Selectează o Pagină

Propunere: ZI INTERNAȚIONALĂ DE POST ȘI RUGĂCIUNE vineri 19.06.2020 Sărbătoarea – „Cinstirii Inimii Preasfinte a lui Isus „

Să ne rugăm și să ne consacrăm atăt pe noi căt și familiile,biserica,orașul,țara,chiar și pe toți dușmanii și răufăcătorii noștri,pe cei care încă nu l-au cunoscut pe Dumnezeu și iubirea Lui infinită și CONSACRĂM ÎNTREAGA OMENIRE:
”Preasfintei Inimi a lui Isus” și ”Inimii Neprihănite a Preasfintei Fecioare Maria.”

NE RUGĂM ÎMPOTRIVA RĂULUI, OCULTEI MALEFICE MONDIALE -STOP ABUZURILOR ȘI BATJOCORIRII BISERICII ȘI A SFINTEI EUHARISTII!!!
Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să-i oprească să-și ducă în continuare la îndeplinire planurile lor diabolice!
Ne mai rugăm pentru ELIBERAREA BISERICII DIN MĂINILE RĂULUI-SALVAREA BISERICII-SALVAREA OMENIRII DIN MĂINILE RĂULUI-CONVERTIREA PĂCĂTOȘILOR-CONVERTIREA ÎNTREGII LUMI.
NE RUGĂM PENTRU ”TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA” CARE ESTE DOMNUL ISUS ÎN ”SFÂNTUL SACRAMENT.”
NE RUGĂM PENTRU PACE-IUBIRE-RESPECT ȘI UNITATE ÎNTRE TOȚI CREȘTINII DIN ȚARĂ ȘI DIN LUME.

Intențiile speciale de rugăciune:

Cu mare drag să oferim rugăciunile noastre:LA INTENȚIA SFINTEI FECIOARE MARIA-REGINA PĂCII,
PENTRU PAPA,PREOȚI,CARDINALI,EPISCOPI,CĂLUGĂRI-CĂLUGĂRIȚE,PERSOANE CONSACRATE SĂ RĂMÂNĂ FIDELI LUI DUMNEZEU PÂNĂ LA MOARTE ȘI SĂ LUPTE PENTRU BISERICA-ADEVĂR-SFÂNTUL SACRAMENT LA NEVOIE CHIAR ȘI CU PREȚUL VIEȚII.

REDESCHIDEREA TUTUROR BISERICILOR ÎN MOD NORMAL DIN ÎNTREAGA LUME
-OPRIREA BATJOCORII BISERICII ȘI A SFINTEI EUHARISTII
-REINTRODUCEREA APEI SFINȚITE, AVEM NEVOIE SĂ NE PURIFICĂM DE RĂU
-INTERZICEREA SFINTEI ÎMPĂRTÂȘANII ÎN MÂNĂ -ESTE ”UN ATAC DIABOLIC” ASUPRA EUHARISTIEI
-STOP RĂULUI ÎN LUME! -STOP OCULTEI MALEFICE MONDIALE! -STOP DISTRUGERII BISERICII -AFARĂ FORȚELE MALEFICE DIN BISERICĂ!!!

Credincioșii trebuie să ia „OSTIA CONSACRATĂ” cu umilință, încredere și iubire. Este vorba de TRUPUL ȘI SÂNGELE DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS!
NU este un aliment oarecare. Noi creștinii adevărați avem încredere deplină în Dumnezeu, Biserică și ne simțim obligați să luăm atitudine și să apărăm SFÂNTA BISERICĂ ȘI SFÂNTUL TRUP AL SCUMPULUI NOSTRU MÂNTUITOR.

STOP ABUZURILOR ȘI BATJOCORII BISERICII
ȘI A SFINTEI EUHARISTII!!!


Matei 16,24-27 Atunci Isus a spus discipolilor săi: „Dacă cineva vrea să vină după mine, să renunţe la sine, să-şi
ia crucea şi să mă urmeze.
25 Căci cine vrea să-şi salveze viaţa, o va pierde; cine însă îşi pierde viaţa pentru mine, acela o va afla. 26 Aşadar, ce i-ar folosi omului de-ar câştiga lumea întreagă, dacă şi-ar pierde sufletul?
Sau ce va da omul în schimb pentru sufletul său? 27 Căci Fiul Omului va veni în gloria Tatălui cu
îngerii săi şi atunci va da fiecăruia după ceea ce a făcut. 38Cine nu-și ia crucea lui și nu vine după Mine nu este vrednic de Mine. 39Cine își va păstra viaţa o va pierde și cine își va pierde viaţa pentru Mine o va câștiga.

