Selectează o Pagină

MESAJE ȘI REVELAȚII CEREȘTI FOARTE IMPORTANTE, TRANSMISE DE LA MEDUGORJE IN LUNA IUNIE 2021, prin Emilia Mezei

Mesaj ceresc de la Domnul Isus, prima joi, 03.06.2021, de Sărbătoarea Instituirii Sfintei Euharistii, transmis in capela Adorației din Medugorje (limba maghiară), ora 15.00

Mesaj ceresc de la Domnul Isus, prima joi, 03.06.2021, de Sărbătoarea Istituirii Sfintei Euharistii, transmis în Capela Adorației din Medugorje exact la ora 15.00, ora Îndurării Divine.

Domnul Isus transmite: Draga mea copilă sunt foarte trist și obosit din cauza multor păcate și sacrilegii și din cauza multor umiliri pe care zi de zi trebuie să le sufăr de la foarte mulți preoți care dau Sfânta Ostie, în mâinile enoriașilor. EU SUNT DUMNEZEU SI AM FĂCUT TOTUL DIN IUBIRE PENTRU VOI, AȘTEPT ȘI EU DE LA VOI CA SĂ MĂ PRIMIȚI ÎN INIMILE VOATRE CU UMILINȚĂ, RESPECT, IUBIRE ȘI RECUNOȘTINȚĂ. Din nou, atenționează-i pe iubiții mei preoți că mă rănește și sufăr foarte mult din cauza acestui SACRILEGIU.

STOP ÎMPĂRTĂSANIA ÎN MÂNĂ, ESTE UN SACRILEGIU!

Iubiți și fiți buni și respectați Poruncile lui Dumnezeu și NU MAI PĂCĂTUIȚI pentru că și prin acest lucru Mă răniți și vouă înșivă vă faceți rău. PRIN PĂCAT, cel rău are putere asupra voastră și dorește să vă ia PACEA DIN INIMI. Nu-i mai dați loc celui rău în inimile voastre.

STRĂDUIȚI-VĂ SĂ IUBIȚI ȘI SĂ IERTAȚI DIN INIMĂ PE TOȚI SEMENII VOȘTRI, CA ȘI DUMNEZEU SĂ VĂ POATĂ IERTA PĂCATELE VOASTRE.
Fiți buni și iubiți și NU MAI PĂCĂTUIȚI! Străduiți-vă spre sfințenie, zi de zi să fiți mai buni, să iubiți, să vă rugați, să ajutați necondiționat și să faceți sacrificii și pentru alții.
Fiți exemplu ÎN BUNĂTATE, IUBIRE ȘI NU VĂ TEMEȚI PENTRU CĂ EU ZI DE ZI SUNT CU VOI ȘI VĂ AȘTEPT CU MULTĂ IUBIRE ÎN TABERNACOL CA SĂ VĂ DAU PACE, CONSOLARE ȘI BUCURIE ÎN INIMI.
Fiți binecuvântați, dragii mei copii și nu vă temeți de viitor. AVEȚI ÎNCREDERE ÎN DUMNEZEU ȘI RUGAȚI-VĂ. VIITORUL ESTE A LUI DUMNEZEU ȘI A CELOR CARE ÎL IUBESC ȘI TOȚI CEI CARE MĂ ACCEPTĂ PE MINE CA DOMN ȘI MÂNTUITOR NU AU DE CE SĂ SE ÎNGRIJOREZE DE VIITOR.
AVEȚI INCREDERE, FIȚI BUNI, IUBIȚI ȘI RUGAȚI-VĂ CU CREDINȚĂ.
Fiți binecuvântați!
NU VĂ TEMEȚI!!!
Iubitul vostru Mântuitor,

Isus, Regele Regilor

Inspirație Divină, 03.06.2021, de Sărbătoarea Sfintei Euharistii, referitor la mesajul transmis de Domnul Isus:

Dragi enoriași, vă simțiți demni să atingeți TRUPUL DOMNULUI? NU UITAȚI CĂ ESTE VORBA DE DUMNEZEU, REGELE UNIVERSULUI.
Dragi preoți, credeți că enoriașii sunt demni să atingă cu Mâinile Nesfințite TRUPUL DOMNULUI?
Este o demnitate, dragi preoți, pe care Domnul Isus v-a oferit-o și încredințat-o doar vouă!!! Vă avertizez, din nou, că este un SACRILEGIU și poate că până acum nu ați știut sau nu ați conștientizat, DE ACUM ȘTIȚI ȘI NU VEȚI MAI AVEA NICI O SCUZĂ ÎN FAȚA LUI DUMNEZEU.

