Selectează o Pagină

S.O.S.!!! NOVENĂ IMPORTANTĂ, ÎN CINSTEA LUI „ISUS, REGELE TUTUROR NAȚIUNILOR!” ÎN PERIOADA 3-11 MAI 2023, PENTRU SALVAREA OMENIRII DIN MÂINILE OCULTEI MALEFICE MONDIALE, OPRIREA TUTUROR PLANURILOR MALEFICE, PENTRU PACE, INTENȚIILE SFINTEI FECIOARE MARIA ȘI PENTRU TRIUMFUL INIMII EI NEPRIHĂNITE.

Această Novenă vom oferi tot la Intențiile pentru care am oferit cele 3 zile( 26-27-28 aprilie 2023 ) de Rugăciune, Post, Ispășire

Dragii mei, vă îndemn să urmăriți și acest video, foarte important!

https://www.facebook.com/poweroftheflameoflove/videos/763393718702125

Dragi frați creștini, facem un NOU APEL LA RUGĂCIUNE, POST, ISPĂȘIRE ȘI UNITATE!!!

S.O.S!!! PACEA ESTE ÎN PERICOL!
UNDE ESTE UNITATE ACOLO ESTE PUTERE, VICTORIE ȘI LIBERTATE!!!

Deoarece oculta malefică mondială ( slugile celui rău pervers, viclean și mincinos), s-au adunat din nou la Boston în perioada (28-29-30 aprilie 2023) la o Conferință ”Satancon” S.O.S.!!! CEA MAI MARE ADUNARE SATANICĂ DIN ISTORIE, este foarte important și necesar ca și noi creștinii din întreaga lume să ne unim cât mai mulți în Rugăciune, Post (cu pâine & apă, miercuri și vineri) Ispășire și să începem luna Mai cu o Nouă NOVENĂ IMPORTANTĂ, În Cinstea Lui „ISUS, REGELE TUTUROR NAȚIUNILOR” în perioada 3-11 MAI 2023, PENTRU SALVAREA OMENIRII DIN MÂINILE OCULTEI MALEFICE MONDIALE, OPRIREA TUTUROR PLANURILOR MALEFICE, PENTRU PACE, INTENȚIILE SFINTEI FECIOARE MARIA ȘI PENTRU TRIUMFUL INIMII EI NEPRIHĂNITE.

Luna Mai, ESTE LUNĂ DEDICATĂ CINSTIRII MAICII DOMNULUI, REGINA UNIVERSULUI!

De asemenea în 13 mai (sâmbătă) sărbătorim APARIȚIA SFINTEI FECIOARE MARIA LA FATIMA în anul 1917.
LA FATIMA, FECIOARA MARIA A APĂRUT ȘI CA „REGINA ROZARULUI” ȘI NE-A ÎNCREDINȚAT ACEASTĂ ARMĂ PUTERNICĂ ÎMPOTRIVA RĂULUI… ȘI NE-A TRANSMIS O PROFEȚIE ÎNCURAJATOARE;

„LA SFÂRȘIT INIMA MEA NEPRIHĂNITĂ VA TRIUMFA!”

CARE ESTEDOMNUL ISUS ÎN PREASFÂNTUL SACRAMENT”

Să fim optimiști, încrezători, SĂ NE RUGĂM PENTRU TRIUMFUL INIMII EI NEPRIHĂNITE ȘI SĂ OFERIM RUGĂCIUNI, POSTURI, JERTFE, LITURGHII, SFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE…LA INTENȚIILE SFINTEI FECIOARE MARIA… SĂ FACEM ACUM TOT CE MAI PUTEM, CA SĂ AJUTĂM LA SALVAREA FRAȚILOR NOȘTRI, ÎN SPECIAL CEI CARE ÎNCĂ NU AU CUNOSCUT IUBIREA INFINITĂ A BUNULUI DUMNEZEU… ȘI LA SALVAREA OMENIRII DIN MÂINILE RĂULUI.
ÎN SPECIAL UN ROZAR SĂ OFERIM ZILNIC LA INTENȚIILE SFINTEI FECIOARE MARIA.

