Selectează o Pagină

MESAJE ȘI REVELAȚII CEREȘTI IMPORTANTE TRANSMISE LA MEDUGORJE IN LUNA IULIE 2021, prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, prima joi, 01.07.2021, Medugorje transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, prima joi, 01.07.2021, Medugorje. 

În timpul Adorației Euharistice, după Sfânta Liturghie de seară, Domnul Isus transmite:
Draga mea copilă, Inimile Noastre Sfinte,(a Domnului Isus și a Sfintei Fecioare Maria) sunt foarte rănite de răutățile și păcatele omenirii. Cel rău, zi de zi, face tot mai multe victime, credința a slăbit în foarte mulți oameni, chiar și în cei consacrați…pentru că cel rău le-a întunecat mințile ca să nu mai poată să facă diferența dintre bine și rău. Zi de zi se osândesc din proprie inițiativă și ajung mii de suflete în Focul Infernului, suflete care au fost create pentru Eternitate și Fericirea Veșnică. Datorită păcatelor și a răului din sufletele lor, au ales să meargă pe calea osândirii și a suferinței veșnice.
Tatăl Ceresc suferă cumplit după fiecare creatură și ființă umană creată după chipul și asemănarea Lui.

Vă rog din nou, să ÎNCETAȚI SĂ MAI PĂCĂTUIȚI, SĂ VĂ RĂNIȚI UNII PE ALȚII… Din nou vă spun și vă îndemn: SĂ VĂ IUBIȚI UNII PE ALȚII!
AȘA CUM V-AM IUBIT EU, AȘA SĂ VĂ IUBIȚI ȘI VOI UNII PE ALȚII
(IOAN 13: 34-35) pentru ca să aveți PACE, SPERANȚĂ, FERICIRE, SĂ PUTEȚI ÎNVINGE RĂUL DIN VOI ȘI DINTRE VOI. DAR NUMAI DACĂ IUBIȚI VEȚI PUTEA ÎNVINGE ORICE RĂU ȘI PRIN IUBIRE VEȚI CÂȘTIGA HARURI ȘI VEȚI OBȚINE PACE…ȘI DOAR IUBIND ȘI IERTÂND DIN INIMĂ VEȚI REUȘI SĂ DESCHIDEȚI PORȚILE PARADISULUI!!! IUBIȚI ȘI DĂRUIȚI DIN INIMĂ!
Rugați-vă cu multă încredere, speranță și iubire și NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR!!! Eu sunt mereu cu voi și NU UITAȚI CĂ VOI SUNTEȚI CU TOȚII FRAȚI, COPIII LUI DUMNEZEU ȘI MOȘTENITORII PARADISULUI. Țelul și Scopul vostru pe pământ să fie îndreptat spre CER, spre PARADIS, FERICIREA VEȘNICĂ UNDE VĂ AȘTEPT PE TOȚI CU MARE DRAG… GĂNDIȚI-VĂ MAI MULT LA ACEST LUCRU ȘI NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR, DE MOARTE…, DOAR DE PĂCATE SĂ VĂ TEMEȚI, CĂ PĂCATELE VĂ ÎNROBESC, VĂ DISTRUG ȘI VĂ DESPART DE DUMNEZEU, TATĂL CERESC.
Rămâneți în Pace și Iubire. Rugați-vă și NU VĂ TEMEȚI!

Fiți recunoscători Tatălui Ceresc pentru acest TIMP DE HAR, Rugați-vă și luați în serios convertirea și căința sinceră. Fiți recunoscători pentru Prezența Iubitei Mele Mame pe pământ, care este încă printre voi.
Rugați-vă cu multă încredere, speranță și iubire.
NU VĂ TEMEȚI!!!
Iubitul vostru Domn și Salvator, Isus Regele Universului

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, prima sâmbătă, 03.07.2021, Medugorje transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, prima sâmbătă, 03.07.2021, Medugorje, după Sfânta Liturghie de seară, în timpul Adorației Euharistice, am simțit în inimă că Domnul Isus este trist și suferă foarte mult și mi-a transmis următorul mesaj:

Draga mea copilă, dacă oamenii M-ar accepta ca DOMN și SALVATOR și s-ar Ruga, cu totul altfel ar fi starea omenirii. Dar din păcate pe pământ sunt foarte puține suflete sincere și curate care MĂ IUBESC SINCER și sunt dispuse la nevoie să-și sacrifice chiar și viața pentru Mine așa cum MI-AM SACRIFICAT EU VIAȚA pentru voi, din multă Iubire și Dăruire. Iubita Mea Mamă suferă cumplit pentru că în ciuda celor 40 de ani DE HARURI ȘI BINECUVÂNTĂRI OMENIREA ESTE DOMINATĂ DE CEL RĂU, PERVERS, VICLEAN ȘI MINCINOS CARE A REUȘIT SĂ STĂPÂNEASCĂ ȘI SĂ CONDUCĂ ÎNTREAGA OMENIRE SPRE AUTODISTRUGERE. 
De aceea Suferim foarte mult din cauza lipsei credinței sincere și adevărate din sufletele oamenilor chiar și a multor preoți și persoane consacrate. Încercările sunt mari și vor fi din ce în ce mai mari, dar doar astfel puteți obține haruri mai mari și puteți deveni mult mai puternici. NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR!!! Rugați-vă cu multă credință, încredere și iubire și nu uitați că Bunul Dumnezeu vă Iubește și nu permite să fiți încercați mai mult decât sunteți capabili să faceți față. Întăriți-vă în credință și iubire. 
Fiți fericiți că în curând această lume va fi complet purificată și reînnoită pe deplin. 
Rugați-vă, fiți buni, iubiți și iertați din inimă și atunci nu aveți motive de îngrijorare. Nu uitați, din nou vă repet EU SUNT MEREU CU VOI!!!
Dragii mei, ați observat că prin Post, Rugăciune, Ispășire puteți obține ORICE DE LA INIMA PLINĂ DE IUBIRE ȘI ÎNDURARE A BUNULUI DUMNEZEU. 
Vă îndemn în continuare să vă rugați și va fi bine.

Datorită Rugăciunilor, Postului și Ispășitorilor cu suflet sincer și curat Tatăl Ceresc mai permite Prezența Sfintei Mele Mame
 printre voi, să vă ajute, să vă mijlocească și dăruiască multe Haruri... DAR ATENȚIE, SUNT ULTIMELE ZILE DE HAR... Nu mai amânați convertirea și căința sinceră că veți regreta amarnic și va fi târziu. ESTE O ȘANSĂ FOARTE IMPORTANTĂ SĂ LUAȚI ÎN SERIOS CONVERTIREA ȘI SĂ VĂ DECIDEȚI ACUM DACĂ DORIȚI SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ. Este șansa și alegerea voastră. 
Eu vă iubesc pe toți așa cum sunteți și încă aștept să vă decideți și să Mă acceptați în sufletele și în viața voastră. 

