Selectează o Pagină

MESAJE SI INSPIRAȚII CEREȘTI IMPORTANTE TRANSMISE LA MEDUGORJE IN LUNA AUGUST 2021, prin Emilia Mezei

Domnul Isus ne recomandă în 6 August 2021, Zile Internaționale de POST, RUGĂCIUNE ȘI ISPĂȘIRE

Domnul Isus ne recomandă, din nou, Zile Internaționale de POST, RUGĂCIUNE ȘI ISPĂȘIRE în CINSTEA SFINTEI TREIMI ȘI A SFINTEI FECIOARE MARIA și la INTENȚIA EI șI a TRIUMFULUI INIMII EI NEPRIHĂNITE, și anume 4 ZILE INTERNAȚIONALE DE POST ȘI RUGĂCIUNE, ISPĂȘIRE ȘI POST CU PÂINE ȘI APĂ, începând de miercuri 11 august continuând cu joi 12 august, vineri 13 august și sâmbătă 14 august. În acest fel ne pregătim și pentru sărbătoarea Adormirii Sfintei Fecioare Maria care va avea loc duminică 15 August 2021. Ne rugăm cu inimile pline de recunoștință și pentru TRIUMFUL INIMII EI NEPRIHĂNITE. Să-i mulțumim pentru cei 40 de ani de când este cu noi, din IUBIREA și ÎNDURAREA INFINITĂ A TATĂLUI CERESC.

Mulțumim că este cu noi ca să ne ajute, să ne transmită mesaje și să ne elibereze din mâinile răului. Știu că nu este ușor, dar MIZA este URIAȘĂ pentru că este vorba de viitorul nostru și al omenirii. De aceea este foarte important ca, din nou, să ne unim cât mai mulți în Rugăciune și Post și să cerem îndurare de la TATĂL CERESC.

Să ne rugăm ca să oprească mâinilor Ocultei Malefice Mondiale ca să-și continue să-și ducă la îndeplinire planurile malefice.

Doar prin Post și Rugăciune putem Învinge Răul și Forțele malefice în lume. De aceea este important să facem sacrificii și timp de 4 zile să ne rugăm, să postim cât mai mulți ca să slăbim forțele malefice în lume, ca să ÎNVINGĂ BINELE, ADEVĂRUL și IUBIREA. Trebuie doar să avem intenții bune și dorință ca să reușim să ținem acest Post pentru că este foarte important.

Dumnezeu este cu noi și ne ajută, de asemenea și Domnul Isus, și încă este cu noi și Iubita noastră Mamă Cerească, dar și noi trebuie să ne rugăm și să facem sacrificii. Pe parcursul celor 4 zile este foarte important ca să ne rugăm și cine poate să țină Post doar cu Pâine și Apă. Dragii mei frați este foarte important ca acest mesaj și aceste 4 Zile Internaționale să ajungă peste tot, în întreaga lume ca să ne putem UNI cât mai mulți în Post și Rugăciune să cerem cât mai mulți Îndurare de la TATĂL CERESC ca să ne ajute, să Cerem Iertare și să ne Căim Sincer de Păcate în aceste 4 Zile de Post. Nu putem să rămânem nepăsători când Omenirea este în Mare Pericol.

Haideți să ne rugăm, să avem încredere în DUMNEZEU, TATĂL NOSTRU CERESC, ÎN BUNĂTATEA ȘI IUBIREA LUI. Dacă ne UNIM cu siguranță că vor aduce multe roade și Răul se va întoarce în Bine.

Dragii mei frați vă rog să luați foarte în serios și să ȚINEȚI aceste 4 ZILE de POST, RUGĂCIUNE, ISPĂȘIRE PENTRU CĂ ESTE VORBA DE VIITORUL NOSTRU. Aceste intenții, gânduri mi le-a transmis Domnul Isus în prima vineri, 6 August 2021, după Sfânta Liturghie, în timpul VENERĂRII SFINTEI CRUCI.