FECIOARA MARIA, IUBITA NOASTRĂ MAMĂ CEREASCĂ, NE OFERĂ INIMA SA, CA UN REFUGIU SIGUR, ÎN TIMP CE NE ARATĂ CUM, ÎN ACESTE VREMURI PARTICULARE, DUMNEZEU A DORIT CA TRIUMFUL SĂ VINĂ PRIN EA: ”SPUNE TUTUROR CĂ HARURILE MARI VIN PRIN INIMA NEPRIHĂNITĂ A MARIEI” ȘI ”CĂ DUMNEZEU A ÎNCREDINȚAT INIMII NEPRIHĂNITE PACEA ȘI CONVERTIREA LUMII”

NU UITAȚI CĂ DOAR RUGĂCIUNEA, POSTUL, ISPĂȘIREA MAI POATE SALVA OMENIREA DIN MÂINILE RĂULUI ȘI AJUTA LA TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA, REGINA PĂCII, REGINA UNIVERSULUI, IUBITA NOASTRĂ MAMĂ CEREASCĂ.
MERITĂ SĂ FACEM ACEST SACRIFICIU,
TINÂND CONT CĂ MIZA ESTE URIAȘĂESTE VORBA DE VIAȚA ȘI VIITORUL NOSTRU ȘI A ÎNTREGII OMENIRI!!! RUGAȚI-VĂ!!!

SĂ NE RUGĂM CA TATĂL CERESC SĂ INTERVINĂ ȘI SĂ OPREASCĂ CA SLUGILE CELUI RĂU SĂ CONTINUE SĂ-ȘI DUCĂ LA ÎNDEPLINIRE PLANURILE MALEFICE; DE A DOMINA, CONTROLA ȘI DE A DISTRUGE BISERICA ȘI ÎNTREAGA OMENIRE.

Ne rugăm ca să-i lumineze, să se îndure de ei, de sufletele lor, să-i ajute ca să se lepede de rău, să nu mai continue să slujească răului (propriului dușman), ce să se căiască sincer, să întoarcă spatele răului, SĂ FACĂ PACE CU DUMNEZEU ȘI SĂ-L ACCEPTE PE DOMNUL ISUS, REGELE PĂCII CA DOMN ȘI MÂNTUITOR CA SĂ-ȘI POATĂ SALVA SUFLETELE DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ.

Dragii mei, este foarte important ca Întreaga Omenire să O Recunoască și să O Accepte pe Fecioara Maria ca Regină, Mamă, Co-Răscumpărătoare deoarece Dumnezeu I-a încredințat Misiunea de Convertire și Pace a Lumii și de a Zdrobi Capul Șarpelui și de asemenea Instaurarea Noii Ere de Pace.

NU UITAȚI; CĂ RĂUL NU POATE FI ÎNVINS DECÂT PRIN BINE!!!
Romani 12:21
Nu te lăsa învins de rău,ci învinge răul prin bine!

NU UITAȚI CĂ RĂUL SE HRĂNEȘTE CU RĂU…haideți să încercăm să fim mai buni, și să ne rugăm pentru toți dușmanii noștri și a întregii omeniri…și veți vedea o mare schimbare.

Dar, este foarte important să ne rugăm din inimă, în special pentru cei care slujesc răului, poate vom reuși să-i salvăm și pe ei și să-i aducem pe calea cea bună în brațele Tatălui Ceresc.

NU UITAȚI CĂ DUMNEZEU ESTE IUBIRE…IUBIREA POATE ÎNVINGE TOTUL!

SĂ NE RUGĂM DIN INIMĂ, PENTRU SLUGILE CELUI RĂU (Elita Malefică Mondială)…CARE NU SUNT CONȘTIENȚI CĂ-I SERVESC PROPRIULUI DUȘMAN-Lucifer, CARE SE FOLOSEȘTE DE EI…ȘI LA SFÂRȘIT ÎI VA DISTRUGE ȘI SUFLETUL ÎL VA DUCE ÎN IAD la SUFERINȚE GROAZNICE…Să ne rugăm în Duh și Adevăr, din inimă pentru ei…și forțele demonice vor slăbi.