Rămâneți în Pace și Iubire.
Iubitul vostru Domn și Salvator, Isus Regele Universului 

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, marți, 06.07.2021, Capela Adorației, Medugorje transmis prin Emilia Mezei


	Dragii mei, după ce m-am rugat în Capela Adorației, ca de obicei la ora 15.00, Rozarul Îndurării Divine și Rozarul Flăcării de Iubire, urmate de rugăciunile novenei de mulțumire la Isus Regele Universului, fiind foarte îngrijorată din cauza prietenilor și cunoștințelor care s-au vaccinat, l-am întrebat pe Domnul Isus despre vaccinuri. Domnul Isus mi-a permis să vă transmit următorul mesaj:
 Draga mea copilă, te rog să-i atenționezi din nou pe toți oamenii despre PERICOLELE VACCINURILOR ȘI A VACCINĂRII. Este un lucru foarte grav și dăunător organismului. 
Aceste vaccinuri nu vă protejează și nu vă ajută la NIMIC, din contră vă dăunează și vă afectează sănătatea. VĂ ÎNDEMN ȘI VĂ ROG SĂ NU LE FACEȚI! 
Deja de la primul vaccin, cei care sunt bolnavi și au diferite afecțiuni au avut probleme și complicații GRAVE, pentru unii au fost chiar mortale. Cu cât vă veți vaccina mai mult, veți avea probleme foarte grave și severe, dar cel mai grav CEL RĂU VĂ VA PUTEA CONTROLA ȘI DOMINA TOT MAI MULT... Din nou vă implor NU LE FACEȚI, AVEȚI GRIJĂ DE TRUPUL VOSTRU PENTRU CĂ ESTE TEMPLUL DUHULUI SFÂNT. Transmite URGENT acest mesaj tuturor și ATENȚIONEAZĂ-I SĂ NU SE MAI VACCINEZE, SĂ NU SE LASE PĂCĂLIȚI, INFLUENȚAȚI DE MASS MEDIA, TV, de părerile celorlați... pentru că PRIN VACCINARE VĂ PIERDEȚI AUTOCONTROLUL ȘI DAȚI PUTERE DIAVOLULUI ASUPRA VOASTRĂ PRIN RADIAȚIILE DE ÎNALTĂ FRECVENȚĂ 5G ȘI DEVENIȚI VICTIME SIGURE A CELOR RĂI. 
Tu transmite din nou cu mult curaj acest mesaj foarte important. VACCINURILE NU VĂ AJUTĂ CI VĂ DĂUNEAZĂ SĂNĂTATEA FIZICĂ, PSIHICĂ ȘI MENTALĂ. 
Dar este foarte grav că veți deveni PERICOL pentru copiii voștri, pentru cei apropiați pentru că CEL RĂU VA PUNE STĂPÂNIRE PE VOI, VĂ VA CONTROLA, MANIPULA ȘI DISTRUGE. 
NU MAI FACEȚI ALTE VACCINURI PENTRU CĂ VA FI MULT MAI GRAV, TOXIC ȘI DĂUNĂTOR ATÂT PENTRU VOI CÂT ȘI PENTRU APROAPELE VOSTRU. 
TU TRANSMITE ACEST MESAJ ȘI FIECARE ARE DREPTUL SĂ ALEAGĂ ȘI SĂ DECIDĂ CE CONSIDERĂ CĂ-I ESTE MAI BINE. 
ÎN SPECIAL CREȘTINII, PREOȚII, PERSOANELE CONSACRATE, DOCTORII ȘI CEI CARE SE ÎNGRIJESC DE ALȚII SĂ NU ACCEPTE ÎN NICI UN FEL VACCINAREA. 
Cei care NU ȚIN CONT DE ATENȚIONĂRI ȘI DE ACESTE MESAJE DE AVERTIZARE, ÎNAINTE DE A SE VACCINA, NU VOR MAI AVEA NICI O SCUZĂ ÎN FAȚA TATĂLUI CERESC LA JUDECATA FINALĂ. 
Mulțumesc, transmite URGENT!
Isus, Regele Universului
    Mesaj transmis în vis, de către Duhul Sfânt 06.07.2021

În timp ce dormeam, am fost îndrumată de către Duhul Sfânt pașii cum să scriu și să editez placatele (placardă, afiș) despre Oprirea Batjocoririi Sfintei Euharistii.

  

 NU-L MAI RĂNIȚI ȘI BATJOCORIȚI PE DOMNUL ISUS		
  STOP ÎMPĂRTĂȘANIA ÎN MÂNĂ,
 	ESTE UN SACRILEGIU!!!
 IUBIȚI-L ȘI ADORAȚI-L PE DOMNUL ISUS 
ȘI FIȚI RECUNOSCĂTORI PENTRU TOT CE A FĂCUT ȘI FACE PENTRU NOI ȘI ÎNTREAGA OMENIRE.


Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, vineri, 09.07.2021, Medugorje transmis prin Emilia Mezei


Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, vineri 09.07.2021 Medugorje

În timpul Venerării Sfintei Cruci, după Sfânta Liturghie, Domnul Isus transmite:


Draga mea copilă, din nou îți mulțumesc și doresc să le mulțumesc tuturor care au ținut această Novenă de Mulțumire în Cinstea Mea și în Cinstea Iubitei Mele Mame și sunt recunoscători pentru tot ce am făcut pentru ei și pentru întreaga omenire. Vă Mulțumesc și vă Binecuvântez atât pe voi cât și familiile voastre și pe cei apropiați cu multă Pace și Haruri Speciale pentru a putea face față evenimentelor destul de dramatice care se vor întâmpla în viitorul apropiat. 
Dragii mei, să nu vă îngrijorați de nimic, gândul vostru să fie îndreptat spre Cer, spre Țelul vostru: Câștigarea Cununii Vieții Eterne. Orice se va întâmpla în viitorul apropiat să nu vă tulbure pentru că totul este trecător, dar Viața și Fericirea în Paradis este Eternă. Din nou vă îndemn la Pocăință, Căință Sinceră, Rugăciune, Post și Ispășire. 
Acest timp, este un timp foarte important ca să vă decideți pentru Dumnezeu, Viața și Fericirea Eternă. Eu sunt cu voi mereu, prezent în Sfântul Sacrament să vă ajut, să vă întăresc în credință și iubire și să vă redau Pacea și Speranța. Încă vă Aștept cu Multă Iubire, veniți ca să aveți Pace și Viitorul Asigurat și nu vă temeți, doar rugați-vă cu multă încredere, credință și iubire și fiți mereu Recunoscători pentru TOT, chiar și pentru Încercări și Suferințe pentru că toate sunt spre Binele și Folosul vostru și pentru Creșterea voastră Spirituală. 
Acceptați TOTUL CU MULTĂ ÎNCREDERE și DĂRUIȚI TOTUL CU MULTĂ IUBIRE TATĂLUI CERESC.