LA DUMNEZEU CU DUMNEZEU TOATE SUNT POSIBILE!!!

Iubitul nostru Domn Isus Cristos a făcut TOTUL pentru noi, pentru salvarea și mântuirea sufletelor noastre. Consider că este datoria noastră să luptăm, să luăm atitudine cu mult curaj și demnitate, SĂ APĂRĂM BISERICA ȘI SFÂNTUL TRUP AL DOMNULUI NOSTRU„HRANA ȘI BUCURIA NOSTRĂ SPIRITUALĂ”.

Haideți să luptăm pentru Dumnezeu, Dreptate, Adevăr.

Dragii mei frați creștini, dragi preoți, episcopi, cardinali, călugări, călugărițe, persoane consacrate, vă rog să luptați și să luați ATITUDINE împotriva răului și a ABUZURILOR DIN BISERICĂ.

Nu puteți sta nepăsători și să permiteți BATJOCORIREA ȘI DISTRUGEREA BISERICII ȘI A TRUPULUI DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS-REGELE UNIVERSULUI.

Nu uitați în Sfânta Biblie scrie: Matei 10:30-31 Vouă însă, vă sunt numărate toate firele de păr de pe cap. 31 Aşadar, nu vă temeţi!

DOAR SINGUR DUMNEZEU ȘI DOMNUL NOSTRU ISUS ARE PUTERE ABSOLUTĂ ATÂT ÎN CER CÂT ȘI PE PĂMÂNT.

Matei 28:18 Toată puterea Mi-a fost dată în cer și pe pământ….. Și ca răul să triumfe este de ajuns ca binele să nu facă nimic.

De aceea „TRIUMFĂ RĂUL” că noi nu facem nimic, ne lăsăm batjocoriți, mințiți, umiliți,etc…..,otrăviți de virusul celui rău„ FRICA” deznădejdea….. Nu, dragii mei frați creștini, acuma noi trebuie să ne arătăm loialitatea și iubirea față de Domnul nostru Isus Cristos, prin faptele noastre, să fim gata, pregătiți să-L apărăm chiar și cu prețul vieții noastre, deoarece casa noastră este în Cer și Bunul Dumnezeu ne va răsplăti.

Dacă îl iubim pe Domnul nostru Isus Cristos să fim pregătiți să ne dăm și viața la nevoie pentru a-l apăra.

Dacă noi îl vom apăra, fiți siguri că la nevoie și Domnul Isus ne va apăra de cel rău și va trimite Îngeri puternici din cer să ne ajute și să ne protejeze.

Haideți toți CREȘTINII SĂ NE UNIM ÎN POST&RUGĂCIUNE, SĂ NE ARĂTĂM LOIALITATEA, IUBIREA ȘI RECUNOȘTINȚA, SĂ NE RIDICĂM PRIVIRILE SPRE CER, PLINI DE SPERANȚĂ ȘI ÎNCREZĂTORI ÎN VICTORIA BINELUI, A DREPTĂȚII, A SFINTEI EUHARISTII. VICTORIA IUBIRII ASUPRA URII ȘI A RĂULUI.

CU DUMNEZEU ÎNAINTE!!!

Distribuiți URGENT LA TOATĂ LUMEA -Dacă ar trebuii să mă jertfesc pentru Domnul Isus cu mare bucurie aș accepta, pentru că știu și sunt conștientă ce mare fericire și ce răsplată uriașă mă așteaptă în Paradis.

Așa că nu mă tem de moarte, aștept cu mare bucurie să ajung acasă în Fericirea Veșnică.

Dragii mei, fiți curajoși și dacă îl iubiți cu adevărat pe Domnul Isus, luptați și fiți alături de El,….Nu-L ABANDONAȚI, NU-L TRĂDAȚI CA ȘI IUDA, APĂRAȚI BISERICA ȘI TRUPUL DOMNULUI NOSTRU LA NEVOIE, CHIAR ȘI CU PREȚUL VIEȚII VOASTRE!!!

