Selectează o Pagină
MESAJE ȘI INSPIRAȚII CEREȘTI TRANSMISE LA MEDUGORJE IN LUNA MARTIE 2021, prin Emilia Mezei

	Mesaj Ceresc de la Fecioara Maria-Regina Păcii, 1 martie 2021, Medugorje,transmis prin Emilia Mezei
(video tradus din limba maghiară)
Linkul videoclipului:
https://youtu.be/4CjvExdmO_s

	 Vă salut pe toți cu mare, mare drag de aici din Medugorje. Sunt Emilia Mezei și astăzi, luni 1 martie 2021, sunt aici la statuia Sfintei Fecioare. Am venit aici după Sfânta Liturgie, să mă rog. La ora 12.00 m-am rugat (ca de obicei) Rugăciunea Îngerul Domnului. 
	Filmez din Medugorje pentru voi. Fecioara Maria dorește să transmită un mesaj: 
Draga mea copilă, te rog foarte frumos ca din nou să-i atenționezi pe semenii tăi ca să ia foarte, foarte în serios acest timp, cu multă rugăciune, ispășire, fapte bune, dar in special SĂ IUBIȚI! 
	Acum cel rău este foarte furios! Aveți grijă pentru că cel rău pândește să vă fure, să vă răpească Pacea ca să nu aveți Pace în inimi, prin faptul că nu aveți iubire sinceră și curată față de Dumnezeu și față de semeni.
Cel mai important este ca să nu vă preocupați în acest timp de alții, de păcatele și slăbiciunile altora ci să vă preocupați de voi, de sufletele voastre ca să le curățați pe deplin. Nu lăsați loc răului prin faptul că îi criticați și îi răniți pe alții pentru că în acest fel vă pierdeți pacea din inimi și atunci cel rău din nou devine puternic!
TREBUIE SĂ IUBIȚI PE TOATĂ LUMEA, DAR ÎN SPECIAL PE DUMNEZEU!

Iubita voastră Mamă Cerească, Regina Păcii

    Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, prima joi, 04.03.2021, Medugorje

	Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, în timpul Adorației Euharistice, dupa Sfânta Liturghie ora 19:15

Link videoclip despre MARELE AVERTISMENT:
https://youtu.be/vx7i1e4h27o

Domnul Isus transmite:

Draga mea copilă, te rog să-i atenționezi din nou pe toți semenii tăi să ia în serios acest timp foarte important
de Post și Har, prin căință sinceră, post, rugăciune și abandonare totală in brațele Tatălui Ceresc care dorește să salveze întreaga omenire, dar așteaptă DA-ul vostru.
Dumnezeu este un Tată bun, îndurător, plin de bunătate, compasiune și iubire și așteaptă ca oamenii să-și deschidă inimile și să se decidă pentru Dumnezeu, Mântuire și Eternitate. 

Iubita mea Mamă încă este prezentă cu voi și plânge încontinuu și cere iertare și îndurare pentru salvarea omenirii
din măinile celui rău care a reușit să domine și să îngenuncheze aproape intreaga omenire prin minciună, frică, teroare,păcate, dezbinare...

Oamenii trebuie să se decidă URGENT dacă vor să-și salveze sufletele de la osânda veșnică. 

Rugați-vă neîncetat pentru salvarea sufletelor și a omenirii din mâinile răului. 


Timpul de har se apropie de sfârșit. Pregătiți-vă că în curând va avea loc MARELE AVERTISMENT.
Pregătiți-vă sufletele prin post, rugăciune, penitență, ispășire, fapte bune, bunătate și iubire.

NU VĂ TEMEȚI, DOAR RUGAȚI-VĂ CU MULTĂ SPERANȚĂ, ÎNCREDERE ȘI IUBIRE ÎN VICTORIA BINELUI ȘI A CELOR DOUĂ INIMI SFINTE.

RUGAȚI-VĂ!!!