NU UITAȚI, NIMIC NU SE PIERDE, TOTUL SE TRANSFORMĂ. AVEȚI ÎNCREDERE ȘI CREDINȚĂ, IUBIȚI ȘI DĂRUIȚI DIN INIMĂ. 
Rămâneți în Pace și Iubire și nu vă temeți de viitor, doar de păcate și de Focul purificator al Purgatorului și de Focul Iadului să vă feriți. Dragii mei, dacă ați vedea ce mult suferă bietele suflete care s-au osândit din proprie alegere la chinuri și suferințe groaznice și continue, v-ați îngrozi și pe moment/ pe loc ați cere iertare și îndurare de la Tatăl Ceresc. Dragii mei, eu din nou vă îndemn acum la convertire ca să vă salvați sufletele de la Osânda Veșnică. DECIDEȚI-VĂ ACUM!!! Fiți binecuvântați. 
Acele suflete care s-au osândit la chinuri groaznice, REGRETĂ AMARNIC! DAR EU NU MAI POT FACE NIMIC PENTRU ELE, ACUM EU VĂ POT AJUTA ȘI SALVA, DAR DUPĂ MOARTE EU NU VĂ MAI POT AJUTA, de aceea dragii mei, din nou vă implor abandonați răul, calea păcatului, decideți-vă pentru Dumnezeu, veniți la Mine, acceptați-mă ca DOMN ȘI SALVATOR și atunci aveți asigurat Paradisul pentru care ați fost creați cu toții, dar datorită PĂCATELOR ȘI RĂULUI L-AȚI PIERDUT. EU AM ÎNVINS MOARTEA PENTRU VOI ȘI AM DESCHIS PORȚILE PARADISULUI, DE VOI DEPINDE DACĂ DORIȚI SĂ INTRAȚI PE POARTA PARADISULUI SAU PREFERAȚI POARTA IADULUI. 
DIN NOU VĂ ÎNDEMN VENIȚI LA MINE ACUM CU MULTĂ ÎNCREDERE ȘI CREDINȚĂ ȘI ATUNCI SUNTEȚI SALVAȚI.

Veniți, vă aștept!


Din nou vă avertizez să vă DECIDEȚI URGENT, dacă doriți să vă salvați sufletele, Eu vă iert pe toți, vă eliberez de rău și vă redau Pacea, Speranța și vă deschid Porțile Paradisului.

Nu uitați că Eu SUNT DUMNEZEU și EU POT TOTUL, dar alegerea vă aparține. Tot ce faceți trebuie să faceți doar din IUBIRE, ÎNCREDERE, CREDINȚĂ ȘI DĂRUIRE.

PRIVIȚI LA CRUCEA MEA, LA IUBIREA MEA PENTRU VOI. NU UITAȚI, CĂ EU M-AM SACRIFICAT DIN MULTĂ IUBIRE ȘI DĂRUIRE PENTRU FIECARE PERSOANĂ DE PE PĂMÂNT. NICIODATĂ NU VOI REFUZA NICI O PERSOANĂ CARE VINE LA MINE CU O INIMĂ PLINĂ DE CĂINȚĂ, ÎNCREDERE ȘI IUBIRE PENTRU CĂ EU SUNT DUMNEZEUL IUBIRII, A BUNĂTĂȚII ȘI A ÎNDURĂRII.

DRAGII MEI, RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ ȘI NU UITAȚI CĂ PRIN POST, RUGĂCIUNE ȘI ISPĂȘIRE, PUTEȚI DIMINUA RĂUL, PUTEȚI OPRI MULTE CATASTROFE ȘI PUTEȚI SALVA MULTE SUFLETE DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ, ÎN SPECIAL SUFLETELE CELOR APROPIAȚI ( FAMILIE, PRIETENI, CUNOSCUȚI)

Rugați-vă, vă mulțumesc și vă îndemn să continuați să faceți Novene, să Postiți și să faceți multe Sacrificii, căt mai ține Timpul de Har.

Vă mulțumesc.


Iubitul vostru Domn și Salvator:

Isus, Regele Universului


Mesaj Ceresc IMPORTANT de la Domnul Isus, marți, 13.07.2021, Medugorje transmis prin Emilia Mezei 

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, marți, 13.07.2021, Medugorje, după Sfânta Liturghie,în timpul Adorației Euharistice, Domnul Isus transmite:
Draga mea copilă, te îndemn și te încurajez să le transmiți tuturor celor care MĂ IUBESC sincer și se încred în MINE să începeți o Novenă ÎN CINSTEA MEA ȘI A IUBITEI MELE MAME cu intenția ca Tatăl Ceresc SĂ OPREASCĂ CA CEL RĂU CARE ACȚIONEAZĂ PRIN OCULTA MALEFICĂ MONDIALĂ SĂ CONTINUE SĂ-ȘI DUCĂ LA ÎNDEPLINIRE PLANURILE MALEFICE DE DISTRUGERE A TOT CE ESTE VIU (oameni, plante, animale, etc.), DAR ÎN SPECIAL SĂ OPREASCĂ VACCINAREA ÎNTREGII POPULAȚII. DOAR PRIN POST, RUGĂCIUNE, NOVENE SE MAI POATE SALVA OMENIREA ȘI DIMINUA RĂUL CARE A ÎNTUNECAT ȘI STĂPÂNEȘTE APROAPE ÎNTREAGA OMENIRE. 
OAMENII TREBUIE SĂ SE ROAGE ȘI SĂ CEARĂ AJUTOR, IERTARE ȘI ÎNDURARE DE LA BUNUL DUMNEZEU, TATĂL CERESC ȘI EL NU VA RĂMÂNE INDIFERENT LA RUGĂCIUNILE, POSTUL ȘI TOT CE VEȚI FACE PENTRU SALVAREA ȘI OPRIREA CELOR RĂI CA SĂ-ȘI CONTINUE PLANURILE MALEFICE DE DISTRUGERE A ÎNTREGII PLANETE. 
Ei uită că sunt creaturi și NU SUNT DUMNEZEI, de aceea voi trebuie să vă rugați pentru ei că doar astfel îi veți putea opri. RĂUL NU VA PUTEA FI ÎNVINS DECÂT PRIN BINE!!! 
Rugați-vă pentru toți dușmanii și răufăcătorii voștri, a bisericii și a întregii omeniri.
OFERIȚI TOTUL TATĂLUI CERESC. NU VĂ TEMEȚI!!!
Vreau să vă UNIȚI cât mai mulți în Post și Rugăciune. ACUM trebuie să vă rugați foarte mult în special ROZARUL ca să slăbiți puterea forțelor malefice și să ajutați la TRIUMFUL INIMII IUBITEI MELE MAME!!! Rugați-vă și NU VĂ TEMEȚI, NU VĂ LĂSAȚI DOMINAȚI DE FRICĂ, NESPERANȚĂ ȘI NU ASCULTAȚI DE CEI RĂI CARE NU VĂ DORESC BINELE CI DORESC SĂ VĂ ÎNROBEASCĂ, DOMINE ȘI SĂ VĂ DISTRUGĂ!!! 
Începeți cât mai curând o Novenă și TATĂL CERESC VA RĂSPUNDE ȘI VĂ VA AJUTA... SĂ NU VĂ INDOIȚI NICIODATĂ DE ACEST LUCRU, DE ACEEA RUGAȚI-VĂ CU MULTĂ ÎNCREDERE, CREDINȚĂ SPERANȚĂ ȘI IUBIRE. Cel rău tocmai asta vrea SĂ VĂ ÎNDEPĂRTEZE DE DUMNEZEU, CREDINȚĂ, RUGĂCIUNE CA SĂ VĂ POATĂ DOMINA, BATJOCORII ȘI DISTRUGE!!! DAR NU UITAȚI CĂ PRIN POST, RUGĂCIUNE ȘI ISPĂȘIRE PUTEȚI OBȚINE TOTUL ȘI DIMINUA RĂUL ȘI AJUTAȚI LA SALVAREA ȘI ELIBERAREA SEMENILOR ȘI A OMENIRII DIN MÂINILE RĂULUI. RUGAȚI-VĂ!!! 
EU SUNT CU VOI MEREU SĂ VĂ AJUT SI SĂ VĂ SALVEZ DIN GHEARELE RĂULUI. DIN NOU VĂ REPET: NU UITAȚI CĂ EU SUNT DUMNEZEU ȘI TOATĂ PUTEREA MI-A FOST DATĂ ATÂT ÎN CER CÂT ȘI PE PĂMÂNT. (Matei 28:18) NU VĂ TEMEȚI... RUGAȚI-VĂ. Dacă vă rugați veți fi ajutați și salvați.
RUGAȚI-VĂ!!! Rugați-vă și pentru cei care nu se roagă, în special pentru aceia care încă nu au cunoscut IUBIREA INFINITĂ A TATĂLUI CERESC. Rugați-vă și pentru ei ca să puteți salva cât mai multe suflete. NU UITAȚI CĂ RUGĂCIUNEA DIN INIMĂ PENTRU BINELE SEMENILOR NU SE VA PIERDE NICIODATĂ ȘI MAI DEVREME SAU MAI TÂRZIU VA ADUCE ROADE BOGATE...SALVAREA VOASTRĂ ȘI A ÎNTREGII OMENIRI ESTE DOAR RUGĂCIUNEA, POSTUL, ISPĂȘIREA, PENITENȚA ȘI TOT CE FACEȚI DIN IUBIRE ȘI OFERIȚI PENTRU BINELE ȘI SALVAREA VOASTRĂ, A SEMENILOR ȘI A ÎNTREGII OMENIRI.

Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus, Regele Universului


Mesaj Ceresc și Propunere de la Domnul Isus, vineri 16.07.2021, Medugorje transmis prin Emilia Mezei

		Mesaj Ceresc și Propunere de la Domnul Isus, vineri 16.07.2021, după Sfânta Liturghie, în timpul Venerării Sfintei Cruci, Domnul Isus transmite:
	
	Draga mea copilă aș dori să inițiezi O ZI INTERNAȚIONALĂ DE POST ȘI RUGĂCIUNE PENTRU SALVAREA ȘI ELIBERAREA OMENIRII DIN MÂINILE RĂULUI ȘI PENTRU TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A IUBITEI MELE MAME, vineri 30.07.2021, urmat de o NOUĂ NOVENĂ, ISUS REGELE TUTUROR NAȚIUNILOR, la intențiile amintite mai sus, în perioada 1-9 august 2021. 
	Este foarte necesar și important să continuați cu Post, Novene, Rugăciuni ca să puteți slăbi forțele malefice și să vă uniți căt mai mulți. 
Dacă ACUM OMENIREA S-AR RUGA, S-AR CONVERTI, AR CERE IERTARE ȘI îNDURARE, OMENIREA S-AR PUTEA SALVA!!! 
Nu uitați că la DUMNEZEU TOATE SUNT CU PUTINȚĂ, EL ESTE DUMNEZEU, CREATORUL CERULUI ȘI AL PĂMÂNTULUI. Problema este că oamenii nu au credință, încredere, iubire, NU SE ROAGĂ, trăiesc în păcate, frică, deznădejde. 
RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ!!!
	Acum în aceste vremuri critice și de mari încercări este nevoie de foarte multe rugăciuni, ispășire, penitență, fapte bune și orice faceți oferiți Tatălui Ceresc pentru salvarea sufletelor și a omenirii de cel rău. Tatăl Ceresc primește TOTUL BUCUROS. 
De aceea te îndemn ca să-i încurajezi pe semenii tăi SĂ NU ABANDONEZE LUPTA, SĂ LUPTE PENTRU SALVAREA SUFLETULUI, SĂ LUPTE ÎMPOTRIVA RĂULUI, SĂ LUPTE ÎMPOTRIVA PROPRIILOR SLĂBICIUNI, SĂ LUPTE PÂNĂ LA CAPĂT ȘI SĂ NU ÎNCETEZE NICIODATĂ SĂ LUPTE PENTRU CĂ RĂSPLATA ESTE MARE ȘI ESTE PENTRU TOTDEAUNA, PENTRU ETERNITATE, PENTRU PARADIS, PENTRU FERICIREA ETERNĂ. 
LUPTAȚI ȘI NU VĂ FIE FRICĂ, NU VĂ DESCURAJAȚI, LUPTAȚI CĂ EU SUNT CU VOI ȘI LUPT ALĂTURI DE VOI. NU UITAȚI CĂ VOI NU SUNTEȚI SINGURI NICIODATĂ. 
LUPTAȚI ÎN SPECIAL ÎMPOTRIVA TUTUROR MINCIUNILOR ȘI NEDREPTĂȚILOR, LUPTAȚI ȘI NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI ȘI DESCURAJAȚI DE CEL RĂU..., LUPTAȚI! ȘI DACĂ VEȚI LUPTA ÎNTOTDEAUNA VEȚI AVEA DOAR DE CÂȘTIGAT... PROBLEMA VOASTRĂ ESTE CĂ NU LUPTAȚI, CĂ NICI MĂCAR NU ÎNCERCAȚI SĂ LUPTAȚI ȘI ATUNCI NORMAL CĂ AȚI PIERDUT DIN START... DAR EU VĂ ÎNDEMN ȘI VĂ ÎNCURAJEZ, LUPTAȚI ÎMPOTRIVA RĂULUI, MINCIUNII ȘI A TOT CE ESTE DĂUNĂTOR TRUPULUI ȘI SUFLETULUI.
LUPTAȚI... PENTRU CĂ DACĂ NU LUPTAȚI ÎI DAȚI PUTERE CELUI RĂU ȘI EL VĂ VA DOMINA, STĂPÂNI, BATJOCORI ȘI ÎN FINAL VĂ VA DISTRUGE ȘI SUFLETUL ÎL VA DUCE ÎN IAD!!! 
NU UITAȚI: CĂ EU AM PLĂTIT UN PREȚ URIAȘ PENTRU FIECARE SUFLET ȘI V-AM DESCHIS PORȚILE PARADISULUI.

VENIȚI ACUM LA MINE CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI CU MULT CURAJ ȘI VEȚI FI ELIBERAȚI DE RĂU ȘI SALVAȚI.