Cerem INTRODUCEREA APEI SFINȚITE ÎN BISERICĂ, AVEM NEVOIE SĂ NE „DEZINFECTĂM DE RĂU”,DE ATACURILE MALEFICE ȘI SĂ NE PURIFICĂM DE DUHURILE MALEFICE, ENERGIILE NEGATIVE. CINE NE DEZINFECTEAZĂ DACĂ NU APA SFINȚITĂ!

Dragi preoți, episcopi, cardinali,etc ați uitat că „APA SFINȚITĂ” ne purifică, anihilează energiile malefice ȘI ÎL ARDE PE DIAVOL!!!

NU PERMITEȚI SCOATEREA APEI SFINȚITE DIN BISERICĂ, CĂ ASTFEL DAȚI PUTERE DIAVOLULUI.

ACELA CARE SĂVĂRȘEȘTE ADEVĂRUL VINE LA LUMINĂ- OARE NU DUMNEZEU ARE ÎN MĂNÂ SOARTA ȘI SUFLETUL FIECĂRUI OM?

Dragii mei, CREDINȚA NOASTRĂ TREBUIE DOVEDITĂ PRIN FAPTE, ASTFEL CREDINȚA NOASTRĂ ESTE FĂRĂ VALOARE.

„Căci precum trupul fără suflet mort este, astfel şi credinţa fără de fapte, moartă este.” (Iacob 2-26)

De aceea dragii mei, nu stați nepăsători, acum mai mult ca niciodată să ne unim cu toții și să SALVĂM BISERICA DE SUB INFLUENȚA ȘI MĂINILE RĂULUI.

DOMNUL ISUS A FĂCUT TOTUL PENTRU NOI, ESTE RÂNDUL NOSTRU SĂ FACEM TOT CE PUTEM PENTRU BISERICĂ ȘI DOMNUL NOSTRU ISUS CRISTOS.

Cerem ca Papa să lase BISERICA SĂ RESPIRE NORMAL ȘI CURAT: -REINTRODUCEREA APEI SFINȚITE -INTERZICEREA SFINTEI ÎMPĂRTĂȘANII ÎN MĂNÂ -MASCA SĂ NU MAI FIE OBLIGATORIE SĂ O PURTĂM ÎN BISERICĂ, CĂ NU NE AJUTĂ, NU NE PROTEJEAZĂ, CE MAI MULT NE DĂUNEAZĂ -SĂ DESCHIDĂ COMPLET BISERICILE ȘI TOATE LOCURILE DE PELERINAJ

Dacă NU VREA SĂ ACCEPTE aceste cereri, care sunt pentru binele și folosul semenilor și a bisericii, toți preoții, cardinalii,episcopii,etc…sunt nevoiți să ia mâsuri și să lupte pentru BINELE BISERICII ȘI APĂRAREA SFÂNTULUI SACRAMENT!

Rugăciune:DOAMNE DUMNEZEULE, TATĂ CERESC, AJUTĂ-NE ȘI ELIBEREAZĂ BISERICA DE SUB VICLENIA, DOMINAȚIA ȘI PUTEREA FORȚELOR MALEFICE! TE ROG TATĂ CERESC-DUMNEZEU ATOTPUTERNIC, TRIMITE ÎNGERI PUTERNICI, PE SFÂNTUL ARHANGHEL MIHAIL SĂ LEGE ȘI SĂ AZVĂRLE ÎN FUNDUL IADULUI TOATE FORȚELE MALEFICE, ȘI SĂ PURIFICE BISERICA DE RĂU. TE RUGĂM ÎN NUMELE DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS.Amin!

HAIDEȚI SĂ LEGĂM ȘI SĂ SLĂBIM FORȚELE ÎNTUNECATE-MALEFICE DIN LUME, SĂ CEREM AJUTOR ȘI ÎNDURARE DE LA IUBITUL NOSTRU TATĂ CERESC, ȘI CU SIGURANȚĂ BUCUROS NE VA AJUTA ȘI VA SALVA OMENIREA DIN GHEARELE RĂULUI.

