Selectează o Pagină

NOVENĂ, 2-10 FEBRUARIE 2022, LA „ISUS, REGELE TUTUROR NAȚIUNILOR!”, PENTRU CONDUCĂTORII LUMII, PENTRU TOȚI DUȘMANII NOȘTRI ȘI A ÎNTREGII OMENIRI, PENTRU PACE, TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA, VINERI 11 FEBRUARIE 2022 ZI INTERNAȚIONALĂ DE POST ȘI RUGĂCIUNE PENTRU PACE, INTENȚIILE SFINTEI FECIOARE MARIA ȘI PENTRU TOȚI BOLNAVII.

Dragi frați creștini, facem un NOU APEL LA RUGĂCIUNE, POST, ISPĂȘIRE ȘI UNITATE!!!


Dragii mei, la îndemnul Domnului Isus propun o Nouă Novenă în Cinstea lui” ISUS REGELE TUTUROR NAȚIUNILOR ” perioada 2-10 februarie 2022 ,urmat de O NOUĂ ZI INTERNAȚIONALĂ DE POST-RUGĂCIUNE ȘI ISPĂSIRE, în data de 11.02.2022.

S.O.S!!!PACEA ESTE ÎN PERICOL!

Ne vom ruga pentru CONDUCĂTORII LUMII, știm cine sunt și care sunt scopurile lor…Ne rugăm pentru ca Tatăl Ceresc să întervină și să-i oprească ca să-și continue planurile malefice….Ne rugăm ca Tatăl Ceresc să-i lumineze și să-i oprească să mai facă rău, să-i ajute ca să ia decizii înțelepte pentru binele și folosul omenirii…să întoarcă spatele răului, SĂ FACĂ PACE CU DUMNEZEU, SĂ SE LEPEDE DE RĂU, SĂ SE CONVERTEASCĂ CA SĂ-ȘI POATĂ SALVA SUFLETELE DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ.
Este foarte important SĂ NE RUGĂM PENTRU DUȘMANII ȘI RĂUFĂCĂTORII NOȘTRI, DACĂ VREM SĂ FIM AJUTAȚI ȘI PROTEJAȚI…SĂ NU NE FIE FRICĂ DE EI…CE SĂ NE RUGĂM PENTRU EI.


RĂUL NU POATE FI ÎNVINS DECĂT PRIN BINE!!!

Uniți cât mai mulți în RUGĂCIUNE-POST-ISPĂȘIRE NE RUGĂM PENTRU EI CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE ÎN VICTORIA BINELUI ȘI A IUBIRII.
NE RUGĂM ȘI PENTRU TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA, REGINA PĂCII.
CA PACEA ȘI IUBIREA SĂ TRIUMFE ÎN INIMI, FAMILII, ÎNTRE NAȚIUNI ȘI ÎN LUME.
NE VOM RUGA ȘI PENTRU TOȚI BOLNAVII, ÎN SPECIAL CĂ vineri 11 FEBRUARIE 2022 SĂRBĂTORIM SFÂNTA FECIOARĂ MARIA DE LA LOURDES.

CEREM TATĂLUI CERESC SĂ OPREASCĂ TOATE PLANURILE CELOR RĂI, CARE VOR SĂ OTRĂVEASCĂ, SĂ DOMINE ȘI SĂ DISTRUGĂ ÎNTREAGA OMENIRE.

NE RUGĂM PENTRU CONVERTIREA ÎNTREGII OMENIRI ȘI SALVAREA EI DIN MÂINILE RĂULUI.

CEREM IERTARE PENTRU TOATE PĂCATELE COMISE, PENTRU CĂ NU AM ȚINUT CONT DE TOATE MESAJELE ȘI AVERTIZĂRILE PRIMITE…ȘI PENTRU STAREA CRITICĂ ÎN CARE A AJUNS BISERICA ȘI ÎNTREAGA OMENIRE.

CEREM SĂ NE AJUTE ȘI SĂ ZĂDĂRNICEASCĂ TOATE PLANURILE CELUI RĂU… ȘI SĂ ZDROBEASCĂ CÂT MAI CURÂND CAPUL ȘARPELUI.

CEREM SĂ AJUTE BISERICA ȘI OMENIREA SĂ SE ELIBEREZE DIN GHEARELE RĂULUI ȘI NE RUGĂM PENTRU TRIUMFUL INIMII EI NEPRIHĂNITE, ÎN INIMI ȘI ÎN LUME.

NE RUGĂM CA PACEA, CREDINȚA, IUBIREA, BUNĂTATEA ȘI BINELE SĂ TRIUMFE ÎN INIMILE OAMENILOR ȘI ÎN LUME.