Fiți binecuvântați!
Cu mult respect,
Emilia Mezei

Mesaj Ceresc URGENT de la Domnul ISUS, pentru Preoți, prima vineri, 04.06.2021, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, special pentru Preoți, prima vineri, 04.06.2021, după Sfânta Liturghie, în timpul Venerării Sfintei Cruci, Medugorje.

Simțeam că Domnul Isus suferă foarte mult și plânge. Am început și eu să plâng, preluând starea de spirit a Domnului nostru Isus.
L-am întrebat pe Domnul Isus dacă dorește să-mi transmită un mesaj, acesta este mesajul:

Draga mea copilă, ai simțit cât de mult Sufăr din cauză că NU SUNT IUBIT ȘI RESPECTAT, în special de cei care ar trebui să-mi fie cei mai buni prieteni. Din păcate foarte mulți mi-au devenit dușmani conștient sau inconștient, RĂUFĂCĂTORI, mă refer la iubiții mei preoți care nu sunt dispuși să lupte pentru BISERICĂ, SUFLETE, ADEVĂR. Acceptând MINCIUNA, ei se aliază și se alătură celui rău, pervers și viclean. Cât de mult sufăr pentru iubiții mei preoți, simțeam că Domnul Isus plânge pentru Preoți. 
Iubita mea copilă, NU MĂ IUBESC, DACĂ M-AR IUBI, AR LUPTA PENTRU MINE. Iubita mea Mamă plânge în continuu pentru Preoți, în special... pe care cel rău a reușit să-i corupă, să-i seducă, să-i orbească, să-i Întunece să nu mai vadă clar ADEVĂRUL. Foarte puțini sunt preoții care mă iubesc cu adevărat, dar din păcate sunt reduși la tăcere... LE CER SOLEMN TUTUROR PREOȚILOR ȘI PERSOANELOR CONSACRATE, SĂ SE LEPEDE DE ORICE RĂU, SĂ APERE BISERICA, ADEVĂRUL, SFÂNTUL SACRAMENT, LA NEVOIE CHIAR ȘI CU PREȚUL VIEȚII, PENTRU CĂ NU VOR AVEA NIMIC DE PIERDUT DECÂT DE CÂȘTIGAT, ÎN SPECIAL VOR AVEA PARTE DE UN LOC SPECIAL ÎN ÎMPĂRĂȚIA CERULUI. ȘI PENTRU CĂ MĂ IUBESC  SINCER LE VOI IERTA MULTE PĂCATE. TE ROG SĂ TRANSMIȚI URGENT ACEST MESAJ, ESTE TIMPUL FAPTELOR ȘI NU A VORBELOR. 

NU VĂ TEMEȚI, EU SUNT CU VOI, LUPT ALĂTURI DE VOI, VĂ AJUT ȘI VĂ SPRIJIN ÎN TOATE… NU VĂ TEMEȚI DE CEL RĂU, CĂ ÎN CURÂND VA FI ZDROBIT CAPUL LUI, LEGAT ȘI ARUNCAT ÎN IAD, ÎMPREUNĂ CU TOȚI CEI CARE S-AU ALĂTURAT LUI, TOȚI DUȘMANII LUI DUMNEZEU ȘI TRĂDĂTORII BISERICII. LE CER SĂ ALEAGĂ ACUM, DE PARTEA CUI SUNT, NU POT SERVI LA 2 STĂPÂNI.(Matei 6:24) LE MAI TRANSMIT SĂ SE GÂNDEASCĂ ȘI LA CONSECINȚE, PENTRU CĂ PREOȚII ȘI PERSOANELE CONSACRATE VOR FI MULT MAI ASPRU JUDECATE!!!