Vă rog, din nou, ca să distribuiți acest eveniment foarte important.

Să ne rugăm, să ne rugăm pentru că în curând se termină Timpul de Har. Acum este timpul ca să mai facem tot ce putem pentru ca Omenirea să se elibereze din mâinile răului și pentru TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA.

Nu vă fie frică de viitor, doar să ne Rugăm, să Postim și să ISPĂȘIM și să luăm în serios convertirea și căința sinceră.

La Dumnezeu Toate sunt cu Putință. Nu vă fie frică, doar de păcate să vă feriți!

Fiți binecuvântați!

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, în prima sâmbătă, 07.08.2021, în timpul Adorației Euharistice, după Sfânta Liturghie

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, 07.08.2021,Medugorje,transmis prin Emilia Mezei.
Special pentru Preoți!

Mesaj de la Domnul Isus, în prima sâmbătă, 07.08.2021, în timpul Adorației Euharistice, după Sfânta Liturghie
Este un mesaj în special pentru Preoți.

Vreau să vă transmit că am preluat Suferința Domnului Isus pentru că vedeam că în timpul Liturghiei cum preoții împărtășeau în mână și am simțit tristețe și durere, totodată și în timpul Adorației Euharistice am plâns foarte mult pentru că am simțit și am preluat durerea și suferința Domnului Isus.

Domnul Isus transmite:

Draga mea copilă, Inima Mea și a Iubitei Mele Mame este zilnic foarte rănită de păcatele omenirii și de inconștiența iubiților mei preoți care oferă SFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE, TRUPUL MEU, FĂRĂ RESPECT ȘI IUBIRE în mâinile enoriașilor și astfel se pierd multe binecuvântări și haruri.

Te rog să-i atenționezi din nou să nu mai ofere SFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE în mâinile enoriașilor că mă rănesc foarte mult și vor avea de pătimit și suferit din cauza acestui fapt care ESTE UN SACRILEGIU și le cer din nou tuturor preoților, DACĂ MĂ IUBESC SINCER, să lupte cât mai ține timpul de har pentru biserică, pentru suflete, adevăr, REINTRODUCĂ DE URGENȚĂ APA SFINȚITĂ ÎN TOATE BISERICILE și să oprescă toate abuzurile care se fac în special în biserică.

Le cer să fie curajoși și să lupte pentru că eu sunt cu ei și lupt împreună alături de ei, să nu le fie frică că eu sunt Dumnezeu. Din nou le transmit, mai bine să le fie frică de păcat și de consecințele faptelor lor. La JUCECATĂ VOR SUFERI CUMPLIT.

Le cer din nou să repare răul cu mult curaj, încredere și iubire. RUGAȚI-VĂ, POSTIȚI, ISPĂȘIȚI, reparați răul cât mai urgent pentru că TRĂIȚI ULTIMELE ZILE DE HAR.

CREDINȚA PREOȚILOR ȘI A OMENIRII ESTE ÎNCERCATĂ ȘI TESTATĂ, ORI VOR TRECE TESTUL CU BINE ORI VOR PICA!!!

DOMNUL ISUS SUFERĂ CUMPLIT PENTRU PREOȚI ÎN SPECIAL.

Mesajele transmise de Iubita mea Mamă nu sunt luate în considerare, în serios. De aceea INIMA EI suferă cumplit pentru că zi de zi sunt smulse multe suflete și condamnate la suferință, suflete care au fost create pentru sfințenie, paradis au ajuns pe mâna răului. Sfânta Fecioară suferă cumplit și plânge din cauza stării în care a ajuns omenirea.

Vă mulțumesc, fiți binecuvântați,

Isus, Domnul și Salvatorul vostru, Regele Universului

Mesaj de la Domnul Isus, vineri 13 august 2021, Medugorje,prin Emilia Mezei

Mesaj de la Domnul Isus, vineri 13 august 2021, Medugorje, după Sfânta Liturghie, în timpul Venerării Sfintei Cruci, Domnul Isus transmite:

Draga mea copilă sunt foarte întristat din cauză că omenirea a cedat atât de ușor în fața răului și a minciunii. În loc să lupte pentru Adevăr, Dreptate, Bine, acceptă minciuna, răul, păcatul și astfel se autocondamnă la autodistrugere (distrugere).