VĂ IUBESC PE TOȚI AȘA CUM SUNTEȚI ȘI VĂ AȘTEPT SĂ VENIȚI LA MINE. VENIȚI! 
DIN NOU VĂ REPET ABANDONAȚI TOT RĂUL ȘI CONVERTIȚI-VĂ CĂ TRĂIȚI ULTIMELE ZILE DE HAR...VENIȚI CA SĂ FIȚI SALVAȚI. ACUM EU DIN NOU STRIG DE PE CRUCE CU INIMA PLINĂ DE DURERE, VENIȚI ACUM LA MINE. ACUM VĂ POT AJUTA ȘI SALVA, DAR DUPĂ CE SE TERMINĂ TIMPUL DE HAR VA FI MULT MAI GREU ȘI NU VEȚI AVEA PREA MULT TIMP LA DISPOZIȚIE. DE ACEEA VĂ ROG SĂ VENIȚI ACUM CA SĂ NU REGRETAȚI PE VIITOR. 
VENIȚI DRAGII MEI, VENIȚI CA SĂ AVEȚI VIAȚĂ...VIAȚĂ ȘI FERICIRE ETERNĂ. 
VENIȚI!!!


Iubitul vostru Domn și Salvator:

Isus, Regele Universului


    Inspirație Divină, joi 22.07.2021, PUTEREA CELUI RĂU ESTE ÎN MINCIUNĂ


Inspirație Divină în 22.07.2021, PUTEREA CELUI RĂU ESTE ÎN MINCIUNĂ, referitor la postarea editată la data 23.07.2021, în legătură cu Părintele exorcist Pellegrino Ernetti, despre:'CE-I PLACE ȘI CE NU-I PLACE CELUI RĂU'
LINK

Am avut o nouă Inspirație Divină pe la ora 14.30.

După Moartea fizică vor vedea Adevărata Față a Satanei și-l vor cunoaște cu adevărat, dar va fi groaznic, cumplit și înfiorător. 

Credeți că cel rău a reușit să distrugă întreaga omenire și s-o ducă în Iad?


Fiecare să reflecteze la această întrebare și să-și dea un răspuns. Oare a reușit cel rău, să mă domine, păcălească, să mă îndepărteze de Dumnezeu, să pună stăpânire pe sufletul meu?

Dar cel mai dureros este că-și vor pierde MOȘTENIREA, ÎMPĂRĂȚIA CERULUI, SUFLETUL, VIAȚA ȘI FERICIREA ETERNĂ și doar după moartea fizică îl vor cunoaște cu adevărat pe STĂPÂNUL lor, Lucifer căruia i se închină și care de fapt nu este altceva decât propriul lor Dușman de Moarte. Să nu uităm că Puterea celui rău se află în minciună și DACĂ ÎNLĂTURĂM MINCIUNA, ÎNLĂTURĂM ȘI PUTEREA LUI, de aceea este foarte important să luptăm împotriva tuturor relelor, minciunilor pentru că astfel devenim sclavii lui.

Dragii mei din nou vă îndemn cu multă încredere și iubire, ABANDONAȚI DEFINITIV RĂUL, CĂIȚI-VĂ DE PĂCATE, CONVERTIȚI-VĂ PE DEPLIN ȘI FACEȚI PACE CU DUMNEZEU ȘI CU TOȚI SEMENII.

ACCEPTAȚI-L PE DOMNUL ISUS ÎN VIAȚA ȘI SUFLETELE VOASTRE, CA SĂ AVEȚI ASIGURAT VIITORUL ȘI SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE DE LA OSÂDA VEȘNICĂ. 
Nu uitați că DUMNEZEU, TATĂL NOSTRU CERESC este IUBIRE și dacă vă întoarceți acum la el, bucuros VĂ VA IERTA, ELIBERA de cel rău și VĂ VA SALVA SUFLETELE de la Osânda Veșnică. Veniți că Timpul de Har se apropie de SFÂRȘIT. DECIDEȚI-VĂ URGENT, 
NU ASCULTAȚI VOCEA ÎNȘELĂTOARE, VICLEANĂ ȘI PLINĂ DE URĂ A CELUI RĂU. 

VENIȚI LA DUMNEZEU, VENIȚI LA ISUS, VENIȚI ACUM CĂ VEȚI REGRETA AMARNIC ȘI VEȚI SUFERI CUMPLIT, DAR VA FI TÂRZIU.

VENIȚI DRAGII MEI FRAȚI, VENIȚI CU MULTĂ CREDINȚĂ, ÎNCREDERE ȘI IUBIRE ȘI VEȚI FI SALVAȚI PENTRU TOTDEAUNA.

DRAGII MEI, SĂ NU VĂ ÎNDOIȚI NICIODATĂ DE BUNĂTATEA, ÎNDURAREA ȘI IUBIREA INFINITĂ A TATĂLUI CERESC, CREATORUL CERULUI ȘI AL PĂMÂNTULUI. 

FACEȚI PACE CU DUMNEZEU, FACEȚI PACE CU SEMENII, SALVAȚI-VĂ SUFLETELE.


    Inspirație Divină, vineri 23.07.2021, Krizevac, Medugorje, Emilia Mezei
  
LINK VIDEOCLIP
 https://youtu.be/cO7QO1hsDoA



	Dragii mei sunt Mezei Emilia și astăzi, vineri 23 Iulie 2021, vă transmit de aici, din Medugorje, de pe muntele Krizevac, multe binecuvântări, multă pace, multă iubire.

Sfânta Treime să vă Binecuvânteze cu toate harurile necesare de care aveți nevoie ca să rămâneți statornici, în credință, în iubire, în bunătate, în smerenie. Să vă binecuvânteze cu toate harurile necesare de care aveți nevoie, ca să rămâneți Statornici în Credință și Iubire până la moarte. Eu mă rog pentru voi, pentru salvarea întregii omeniri, a bisericii și a țării din mâinile răului. Cerem Sfintei Treimi ca să oprească toate planurile celui rău ca să distrugă întreaga omenire, prin toate planurile pe care le-a pus la cale:

prin falsa pandemie COVID, prin chemtrails, prin antenele 5G, prin vaccinuri, să oprească vaccinarea obligatorie și să trezească omenirea la realitate. 
Oamenii trebuie să se roage, să se întoarcă la Dumnezeu, să facă Pace cu Dumnezeu și cu semenii, să demaște toate minciunile, tot răul, să nu mai trăiască în frică, în teroare, în minciună, să nu mai permită ca cel rău să le îngrădească libertățile. 
Noi suntem copiii lui Dumnezeu și Moștenitorii Cerului, am fost creați liberi, am primit LIBERUL ARBITRU DE LA TATĂL CERESC, dar nu ca să devenim slugile celui rău, pervers, viclean și mincinos care vrea să ne stăpânească, să ne domine, să ne îndepărteze de la Tatăl Ceresc și să ne distrugă. 
Noi am fost creați LIBERI, SĂ ALEGEM LIBER, dar trebuie să luptăm împotriva răului și împotriva tuturor abuzurilor și în special a VACCINĂRII OBLIGATORII PENTRU CĂ ESTE ÎMPOTRIVA NOASTRĂ, ÎMPOTRIVA SĂNĂTĂȚII NOASTRE, ESTE CEVA NOCIV, MALEFIC CARE NE DISTRUGE ȘI NE PIERDEM, cum v-am mai transmis într-un mesaj, AUTOCONTROLUL și cel rău poate să ne stăpânească, să ne domine și să ne distrugă. 
Dragii mei frați, trebuie să luptăm, să luăm în mână Rozarul, CU ARMA ROZARULUI SĂ ZDROBIM CAPUL CELUI RĂU. Când ne Rugăm Rozarul, aflăm din gura demonizaților că e ca și cum le-am bate un ciocan în cap. Haideți să batem cât mai multe ciocane, să nu mai aibă forță cel rău. Să ne rugăm pentru toți oamenii, pentru convertirea întregii omeniri, în special pentru cei care n-au cunoscut IUBIREA INFINITĂ A TATĂLUI CERESC. 
NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR, RUGAȚI-VĂ ȘI LUAȚI ÎN SERIOS CONVERTIREA DACĂ VREȚI SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ. 
ACUM trebuie să spuneți un DA HOTĂRÂT LUI DUMNEZEU și un NU HOTĂRÂT CELUI RĂU, SATANEI! 
Un NU, tuturor minciunilor și tuturor planurilor și un DA lui Dumnezeu, Adevărului, Iubirii, Credinței și Mântuirii. DA, lui DUMNEZEU! DA, MÂNTUIRII! DA, FERICIRII VEȘNICE!


AMIN!

Inspirație Divină avută azi, 23 Iulie 2021, pe muntele Krizevac. Sunt Emilia Mezei și vă îndemn la rugăciune, la post, la ispășire și faceți multe fapte bune.

Predați-vă inimile și viața în mâinile Tatălui Ceresc, acceptați-l pe Domnul Isus în sufletele și viața voastră și atunci aveți viitorul asigurat și sufletul mântuit și salvat!

Fiți binecuvântați cu toții, rămâneți în Pace și Iubire și nu vă temeți, doar rugați-vă!

Vă iubesc pe toți și vă aștept la Medugorje să veniți de Festival, dacă puteți, cât mai ține Timpul de Har.

Distribuiți și rugați-vă.

Vă mulțumesc.

                 CRUCEA ESTE BIRUINȚA ȘI IUBIREA! 
DOMNUL ISUS A ÎNVINS MOARTEA, NE-A DESCHIS PORȚILE PARADISULUI PRIN CRUCE ȘI IUBIRE! IUBIREA VA ÎNVINGE TOTUL ȘI VA DESCHIDE PORȚILE PARADISULUI PENTRU TOTDEAUNA! 

AMIN!



    Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, luni 26.07.2021, Medugorje, prin Emilia Mezei
    

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, 26.07.2021 la ora 24.00 noaptea (de veghe), în Biserică, în timpul Adorației Euharistice.

Domnul Isus ne transmite:

Draga mea copilă, dacă oamenii iau în serios Postul, Rugăciunile, Convertirea și Căința Sinceră, omenirea mai ARE ȘANSĂ SĂ SE SALVEZE, dar dacă continuă să meargă pe calea păcatului și a răului, atunci se va distruge. 
Din nou vă cer URGENT SĂ LUAȚI ÎN SERIOS CONVERTIREA ȘI SĂ ABANDONAȚI DEFINITIV ORICE RĂU ȘI ÎNCERCAȚI SĂ REPARAȚI CÂT MAI URGENT POSIBIL TOT CE AȚI GREȘIT ȘI AȚI FÂCUT RĂU. ÎMPĂCAȚI-VĂ CU APROAPELE VOSTRU ÎN SPECIAL CU CEI DIN FAMILIILE VOASTRE, MEMBRI FAMILIILOR VOASTRE. Rugați-vă unii pentru alții, spijiniți-vă și ajutați-vă cum puteți. Lăsați deoparte orgoliile, răutățile de orice fel și FACEȚI PACE CU DUMNEZEU ȘI FACEȚI PACE UNII CU ALȚII.

Veniți la Mine să vă redau Pacea, Speranța să vă Purific de rău, să vă Salvez Sufletele de la Osânda Veșnică. 
Doresc să vă UNIȚI cât mai mulți în Post, Rugăciune și Ispășire. Încercați să reparați și să faceți tot ce puteți ca să vă ajutați unii pe alții cât mai ține Timpul de Har pentru CA SĂ NU REGRETAȚI PE VIITOR.

DECIDEȚI-VĂ URGENT ȘI ALEGEȚI SĂ VĂ PURIFICAȚI ȘI SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE. NU UITAȚI CĂ ESTE VORBA DE SUFLETUL VOSTRU ȘI DE ETERNITATE.

RĂMÂNEȚI ÎN PACE ȘI DECIDEȚI-VĂ URGENT ACUM PENTRU MÂNTUIREA SUFLETULUI ȘI VIAȚA ETERNĂ PENTRU CARE AȚI FOST CREAȚI CU TOȚII ȘI ÎN CARE NU PUTEȚI INTRA DECÂT PURI ȘI CURAȚI. IUBITA MEA MAMĂ, REGINA PĂCII ȘI MIJLOCITOAREA TUTUROR HARURILOR ÎNCĂ ESTE PREZENTĂ CU VOI PE PĂMÂNT CA SĂ VĂ AJUTE, SĂ VĂ MIJLOCEASCĂ HARURI ȘI SĂ VĂ ELIBEREZE DE RĂU.
 
NU VĂ TEMEȚI, RUGAȚI-VĂ ȘI ÎNCREDEȚI-VĂ PE DEPLIN ÎN DUMNEZEU, TATĂL CERESC.

Continuați să vă Rugați, să Postiți și să faceți Novene, că doar astfel veți mai putea avea șansa de salvare a omenirii și a diminua răul care este tot mai puternic în lume.

RUGAȚI-VĂ ȘI NU UITAȚI CĂ DOAR BUNUL DUMNEZEU ARE ULTIMUL CUVÂNT. 
RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI, doar de PĂCATE SĂ FUGIȚI CA SĂ NU DEVENIȚI SCLAVII RĂULUI.

RUGAȚI-VĂ !

FIȚI BINECUVÂNTAȚI CU TOȚII!


ISUS, REGELE UNIVERSULUI ȘI SALVATORUL OMENIRII

  Inspirație Divină – marți 27.07.2021,Emilia Mezei, ÎN FAȚA CUI ALEGEM SĂ ÎNGENUNCHEM?


   ÎN FAȚA CUI ALEGEM SĂ ÎNGENUNCHEM?
Acum omenirea trebuie să îngenunchieze în fața lui Dumnezeu și în fața lui Isus, Salvatorul și Mântuitorul sufletelor noastre, unica noastră șansă de a salva întreaga omenire și să nu mai îngenunchieze în fața răului acceptând toate minciunile, toate batjocorile și tot ceea ce nu este bun și de folos trupului și sufletului (prin aceste vaccinuri distrugătoare și otrăvitoare cel rău vrea să distrugă trupul omului și să stăpânească sufletul omului).