Prin acceptarea multor SACRILEGII, de fapt voi vă aliați celui rău: Împărtașania în mână mă rănește foarte mult, și prin acceptarea scoaterii Apei Sfințite din Biserică ați dat PUTERE celui rău asupra Bisericii. 

Vai, cât SUFĂR…Reparați URGENT aceste Lucruri Importante dacă doriți să vă fie bine, atât vouă, cât și BISERICII ȘI OMENIRII.
DEMASCAȚI RĂUL ȘI APĂRAȚI ADEVĂRUL!!!
NU UITAȚI CĂ ÎI SLUJIȚI LUI DUMNEZEU ȘI NU OMULUI!!! DECIDEȚI-VĂ URGENT CĂ VEȚI REGRETA AMARNIC. NU VĂ TEMEȚI, EU SUNT CU VOI ȘI EU SUNT DUMNEZEU, DOAR EU AM PUTERE ABSOLUTĂ ATÂT ÎN CER CÂT ȘI PE PĂMÂNT, NU UITAȚI!
Rugați-vă, încredeți-vă în DUMNEZEU ȘI NU VĂ TEMEȚI DE CEL RĂU, MAI DEGRABĂ DE VIITOR ȘI DE JUDECATA LUI DUMNEZEU SĂ VĂ TEMEȚI.

Rămâneți în Pace, Iubitul vostru Domn și Salvator,

Isus, Regele Universului

Mesaj Ceresc de la Domnul ISUS, marți, 08.06.2021, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul ISUS, marți, 08.06.2021, Medugorje, după Sfânta Liturghie, în timpul Adorației Euharistice, 

Domnul Isus transmite:
Draga mea copilă, în curând se termină TIMPUL DE HAR, cel rău, pervers, viclean și mincinos zi de zi face multe victime și cad multe suflete, chiar și din cele consacrate. MINCIUNA, FRICA, DEZNĂDEJDEA ȘI PĂCATELE DOMINĂ!!! TATĂL CERESC NU MAI POATE SĂ VADĂ ȘI SĂ SUPORTE ATÂTA MINCIUNĂ ȘI PERVERSITATE, DE ACEEA FOARTE CURÂND VA FI NEVOIT SĂ INTERVINĂ CA CEL RĂU SĂ NU MAI FACĂ ATÂTEA VICTIME. NU VĂ TEMEȚI, PREGĂTIȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ ȘI ÎNCREDEȚI-VĂ PE DEPLIN ÎN BUNĂTATEA ȘI ÎNDURAREA TATĂLUI CERESC, DUMNEZEU ATOTPUTERNIC.
Vă îndemn să vă dublați (înmulțiți) timpul de rugăciune ca să puteți ajuta la salvarea sufletelor și a opri ca cel rău să continue să facă victime și să distrugă OMENIREA. Rugați-vă și postiți, oferiți rugăciunile, jertfele, postul în special la INTENȚIA IUBITEI MELE MAME, și împotriva celor răi.
Rămâneți în Pace și NU VĂ TEMEȚI!!! EU sunt cu voi mereu. Nu uitați, doar rugați-vă și încredeți-vă pe deplin în MINE.
NU UITAȚI CĂ EU SUNT DOMNUL, DUMNEZEUL ȘI SALVATORUL VOSTRU.
Pregătiți-vă și întăriți-vă în credință și iubire.
TATĂL CERESC dorește să oprească ca cel rău să continue să-și ducă la îndeplinire planurile malefice și în curând VA OPRI MÂNA CELOR RĂI. RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI.
DRAGII MEI, NU UITAȚI CĂ CU POSTUL ȘI RUGĂCIUNEA PUTEȚI ÎNVINGE ORICE RĂU. De aceea, vă îndemn la POST ȘI RUGĂCINE, ABANDONAREA TOTALĂ A RĂULUI, PĂCATELOR ȘI ATUNCI VEȚI AVEA PUTERE ASUPRA RĂULUI ȘI CU ROZARUL ÎN MĂNĂ VEȚI SLĂBI FORȚELE RĂULUI.
RUGAȚI-VĂ ROZARUL DIN INIMĂ, CU MULTĂ CREDINȚĂ ȘI IUBIRE ÎN VICTORIA ASUPRA RĂULUI ȘI A FORȚELOR MALEFICE.
RUGAȚI-VĂ ROZARUL, DACĂ AVEȚI TIMP, TOATE CELE PATRU MISTERE, fiecare cât poate și cât iî permite timpul, doar RUGAȚI-VĂ CĂ NUMAI RUGĂCIUNEA POATE SALVA OMENIREA CARE SE AFLĂ ÎN ÎNTUNERIC. RUGAȚI-VĂ ȘI VA FI BINE. RUGAȚI-VĂ ROZARUL ca să puteți ajuta la TRIUMFUL INIMII IUBITEI MELE MAME. NU VĂ DESCURAJAȚI ȘI NU VĂ TEMEȚI, DOAR RUGAȚI-VĂ.
Rămâneți în Pace și
NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR.