Totodată să fim cu inimile pline de recunoștință față de Tatăl Ceresc-Sfânta Treime că încă mai permite prezența Sfintei Fecioare Maria,Regina Păcii pe pământ și pentru acest timp de Har și cerem cu inimile pline de încredere, speranță și iubire să oprească ca cei răi(oculta malefică mondială) să-și continue planurile malefice, care vor să înrobească și să distrugă întreaga omenire prin toate mijloacele…

Să continuăm să facem cât mai multe Novene, Rugăciuni, Post ( miercuri și vineri cu pâine&apă) și în acest NOU AN că astfel vom putea ajuta la salvarea omenirii și la slăbirea forțelor malefice din lume, care sunt foarte agresive că știu că se apropie sfârșitul lor …
DE ACEEA ESTE FOARTE IMPORTANTĂ RUGĂCIUNEA,POSTUL, ISPĂȘIREA,etc… ȘI ACUM CÂT MAI ȚINE TIMPUL DE HAR SĂ ÎNCERCĂM SĂ FACEM CÂT MAI MULTE FAPTE BUNE DIN IUBIRE, DEZINTERESAT…

Este foarte important să luăm în serios CONVERTIREA DEPLINĂ, CĂINȚA SINCERĂ, IAR PRIN POST, RUGĂCIUNE, ISPĂȘIRE, UNITATE PUTEM DIMINUA RĂUL DIN LUME, PUTEM ÎNDUIOȘA INIMA ÎNTRISTATĂ A TATĂLUI CERESC DIN CAUZA PĂCATELOR ÎNTREGII OMENIRI ȘI PUTEM AJUTA LA TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA, REGINA PĂCII.

ÎN CADRUL NOVENEI CONSACRĂM ÎNTREAGA OMENIRE CELOR DOUĂ INIMI SFINTE ȘI CONSACRĂM INIMA LUMII LA INIMILE UNITE. La sfârșitul Novenei veți găsi și rugăciunile de consacrare la CELE DOUĂ INIMI SFINTE ȘI CONSACRAREA INIMII LUMII LA INIMILE UNITE.

Fiind prima joi 3 februarie 2022, ne rugăm și pentru TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA care este DOMNUL ISUS ÎN PREASFÂNTUL SACRAMENT.

De asemenea fiind și prima vineri 4 februarie 2022 ne vom consacra pe noi, familiile noastre, țara și întreaga omenire Preasfintei Inimi a lui Isus.

Sâmbătă, 5 februarie 2022 ne vom consacra Inimii Sfintei Fecioare Maria, Mijlocitoarea tuturor harurilor.

Deoarece este prima duminică 6 februarie 2022, consacrăm întreaga omenire Sfintei Treimi, TATĂL, FIUL ȘI DUHUL SFÂNT.

MULȚUMIM SFINTEI TREIMI PENTRU TOT ce a făcut pentru noi și întreaga omenire, pentru Timpul de Har. Mulțumim pentru toate lacrimile vărsate de Sfânta Fecioară Maria, Regina Păcii, pentru noi și păcatele întregii omeniri.
Laudă și mulțumire în vecii vecilor!

Foarte IMPORTANT, în zilele de miercuri și vineri să ținem post cu pâine și apă ca Novena să fie și mai eficientă.
În zilele de vineri să medităm la Calea Sfintei Cruci.
La sfârșitul Novenei veți găsi și rugăciunile de consacrare și pentru Ziua Internațională.


Haideți să ne UNIM căt mai mulți în POST și RUGĂCIUNE, abandonați tot RĂUL, TOT CE NU ESTE DE FOLOS SUFLETULUI și din nou cu inimile pline de încredere, speranță și iubire să ne rugăm, CERÂND IERTARE, ÎNDURARE ȘI AJUTOR DE LA TATĂL CERESC, DUMNEZEU ATOTPUTERNIC.

S.0.S.!!! RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ pentru că Timpul de Har se apopie de SFÂRȘIT și să încercăm să facem tot ce mai putem ca să diminuăm răul în lume si să ajutăm la salvarea omenirii și oprirea tuturor planurilor malefice!

UNDE ESTE UNITATE ACOLO ESTE PUTERE!