Unica noastră șansă este acum să îngenunchiem cu multă credință, speranță,
iubire și căință în fața Tatălui Ceresc, Creatorul Cerului și al Pământului și să cerem să se îndure de noi, de familiile noastre și de întreaga omenire.

Deoarece cel rău este tot mai agresiv și mai puternic și mai disperat pentru că știe că se apropie sfârșitul lui, când în curând va fi închis și înlănțuit pentru 1000 de ani în focul iadului și prin toate mijloacele încearcă să distrugă întreaga omenire și să tragă după el cât mai multe suflete. De aceea poate să fie pentru mulți ultima șansă de convertire, căință și salvare. 
La îndemnul DOMNULUI nostru ISUS vă rog și vă implor ÎNGENUNCHIAȚI ACUM în fața lui Dumnezeu.

Rugați-vă și abandonați tot răul și haideți să ne unim cât mai mulți în POST și RUGĂCIUNE, să ISPĂȘIM ca să mai putem salva omenirea și sufletele și a ajuta la TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A MARIEI.

Vă rog să luați în serios aceste 2 mari evenimente, ZIUA INTERNAȚIONALĂ, 30 IULIE 2021, de POST și RUGĂCIUNE și NOVENA în 1-9 AUGUST 2021(ȘI 13 AUGUST 2021) pentru că este o ȘANSĂ FOARTE MARE de a împiedica ca cel rău prin slugile lui, Oculta Malefică Mondială să-și instaleze Dictatura Totală de a Stăpâni și a pune STĂPÂNIRE pe LIBERUL ARBITRU al OMULUI și a-l PRIVA de toate LIBERTĂȚILE care i se cuvin.

VĂ IMPLOR ÎN NUMELE DOMNULUI SĂ DISTRIBUIȚI URGENT ACESTE 2 MARI EVENIMENTE, peste tot, în întreaga lume și în special să vă faceți timp pentru rugăciune atât cât mai ține Timpul de Har ca să nu regretăm pe viitor și cu inimile pline de speranță, credință, încredere și iubire să ne rugăm, să postim cu pâine și apă în zilele de miercuri și vineri pentru că doar în acest fel omenirea mai are șansă de salvare.

Să nu uitați că Iubita Mamă noastră Cerească, Regina Păcii mereu ne îndeamnă la POST și RUGĂCIUNE pentru că acesta este modul de a salva și a diminua tot răul din lume și de a salva omenirea. 
Să folosim ROZARUL cât mai des cu putință, ARMA NOASTRĂ, ca să slăbim forțele malefice care sunt din ce în ce mai agresive și mai puternice.


Precum TATĂL CERESC i-a transmis Profetului Iona la Ninive că va distruge orașul dacă oamenii nu se convertesc și nu se roagă, la fel este și acum... și pentru că s-au căit și s-au rugat, Bunul Dumnezeu s-a îndurat de ei și i-a iertat și i-a salvat, la fel este și acum cu noi. 
Dacă ne rugăm, postim și ne căim suntem salvați! Suntem ajutați dacă îngenunchiem cu inimile pline de căință și ne rugăm, postim și cerem ca TATĂL CERESC să se îndure de noi, de întreaga omenire și să oprească toate planurile celui rău și SĂ NE SALVEZE din ghearele răului, pe noi și întreaga omenire.

VĂ MULȚUMESC, DISTRIBUIȚI, URGENT, URGENT, dar în special rugați-vă dacă vreți să fiți salvați.

Vă mulțumesc!



Nu uitați că noi avem Îngeri și Sfinți puternici care ne ajută.

Sfântul Arhanghel Mihail spune:
Cine este ca Dumnezeu? 
Când Dumnezeu poruncește și diavolul se supune!


DUMNEZEU ARE ULTIMUL CUVÂNT, DAR ALEGEREA NE APARȚINE.

   Mesaj Ceresc de al Domnul Isus, joi 29.07.2021, Medugorje prin Emilia Mezei




Dragii mei, după ce Domnul Isus mi-a transmis un mesaj personal a mai transmis:


Te rog să le transmiți oamenilor să încerce să repare răul și să ia în serios convertirea. Preoții să se căiască de tot răul și să încerce să repare prin introducerea APEI SFINȚITE și OPRIREA ÎMPĂRTĂȘANIEI ÎN MÂNĂ, Căință Sinceră și abandonarea răului și repararea păcatelor cât mai urgent posibil. 
REPARAȚI URGENT cât mai ține Timpul de Har CA SĂ NU REGRETAȚI PE VIITOR. 
Aveți încredere în iubirea, bunătatea și îndelunga răbdare a Tatălui Ceresc, Dumnezeul Iubirii.


Mulțumesc, rămâneți în PACE și IUBIRE și NU VĂ TEMEȚI DE CEL RĂU.
RUGAȚI-VĂ!

Isus, Regele Universului

   Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, vineri 30.07.2021,Medugorje prin Emilia Mezei


Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, vineri 30.07.2021, în timpul Venerării Sfintei Cruci, după Sfânta Liturghie în Medugorje


Dragii mei frați vreau să vă comunic că am simțit cât de mult suferă Domnul Isus și am văzut cu ochii sufletului că plânge pentru noi, pentru păcatele omenirii, că nu este iubit, respectat și nu suntem recunoscători față de Iubirea și Jertfa Uriașă făcută din multă iubire pentru noi, Salvarea și Mântuirea Sufletelor noastre și a întregii omeniri. 
Am început să plâng și eu simțind suferința Domnului nostru Isus, Regele și Salvatorul Omenirii. 
L-am întrebat dacă dorește să-mi transmită un mesaj și mi-a spus să notez:

Draga mea copilă, îți mulțumesc atât ție cât și tuturor acelora care MĂ IUBESC SINCER, SE ROAGĂ, POSTESC ȘI ISPĂȘESC PENTRU EI, FAMILIILE LOR, ȚARA ȘI PENTRU SALVAREA OMENIRII, DAR ÎN SPECIAL SE ÎNCRED ȘI CU MULTĂ CREDINȚĂ, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE SE ROAGĂ PENTRU TRIUMFUL INIMII IUBITEI MELE MAME. 


Vreau să le mulțumești tuturor în Numele Meu și al IUBITEI MELE MAME care încă este prezentă cu voi DIN IUBIREA INFINITĂ A TATĂLUI CERESC ȘI LA INSISTENȚELE CELOR CU SUFLET SINCER ȘI CURAT. Vă rog să vă rugați în continuare, să continuați cu Novenele, Ziua Internațională de Post, Ispășire, Unitate ca să puteți diminua răul din lume și să ajutați la salvarea sufletelor și a omenirii din mâinile celor răi și a opri să-și ducă în continuare la îndeplinire planurile malefice din ce în ce mai drastice de înrobire, dominare și distrugere a țărilor și a omenirii.
Rugați-vă și Postiți că numai astfel Omenirea are Șansă să se salveze. 
Nu vă temeți de cei răi, să nu uitați că EU AM PRIMIT TOATĂ PUTEREA DE LA DUMNEZEU TATĂL CERESC, ATÂT ÎN CER CÂT ȘI PE PĂMÂNT și DUMNEZEU, CREATORUL CERULUI ȘI A PĂMÎNTULUI ARE ÎNTOTDEAUNA ULTIMUL CUVÂNT de aceea Încredeți-vă pe deplin în IUBIREA ȘI ÎNDURAREA LUI, căiți-vă sincer de păcate, abandonați calea păcatului și ALEGEȚI CALEA CEA DREAPTĂ ȘI BUNĂ care vă va conduce la TATĂL CERESC, ÎN PARADIS. EU SUNT CALEA, ADEVĂRUL, VIAȚA ȘI FERICIREA ETERNĂ.