VĂ IUBESC PE TOȚI AȘA CUM SUNTEȚI ȘI AȘTEPT SĂ VĂ SALVEZ ȘI SĂ VĂ ELIBEREZ DIN MÂINILE RĂULUI. 
VENIȚI LA MINE...VENIȚI CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE. 
VENIȚI... VĂ AȘTEPT. 
VENIȚI... SĂ VĂ REDAU PACEA , SĂ VĂ PURIFIC ȘI SĂ VĂ REÎNNOIESC SUFLETELE ȘI SĂ VĂ DAU O NOUĂ VIAȚĂ PLINĂ DE SPERANȚĂ, FERICIRE ȘI IUBIRE.

VENIȚI CÂT MAI ȚINE TIMPUL DE HAR!!!

Iubitul vostru Domn și Salvator, 
Isus, Regele Universului

        Inspirație Divină, 10 martie 2021,Medugorje, Emilia Mezei.

Linkul videoclipului:
https://youtu.be/GnhG_RSau-4

Dragii mei vă salut de aici de la Medugorje, sunt Mezei Emilia și astăzi, miercuri 10 martie 2021 vă transmit multe, multe binecuvântări, post binecuvântat în continuare, multă Pace. Vă rog să luați în serios acest timp foarte important de post și rugăciune, ABANDONAȚI-VĂ TOTAL ÎN MÂINILE TATĂLUI CERESC, rugați-vă cu multă încredere, speranță și iubire în TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA, in TRIUMFUL BINELUI. Nu vă descurajați chiar dacă cel rău pare puternic șî este pentru că îi dăm noi putere prin păcatele noastre, prin faptele noastre că nu iubim sincer pe Dumnezeu și pe apropele, însă este timpul să ne decidem odată pentru totdeauna pentru Dumnezeu, pentru Mântuirea Sufletului și pentru Eternitate. Iubita noastră Mamă este foarte tristă astăzi, plânge în continuu, cel rău este puternic, vrea din nou să închidă bisericile, caută să distrugă cât mai multe suflete și dacă ar putea întreaga omenire prin toate modalitățile posibile. Noi trebuie să ne rugăm și dacă ne rugăm și ne convertim și Respectăm Poruncile Cerești, cele 10 porunci și Poruncile Iubirii atunci cel rău nu va mai avea atâta putere în lume, în sufletele noastre și între noi. Haideți să ne rugăm, haideți să ajutăm la TRIUMFUL CELOR DOUĂ INIMI SFINTE, HAIDEȚI SĂ NU MAI PĂCĂTUIM, SĂ FIM BUNI, HAIDEȚI SĂ FIM COPII PLĂCUȚI AI TATĂLUI CERESC, HAIDEȚI CA SĂ ȘTERGEM LACRIMILE SFINTEI FECIOARE MARIA prin faptele noastre bune, să fim buni, să ne iubim unii pe alții, să nu mai fie atâta ură între noi și dezbinare, haideți să iertăm din inimă, haideți să fim buni și plăcuți Iubitei Mame noastre Cerești, să îl primim pe Domnul Isus în inimile noastre, cu o inimă plină de căință, recunoștință, respect și iubire. Haideți să ne convertim pe deplin, haideți să ne schimbăm viețile, haideți să fim buni și plăcuți lui Dumnezeu. Haideți să ajutăm la TRIUMFUL INIMII, haideți, haideți să nu mai păcătuim. Este decizia fiecăruia, este o decizie foarte importantă pentru ETERNITATE. ESTE VORBA DE SUFLET. Dragii mei frați, cu aceste gânduri vă urez tuturor in continuare, de aici de la Medugorje un POST binecuvântat. Mă bucur că au venit grupuri de români, vă aștept în continuare să veniți, haideți că Iubita voastră Mamă vă așteaptă, să vă binecuvânteze cu multe Haruri, să vă redea PACEA, SPERANȚA și să vă ELIBEREZE DE RĂU! Predați-vă toate Slăbiciunile, Viața și Inima în MÂINILE TATĂLUI CERESC. Veniți acum, veniți ca să fiți Salvați, să fiți Liberi, Binecuvântați și să fiți Fericiți pe Deplin și cu sufletul Mântuit.

Vă iubesc pe toți.