INTENȚIILE PRINCIPALE PENTRU CARE NE RUGĂM TATĂLUI CERESC:

 • PENTRU CONDUCĂTORII LUMII
  -PENTRU TOȚI DUȘMANII NOȘTRI ȘI A ÎNTREGII OMENIRI,
 • LA INTENȚIILE SFINTEI FECIOARE MARIA, REGINA PĂCII, VICTORIA BINELUI ȘI PENTRU TRIUMFUL INIMII EI NEPRIHĂNITE
 • CONVERTIREA ÎNTREGII OMENIRI ÎN SPECIAL A CELOR CARE NU AU CUNOSCUT ÎNCĂ IUBIREA INFINITĂ A LUI DUMNEZEU
 • ELIBERAREA ȘI SALVAREA OMENIRII DIN MÂINILE OCULTEI MALEFICE MONDIALE
 • ÎNLĂTURAREA DE LA PUTERE ȘI CONDUCEREA ȚĂRILOR A SLUGILOR CELUI RĂU (FORȚELE MALEFICE OCULTE).
 • SĂ ELIBEREZE ȘI SĂ SALVEZE BISERICA DIN MÂINILE RĂULUI
 • SĂ SE REINTRODUCĂ DE URGENȚĂ APA SFINȚITĂ ÎN BISERICĂ ȘI SĂ SE OPREASCĂ BATJOCORIREA SFINTEI EUHARISTII PRIN ÎMPĂRTĂȘANIA ÎN MÂNĂ
  • SĂ OPREASCĂ PLANURILE DE DISTRUGERE A OMENIRII
 • OPRIREA FALSEI PANDEMII COVID ȘI A TUTUROR MINCIUNILOR
  -OPRIREA VACCINĂRII OBLIGATORII
 • TREZIREA ÎNTREGII OMENIRI LA REALITATE ȘI ADEVĂR
 • OPRIREA ȘI DEZINSTALAREA TUTUROR EMIȚĂTOARELOR DE RADIAȚII DE ÎNALTĂ FRECVENȚĂ 5G
 • OPRIREA INTOXICĂRII POPULAȚIILOR PRIN CHEMTRAILS
 • OPRIREA MANIPULĂRII VREMII PRIN TEHNOLOGIA HAARP
 • OPRIREA TUTUROR MIJLOACELOR DE ÎMBOLNĂVIRE ȘI DISTRUGERE A ÎNTREGII OMENIRII

ACUM MAI MULT CA NICIODATĂ, ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ NE UNIM CU TOȚII ÎMPOTRIVA RĂULUI PENTRU CĂ SITUAȚIA ÎN LUME DEVINE TOT MAI CRITICĂ ȘI DRAMATICĂ. SOLUȚIA NOASTRĂ ESTE CONVERTIREA SINCERĂ, RUGĂCIUNEA, POSTUL ȘI TOATE JERTFELE DE ISPĂȘIRE PE CARE SĂ LE OFERIM CU MULTĂ ÎNCREDERE ȘI IUBIRE TATĂLUI CERESC.
MEREU IUBITA NOASTRĂ MAMĂ CEREASCĂ, FECIOARA MARIA, NE-A ÎNCURAJAT ȘI NE-A ÎNDEMNAT LA POST (MIERCURI ȘI VINERI CU PÂINE ȘI APĂ), RUGĂCIUNE ȘI DACĂ FOLOSIM ARMA NOASTRĂ ROZARUL VOM SLĂBI PUTEREA RĂULUI ÎN LUME. FORȚELE ÎNTUNECATE URLĂ DE DURERE ORI DE CÂTE ORI NE RUGĂM ROZARUL DIN INIMĂ!

Fecioara MARIA NE OFERĂ INIMA SA, CA UN REFUGIU SIGUR, ÎN TIMP CE NE ARATĂ CUM, ÎN ACESTE VREMURI PARTICULARE, DUMNEZEU A DORIT CA TRIUMFUL SĂ VINĂ PRIN EA:”SPUNE TUTUROR CĂ HARURILE MARI VIN PRIN INIMA NEPRIHĂNITĂ A MARIEI” ȘI ”CĂ DUMNEZEU A ÎNCREDINȚAT INIMII NEPRIHĂNITE PACEA ȘI CONVERTIREA LUMII”

De asemenea, ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ-I Mulțumim SFINTEI TREIMI pentru prezența Sfintei Fecioare Maria, Regina Păcii, pentru cei 40 ani de apariții zilnice pe Pământ, PENTRU TOATE HARURILE, BINECUVÂNTĂRILE, MESAJELE ȘI TOT AJUTORUL PRIMIT DIN MILA, BUNĂTATEA ȘI IUBIREA INFINITĂ A TATĂLUI CERESC ÎN TOT ACEST TIMP DE HAR.