Nu uitați de Prezența Îngerilor, să cerem protecția și ajutorul lor zilnic. Nu uitați că Iubita noastră Mamă Cerească încă este prezentă cu noi pe Pământ să ne ajute și DOMNUL NOSTRU ISUS ESTE MEREU PREZENT ÎN SFÂNTA EUHARISTIE.

Rugați-vă cu multă încredere, iubire și recunoștință. Foarte important: SĂ OFERIM RUGĂCIUNILE NOASTRE ȘI LA INTENȚIA SFINTEI FECIOARE MARIA, ÎN ACEST FEL VOM PUTEA AJUTA ȘI SALVA MULTE SUFLETE!!!

VĂ RECOMAND CĂTEVA RUGĂCIUNI IMPORTANTE

„Ocroteşte naţiunea noastră de cel rău”

O, Tată, în numele Fiului Tău, salvează-ne de sub dominația celui rău. Protejează țara noastră de păgânism. Protejează-i pe copiii de tot răul. Ajută-ne să vedem Lumina lui Dumnezeu. Deschide-ne inimile față de învățăturile Fiului Tău. Ajută toate Bisericile să rămână fidele Cuvântului lui Dumnezeu. Te rugăm să protejezi țările noastre de persecuție. Domnul nostru preaiubit, privește către noi cu îndurare, indiferent cât de mult Te rănim. Isuse, Fiul Omului, acoperă-ne cu Preasfântul Tău Sânge. Salvează-ne de capcanele celui rău. Te implorăm, Dumnezeule Drag, să intervii și să oprești răul care în aceste vremuri e pe cale să acopere lumea. Amin!

„Pentru a învinge răul în ţara nostră”

O Mamă a salvării, vino în mijlocul nostru şi acoperă ţara noastră cu protecţia ta. Zdrobeşte capul fiarei şi alungă influenţa sa diabolică dintre noi. Ajută-i pe bieţii tăi copii rătăciţi să se ridice şi să spună Adevărul atunci când sunt înconjuraţi de minciuni. Te rugăm, o Maică a lui Dumnezeu, ocroteşte ţara noastră şi păstrează-ne puternici, pentru a putea rămâne loiali Fiului tău în timpul persecuţiei noastre. Amin.

Rugăciunea Păcii pentru naţiuni (şi pentru România – n. tr)

O, Isuse, adu-mi pace. Adu pace naţiunii mele şi tuturor acelor ţări sfâşiate în bucăţi din cauza războiului şi a divizării. Sădeşte seminţele păcii printre cei cu inimile împietrite, care provoacă suferinţă celorlaţi în numele dreptăţii. Dă tuturor copiilor lui Dumnezeu Harurile de a primi Pacea Ta, pentru ca iubirea şi armonia să înflorească; pentru ca iubirea pentru Dumnezeu să triumfe asupra răului şi pentru ca sufletele să poată fi salvate de putregaiul minciunilor, cruzimii și ambițiilor diabolice. Fie ca pacea să domnească şi asupra tuturor celor care şi-au dedicat viaţa Adevărului Sfântului Tău Cuvânt, şi asupra celor care nu Te cunosc deloc. Amin.

Sfântă Treime un singur Dumnezeu, cu umilință Te rugăm dă-ne acel mare har, ca prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria, a Sfântului Arhanghel Mihail, a tuturor îngerilor și sfinților să putem învinge puterile întunericului în România și în întreaga lume, pentru meritele Domnului nostru Isus Cristos obţinute prin Pătimirea pe Calea Crucii, pentru vărsarea Preasfântului Său Sânge pentru noi, pentru Sfintele Sale Răni, pentru Patima Sa de pe Cruce, pentru toate suferințele îndurate de Mântuitorul nostru Isus Cristos în timpul Pătimirii Sale și a vieții Sale de pe Pământ.

RUGĂCIUNE CU O MARE PUTERE DE EXORCIZARE PE CARE ÎNSUȘI ARHANGHELUL MIHAIL A DAT-O POLONIEI ȘI ÎNTREGII LUMI

Doamne Isuse Cristoase Te rugăm, trimite-i pe Sfinții Tăi Îngeri, să alunge în iad, la osândă veșnică, forțele întunericului, pentru ca să vină Împărăția lui Dumnezeu, iar harul Lui să umple toate inimile și pacea Ta să se reverse în România și în toate țările din lume.