Haideți să ne UNIM cât mai mulți în POST și RUGĂCIUNE, abandonați tot RĂUL, TOT CE NU ESTE DE FOLOS SUFLETULUI și din nou cu inimile pline de încredere, speranță și iubire să ne rugăm, CERÂND IERTARE, ÎNDURARE ȘI AJUTOR DE LA TATĂL CERESC, DUMNEZEU ATOTPUTERNIC.

UNIȚI CÂT MAI MULȚI ÎN POST-RUGĂCIUNE, SĂ AJUTĂM LA DIMINUAREA RĂULUI ȘI LA SALVAREA ȘI ELIBERAREA OMENIRII DE SUB PUTEREA ȘI INFLUENȚA RĂULUI ȘI A OCULTEI MALEFICE MONDIALE.
SĂ NE RUGĂM ÎN SPECIAL ROZARUL ZILNIC, CA SĂ SLĂBIM PUTEREA RĂULUI ÎN LUME ȘI A FORȚELOR MALEFICE, CARE SUNT FOARTE AGRESIVE CĂ SIMT CĂ SE APROPIE SFÂRȘITUL LOR.
NU UITAȚI: CĂ FORȚELE ÎNTUNECATE URLĂ DE DURERE ORI DE CÂTE ORI NE RUGĂM ROZARUL DIN INIMĂ!

S.0.S.!!! RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ pentru că Timpul de Har se apopie de SFÂRȘIT și să încercăm să facem tot ce mai putem ca să diminuăm răul în lume si să ajutăm la salvarea omenirii și oprirea tuturor planurilor malefice!

NU UITAȚI; NEPĂSAREA ȘI INDIFERENȚA UCIDE!!!

Cel rău are putere, pentru că noi îi dăm putere, prin păcatele noastre, nerespectarea Poruncilor Cerești…INDIFERENȚA NOASTRĂ…și ”Pentru ca Răul să triumfe, este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic” (Edmund Burke)
De aceea trebuie să luăm atitudine și să acționăm acum cât se mai poate, cât mai ține timpul de har…Să facem tot ce mai putem pentru salvarea sufletelor noastre, a celor dragi, bisericii și a întregii omeniri.

Dragii mei, este foarte important să oferim mai mult timp rugăciunii pentru că situația din lume este critică. Doar în acest fel mai putem ajuta la Salvarea și Eliberarea Omenirii din mâinile răului.
Nu uitați că doar prin post, rugăciune și ispășire mai putem diminua răul din lume și ajuta la Triumful Inimii Neprihănite a Sfintei Fecioare Maria și a Celor Două Inimi Sfinte.

Dragii mei, deoarece trăim vremuri foarte dificile, nesigure și critice, este foarte important să luăm în serios acest TIMP PREȚIOS DE HAR ȘI DE MARI BINECUVÂNTĂRI, PRINTR-O CĂINȚĂ SINCERĂ, CONVERTIRE DEPLINĂ, ABANDONAREA ÎN TOTALITATE A TUTUROR RELELOR, PĂCATELOR, RESPECTAREA PORUNCILOR CEREȘTI …ÎN SPECIAL RESPECTAREA NOI PORUNCI; IUBIREA FAȚĂ DE DUMNEZEU ȘI FAȚĂ DE APROAPELE.
ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ FACEM PACE CU SEMENII, SĂ IERTĂM DIN INIMĂ, SĂ NE ÎNTĂRIM ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE CA SĂ PUTEM FACE FAȚĂ, TUTUROR EVENIMENTELOR ȘI ÎNCERCĂRILOR CARE NE AȘTEAPTĂ.