Eu sufăr cumplit împreună cu Iubita Mea Mamă care de abia mai poate vedea și suporta starea decăzută a întregii omeniri. TATĂL CERESC este Foarte Întristat că oamenii în loc să aleagă BINELE, aleg cu multă ușurință Răul.

Este foarte trist să vezi că în ciuda Harurilor și a tot ce a făcut Tatăl Ceresc pentru salvarea omenirii, oamenii nici măcar acum, când văd starea jalnică a întregii omeniri, nu vor să se întoarcă în brațele pline de IUBIRE și ÎNDURARE a TATĂLUI CERESC, ci continuă să meargă calea păcătoasă și se îndreaptă spre autocondamnare.

Eu încă aștept cu Inima îndurerată să vă întoarceți ACUM la Mine dacă doriți să vă salvați sufletele de la osânda veșnică. Decideți-vă URGENT că trăiți ULTIMELE ZILE DE HAR și dacă acum nu luați în serios convertirea și căința sinceră veți avea foarte mult de suferit și de pătimit. De aceea din nou STRIG CU INIMA PLINĂ DE DURERE DE PE CRUCE!

Veniți la Mine, veniți ca să aveți PACE, SPERANȚĂ, FERICIRE și în special VIAȚĂ ETERNĂ.

VENIȚI!!! Pregătiți-vă de MARELE AVERTISMENT, ILUMINAREA CONȘTIINȚEI care va avea loc foarte curând, din IUBIREA ȘI ÎNDURAREA INFINITĂ A TATĂLUI CERESC ca să ajute la salvarea omenirii, o ultimă șansă de salvare a întregii omeniri înainte de evenimentele drastice de Purificare prin care va trebui să treacă întreaga omenire.

Prin POST, RUGĂCIUNE și ISPĂȘIRE mai puteți diminua aceste pedepse și evenimente care vor urma…Dar nu vă temeți că în curând această lume va fi PURIFICATĂ PE DEPLIN și REÎNNOITĂ.

ÎNCREDEȚI-VĂ PE DEPLIN ÎN MINE ȘI VA FI BINE. VĂ IUBESC PE TOȚI!

RUGAȚI-VĂ ȘI VA FI BINE!

REGELE ISUS, SALVATORUL OMENIRII

Inspirație Divină, vineri 13 august 2021, Krizevac, Medugorje

Link video: https://youtu.be/F_yUHEusXl4

Dragii mei, vă salut de aici de la Medugorje, de pe Krizevac, astăzi vineri 13 august 2021, vă transmit multe salutări, multe binecuvântări, continuați cu postul cu rugăciunile, ispășirea, luați în serios convertirea și căința sinceră, dacă doriți să vă salvați sufletele de la osănda veșnică și pregătiți-vă că se apropie Marele Avertisment, Iluminarea Conștiinței, ca Tatăl Ceresc să lumineze omenirea care se află în întuneric din cauza păcatelor, din cauza răului. Pregătiți-vă ca să puteți face față acestui mare șoc emoțional prin care fiecare persoană va vedea Adevărul, că Dumnezeu există și calea care ar urma sufletul lui dacă ar trebui să moară atunci când o să aibă loc. Pregătiți-vă, nu vă temeți că vine ca un dar.

Cel rău face zi de zi mii de victime, prin Covid, prin vaccinuri în special. Nu vă mai vaccinați pentru că este împotriva voastră, ESTE UN LUCRU NOCIV. NU vă vaccinați și lupați împotriva tuturor abuzurilor, împotriva răului, nu îngenunchiați decât în fața lui Dumnezeu, Tatăl nostru Ceresc care vrea să ne salveze. Pregătiți-vă și nu vă temeți. CRUCEA ESTE BIRUINȚA!

