Selectează o Pagină

S.0.S!!! NOVENĂ IMPORTANTĂ, 9-17 IUNIE 2023, ÎN CINSTEA LUI „ISUS, REGELE TUTUROR NAȚIUNILOR!”, PENTRU PACE, în CINSTEA ȘI TRIUMFUL CELOR 2 INIMI SFINTE, la INTENȚIILE SFINTEI FECIOARE MARIA, REGINA PĂCII, și PENTRU SALVAREA și ELIBERAREA BISERICII și a ÎNTREGII OMENIRI DE SUB PUTEREA RĂULUI.

Vă recomand să vizionați acest videoclip foarte important, referitor la Importanța acestei Novene: https://www.facebook.com/poweroftheflameoflove/videos/605409758322858

Dragi frați creștini, facem un NOU APEL LA RUGĂCIUNE, POST, ISPĂȘIRE ȘI UNITATE!!!

UNDE ESTE UNITATE ACOLO ESTE PUTERE, VICTORIE ȘI LIBERTATE!!!

S.O.S!!! PACEA ESTE ÎN MARE PERICOL! RUGAȚI-VĂ!!!

NU UITAȚI CĂ DOAR RUGĂCIUNEA, POSTUL, ISPĂȘIREA MAI POATE SALVA OMENIREA DIN MÂINILE RĂULUI ȘI AJUTA LA TRIUMFUL CELOR 2 INIMI SFINTE.
MERITĂ SĂ FACEM ACEST SACRIFICIU, TINÂND CONT CĂ MIZA ESTE URIAȘĂ…ESTE VORBA DE VIITORUL NOSTRU ȘI A ÎNTREGII OMENIRI!!!
RUGAȚI-VĂ!!!

Dragii mei, la îndemnul Domnului Isus propun o Nouă Novenă în Cinstea lui „ ISUS REGELE TUTUROR NAȚIUNILOR ” perioada 9-17 iunie 2023, PENTRU PACE, INTENȚIILE SFINTEI FECIOARE MARIA, în CINSTEA ȘI TRIUMFUL CELOR 2 INIMI SFINTE ÎN INIMI ȘI ÎN LUME, și ne mai rugăm PENTRU SALVAREA și ELIBERAREA BISERICII și a ÎNTREGII OMENIRI DE SUB PUTEREA RĂULUI.

În special că această lună IUNIE, este dedicată ”CINSTIRII PREASFINTEI INIMI A LUI ISUS” și în curînd în cadrul Novenei, vom Sărbătorii Cele 2 INIMI SFINTE, mai exact vineri 16 iunie 2023, ”Preasfânta Inimă a lui Isus”, iar sâmbătă 17 iunie 2023, ”Inima Neprihănită a Mariei”.

Consfinţire la inimile unite ale lui Isus şi Maria
CONSACRARE LA CELE 2 INIMI SFINTE

ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ NE CONSACRĂM CELOR 2 INIMI SFINTE: FAMILIA NOASTRĂ, LOCUINȚA NOASTRĂ, BUNURILE NOASTRE, PE CEI DRAGI, ORAȘUL, ȚARA, CONDUCĂTORII NOȘTRI, (DUȘMANII), PREOȚII, BISERICA, ÎNTREAGA OMENIRE.

SĂ CEREM CA DOMNUL ISUS SĂ TRANSFORME INIMILE NOASTRE DIN INIMI DE PIATRĂ ÎN INIMI DE CARNE.
SĂ CEREM ÎN RUGĂCIUNE: ISUSE, CU INIMA BLÂNDĂ ȘI SMERITĂ, FĂ INIMA NOASTRĂ ASEMENEA CU INIMA TA, BLÎNDĂ, SMERITĂ, IUBITOARE ȘI BIRUITOARE ÎN FAȚA RĂULUI, ÎNCERCĂRILOR, ISPITELOR, SUFERINȚELOR…AMIN!

De asemenea, ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ-I Mulțumim SFINTEI TREIMI pentru prezența Sfintei Fecioare Maria, Regina Păcii, pentru cei peste 41 ani de apariții zilnice pe Pământ din 24 iunie 1981 până în prezent…PENTRU TOATE HARURILE, BINECUVÂNTĂRILE, MESAJELE… ȘI TOT AJUTORUL PRIMIT DIN MILA, BUNĂTATEA ȘI IUBIREA INFINITĂ A TATĂLUI CERESC ÎN TOT ACEST TIMP DE HAR.