De asemenea, ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ-I MULȚUMIM SFINTEI TREIMI pentru prezența Sfintei Fecioare Maria, Regina Păcii, pentru cei peste 41 de ani de apariții zilnice pe Pământ, PENTRU TOATE HARURILE, BINECUVÂNTĂRILE, MESAJELE ȘI TOT AJUTORUL PRIMIT DIN MILA, BUNĂTATEA ȘI IUBIREA INFINITĂ A TATĂLUI CERESC ÎN TOT ACEST TIMP DE HAR.

Laudă și mulțumire Tatălui, Fiului și Duhului Sfânt acum și pururea și în vecii vecilor. Amin!

ÎN CADRUL NOVENEI CONSACRĂM ÎNTREAGA OMENIRE CELOR DOUĂ INIMI SFINTE ȘI CONSACRĂM INIMA LUMII LA INIMILE UNITE. La sfârșitul Novenei veți găsi și rugăciunile de consacrare la CELE DOUĂ INIMI SFINTE ȘI CONSACRAREA INIMII LUMII LA INIMILE UNITE.

Vom începe Novena, miercuri 3 MAI 2023 și VOM POSTI cu pâine și apă la recomandarea Sfintei Fecioare Maria, Regina Păcii,Iubita noastră Mamă Cerească, care mereu ne-a încurajat și ne-a îndemnat la POST (miercuri și vineri cu pâine și apă), RUGĂCIUNE, că astfel PUTEM ÎNVINGE RĂUL, PUTEM OPRI RĂZBOIUL ȘI DIMINUA MULTE CATASTROFE…ȘI PUTEM AJUTA LA TRIUMFUL INIMII EI NEPRIHĂNITE.

Fiind prima joi 4 MAI 2023, ne rugăm și pentru ”TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA” care este DOMNUL ISUS ÎN PREASFÂNTUL SACRAMENT.

De asemenea fiind și prima vineri 5 MAI 2023, ne vom consacra pe noi, familiile noastre, țara și întreaga omenire Preasfintei Inimi a lui Isus.

Sâmbătă, 6 MAI 2023 ne vom consacra Inimii Sfintei Fecioare Maria, Mijlocitoarea tuturor harurilor.

Deoarece este prima duminică 7 MAI 2023, consacrăm întreaga omenire Sfintei Treimi, TATĂL, FIUL ȘI DUHUL SFÂNT.

MULȚUMIM SFINTEI TREIMI PENTRU TOT ce a făcut pentru noi și întreaga omenire, pentru Timpul de Har. Mulțumim pentru toate lacrimile vărsate de Sfânta Fecioară Maria, Regina Păcii, pentru noi și păcatele întregii omeniri.
Laudă și mulțumire în vecii vecilor!

RUGAȚI-VĂ, CA SĂ FIM AJUTAȚI ȘI SALVAȚI !!!

Rugăciune către TATĂL CERESC:

DOAMNE DUMNEZEULE, TATĂ CERESC, TE RUGĂM CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE AJUTĂ-NE ȘI ELIBEREAZĂ BISERICA ȘI ÎNTREAGA OMENIRE DE SUB VICLENIA, DOMINAȚIA ȘI PUTEREA FORȚELOR MALEFICE! TE RUGĂM TATĂ CERESC-DUMNEZEU ATOTPUTERNIC, TRIMITE ÎNGERI PUTERNICI, PE SFÂNTUL ARHANGHEL MIHAIL SĂ LEGE ȘI SĂ AZVĂRLE ÎN FUNDUL IADULUI TOATE FORȚELE MALEFICE ȘI SĂ PURIFICE BISERICA ȘI ÎNTREAGA OMENIRE DE ORICE RĂU CA ADEVĂRUL, PACEA ȘI IUBIREA SĂ TRIUMFE ÎN INIMI ȘI ÎN LUME, TE RUGĂM ÎN NUMELE DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS.
Amin!

Rugăciune către Isus Rege:

ISUSE, REGELE TUTUROR NAȚIUNILOR TE RUGĂM PREIA TU CONTROLUL ASUPRA BISERICII ȘI A ÎNTREGII OMENIRI.
VINO ISUSE, SALVEAZĂ OMENIREA DIN MĂINILE RĂULUI!!!
MARANATHA!!!