Domnul Isus prin CRUCE, prin SUFERINȚELE LUI, A ÎNVINS MOARTEA ȘI NE-A DESCHIS PORȚILE PARADISULUI. Alegerea ne aparține dacă vrem să intrăm în Paradis sau preferăm să contiuăm pe calea păcatului care ne va duce în iad.

Astăzi sunt și pelerini din Zagreb, se roagă ispășesc, tineri. Deci dragii mei frați nu mai avem timp de pierdut, decizia ne aparține fiecăruia, ați fost inștiințati, ați fost informați.

Pregătiți-vă și rugați-vă și îngenunchiați acum, doar în fața Tatălui Ceresc cerând îndurare, iertare și ajutor. Cerem să ne ierte, să se îndure de noi, să ne salveze pe noi și întreaga omenire din mâinile răului, să oprească toate planurile Ocultei Malefice Mondiale de a distruge întreaga omenire, de a otrăvi și de a distruge întreaga omenire.

Fiți binecuvântați cu toții dragii mei frați și nu vă temeți că Dumnezeu vă iubește. Decideți-vă urgent și pregătiți-vă pentru Marele Avertisment. Acum mi-a transmis Tatăl ceresc că în curând va avea loc, pregătiți-vă și nu vă temeți de viitor.

Vă iubesc pe toți, sunt Emilia Mezei, astăzi de aici de pe Krizevac, 13 august 2021, vă transmit multe salutări și multă pace și multe binecuvântări. Sfânta Treime să vă binecuvânteze pe toți prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria cu toate harurile necesare de care aveți nevoie ca să rămâneți puternici și statornici în credință până la moarte.

Vă iubesc pe toți, vă las în PACE!

CRUCEA ESTE BIRUINȚA ȘI IUBIREA ÎNVINGE TOTUL. IUBIȚI FRAȚII MEI, IUBIȚI ȘI RUGAȚI-VĂ CHIAR ȘI PENTRU DUȘMANII VOȘTRI. IUBIȚI PENTRU CĂ DUMNEZEU ESTE IUBIRE ȘI IUBIREA ESTE O ARMĂ PUTERNICĂ ÎMPOTRIVA RĂULUI.

RĂUL NU-L VOM PUTEA ÎNVINGE DECÂT PRIN BINE ȘI PRIN IUBIRE.

IUBIȚI, IUBIȚI, IUBIȚI, RUGAȚI-VĂ ȘI FIȚI BUNI ȘI FACEȚI FAPTE BUNE CÂT MAI ȚINE TIMPUL DE HAR.

AMIN! FIȚI BINECUVÂNTAȚI CU TOȚII!

Mesaj de le Domnul Isus, duminică 15 august 2021, în Capela Adorației din Medugorje,transmis prin Emilia Mezei

Link video https://youtu.be/NeoL-BZGUZQ

După ora Îndurării Divine, Domnul Isus transmite:

Draga mea copilă, vreau să le mulțumești din nou tuturor celor care au ținut cele 4 ZILE INTERNAȚIONALE DE POST, RUGĂCIUNE ȘI ISPĂȘIRE ÎN CINSTEA SFINTEI TREIMI ȘI ÎN CINSTEA IUBITEI MELE MAME, CĂ SUNTEM FOARTE RECUNOSCĂTORI PENTRU CĂ AU ACCEPTAT CU MULTĂ ÎNCREDERE SPERANȚĂ ȘI IUBIRE SĂ FACĂ ACEST SACRIFICIU PENTRU BINELE LOR, A SEMENILOR LOR ȘI PENTRU SALVAREA OMENIRII DIN MÂINILE RĂULUI.