Rugați-vă, Rugați-vă și Rugați-vă. Iubita noastră mamă întotdeauna ne încurajează să ne rugăm, că prin post și rugăciune putem opri războaiele, putem opri multe catastrofe și putem învinge răul. Prin Post și Rugăciune, Căință sinceră, Fapte Bune și Iubire.

Vă iubesc pe toți.

Sunt Emilia Mezei și nu vă temeți. Astăzi 10 martie 2021, începem și Novenă la Sfântul Iosif, să ne rugăm și la Sfântul Iosif.

RUGĂCIUNE:Isuse, Maria, Iosif vă iubim, salvați Sufletele, salvați Biserica, salvați țara noastră și salvați întreaga omenire din mâinile răului.

Doamne ajută-ne, cu Dumnezeu înainte. Vă iubesc pe toți și vă aștept la Medugorje. Fecioara Maria să vă binecuvânteze cu binecuvântarea EI SPECIALĂ pe toți care veți viziona acest videoclip, în NUMELE TATĂLUI ȘI A FIULUI ȘI A SFÂNTULUI SPIRIT. AMIN!

Doamne ajută! Vă iubesc pe toți.
Emilia Mezei


Inspirație Divină,16.03.2021 de la Statuia Miraculoasă a Domnului ISUS CEL ÎNVIAT,(prima parte) Medugorje 

Linkul videoclipului:
https://youtu.be/C-czqUqPG2M
( 03:35)

Dragii mei, iubiții mei frați, vă salut de la Medugorje astăzi, 16 martie 2021, de la statuia lui Isus Cel Înviat. Sper să aveți un Post Binecuvântat și veți avea dacă vă rugați, dacă respectați Legile lui Dumnezeu, Îl acceptați pe Domnul Isus și meditați la Patimile și Suferințele Lui, făcute pentru noi, din iubire, pentru salvarea noastră și a omenirii din mâinile răului. Sunt Emilia Mezei, am avut și o inspirație divină astăzi, mă rog în continuare pentru voi cu mare drag, pentru salvarea țării, a bisericii și a omenirii din mâinile răului. Rugați-vă și voi și nu vă temeți de cei răi pentru că Dumnezeu este cu noi și dacă ne rugăm, cum a zis, într-o clipă poate să nimicească toate planurile celor răi, a diavolului și a ocultei malefice mondiale care continuă să facă zilnic mii de victime, nu vă mai vaccinați, pentru că vă slăbiți imunitatea, vă atacă celulele și deveniți voi pericol pentru aproapele vostru, pentru copiii voștri. 
STOP VACCINURILOR, STOP MINCIUNILOR! Rugați-vă și dați jos Antenele 5G, aveți grijă, fiți uniți și nu vă mai lăsați conduși de cei răi, de masoni și de oculta malefică mondială, oamenii diavolului. Treziți-vă odată, treziți-vă și rugați-vă că doar numai Dumnezeu mai poate salva omenirea. Isus este cu noi, dar dacă continuăm să trăim în păcate, fără Dumnezeu, suntem pierduți, doar Dumnezeu mai poate salva omenirea și va salva, și vă va salva dacă vă rugați, vă convertiți, din inimă, vă căiți și abandonați calea păcatului, calea răului.

STOP RĂULUI, STOP MINCIUNII! Întoarceți-vă la Dumnezeu, căiți-vă de păcate și Salvați-vă Sufletele de la Osânda Veșnică. Acum!

Vă iubesc pe toți, vă aștept la Medugorje și nu vă temeți! Aveți această șansă unică, în acest Timp Prețios de Post și Har să vă întoarceți la Dumnezeu, să vă căiți de păcate și să vă salvați sufletele de la osânda veșnică.

Vă iubesc pe toți, fiți binecuvântați cu toții.

Emilia Mezei, Inspirație Divină, astăzi 16 martie 2021. Fiți binecuvântați cu toții!

Vă salut cu mare drag, de aici de la Medugorje.

Nu vă temeți, rugați-vă și o să fie bine.