Iubitul vostru Domn și Salvator,

Isus Regele Universului

Dragii mei, deoarece Domnul Isus ne îndeamnă la Post și Rugăciune propun o Nouă Novenă în Cinstea lui Isus, REGELE UNIVERSULUI începând de vineri, perioada 11.06.2021-19.06.2021. În zilele de miercuri și vineri este necesar să postim cu pâine și apă. Deoarece vineri este și sărbătoarea INIMII LUI ISUS este foarte important să ne consacrăm inimile noastre și a întregii omeniri INIMII LUI ISUS ȘI A CELOR DOUĂ INIMI SFINTE. Ca intenție principală: ca Tatăl Ceresc să-l oprească pe cel rău să-și ducă la îndeplinire planurile, eliberarea și salvarea omenirii din mâinile ocultei malefice mondiale și la Intențiile Sfintei Fecioare Maria, Regina Păcii. În acest fel ajutăm la TRIUMFUL INIMII EI NEPRIHĂNITE. Deoarece în curând vom sărbători 40 de ani de apariții zilnice (24 IUNIE 1981) a Sfintei Fecioare Maria, Regina Păcii, SĂ-I MULȚUMIM SFINTEI TREIMI PENTRU ACEST MARE DAR ȘI SFINTEI FECIOARE MARIA PENTRU TOATE HARURILE ȘI BINECUVÂNTĂRILE PRIMITE ÎN TOT ACEST TIMP.
Aici găsiți link-ul cu novena:

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus de Sărbătoarea Preasfintei Inimi, vineri 11.06.2021, Medugorje transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus de Sărbătoarea Preasfintei Inimi, vineri 11.06.2021, după Sfânta Liturghie în timpul Venerării Sfintei Cruci:

Draga mea copilă INIMA MEA este foarte rănită zi de zi și sufăr foarte mult din cauza sufletelor pierdute pentru totdeauna. Zi de zi, mii de suflete ajung în Focul Iadului și în Focul Purificator al Purgatoriului.
EU SUFĂR ÎMPREUNĂ CU IUBITA MEA MAMĂ PENTRU FIECARE SUFLET PIERDUT. Nu uitați că Eu m-am sacrificat pentru fiecare suflet, pentru întreaga omenire, de aceea Eu sufăr pentru că NU SUNT IUBIT, ACCEPTAT SI RESPECTAT NICI MĂCAR DE IUBIȚII MEI PREOȚI CARE AR TREBUI SĂ-MI FIE CEI MAI BUNI PRIETENI ȘI SĂ LUPTE PENTRU MINE, BISERICĂ, PENTRU SUFLETE ȘI ADEVĂR, DAR EI SUNT INDIFERENȚI ȘI NU VOR SĂ LUPTE ȘI SE LASĂ CONDUȘI DE CEL RĂU ACCEPTÂND MINCIUNA ȘI RĂUL. De aceea Inima Mea Sfântă Sângerează și suferă cumplit în special pentru Biserică și pentru toți Preoții și persoanele consacrate care s-au aliat celui rău și au TRĂDAT INIMA MEA SFÂNTĂ PLINĂ DE IUBIRE, BUNĂTATE ȘI ÎNDURARE.
Draga mea copilă, SUFĂR CUMPLIT ÎMPREUNĂ CU IUBITA MEA MAMĂ ȘI TATĂL CERESC CARE A FĂCUT TOTUL PENTRU SALVAREA OMENIRII ȘI A SUFLETELOR. Pregătiți-vă că în curând se Termină Timpul de Har, dar și timpul celui rău, pervers, viclean și mincinos.
Cei care sunt de partea Mea și al Adevărului vor avea parte de multe bucurii, pace și fericire, iar trădătorii și dușmanii mei și a Tatălui Ceresc vor fi în curând legați și aruncați în Iad împreună cu stăpânul lor Lucifer.
Vor avea viitor doar cei buni, sinceri și cu suflet curat. Încercați să
REPARAȚI RĂUL CÂT MAI URGENT, RUGAȚI-VĂ CĂIȚI-VĂ SINCER DE PĂCATE ȘI NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR. BUCURAȚI-VĂ CĂ ÎN CURÂND SE TERMINĂ CU ACEASTĂ LUME REA ȘI PREGĂTIȚI-VĂ DE O NOUĂ LUME PLINÂ DE PACE ȘI FERICIRE.

INIMA MEA SFÂNTĂ ȘI IUBITOARE ÎNCĂ ESTE DESCHISĂ SĂ PRIMEASCĂ FIECARE SUFLET CARE DOREȘTE SĂ GĂSEASCĂ REFUGIU, ALINARE, IUBIRE, IERTARE ȘI ÎNDURARE. VENIȚI LA MINE CĂT MAI REPEDE CA SĂ NU REGRETAȚI PE VIITOR.

VĂ AȘTEPT PE TOȚI CU MULTĂ IUBIRE ȘI NERĂBDARE. VENIȚI FĂRĂ TEAMĂ, VENIȚI PENTRU CĂ EU VĂ IUBESC PE TOȚI AȘA CUM SUNTEȚI ȘI AȘTEPT SĂ VĂ SALVEZ ȘI SĂ VĂ ELIBEREZ DIN GHEARELE RĂULUI.

VENIȚI LA MINE PENTRU CĂ EU SUNT DUMNEZEU, DUMNEZEUL IUBIRII, AL PĂCII ȘI AL ÎNDURĂRII.

VENIȚI, VĂ AȘTEPT.
VENIȚI!!!

Iubitul vostru Domn și Salvator,

ISUS REGELE UNIVERSULUI.

Inspirație Divină, sâmbăta 12.06.2021, de Sărbătoarea Inimii Neprihănite a Sfintei Fecioare Maria, Medugorje
(videoclip în limba maghiară, 2:54)

Inspirație Divină, sâmbăta 12.06.2021, de Sărbătoarea Inimii Neprihănite a Sfintei Fecioare Maria, Medugorje
(videoclip în limba maghiară, 2:54)

linkul videoclipului: https://youtu.be/eZeDaoes9AI

Vă salut, sunt Emilia Mezei din Oradea și de aici din Medugorje, vă salut pe toți cu mare drag.

În această zi frumoasă și binecuvăntată de sâmbătă, când sărbătorim Inima Sfintei Fecioare, să ne rugăm în continuare cu multă evlavie, credință și iubire ca INIMA Sfintei Fecioare Maria SĂ TRIUMFE.

Aveți încredere că întotdeauna Dumnezeu, Iubirea, Adevărul, Bunătatea va învinge.
Rugați-vă și aveți încredere și predați-vă inimile lui Dumnezeu și consacrați-vă inimile celor Două Inimi Sfinte, Inimii lui Isus și Inimii Neprihănite a Sfintei Fecioare Maria și vom fi în siguranță în cele Două Inimi.
Rugați-vă și nu vă temeți!
Astăzi, sâmbătă 12.06.2021, cu mare drag vă salut pe toți, fiți buni și rămâneți în bunătatea și iubirea lui Dumnezeu.
Vă doresc tuturor multă pace, de aici din Medugorje, împreună cu Fecioara Maria.