Preasfântă Marie, Mama și Regina noastră, din toată inima te implorăm trimite Sfinții Tăi Îngeri să alunge în iad și la osânda veșnică, toate duhurile rele care trebuie să se piardă.

Sfinte Arhanghele Mihail, conducătorul oștirilor cerești, Domnul te-a trimis să înfăptuiești această mare lucrare, pentru ca harul Domnului să rămână pururea cu noi. Condu oștirile tale cerești pentru ca puterile întunericului să ajungă definitiv în locul de osândă. Unește-ți toate puterile ca să-l învingi pe Lucifer și pe îngerii lui căzuți care s-au răzvrătit împotriva Voinței lui Dumnezeu, iar acum se străduiesc să ducă sufletele la pieire. Fii victorios pentru că ai putere și autoritate și cere de la Dumnezeu pentru noi harul Păcii și Iubirii Sale, ca întotdeauna să-l urmăm pe Domnul nostru spre Împărăția lui Dumnezeu. Amin.

Rugăciune dată prin Duhul Sfânt. Rugați-vă așa pentru păcătoși:

Dragul meu Isus! Pentru scumpul Tău Sânge vărsat pentru noi, pentru cumplitele Tale patimi și moartea Ta pe cruce, Te rog salvează sufletele! Smulge păcătoșii din ghearele satanei! Ascunde-i în Inima Ta îndurătoare! Spală-i cu scumpul Tău Sânge vărsat pentru ei și astfel condu-i în fața Preasfântului Tău Tată! Iubitul meu Isus! Tu poți totul. Împiedică toate păcatele, zădărnicește toate ocaziile ce duc la păcat! Îndeamnă-i pe toți păcătoșii să aibă repulsie față de toate păcatele! Doar spre Tine să năzuiască, Cel care i-ai răscumpărat pe cruce! Scumpul meu Isus! Fă-ne sfinți, pentru a fi vrednici să Te primim cu inima curată în Preasfânta Euharistie. Sfântul meu Isus iubit! Implorând Te rog, mântuiește fiecare om! Amin.” Domnul Isus spune: ” Cu această rugăciune se vor mântui foarte multe suflete.”

Rugăciune de consfinţire a ţării

Tată Ceresc, în această clipă prezentă pe care Tu ai creat-o şi ai voit-o, eu (nume), consfinţesc prin aceasta, inima acestei ţări, (nume…,în speţă aici România), Inimilor Unite ale Sfintei Treimi, în unire cu Inima Neprihănită a Mariei. AMIN.

Ne vom ruga la ora 15:00 ROZARUL ÎNDURĂRII DIVINE!!!

Ne vom ruga ROZARUL FLĂCĂRII DE IUBIRE

–ROZARUL PĂCII DE LA MEDJUGORJE

–ROZARUL DE DURERE

RUGĂCIUNI DE CONSACRARE ȘI DE CONSFINȚIRE LA CELE 2 INIMI SFINTE

PREASFINTE INIMI UNITE A LUI ISUS ȘI A MARIEI,
CĂLĂUZIȚI-NE ȘI APĂRATI-NE!
Această consacrare va fi precum SĂNGELE MIELULUI PE PORTILE CASELOR
ȘI ALE INIMILOR VOASTRE.
Răul va trece peste voi și pe lîngă voi!

Consfinţire la inimile unite ale lui Isus şi Maria

„Inimi unite ale Lui Isus şi Maria, vă consfinţesc şi vă încredinţez toate sufletele – în mod deosebit ale membrilor familiei mele şi familiilor rudelor noastre; vă consfinţesc şi vă încredinţez sufletele episcopului şi preoţilor eparhiei noastre şi ale tuturor persoanelor consacrate; vă consfinţesc şi vă încredinţez sufletele vecinilor, cunoştinţelor, prietenilor, binefăcătorilor şi duşmanilor mei (dacă ei există); vă consfinţesc şi vă încredinţez sufletele cele mai abandonate şi părăsite – pentru care nimeni nu se roagă; vă consfinţesc şi vă încredinţez sufletele finilor de botez şi cununie; vă consfinţesc şi vă încredinţez toate problemele mele de fiecare zi; vă consfinţesc şi vă încredinţez voinţa mea, viaţa şi moartea mea. Vă consfinţesc şi vă încredinţez… ( aici, înşiruire de persoane, probleme, boli, preocupări etc.)