În special că în curând sâmbătă 24 IUNIE 2023, VOM SĂRBĂTORII ANIVERSAREA APARIȚIILOR SFINTEI FECIOARE MARIA-REGINA PĂCII DE LA MEDUGORJE.
SĂ NE RUGĂM ÎN SPECIAL PENTRU PACE CĂ ESTE ÎN MARE PERICOL!!!

MULȚUMIM SFINTEI TREIMI PENTRU TOT ce a făcut pentru noi și întreaga omenire, pentru Timpul de Har. Mulțumim pentru toate lacrimile vărsate de Sfânta Fecioară Maria, Regina Păcii, pentru noi și păcatele întregii omeniri.
Laudă și mulțumire în vecii vecilor!

Totodată să fim cu inimile pline de recunoștință față de Tatăl Ceresc-Sfânta Treime că încă mai permite prezența Sfintei Fecioare Maria, Regina Păcii pe pământ și pentru acest timp de Har și cerem cu inimile pline de încredere, speranță și iubire să oprească ca cei răi (oculta malefică mondială) să-și continue planurile malefice, care vor să înrobească și să distrugă întreaga omenire prin toate mijloacele… în special BISERICA-SFÂNTUL SACRAMENT!

Dragii mei, este foarte important ca întreaga Omenire să O Recunoască și să O Accepte pe Fecioara Maria ca Regină, Mamă, Co-Răscumpărătoare deoarece Dumnezeu I-a încredințat misiunea de Convertire și Pace a Lumii și de a Zdrobi Capul Șarpelui și de asemenea Instaurarea Noii Ere de Pace.

Fecioara MARIA NE OFERĂ INIMA SA, CA UN REFUGIU SIGUR, ÎN TIMP CE NE ARATĂ CUM, ÎN ACESTE VREMURI PARTICULARE, DUMNEZEU A DORIT CA TRIUMFUL SĂ VINĂ PRIN EA: ”SPUNE TUTUROR CĂ HARURILE MARI VIN PRIN INIMA NEPRIHĂNITĂ A MARIEI” ȘI
”CĂ DUMNEZEU A ÎNCREDINȚAT INIMII NEPRIHĂNITE PACEA ȘI CONVERTIREA LUMII”

DUMNEZEU A TRIMIS-O PE IUBITA NOASTRĂ MAMĂ CA SĂ NE PROTEJEZE, SĂ NE AJUTE ȘI SĂ NE AVERTIZEZE DE PERICOLELE ÎN CARE SE AFLĂ OMENIREA CUFUNDATĂ ÎN ÎNTUNERIC DATORITĂ PĂCATELOR, A VIEȚII TRĂITE ÎN MODERNISM, MATERIALISM, FĂRĂ DUMNEZEU, FĂRĂ CREDINȚĂ ȘI FĂRĂ IUBIRE. SĂ NU UITĂM CĂ MESAJUL PRINCIPAL CU CARE A VENIT PE PĂMÂNT ESTE PACEA;
„FACEȚI PACE CU DUMNEZEU ȘI FACEȚI PACE CU SEMENII VOȘTRI”.

Dragii mei, deoarece trăim vremuri foarte dificile, nesigure și critice, este foarte important să luăm în serios acest TIMP PREȚIOS DE HAR ȘI DE MARI BINECUVÂNTĂRI, PRINTR-O CĂINȚĂ SINCERĂ, CONVERTIRE DEPLINĂ, ABANDONAREA ÎN TOTALITATE A TUTUROR RELELOR, PĂCATELOR, RESPECTAREA PORUNCILOR CEREȘTI …ÎN SPECIAL RESPECTAREA NOI PORUNCI;
IUBIREA FAȚĂ DE DUMNEZEU ȘI FAȚĂ DE APROAPELE.
ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ FACEM PACE CU SEMENII, SĂ IERTĂM DIN INIMĂ, SĂ NE ÎNTĂRIM ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE CA SĂ PUTEM FACE FAȚĂ, TUTUROR EVENIMENTELOR ȘI ÎNCERCĂRILOR CARE NE AȘTEAPTĂ.

