU ACEST TIMP DE HAR….PENTRU CĂ ÎNCĂ MAI PERMITE CA IUBITA NOASTRĂ MAMĂ CEREASCĂ, REGINA PĂCII SĂ FIE CU NOI, SĂ NE AJUTE, SĂ NE MIJLOCEASCĂ MULTE HARURI…CĂ AVEM NEVOIE…ȘI SĂ FIM RECUNOSCĂTORI ÎN PRIMUL RÂND DOMNULUI ISUS, PENTRU TOT CE A FĂCUT PENTRU NOI, PENTRU IUBIREA LUI, PENTRU JERTFA LUI…SĂ FIM RECUNOSCĂTORI, SĂ ÎL IUBIM…ȘI SĂ FACEM TOT CE PUTEM, CA SĂ-I AJUTĂM ȘI PE ALȚII, CARE ÎNCĂ NU AU CUNOSCUT IUBIREA INFINITĂ A LUI DUMNEZEU…NU L-AU CUNOSCUT PE DOMNUL ISUS… ȘI IUBIREA LUI, JERTFA LUI PENTRU FIECARE OM DE PE PĂMÂNT.

Rugați-vă, Postiți, în special miercuri și vineri cu pâine și apă.

Să facem tot ce putem, ca să ajutăm la salvarea și eliberarea omenirii din mâinile răului… și este foarte importantă și această Novenă, (2-10 februarie 2022) să ne rugăm pentru conducătorii lumii, pentru toți dușmanii noștri…pentru PACE, pentru TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA…și să nu uităm nici de ziua internațională care va fi în 11 februarie, să ne rugăm și pentru toți bolnavii.

RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI, CĂ DUMNEZEU ESTE CU NOI ȘI NE IUBEȘTE!

Și eu vă iubesc, și vă transmit de aici de la Medugorje, din nou multă, multă pace, multă iubire, multe binecuvântări și toate cele bune…Rămâneți în Pace și Iubire și Rugați-vă!

Vă iubesc pe toții, sunt Emilia Mezei, din nou astăzi 4 februarie 2022 de aici de la Medugorje, Krizevac, de la Crucea Sfântă vă transmit tuturor toate cele bune…

Vă mulțumesc!

Mesaj IMPORTANT 15.02.2022, Medugorje,Emilia Mezei

Dragii mei,cu mare drag vă recomand să urmăriti și acest videoclip foarte important.

Link video:

https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/797939224930790

Veți vedea și un SEMN MIRACULOS și un MAR DAR CERESC de la Domnul Isus, vineri 11.02.2022, Krizevac, Medugorje, pentru toți cei care îl iubesc sincer pe Domnul Isus, se roagă, postesc, țin novenele,etc…..

Inspirație Divină, 25.02.2022 Krizevac, Medugorje, Emilia Mezei

Link video:

https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/1090106025054565

Dragii mei, vă salut din nou, de aici de pe Krizevac, astăzi vineri 25 februarie 2022.

Am venit din nou să mă rog, în special pentru PACE…să fie PACE în primul rând în inimile noastre, în familii, între națiuni și în lume.

Să mă rog și să cer îndurare, ca să fie PACE… SĂ NU FIE RĂZBOI…Să ne rugăm pentru Rusia și pentru Ucraina, ca Tatăl Ceresc să oprească…Știm foarte bine, că Sfânta Fecioară Maria, Regina Păcii este încă prezentă cu noi pe pământ, și întotdeauna ne-a îndemnat la Post și Rugăciune….CĂ PRIN POST ȘI RUGĂCIUNE, PUTEM OPRI ORICE RĂU, CHIAR ȘI RĂZBOAIE…LA DUMNEZEU TOTUL ESTE CU PUTINȚĂ…DOAR SĂ NE RUGĂM, SĂ AVEM ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE.

Dragii mei, TATĂL CERESC ESTE FOARTE TRIST…pentru că în ciuda acestor ultime zile de haruri…foarte mulți oameni, în loc să se încreadă în Puterea lui Dumnezeu, să se convertească pe deplin, să abandoneze răul, din păcate foarte mulți, datorită încercărilor și ispitelor, și-au asprit inimile, și-au împietrit inimile.

Dragii mei frații, vă îndemn din nou; CONVERTIȚI-VĂ PE DEPLIN, AVEȚI ÎNCREDERE ÎN DUMNEZEU, PENTRU CĂ EL ESTE SINGURA NOASTRĂ SALVARE…EL ESTE DUMNEZEU ATOTPUTERNIC…NU UITAȚI CĂ EL NE IUBEȘTE, ESTE TATĂL NOSTRU, NE-A CREAT PENTRU ETERNITATE, SĂ FIM LIBERI ȘI FERICIȚI PENTRU TOTDEAUNA…NU NE FORȚEAZĂ LA NIMIC, NE-A DAT LIBER ALBITRU SĂ DECIDEM SINGURI…DAR, DECIZIA NE APARȚINE, DACĂ VREM SĂ NE SALVĂM SUFLETELE, SĂ ABANDONĂM RĂUL.

Vă îndemn din nou, la CONVERTIRE DEPLINĂ, RUGĂCIUNE, la POST-ISPĂȘIRE.

Salvați-vă sufletele, pentru că timp în plus de har NU mai primim…SALVAȚI-VĂ SUFLETELE, ÎNTOARCEȚI-VĂ LA DUMNEZEU… FACEȚI PACE CU DUMNEZEU ȘI CU SEMENII…SALVAȚI-VĂ SUFLETELE!

Dragii mei frați, SALVAȚI-VĂ…pentru că nu mai este timp de pierdut.

ÎNTOARCEȚI-VĂ LA DUMNEZEU, LA TATĂL NOSTRU…CONVERTIȚI-VĂ…NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR!!!

TEMEȚI-VĂ DE PĂCATE ȘI DE FOCUL IADULUI!!!

Dragii mei frați, din nou vă implor în Numele Lui Dumnezeu; FACEȚI PACE CU DUMNEZEU ȘI CU TOȚI SEMENII…IERTAȚI DIN INIMĂ, CA SĂ AVEȚI PACE CU ADEVĂRAT ȘI SĂ FIȚI LIBERI ȘI FERICIȚI, ȘI SĂ AJUNGEȚI CU TOȚII ÎN PARADIS, ÎN FERICIREA VEȘNICĂ.

Vă iubesc pe toți dragii mei frați, mă rog pentru voi, rugați-vă și voi, căiți-vă sincer de păcate și cereți haruri.

SFÂNTA FECIOARĂ NE-A ÎNDEMNAT SĂ CEREM…CĂ DACĂ CEREM VOM PRIM… DACĂ VOM CĂUTA VOM GĂSI…, ȘI DACĂ VOM BATE NI SE VA DESCHIDE…DECI CEREȚI HARURI…CEREȚI ȘI VEȚI PRIMI !!!

Cu aceste gânduri dragii, mei frați, iubiții mei frați, astăzi 25 februarie 2022 de aici de pe Krizevac, vă doresc tuturor în continuare, multă Pace și multă Iubire.
În special că vom începe săptămâna viitoare Postul Paștelui, un timp foarte important și prețios, de Convertire, Post, Rugăciune și Căință sinceră.

Vă iubesc pe toți, mă rog pentru voi, și vă doresc multă pace, multe binecuvântări… și tot ce vă doriți… ca să fiți liberi și fericiți și să ajungeți în Paradis cu toții.

Vă mulțumesc, Emilia Mezei

Vă rog să Distribuiți!

Fiți binecuvântați!