DUMNEZEU A TRIMIS-O PE IUBITA NOASTRĂ MAMĂ CA SĂ NE PROTEJEZE, SĂ NE AJUTE ȘI SĂ NE AVERTIZEZE DE PERICOLELE ÎN CARE SE AFLĂ OMENIREA CUFUNDATĂ ÎN ÎNTUNERIC DATORITĂ PĂCATELOR, A VIEȚII TRĂITE ÎN MODERNISM FĂRĂ DUMNEZEU, FĂRĂ CREDINȚĂ ȘI FĂRĂ IUBIRE. SĂ NU UITĂM CĂ MESAJUL PRINCIPAL CU CARE A VENIT PE PĂMÂNT ESTE PACEA:

„FACEȚI PACE CU DUMNEZEU ȘI FACEȚI PACE CU SEMENII VOȘTRI”.

VĂ ÎNCURAJEZ ȘI VĂ ÎNDEMN SĂ NE RUGĂM & POSTIM, SĂ NE UNIM CÂT MAI MULȚI ÎN RUGĂCIUNE, SĂ-I OFERIM DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS PE TOȚI DUȘMANII NOȘTRI VĂZUȚI ȘI NEVĂZUȚI ȘI PE TOȚI RĂUFĂCĂTORII ȚĂRII, A BISERICII ȘI A ÎNTREGII OMENIRI.

CEREM AJUTOR ȘI OCROTIRE DE LA ÎNGERI ȘI SFINȚI PENTRU ELIBERAREA SEMENILOR, A BISERICII, A ȚĂRILOR ȘI A ÎNTREGII OMENIRI DIN MÂINILE ȘI PUTEREA RĂULUI ȘI A CELOR DOMINAȚI DE EL.

CU DUMNEZEU ÎNAINTE!!!

NOVENA

AICI VEȚI GĂSI ÎNTREAGA NOVENĂ CU TOATE RUGĂCIUNILE:

https://emilia.ro/novena-5-13-ianuarie-2022-la-isus-regele-tuturor-natiunilor-in-cinstea-sfintei-treimi-si-pentru-triumful-inimii-neprihanite-a-sfintei-fecioare-maria-regina-pacii-vineri-14-i/

Zi-Internațională-de-Post-Rugăciune -Ispășire VINERI, 11 FEBRUARIE 2022 PENTRU CONDUCĂTORII LUMII, PENTRU PACE, PENTRU TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA-REGINA PĂCII, ȘI PENTRU BOLNAVI.

Dragi creștini, propun O NOUĂ ZI INTERNAȚIONALĂ de post (pâine&apă), rugăciune și ispășire,Vineri 11 februarie 2022. Vom oferi și această zi internațională tot la intențiile pentru care am oferit și Novena. Este foarte important ca și în această zi să ne rugăm:

 • Rozarul Îndurării Divine urmat de Rozarul Flăcării de Iubire
 • ROZARUL CU CELE 20 DE MISTERE
 • MEDITĂM CALEA SFINTEI CRUCI (11 februarie 2022)
  Ne mai rugăm și alte rugăciuni importante pe care le găsiți postate în Novenă

Dragii mei, este foarte important să oferim mai mult timp rugăciunii pentru că situația din lume este critică.


PACEA ESTE ÎN PERICOL!!!

Doar în acest fel mai putem ajuta la Salvarea și Eliberarea Omenirii din mâinile răului. Nu uitați că doar prin post, rugăciune și ispășire mai putem diminua răul din lume și ajuta la Triumful Inimii Neprihănite a Sfintei Fecioare Maria, Regina Universului care este și Iubita noastră Mamă Cerească și Co-Răscumpărătoarea Sufletelor noastre.

RUGAȚI-VĂ ȘI ÎNCREDEȚI-VĂ ÎN DUMNEZEU TATĂL NOSTRU CERESC ȘI NU VĂ TEMEȚI DE CEL RĂU!!!


VĂ IMPLOR, ÎN NUMELE DOMNULUI NOSTRU ISUS, SĂ DISTRIBUIȚI URGENT ACESTE 2 EVENIMENTE, PESTE TOT, ÎN ÎNTREAGA LUME ȘI ÎN SPECIAL SĂ VĂ FACEȚI TIMP PENTRU RUGĂCIUNE, ATÂT CÂT MAI ȚINE TIMPUL DE HAR, CA SĂ NU REGRETĂM PE VIITOR.

Vă recomand să vizionați și acest videoclip foarte important: https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/807412943992185

VĂ ROG DISTRIBUIȚI PESTE TOT ÎN ÎNTREAGA LUME CÂT MAI URGENT!!
RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ,!!!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântati cu toții!,Emilia Mezei