Haideți să ne UNIM cât mai mulți în POST și RUGĂCIUNE, abandonați tot RĂUL, TOT CE NU ESTE DE FOLOS SUFLETULUI și din nou cu inimile pline de încredere, speranță și iubire să ne rugăm, CERÂND IERTARE, ÎNDURARE ȘI AJUTOR DE LA IUBITUL NOSTRU TATĂ CERESC, DUMNEZEU ATOTPUTERNIC.

NE RUGĂM CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE PENTRU ”TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA” care este DOMNUL ISUS ÎN PREASFÂNTUL SACRAMENT, ȘI PE CARE CEL RĂU DOREȘTE SĂ ÎL DISTRUGĂ PRIN TOATE MIJLOACELE POSIBILE…ÎNCEARCĂ SĂ ELIMINE DIN BISERICĂ SFÂNTA EUHARISTIE… ÎNCEARCĂ SĂ DISTRUGĂ BISERICA.

CEREM SĂ AJUTE BISERICA ȘI OMENIREA, SĂ SE ELIBEREZE DIN GHEARELE RĂULUI ȘI NE RUGĂM PENTRU TRIUMFUL CELOR DOUĂ INIMI SFINTE ÎN INIMI ȘI ÎN LUME.

DE ASEMENI, CEREM TATĂLUI CERESC SĂ OPREASCĂ TOATE PLANURILE CELOR RĂI, ȘI SĂ PURIFICE BISERICA DE ORICE RĂU…SĂ NU MAI PERMITĂ BATJOCORIREA BISERICII ȘI A SFÂNTULUI SACRAMENT ÎN SPECIAL ”ÎMPĂRTĂȘANIA ÎN MÂNĂ” ESTE UN „ATAC DIABOLIC” ASUPRA EUHARISTIEI!
DOMNUL ISUS SUFERĂ FOARTE MULT DIN CAUZA ACESTUI SACRILEGIU!!!

Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să purifice Biserica și pe toți preoții, cardinalii, episcopii, călugării, persoanele consacrate,etc…să-i întărească în credință, iubire, să rămână fideli Bisericii și Sfintei Treimi până la moarte.
Credincioșii trebuie să ia ”OSTIA CONSACRATĂ” cu umilință, încredere și iubire, să nu uităm că este vorba de ”TRUPUL ȘI SÂNGELE DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS”… NU este un aliment oarecare.
Noi creștinii adevărați avem încredere deplinâ în Dumnezeu, Biserică și ne simțim obligați să luăm atitudine și să apărăm SFÂNTA BISERICĂ ȘI SFÂNTUL TRUP AL SCUMPULUI NOSTRU MÂNTUITOR”SFÂNTA EUHARISTIE”.

NE RUGĂM PENTRU CONVERTIREA ÎNTREGII OMENIRI ȘI SALVAREA EI DIN MÂINILE RĂULUI.

CEREM TATĂLUI CERESC SĂ NE AJUTE ȘI SĂ ZĂDĂRNICEASCĂ TOATE PLANURILE CELUI RĂU… ȘI FECIOARA MARIA SĂ ZDROBEASCĂ CÂT MAI CURÂND CAPUL ȘARPELUI.

NE RUGĂM CA PACEA, CREDINȚA, IUBIREA, BUNĂTATEA ȘI BINELE SĂ TRIUMFE ÎN INIMILE OAMENILOR ȘI ÎN LUME.

CEREM IERTARE PENTRU TOATE PĂCATELE COMISE, PENTRU CĂ NU AM ȚINUT CONT DE TOATE MESAJELE ȘI AVERTIZĂRILE PRIMITE…ȘI PENTRU STAREA CRITICĂ ÎN CARE A AJUNS BISERICA ȘI ÎNTREAGA OMENIRE.

ESTE FOARTE IMPORTANT, SĂ-I AJUTĂM PE SEMENII NOȘTRI, ÎN SPECIAL PE CEI CARE ÎNCĂ NU AU CUNOSCUT IUBIREA ȘI ÎNDURAREA INFINITĂ A BUNULUI DUMNEZEU, NU-L CUNOSC PE DOMNUL ISUS ȘI IUBIREA LUI IMENSĂ PENTRU NOI ȘI ÎNTREAGA OMENIRE.
SĂ NE RUGĂM CU INIMILE PLINE DE COMPASIUNE și IUBIRE PENTRU EI ȘI PENTRU TOȚI DUȘMANII ȘI RĂUFĂCĂTORII NOȘTRI, A BISERICII ȘI A ÎNTREGII OMENIRI.
Ne rugăm ca BUNUL DUMNEZEU SĂ-I AJUTE, SĂ-I LUMINEZE, CA SĂ SE DEBARASEZE DE TOT CE ESTE MALEFIC…SĂ ÎNTOARCĂ SPATELE RĂULUI, SĂ FACĂ PACE CU DUMNEZEU, să se căiească sincer,SĂ SE CONVERTEASCĂ, pentru a-și putea salva sufletul de la osânda veșnică.