Inspirație Divină,16.03.2021 de la Statuia Miraculoasă a Domnului ISUS CEL ÎNVIAT,(a doua parte) Medugorje

Linkul videoclipului:
https://youtu.be/TyxL5frwGWk


Dragii mei, sunt Mezei Emilia, astăzi, marți, 16 martie 2021, vă salut pe toți cu mare drag, de aici de la Medugorje, Domnul Isus să vă binecuvânteze pe toți, cu multă Pace, cu credință puternică și statornică în Iubirea lui Dumnezeu până moarte! Vă doresc tuturor, în continuare, un Post Binecuvântat, luați în serios acest Timp Foarte Prețios, de Har și Post pentru a vă salva sufletele de la Osânda Veșnică. Să știți că Tatăl Ceresc suferă foarte mult și plânge, la fel și Domnul Isus, în continuare. În ciuda tuturor Harurilor, în ciuda tuturor sacrificiilor făcute de Domnul Isus, de cei din Cer pentru a ne ajuta să ne salvăm sufletele, oamenii foarte mult încă și-au împietrit inimile, sunt plini de frică, neîncredere, nu au Pace pentru că cel rău este puternic, pentru că noi îi dăm putere, dacă nu respectăm Legile lui Dumnezeu, Legile Iubirii, dacă nu ne iubim aproapele și pe Dumnezeu sincer, dacă nu vrem să ne schimbăm viețile, să nu mai păcătuim, să încercăm să luptăm, nu împotriva aproapelui ci împotriva slăbiciunilor noastre, a răului din sufletele noastre, aceasta este lupta noastră, adevărata noastră luptă, să învingem răul din noi, să dorim să fim mai buni zi de zi, să dorim să ajungem ACASĂ în Fericirea Veșnică. Moarte nu mai este, trebuie să fim conștienți că nu mai există Moarte, Isus a învins Moartea pentru noi, pentru totdeauna și ne-a Deschis Împărăția Cerului unde ne așteaptă pe toți, deci nu vă fie frică de moarte, ci de păcate pentru că Păcatele ne despart de Dumnezeu și dacă nu ne căim atunci vom suferi foarte mult și putem pierde Moștenirea Noastră pentru care am fost creați, Împărăția Cerului, Fericirea Veșnică. Dragii mei frați, vă rog, vă implor dacă doriți să vă salvați sufletele de la OSÂDA VEȘNICĂ, întoarceți-vă la Dumnezeu, cu o inimă plină de căință, cereți Iertare și Îndurare, acceptați-l pe Domnul nostru Isus în viața și sufletele voastre ca să aveți asigurată Eternitatea, să aveți Pace, Adevărata Pace și adevărata Fericire care nu ne-o poate da nimeni, decât Dumnezeu. Cel mai important lucru este să avem PACE. Regina PĂCII este cu noi încă, de aproape 40 de ani, a venit ca Regina Păcii, Fecioara Maria, pentru că Dumnezeu vrea să facă Pace cu noi, să facem Pace între noi că doar dacă vom avea Pace, vom avea liniște, vom fi fericiți, vom avea bucurie, ați observat și voi ce înseamnă să nu ai Pace, să trăiești în frică, în teroare, Aceasta este starea omenirii, frică, teroare, nesiguranță datorită păcatelor și a răutăților din lume. Dar nu uitați că Dumnezeu este Bun și dacă ne căim sincer de păcate, atunci ne iartă, fericit ne iartă și ne ajută și ne salvează din ghearele răului. Să ne rugăm în continuare PENTRU CONVERTIREA OMENIRII ȘI ELIBERAREA DIN MÂINILE CELUI RĂU și pentru Triumful Celor Două Inimi Sfinte.
 Este șansa voastră, n-o ratați pentru că Timpul De Har Se Termină și pe urmă degeaba veți plânge și vă veți căi, acum aveți o șansă unică să vă întoarceți la Dumnezeu, să doriți să fiți mai buni, să respectați Legile lui Dumnezeu și să vă salvați sufletele de la Osânda Veșnică.

De aici de la Medugorje, astăzi, 16 martie 2021.