 RUGĂCIUNE DE CONSACRARE

O, Inimilor Unite ale lui Isus şi Maria, arzînd de iubire, Vouă Vă aparţinem de acum înainte şi în veşnicie. Vă rugăm puneţi-Vă Preasfintele Voastre Inimi în locul inimilor noastre nenorocite, şovăielnice, înclinate spre păcat, pentru ca, trăind şi murind în Voi, toate gîndurile noastre, toate acţiunile noastre să fie sfinţite prin Voi, cu Voi şi în Voi. Fiecare zi, fiecare oră, fiecare minut, fiecare secundă Vă aparţin. Faceţi din noi ceea ce doriţi, numai nu ne retrageţi niciodată iubirea voastră, ca niciodată să nu mai păcătuim şi astfel viaţa noastră să contribuie la preamărirea Voastră. Amin.

Consacrarea la Inimile Unite:

Preavrednice de lauda Inimi Unite ale lui Isus si Maria, ma consacru Voua, de bunavoie, astazi. Va incredintez tot ceea ce am, atat in interiorul meu cat si in afara mea. Viata mea sa fie un imn continuu de lauda adus preasfintelor voastre Inimi Unite! Primiti fiecare victorie si fiecare infangere ale fiecarui moment in Inimile Voastre. Folositi-le dupa nevoile Voastre, pentru venirea Domniei Voastre Triumfatoare! Amin.
Ps. Obtinem o victorie atunci cand alegem sa gandim si sa actionam respectand porunca iubirii.

Consacrarea Inimii lumii la Inimile Unite:

Preamilostive Inimi Unite ale Preasfintei Treimi cu Inima Neprihanita a Mariei, primiti aceasta rugaciune pe care o fac in numele Inimii Lumii. Treziti inima lumii la Adevar, ca sa poata discerne intre bine si rau. Inspirati fiecare suflet sa isi consacre inima si viata Inimilor Voastre Unite, intarind astfel inima lumii in aceasta hotarare. Va implor, scumpe Inimi Unite, revarsati harul inspiratiei Voastre in inima lumii, intarind-o in Adevar si in Iubirea Sfanta. Prin aceasta inspiratie cereasca, atrageti inima lumii la unirea cu Vointa lui Dumnezeu! Amin.
PS Iubirea Sfanta este porunca iubirii – sa-l iubesti pe Domnul Dumnezeu mai presus de orice, si pe aproapele…..
PS” inima lumii – Include toate sufletele celor ce traiesc in lume, de la conceptie pana la moartea naturala; pruncii din sanul mamelor, necedinciosii atei, si sefii guvernelor, conducatorii bisericilor, toate familiile. Nimeni nu este exclus cand va rugati astfel.”

              Foarte Important!!!!

Spuneti aceste 2 Rugăciuni scurte,dar foarte puternice,zilnic:

-PREASFĂNTĂ INIMĂ A LUI ISUS,MILUIEȘTE-NE PE NOI!
-PREASFINTE INIMI UNITE A LUI ISUS ȘI A MARIEI,CĂLĂUZIȚI-NE ȘI APĂRATI-NE!

ACUM MAI MULT CA NICIODATĂ, ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ NE UNIM CU TOȚII ÎMPOTRIVA RĂULUI, ȘI PRIN POST-RUGĂCIUNE, DACĂ FOLOSIM ARMA NOASTRĂ ROZARUL SLĂBEȘTE PUTEREA RĂULUI, FORȚELE ÎNTUNECATE URLĂ DE DURERE DE CĂTE ORI VĂ RUGAȚI ROZARUL DIN INIMĂ!

RUGATI-VĂ ŞI ÎNCREDEŢI-VĂ ÎN DUMNEZEU TATĂL NOSTRU CERESC.

ŞI NU VĂ TEMETI DE DIAVOL!!!

VĂ ROG DISTRIBUIȚI PESTE TOT ÎN ÎNTREAGA LUME CÂT MAI URGENT!!

Vă mulțumesc

Vă doresc tuturor cu mare drag multe binecuvântări,multă pace,iubire,sănătate și fericire!

Fiți binecuvântati,Emilia Mezei