NU UITAȚI; CĂ RĂUL NU POATE FI ÎNVINS DECÂT PRIN BINE!!!
Romani 12:21
Nu te lăsa învins de rău,ci învinge răul prin bine!

NU UITAȚI CĂ RĂUL SE HRĂNEȘTE CU RĂU…haideți să încercăm să fim mai buni, și să ne rugăm pentru toți dușmanii noștri și a întregii omeniri…și veți vedea o mare schimbare.

Dar, este foarte important să ne rugăm din inimă, în special pentru cei care slujesc răului, poate vom reuși să-i salvăm și pe ei și să-i aducem pe calea cea bună în brațele Tatălui Ceresc.

NU UITAȚI CĂ DUMNEZEU ESTE IUBIRE…IUBIREA POATE ÎNVINGE TOTUL!

SĂ NE RUGĂM DIN INIMĂ, PENTRU SLUGILE CELUI RĂU (Elita Malefică Mondială)…CARE NU SUNT CONȘTIENȚI CĂ-I SERVESC PROPRIULUI DUȘMAN-Lucifer, CARE SE FOLOSEȘTE DE EI…ȘI LA SFÂRȘIT ÎI VA DISTRUGE ȘI SUFLETUL ÎL VA DUCE ÎN IAD la SUFERINȚE GROAZNICE…Să ne rugăm în Duh și Adevăr, din inimă pentru ei…și forțele demonice vor slăbi.

Să continuăm să facem cât mai multe Novene, Rugăciuni, Post ( miercuri și vineri cu pâine&apă) și astfel vom putea ajuta la salvarea omenirii și la slăbirea forțelor malefice din lume, care sunt foarte agresive că simt că se apropie sfârșitul lor …
DE ACEEA ESTE FOARTE IMPORTANTĂ RUGĂCIUNEA,POSTUL, ISPĂȘIREA,etc… ȘI ACUM CÂT MAI ȚINE TIMPUL DE HAR SĂ ÎNCERCĂM SĂ FACEM CÂT MAI MULTE FAPTE BUNE DIN IUBIRE, DEZINTERESAT.

Este foarte important să luăm în serios CONVERTIREA DEPLINĂ, CĂINȚA SINCERĂ, IAR PRIN POST, RUGĂCIUNE, ISPĂȘIRE, UNITATE PUTEM DIMINUA RĂUL DIN LUME, PUTEM ÎNDUIOȘA INIMA ÎNTRISTATĂ A TATĂLUI CERESC DIN CAUZA PĂCATELOR ÎNTREGII OMENIRI ȘI PUTEM AJUTA LA TRIUMFUL CELOR 2 INIMII SFINTE.

ÎN CADRUL NOVENEI CONSACRĂM ÎNTREAGA OMENIRE CELOR DOUĂ INIMI SFINTE ȘI CONSACRĂM INIMA LUMII LA INIMILE UNITE. La sfârșitul Novenei veți găsi și rugăciunile de consacrare la CELE DOUĂ INIMI SFINTE ȘI CONSACRAREA INIMII LUMII LA INIMILE UNITE.

Foarte IMPORTANT, în zilele de miercuri și vineri să ținem post cu pâine și apă ca Novena să fie și mai eficientă.
În zilele de vineri să medităm la Calea Sfintei Cruci.
La sfârșitul Novenei veți găsi și rugăciunile de consacrare.

S.0.S.!!! RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ pentru că Timpul de Har se apopie de SFÂRȘIT și să încercăm să facem tot ce mai putem ca să diminuăm răul în lume si să ajutăm la salvarea omenirii, bisericii și oprirea tuturor planurilor malefice!