Vă doresc tuturor, în continuare, Post Binecuvântat, multă Pace si nu vă temeți că Dumnezeu este cu noi și ne iubește, Iubita Noastră Mamă așteaptă să ne mijlocească multe haruri, dacă ne dorim acest lucru și ne deschidem inimile pe deplin și ne abandonăm total în mâinile Tatălui Ceresc. Nu vă temeți dragii mei frați, doar rugați-vă cu multă încredere, credință și speranță în victoria Binelui, a celor Două Inimi Sfinte, a IUBIRII. Rugați-vă și nu vă temeți.


Inspirație divină, Mezei Emilia, de aici de la Medugorje, din acest loc binecuvântat unde, în continuu, Isus plânge cu multe lacrimi de har care să ne purifice, să ne ajute și să ne elibereze de rău. Mulțumesc Isus că ești cu noi, că ne iubești, că ești așa de bun și mulțumesc pentru Sacrificiul Suprem făcut, Chinurile Groaznice pentru Salvarea și Mântuirea noastră, pentru păcatele noastre.

MULȚUMESC, ISUS! TE IUBESC! IARTĂ-NE, AJUTĂ-NE, LUMINEAZĂ-NE ȘI ELIBEREAZĂ-NE PE NOI, BISERICA, ȚARA NOASTRĂ ȘI ÎNTREAGA OMENIRE DE SUB PUTEREA ȘI DOMINAȚIA RĂULUI. Luminează-ne sufletele să fim conștienți de pericolul în care ne aflăm din cauza păcatelor, din cauza răului și ocultei malefice mondiale care vrea să distrugă prin toate modalitățile întreaga omenire, prin frică să domine sufletele, prin minciună, prin teroare, prin chemtrails, prin antenele 5G, prin alimente, prin medicamente, prin vaccinuri care zilnic fac mii de victime. Oprește această minciună, oprește această Pandemie Falsă, de care se folosește cel rău ca să distrugă și să omoare sufletele și mulți oameni mor zilnic vaccinați, că nu sunt bune aceste vaccinuri, sunt false, acestea vă îmbolnăvesc, vă slăbesc imunitatea , vaccinurile atacă celulele și puteți deveni voi care v-ați vaccinat pericol pentru copii voștri, pentru aproapele vostru, nu vă mai vaccinați, nu mai ascultați minciunile de la televizor, întoarceți-vă la Dumnezeu, căiți-vă și salvați-vă sufletele, dacă vă doriți acest lucru. În continuare lăcrimează statuia lui Isus Cel Înviat, Lacrimi de Har și Binecuvântare pentru noi.

Vă iubesc pe toți, fiți binecuvântați cu toții și vă aștept la Medugorje. Dacă puteți, veniți și nu vă temeți! Post binecuvântat în continuare! Doamne ajută-ne! Amin!Mesaj transmis de Sfânta Fecioară Maria, Regina Păcii, 28.03.2021, Duminica Floriilor,prin Emilia Mezei