UNDE ESTE UNITATE ACOLO ESTE PUTERE, VICTORIE ȘI LIBERTATE!

INTENȚIILE PRINCIPALE PENTRU CARE NE RUGĂM TATĂLUI CERESC :

 • ELIBERAREA ȘI SALVAREA OMENIRII DIN MÂINILE OCULTEI MALEFICE MONDIALE
  LA INTENȚIILE SFINTEI FECIOARE MARIA, REGINA PĂCII, VICTORIA BINELUI ȘI PENTRU TRIUMFUL INIMII EI NEPRIHĂNITE

  PENTRU PACE, ÎN INIMI, FAMILII, NAȚIUNI ȘI PACE ÎN LUME
 • CONVERTIREA ÎNTREGII OMENIRI ÎN SPECIAL A CELOR CARE NU AU CUNOSCUT ÎNCĂ IUBIREA INFINITĂ A LUI DUMNEZEU
 • SĂ ELIBEREZE ȘI SĂ SALVEZE BISERICA DIN MÂINILE RĂULUI
 • SĂ SE OPREASCĂ BATJOCORIREA SFINTEI EUHARISTII PRIN ÎMPĂRTĂȘANIA ÎN MÂNĂ
  • SĂ OPREASCĂ TOATE PLANURILE DE DISTRUGERE A OMENIRII
 • PENTRU CONDUCĂTORII LUMII
  -PENTRU TOȚI DUȘMANII NOȘTRI ȘI A ÎNTREGII OMENIRI
 • ÎNLĂTURAREA DE LA PUTERE ȘI CONDUCEREA ȚĂRILOR A SLUGILOR CELUI RĂU (FORȚELE MALEFICE OCULTE).
 • TREZIREA ÎNTREGII OMENIRI LA REALITATE ȘI ADEVĂR
 • OPRIREA ȘI DEZINSTALAREA TUTUROR EMIȚĂTOARELOR DE RADIAȚII DE ÎNALTĂ FRECVENȚĂ 5G
 • OPRIREA INTOXICĂRII POPULAȚIILOR PRIN CHEMTRAILS
 • OPRIREA MANIPULĂRII VREMII PRIN TEHNOLOGIA HAARP
 • ȘI TOATE MIJLOACELE DE ÎMBOLNĂVIRE ȘI DISTRUGERE A OMENIRII

ESTE FOARTE IMPORTANT CA ÎN CADRUL NOVENEI SĂ NE MAI RUGĂM:

 • ROZARUL CU CELE 20 DE MISTERE
 • ROZARUL PĂCII DE LA MEDUGORJE
 • ROZARUL ÎNDURĂRII DIVINE (ora 15.00) De fiecare dată cînd auzi ceasul bătînd ora trei, cufundă-te în Îndurarea Mea, venereaz-o şi preamăreşte-o.“ îi spunea Isus Sfinte Faustina. „La ora trei imploră-Mi Îndurarea, în special pentru păcătoşi.“
 • ROZARUL FLĂCĂRII DE IUBIRE
 • MEDITĂM CALEA SFINTEI CRUCI (VINERI 5 MAI 2023) CU INIMILE PLINE DE RECUNOȘTINȚĂ ȘI IUBIRE

NOVENA

Novenă asemănătoare
AICI GĂSIȚI NOVENA CU TOATE RUGĂCIUNILE:
https://emilia.ro/s-o-snovena-importanta-1-9-februarie-2023-la-isus-regele-tuturor-natiunilor-pentru-conducatorii-lumii-pentru-toti-dusmanii-nostri-si-a-intregii-omeniri-pentru-pace-triumfu/

Rugați-vă de unde începe Novena (poza) , toate rugăciunile Novenei și în plus toate rugăciunile importante recomandate și postate.