INTENȚIILE PRINCIPALE PENTRU CARE NE RUGĂM CU MULTĂ ÎNCREDERE TATĂLUI CERESC:

-PENTRU TRIUMFUL CELOR 2 INIMI SFINTE
-LA INTENȚIILE SFINTEI FECIOARE MARIA, REGINA PĂCII, VICTORIA BINELUI ȘI PENTRU TRIUMFUL INIMII EI NEPRIHĂNITE
-PENTRU PACE; ÎN INIMI, FAMILII, NAȚIUNI ȘI ÎN LUME
-PENTRU SALVAREA și ELIBERAREA BISERICII și a ÎNTREGII OMENIRI DE SUB PUTEREA RĂULUI.

 • SĂ ELIBEREZE ȘI SĂ SALVEZE BISERICA DIN MÂINILE RĂULUI
  SĂ SE OPREASCĂ BATJOCORIREA SFINTEI EUHARISTII PRIN ÎMPĂRTĂȘANIA ÎN MÂNĂ
 • ELIBERAREA ȘI SALVAREA OMENIRII DIN MÂINILE OCULTEI MALEFICE MONDIALE

-OPRIREA TUTUROR PLANURILOR MALEFICE DE A CONTROLA, DOMINA ȘI DE A DISTRUGE BISERICA ȘI ÎNTREAGA OMENIRE.

 • SĂ OPREASCĂ PLANURILE DE DISTRUGERE A OMENIRII
 • CONVERTIREA ÎNTREGII OMENIRI ÎN SPECIAL A CELOR CARE NU AU CUNOSCUT ÎNCĂ IUBIREA INFINITĂ A LUI DUMNEZEU
 • PENTRU CONDUCĂTORII LUMII
  -PENTRU TOȚI DUȘMANII NOȘTRI ȘI A ÎNTREGII OMENIRI
 • ÎNLĂTURAREA DE LA PUTERE ȘI CONDUCEREA ȚĂRILOR A SLUGILOR CELUI RĂU (FORȚELE MALEFICE OCULTE).
 • TREZIREA ÎNTREGII OMENIRI LA REALITATE ȘI ADEVĂR
 • OPRIREA ȘI DEZINSTALAREA TUTUROR EMIȚĂTOARELOR DE RADIAȚII DE ÎNALTĂ FRECVENȚĂ 5G
 • OPRIREA INTOXICĂRII POPULAȚIILOR PRIN CHEMTRAILS
 • OPRIREA MANIPULĂRII VREMII PRIN TEHNOLOGIA HAARP
 • ȘI TOATE MIJLOACELE DE ÎMBOLNĂVIRE ȘI DISTRUGERE A OMENIRII

ACUM MAI MULT CA NICIODATĂ, ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ NE UNIM CU TOȚII ÎMPOTRIVA RĂULUI PENTRU CĂ SITUAȚIA ÎN LUME DEVINE TOT MAI CRITICĂ ȘI DRAMATICĂ. SOLUȚIA NOASTRĂ ESTE CONVERTIREA SINCERĂ, RUGĂCIUNEA, POSTUL ȘI TOATE JERTFELE DE ISPĂȘIRE PE CARE SĂ LE OFERIM CU MULTĂ ÎNCREDERE ȘI IUBIRE TATĂLUI CERESC.


MEREU IUBITA NOASTRĂ MAMĂ CEREASCĂ, FECIOARA MARIA, NE-A ÎNCURAJAT ȘI NE-A ÎNDEMNAT LA POST (MIERCURI ȘI VINERI CU PÂINE ȘI APĂ), RUGĂCIUNE ȘI DACĂ FOLOSIM ARMA NOASTRĂ ”ROZARUL” VOM SLĂBI PUTEREA RĂULUI ÎN LUME. Nu uitați: FORȚELE ÎNTUNECATE URLĂ DE DURERE ORI DE CÂTE ORI NE RUGĂM ROZARUL DIN INIMĂ!

VĂ ÎNCURAJEZ ȘI VĂ ÎNDEMN SĂ NE RUGĂM & POSTIM, SĂ NE UNIM CÂT MAI MULȚI ÎN RUGĂCIUNE, SĂ-I OFERIM DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS PE TOȚI DUȘMANII NOȘTRI VĂZUȚI ȘI NEVĂZUȚI ȘI PE TOȚI RĂUFĂCĂTORII ȚĂRII, A BISERICII ȘI A ÎNTREGII OMENIRI.