Linkul videoclipului:
https://youtu.be/s0XaJhG-Re4

Draga mea copilă, îți mulțumesc pentru prezența ta la Medjugorje, pentru rugăciuni, mulțumesc că ești aici cu mine. 
Să nu uiți niciodatâ câ Iubirea este Forță foarte puternică împotriva răului. Dacâ iubești atunci ai Pace, ești Fericit. 
Cel rău tocmai asta vrea să vă dezbine, să vă ia Pacea, ca sâ vă poată stăpâni, să vă poată îndepărta de Dumnezeu, să vă batjocorească și să vă distrugă.
 PACEA ESTE CEL MAI IMPORTANT LUCRU, dar PACE nu veți putea avea doar dacă aveți IUBIRE
pentru că Dumnezeu este IUBIRE și cănd iubești și IERȚI DIN INIMĂ, atunci ai PACE, atunci ești FERICIT, ești LINIȘTIT. 
Eu sunt aici ca REGINA PĂCII, dar nu este pace în lume, nu este pace in sufletele oamenilor pentru că nu iubesc, nu-L IUBESC SINCER PE DUMNEZEU,
 nu-i iubesc pe semeni, nu vă iubiți unii pe alții sincer, vă dușmăniți, nu vă ajutați din inimă, ci dimpotrivă vă răniți unii pe alții.
De aceea nu este Pace în sufletele oamenilor, de aceea cel rău este puternic în lume, pentru că oamenii, în ciuda atâtor mesaje, 
IUBIȚI, IERTAȚI, FACEȚI PACE CU DUMNEZEU, CU SEMENII, foarte mulți parcă și-au împietrit inimile. Incercările sunt mari, lupta este mare pentru suflete,
dar trebuie să luptați pentru ETERNITATE, TREBUIE SĂ DEVENIȚI SFINȚI, fiecare om poate să devină Sfânt, dacă iubește sincer și este bineintenționat.
Nu este greu, dar oamenii preferă răul, nu își iubesc aproapele, este multă ură, dușmănie, dezbinare, invidie, răutate. 
Oamenii trebuie să lupte impotriva propriilor slăbiciuni, împotriva răului din suflete, să dorească să fie mai buni ca să câștige COROANA VIEȚII FERICIRII ETERNE.
 Străduiți-vă să iubiți zi de zi tot mai mult, să fiți zi de zi tot mai buni, să fiți zi de zi tot mai umili pentru că lui Dumnezeu îi plac
sufletele smerite și umile. Acelea sunt foarte apreciate.  Sufletele smerite și pline de iubire, bunătate, ințelegere, răbdare se vor ridica în Paradis. 
IUBIȚI ȘI IERTAȚI DIN INIMĂ pe toți semenii voștri pentru ca și Tatăl Ceresc să vă poată ierta. Nu uitați, dacă nu iertați și nu iubiți deveniți propriii
voștri dușmani. Și dacă NU Iertați NU veți găsi Iertare, dacă NU Iubiți NU veți avea Pace. De aceea, din nou vă transmit: 
IUBIȚI-VĂ UNII PE ALȚII, CA SĂ AVEȚI PACE, SĂ FIȚI LIBERI, SĂ FIȚI FERICIȚI ȘI SĂ FIȚI COPII PLĂCUȚI ÎN FAȚA LUI DUMNEZEU ȘI ASTFEL VEȚI OBȚINE MULTE HARURI!!!
Străduiți-vă  să luptați ca să obțineți haruri și cel mai de preț COROANA VIEȚII FERICIRII ETERNE!
Mulțumesc, rămâi în Pace, copila mea, transmite și acest mesaj și toate mesajele, transmite-le cu mult curaj, încurajează-ți semenii, ajută-i, fii exemplu
în iubire, bunătate și în smerenie.
Vă iubesc pe toți, REGINA PĂCII, Medugorje, duminica Floriilor, 28.03.2021

La sfărșitul mesajului, i-am mulțumit iubitei noastre Mame Cerești:
Mulțumesc Mamă, te iubesc, îți mulțumesc că ești cu noi de aproape 40 de ani, ca să ne ajuți, să ne transmiți mesaje, multe haruri și binecuvântări.
Iartă-ne Mamă, iartă-ne, că suntem slabi, ajută-ne te rog, ridică-ne, ai milă de noi, ai milă de întreaga omenire, ai milă de biserică, ajută-i pe preoții
noștri, pe episcopi, cardinali, să rămână puternici, loiali și statornici în credință și iubire, să lupte pentru biserică, pentru suflete, să apere Sfântul Sacrament,să apere Adevărul și să fie curajoși.
 Ajută, te rog, Biserica și pe preoții noștri, epicopi, cardinali, ajută-ne Mamă!
Mulțumesc, te Iubesc.
Amin!

Dragii mei,vă rog să țineți cont de aceste Mesaje și Revelații Cerești foarte importante pentru SUFLETUL VOSTRU!

Aceste mesaje și videoclipuri au mai fost distribuite și pe WhatsApp,dar ca să fiu sigură că vor putea ajunge la căt mai multe persoane,le postez și distribui și pe Blog și pe Noul canal youtube;Voice of Divine Love,unde vă recomand să vă înscrieți ca să fiți la zi cu toate mesajele și videoclipurile.

Vă rog să DISTRIBUIȚI CA SĂ AJUNGĂ LA CĂT MAI MULTE PERSOANE.

Vă mulțumesc!
Fiți binecuvântați,Emilia Mezei