ACUM MAI MULT CA NICIODATĂ, ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ NE UNIM CU TOȚII ÎMPOTRIVA RĂULUI ȘI PRIN POST-RUGĂCIUNE, DACĂ FOLOSIM ARMA NOASTRĂ ”ROZARUL” SLĂBEȘTE PUTERA RĂULUI, FORȚELE ÎNTUNECATE URLĂ DE DURERE DE CÂTE ORI VĂ RUGAȚI ROZARUL DIN INIMĂ!

FIȚI ÎNCREZĂTORI, RUGAȚI-VĂ ȘI POSTIȚI CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE ÎN VICTORIA BINELUI ȘI PENTRU TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA, IUBITA NOASTRĂ MAMĂ CEREASCĂ, REGINA UNIVERSULUI CARE ÎN CURÂND VA ZDROBI CAPUL ȘARPELUI (Satana).

S.O.S.!!! Vă rog să luați în serios această ”NOVENĂ”, Rugăciunea, Postul (PÂINE+APĂ) Ispășirea, pentru că este o ȘANSĂ FOARTE MARE de a împiedica ca cel rău prin slugile lui, Oculta Malefică Mondială să-și instaleze Dictatura Totală de a Stăpâni și a pune STĂPÂNIRE pe LIBERUL ARBITRU al OMULUI și a-l PRIVA de toate LIBERTĂȚILE care i se cuvin.

Să nu uitați că Iubita Mamă noastră Cerească, Regina Păcii mereu ne îndeamnă la POST și RUGĂCIUNE pentru că acesta este modul de a salva și a diminua tot răul din lume și de a salva omenirea. Să folosim ”ROZARUL” cât mai des cu putință, ”ARMA NOASTRĂ”, ca să slăbim forțele malefice care sunt din ce în ce mai agresive și mai puternice.

Dacă ne rugăm, postim și ne căim suntem salvați!!!
Suntem ajutați dacă îngenunchiem cu inimile pline de căință și ne rugăm, postim și cerem ca TATĂL CERESC să se îndure de noi, de întreaga omenire și să oprească toate planurile celui rău și SĂ NE SALVEZE din ghearele răului, pe noi și întreaga omenire.

Nu uitați că noi avem Îngeri și Sfinți puternici care ne ajută.
Sfântul Arhanghel Mihail spune:
Cine este ca Dumnezeu? Când Dumnezeu poruncește și diavolul se supune!

DUMNEZEU ARE ULTIMUL CUVÂNT!

RUGAȚI-VĂ ȘI ÎNCREDEȚI-VĂ ÎN DUMNEZEU TATĂL NOSTRU CERESC ȘI NU VĂ TEMEȚI DE CEL RĂU!!!

VĂ IMPLOR ÎN NUMELE DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS, SĂ DISTRIBUIȚI URGENT peste tot, în întreaga lume și în special să vă faceți timp pentru rugăciune atât cât mai ține Timpul de Har ca să nu regretăm pe viitor și cu inimile pline de speranță, credință, încredere și iubire să ne rugăm, să postim ( pâine și apă miercuri și vineri) pentru că doar în acest fel omenirea mai are șansă de salvare.

NU UITAȚI CĂ ESTE VORBA DE VIAȚA NOASTRĂ, DE VIITORUL NOSTRU ȘI DE SALVAREA BISERICII ȘI A ÎNTREGII OMENIRII ȘI PRIN RUGĂCIUNE, POST(pâine&apă) și ISPĂȘIRE PUTEM ÎNVINGE ORICE RĂU.

LA DUMNEZEU TOATE SUNT CU PUTINȚĂ!!!

RUGAȚI-VĂ ÎN SPECIAL ROZARUL!!!

RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ !!!

RUGĂCIUNEA DESCHIDE CERUL, ȘI COBOARĂ MIRACOLE! RUGATI-VĂ CU INIMA.

VĂ MULȚUMESC, DISTRIBUIȚI URGENT, dar în special rugați-vă ca să fim salvați și eliberați de sub puterea și dominația forțelor malefice oculte.

CU DUMNEZEU ÎNAINTE!
Fiți binecuvântați cu toții, Emilia Mezei