Ne rugăm pentru toți oamenii aflați în suferință, ca Bunul Dumnezeu să se îndure de ei, să-i purifice de păcate și să le salveze sufletele.
Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să se îndure de sufletele fraților noștri aflați sub stăpânirea celui rău pervers și viclean, cerem ca să-i lumineze, să-i elibereze și să le salveze sufletele.

CEREM AJUTOR ȘI OCROTIRE DE LA ÎNGERI ȘI SFINȚI PENTRU ELIBERAREA SEMENILOR, A BISERICII, A ȚĂRILOR ȘI A ÎNTREGII OMENIRI DIN MÂINILE ȘI PUTEREA RĂULUI ȘI A CELOR DOMINAȚI DE EL.

CU DUMNEZEU ÎNAINTE!!!

RUGAȚI-VĂ ȘI ÎNCREDEȚI-VĂ ÎN DUMNEZEU TATĂL NOSTRU CERESC ȘI NU VĂ TEMEȚI DE CEL RĂU!!!

RUGAȚI-VĂ CU MULTĂ ÎNCREDERE, IUBIRE ȘI RECUNOȘTINȚĂ

SĂ NE RUGĂM PENTRU PACE ÎN TOATĂ LUMEA, O PACE NĂSCUTĂ DIN IUBIRE ȘI RESPECT PENTRU DUMNEZEU!

Rugăciune către TATĂL CERESC:

 • DOAMNE DUMNEZEULE, TATĂ CERESC, TE RUGĂM CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE AJUTĂ-NE ȘI ELIBEREAZĂ BISERICA ȘI ÎNTREAGA OMENIRE DE SUB VICLENIA, DOMINAȚIA ȘI PUTEREA FORȚELOR MALEFICE!
  -TE RUGĂM TATĂ CERESC-DUMNEZEU ATOTPUTERNIC, TRIMITE ÎNGERI PUTERNICI, PE SFÂNTUL ARHANGHEL MIHAIL SĂ LEGE ȘI SĂ AZVĂRLE ÎN FUNDUL IADULUI TOATE FORȚELE MALEFICE ȘI SĂ PURIFICE BISERICA ȘI ÎNTREAGA OMENIRE DE ORICE RĂU CA ADEVĂRUL, PACEA ȘI IUBIREA SĂ TRIUMFE ÎN INIMI ȘI ÎN LUME.TE RUGĂM ÎN NUMELE DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS.
  Amin!

Rugăciune către Isus Rege:

ISUSE, REGELE TUTUROR NAȚIUNILOR TE RUGĂM PREIA TU CONTROLUL ASUPRA BISERICII ȘI A ÎNTREGII OMENIRI.
VINO ISUSE, SALVEAZĂ OMENIREA DIN MĂINILE RĂULUI!!!
MARANATHA!!!

HAIDEȚI SĂ LEGĂM ȘI SĂ SLĂBIM FORȚELE ÎNTUNECATE-MALEFICE DIN LUME, SĂ CEREM AJUTOR ȘI ÎNDURARE DE LA IUBITUL NOSTRU TATĂ CERESC, ȘI CU SIGURANȚĂ BUCUROS NE VA AJUTA ȘI VA SALVA OMENIREA DIN GHEARELE RĂULUI.

Nu uitați de prezența Îngerilor, să cerem protecția și ajutorul lor zilnic.

Nu uitați că Iubita noastră Mamă Cerească, Regina Universului, încă este prezentă cu noi pe Pământ să ne ajute și DOMNUL NOSTRU ISUS ESTE MEREU PREZENT ÎN SFÂNTA EUHARISTIE.

Rugați-vă cu multă încredere, iubire și recunoștință.

Foarte important: SĂ OFERIM RUGĂCIUNILE NOASTRE ȘI LA INTENȚIA SFINTEI FECIOARE MARIA, ÎN ACEST FEL VOM PUTEA AJUTA ȘI SALVA MULTE SUFLETE!!!

NOVENA

„O Isuse, Rege al Tuturor Naţiunilor, fie ca Împărăţia Ta să fie recunoscută pe pământ!”

NOVENĂ ASEMĂNĂTOARE;

AICI GĂSIȚI NOVENA CU TOATE RUGĂCIUNILE: https://emilia.ro/s-o-snovena-importanta-1-9-februarie-2023-la-isus-regele-tuturor-natiunilor-pentru-conducatorii-lumii-pentru-toti-dusmanii-nostri-si-a-intregii-omeniri-pentru-pace-triumfu/

Rugați-vă de unde Începe Novena ( cu Poza) , toate rugăciunile Novenei și în plus toate rugăciunile importante recomandate și postate.