Fiți binecuvântați și nu vă temeți de viitor, aveți încredere, rugați-vă și fiți buni și ce este cel mai important SĂ IUBIȚI pe toată lumea, dar în special pe Dumnezeu și fiți recunoscători celor din Cer, Sfintei Treimi că de 40 de ani, zi de zi, Fecioara Maria, Iubita noastră Mamă Cerească este cu noi ca să ne ajute, să ne împartă multe Haruri și să ne apere de cel Rău, să ne dea Pace în inimi, Speranță și Iubire.

Doar de noi depinde ca să ne deschidem inimile pe deplin și să-i predăm în totalitate inimile lui Dumnezeu și atunci viitorul ne este asigurat.
Cu aceste gânduri, vă doresc în continuare un weekend plăcut și binecuvântat și toate cele bune.
Cu multă, multă iubire vă salut pe toți cu mare drag.
Fiți binecuvântați, vă mulțumesc.

Mesaj de Mulțumire de la Domnul Isus, sâmbătă 19.06.2021, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj de Mulțumire de la Domnul Isus, sâmbăta 19.06.2021, Medugorje După Sfânta Liturghie, in timpul Adorației Euharistice, fiind și ziua mea de naștere, Domnul Isus mi-a transmis un mesaj personal și un mesaj scurt de mulțumire pentru toți cei care au ținut Novena Isus, Regele Tuturor Națiunilor, în perioada 11-19 iunie 2021.

Mesajul transmis de la Domnul Isus este următorul:
Vreau să le Mulțumesc tuturor celor care au ținut Novena. SĂ NU UITAȚI NICIODATĂ CĂ ORICE VEȚI CERE CU CREDINȚĂ ȘI IUBIRE DE LA TATĂL CERESC, ÎN NUMELE MEU, DACĂ ESTE PENTRU BINELE ȘI FOLOSUL VOSTRU, VEȚI OBȚINE MEREU DE LA INIMA PLINĂ DE BUNĂTATE ȘI ÎNDURARE A TATĂLUI CERESC, DUMNEZEUL IUBIRII, BUNĂTĂȚII ȘI A ÎNDURĂRII.
Rugați-vă în continuare, Ispășiți și Postiți cu multă încredere, speranță, și iubire și va fi bine. Nu vă temeți de viitor că
EU SUNT CU VOI MEREU!!!
Rămâneți în Pace, Credință, Speranță și Iubire!

Iubitul vostru Domn și Salvator,

Isus Regele Universului

P.S.:Unele mesaje mai importante și urgente din luna iunie au mai fost publicate.
Aici găsiți toate mesajele din această lună în ordine cronologică.

VĂ ÎNDEMN ÎN CONTINUARE SĂ NE RUGĂM, SĂ POSTIM, SĂ CONTINUĂM CU NOVENELE PENTRU A AJUTA LA SALVAREA ȘI ELIBERAREA OMENIRII DIN MÂINILE RĂULUI ȘI PENTRU TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA, REGINA PĂCII.

De asemenea ne rugăm și cerem ca TATĂL NOSTRU CERESC, DUMNEZEU ATOTPUTERNIC SĂ SE ÎNDURE DE NOI SĂ NE IERTE, SĂ NE AJUTE ȘI SĂ OPREASCĂ CA CEL RĂU, PRIN SLUGILE LUI SĂ CONTINUE SĂ DISTRUGĂ OMENIREA PRIN ACEASTĂ PANDEMIE FALSĂ, ÎN SPECIAL SĂ OPREASCĂ VACCINAREA OBLIGATORIE, DEMONTAREA ANTENELOR 5G CARE DISTRUG TOT CE ESTE VIU, OTRĂVIREA ȘI INTOXICAREA OMENIRII PRIN CHEMTRAILS, MANIPULAREA VREMII PRIN TEHNOLOGIA HAARP.

VĂ ROG SĂ DISTRIBUIȚI!

VĂ MULȚUMESC!

Fiți binecuvântați!

Emilia Mezei