DECIDEȚI-VĂ ACUM ȘI ALEGEȚI-MĂ CA DOMN ȘI SALVATOR ÎN VIEȚILE, SUFLETELE ȘI FAMILIILE VOASTRE. 
EU STRIG DIN NOU CU INIMA PLINĂ DE TRISTEȚE ȘI ÎNDURARE DUPĂ VOI, DRAGII MEI, VENIȚI LA MINE CA SĂ AVEȚI PACE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE, VIITORUL ASIGURAT ȘI SUFLETUL SALVAT! 

VENIȚI ACUM, EU STRIG DIN NOU DE PE CRUCE.

Vă mulțumesc pentru rugăciuni, jertfe și ispășiri și pentru tot ce faceți și face ÎN NUMELE MEU pentru binele semenilor și a întregii omenirii.

Vă binecuvântez pe toți în NUMELE SFINTEI TREIMI. 
Rămâneți în Pace și NU VĂ TEMEȚI. 
Vă iubesc pe toți așa cum sunteți. Iubiți-vă și voi unii pe alții și aveți răbdare și acceptați-vă unii pe alții cu bune și rele.
RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ
Vă mulțumesc.

FIȚI BINECUVÂNTAȚI CU TOȚII!

ISUS, REGELE UNIVERSULUI ȘI SALVATORUL OMENIRII

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, sâmbătă 31.07.2021, Medugorje prin Emilia Mezei
(lb.maghiară)

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, sâmbătă,31.07.2021, tradus din limba maghiară în timpul Adorației Euharistice după Sfânta Liturghie.


Domnul Isus transmite:

Draga mea copilă sunt foarte trist pentru că cel rău a reușit să păcălească foarte mulți oameni, să-i inducă în eroare și să-i ia în stăpânire. Zi de zi tot mai mulți oameni îi cad în mână și devin victime pentru că prin VACCIN, așa cum am mai transmis, omul își pierde liberul arbitru și devine manipulabil și condus de cel rău. Sunt foarte trist și de aceea în curând va avea loc MARELE AVERTISMENT- ILUMINAREA CONȘTIINȚEI ca Tatăl Ceresc să poată ajuta și să trezească această omenire decăzută. 
Rugați-vă, Postiți și NU MAI PĂCĂTUIȚI... În curând Timpul de Har se sfârșește. 

RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI PENTRU CĂ EU SUNT MEREU CU VOI.

Luptați împotriva Răului și nu permiteți să vă ia în stăpânire prin PĂCATE ȘI PRIN VACCIN. 
LUPTAȚI PENTRU ADEVĂR, LUPTAȚI PENTRU ALȚII, RUGAȚI-VĂ, POSTIȚI ISPĂȘIȚI ȘI FACEȚI MULTE JERTFE PENTRU ELIBERAREA OMENIRII DIN MÂINILE RĂULUI CARE CONDUCE ȘI DIRIJEAZĂ PRIN OCULTA MALEFICĂ MONDIALĂ. 
RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI.
În continuare faceti CÂT MAI MULTE NOVENE, UNIȚI-VĂ ȘI RUGAȚI-VĂ ROZARUL CA SĂ SLĂBIȚI PUTEREA FORȚELOR MALEFICE ÎN LUME. 
RUGAȚI-VĂ, POSTIȚI ȘI NU VĂ TEMEȚI!
Rugați-vă ca Tatăl Ceresc să oprească Organizațiile Oculte Malefice Mondiale ca să-și continue planurile diabolice ȘI SĂ TREZEASCĂ ÎNTREAGA OMENIRE LA ADEVĂR, CREDINȚĂ ȘI IUBIRE. 

Fiți binecuvântați.
Vă mulțumesc.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Regele Tuturor Națiunilor


   4 ZILE INTERNAȚIONALE DE POST ȘI RUGĂCIUNE 11-14 AUGUST

Dragii mei, fiind în curând Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, 15.08.2021, propun la ÎNDEMNUL DOMNULUI NOSTRU ISUS 4 INTERNAȚIONALE ZILE, începând de miercuri până sâmbătă, mai exact în zilele 11,12,13 și 14 august, RUGĂCIUNE, POST (pâine&apă) și ISPĂȘIRE în CINSTEA SFINTEI TREIMI ȘI A SFINTEI FECIOARE MARIA, REGINA PĂCII si a TRIUMFULUI INIMII EI NEPRIHĂNITE. 
Deoarece situația în lume devine tot mai critică și dramatică ne rugăm și cerem de la Iubitul nostru Tată Ceresc, Iertare, Îndurare și Ajutor ca să oprească ca slugile celui rău, Oculta Malefică Mondială să continue să-și ducă la îndeplinire planurile malefice de înrobire și distrugere a întregii omeniri.(falsa pandemie COVID, vaccinuri, antenele 5G, chemtrails, tehnologia Haarp și prin toate mijloacele prin care cel rău vrea să otrăvească și să distrugă întreaga omenire)
Voi pregăti și acest eveniment foarte important pentru viitorul și salvarea omenirii. Curând voi pune postarea cu toate rugăciunile.
Vă rog în numele Domnului Isus să distribuiți ca să ne putem uni cât mai mulți în Post, Rugăciune și Ispășire (putem face fiecare dintre noi un mic sacrificiu, postind doar cu pâine și apă, trebuie doar să ne dorim cu adevărat ținând cont că miza este uriașă, să mai facem tot ce putem acum pentru binele nostru și al întregii omeniri ca să nu regretăm pe viitor). 
NU UITAȚI CĂ ESTE VORBA DE SALVAREA OMENIRII ȘI PRIN RUGĂCIUNE, POST(pâine&apă) și ISPĂȘIRE PUTEM ÎNVINGE ORICE RĂU.

LA DUMNEZEU TOATE SUNT CU PUTINȚĂ!!!

FIȚI ÎNCREZĂTORI, RUGAȚI-VĂ ȘI POSTIȚI CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE ÎN VICTORIA BINELUI ȘI PENTRU TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA, IUBITA NOASTRĂ MAMĂ CEREASCĂ, REGINA UNIVERSULUI CARE ÎN CURÂND VA ZDROBI CAPUL ȘARPELUI (Satana).
VĂ MULȚUMESC.

Fiți binecuvântați,Emilia Mezei