Pe lângă rugăciunile menționate mai sus, să ne mai rugăm:

 • Rozarul Îndurării Divine ora 15:00, urmat de Rozarul Flăcării de Iubire
 • ROZARUL CU CELE 20 DE MISTERE
 • MEDITĂM CALEA SFINTEI CRUCI(vineri 9-16 iunie 2023)
RUGATI-VĂ ZILNIC ROZARUL DIVINEI ÎNDURĂRI!

RUGAȚI-VĂ ZILNIC LA ORA 15:00 ROZARUL ÎNDURĂRII DIVINE urmat de Rozarul Flăcării de Iubire!
De fiecare dată cînd auzi ceasul bătînd ora trei, cufundă-te în Îndurarea Mea, venereaz-o şi preamăreşte-o.“ îi spunea Isus Sfinte Faustina;
„La ora trei imploră-Mi Îndurarea, în special pentru păcătoşi.“

Fecioara Maria a transmis și o Profeție încurajatoare;
„LA SFÂRȘIT INIMA MEA NEPRIHĂNITĂ VA TRIUMFA!”

Să fim optimiști, încrezători, SĂ NE RUGĂM PENTRU TRIUMFUL CELOR 2 INIMI SFINTE, ȘI SĂ OFERIM RUGĂCIUNI, POSTURI, JERTFE…ȘI LA INTENȚIILE SFINTEI FECIOARE MARIA. SĂ FACEM ACUM TOT CE MAI PUTEM, CA SĂ AJUTĂM LA SALVAREA FRAȚILOR NOȘTRI, ÎN SPECIAL CEI CARE ÎNCĂ NU AU CUNOSCUT IUBIREA INFINITĂ A BUNULUI DUMNEZEU.
UNIȚI CÂT MAI MULȚI ÎN POST-RUGĂCIUNE, SĂ AJUTĂM LA DIMINUAREA RĂULUI ȘI LA SALVAREA ȘI ELIBERAREA BISERICII ȘI A OMENIRII, DE SUB PUTEREA ȘI INFLUENȚA RĂULUI ȘI A OCULTEI MALEFICE MONDIALE.

RUGAȚI-VĂ ROZARUL!


SĂ NE RUGĂM ÎN SPECIAL ”ROZARUL” ZILNIC DIN INIMĂ!
LA FATIMA, FECIOARA MARIA A APĂRUT ȘI CA „REGINA ROZARULUI” ȘI NE-A ÎNCREDINȚAT ACEASTĂ ARMĂ PUTERNICĂ ÎMPOTRIVA RĂULUI.

Dragii mei, este foarte important să oferim mai mult timp rugăciunii pentru că situația din lume este critică.
PACEA ESTE ÎN PERICOL!!!
Doar în acest fel mai putem ajuta la Salvarea și Eliberarea Omenirii din mâinile răului. Nu uitați că doar prin post, rugăciune și ispășire mai putem diminua răul din lume și ajuta la TRIUMFUL CELOR 2 INIMI SFINTE ÎN INIMI ȘI ÎN LUME.

De aceea, SĂ NE RUGĂM, să nu fim nepăsători, deznădăjduiți…ci plini de încredere și speranță în VICTORIA BINELUI- ADEVĂRULUI-IUBIRII!

RUGAȚI-VĂ ȘI ÎNCREDEȚI-VĂ ÎN DUMNEZEU TATĂL NOSTRU CERESC ȘI NU VĂ TEMEȚI DE CEL RĂU!!!
VĂ IMPLOR, ÎN NUMELE DOMNULUI NOSTRU ISUS, SĂ DISTRIBUIȚI URGENT ACEASTĂ NOVENĂ PESTE TOT, ÎN ÎNTREAGA LUME ȘI ÎN SPECIAL SĂ VĂ FACEȚI TIMP PENTRU RUGĂCIUNE, ATÂT CÂT MAI ȚINE TIMPUL DE HAR, CA SĂ NU REGRETĂM PE VIITOR.

POSTUL-RUGĂCIUNEA, SALVEAZĂ OMENIREA!!!

RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ !!!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântati cu toții!
Emilia Mezei