TATĂL CERESC A PRIMIT FOARTE BUCUROS ȘI ESTE DE ASEMENEA FOARTE RECUNOSCĂTOR.
DATORITĂ CELOR CU SUFLET SINCER ȘI CURAT TATĂL CERESC VA INTERVENI CURÂND ȘI VA OPRI CA OCULTA MALEFICĂ MONDIALĂ SĂ CONTINUE SĂ-ȘI DUCĂ LA ÎNDEPLINIRE PLANURILE MALEFICE DE ÎNROBIRE, STĂPÂNIRE ȘI DISTRUGERE A ÎNTREGII OMENIRI.

NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR PENTRU CĂ VIITORUL APARȚINE LUI DUMNEZEU ȘI A CELOR CURAȚI ȘI BUNI.

PREGĂȚI-VĂ DE MARELE AVERTISMENT, ILUMINAREA CONȘTIINȚEI CARE VA AVEA LOC FOARTE CURÂND ȘI NU VĂ TEMEȚI.

Datorită ispășitorilor, celor buni și sinceri care îl iubesc sincer pe Dumnezeu și la insistențele Sfintei Fecioare Maria s-au diminuat pedepsele și catastrofele. Timpul de Purificare și Încercare prin care va trebui să treacă întreaga omenire s-au redus la 6-7 luni.

Nu vă temeți, rămâneți statornici în credință și iubire și luptați împotriva răului. Să nu cedați presiunilor celor răi, rezistați și rugați-vă neîncetat. Creștinii care au fost constrânși să se vaccineze să se roage zilnic rugăciunea la Prețiosul Sânge. Sângele Meu îi va acoperi și proteja de atacurile și influența celor răi. Să nu se îngrijoreze că eu sunt Dumnezeul Iubirii și al Îndurării.

Dar rog ca pe viitor să nu mai accepte, în continuare, să se vaccineze că va fi din ce în ce mai grav și dăunător atât trupului cât și sufletului. Pregătiți-vă și faceți provizii de alimente, apă, lucruri casnice etc. pentru câteva luni. Nu vă temeți că se apropie sfârșitul răului. În curând Iubita Mea Mamă va zdrobi capul lui, îl va orbi și îi va nimici puterea.

Rugați-vă în continuare, postiți miercuri și vineri cu pâine și apă, continați cu Novenele, în special la ”Isus, Regele Universului.”
Rugați-vă zilnic
Rozarele ca să slăbiți puterea forțelor malefice din lume.

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, duminică 22 august 2021, Medugorje transmis prin Emilia Mezei
(tradus din limba maghiară)


Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, duminică 22 august 2021, Medugorje, în Capela Adorației, ora 16.30
Domnul Isus transmite:
Draga mea copilă, aș vrea să le mulțumesc tuturor ispășitorilor pentru rugăciuni, post și tot ceea ce fac și acceptă pentru salvarea omenirii și a sufletelor.

Cu inima plină de recunoștință le mulțumesc tuturor și în Patria Eternă vor fi RĂSPLĂTIȚI DIN BELȘUG.

Continuați cu rugăciunile, în special cu ROZARUL, țineți cât mai multe Novene, în special în ”Cinstea lui Isus, Regele Tuturor Națiunilor”. Rugați-vă și cereți ca Sângele Meu Preasfânt să vă protejeze și să vă acopere de toate atacurile celui rău.

Este foarte important ca miercuri și vineri să postiți (cu pâine și apă). Rugăciunile, postul, ispășirile și faptele bune să le oferiți la intenția Iubitei Mele Mame, Regina Omenirii ca să poată ajuta cât mai multe suflete și să le elibereze din mâinile răului.
Dragii mei copii, luați în serios căința sinceră și convertirea pentru că Timpul de Har în curând se apropie de sfârșit.

PREGĂTIȚI-VĂ DE MARELE AVERTISMENT, trupește, dar în special sufletește și nu vă temeți.

Mai degrabă, fiți bucuroși și recunoscători lui Dumnezeu pentru acest MARE DAR ca să ajute și să trezească această omenire decăzută LA ADEVĂR, CREDINȚĂ ȘI IUBIRE.

Rugați-vă și nu vă temeți!
Vă mulțumesc, fiți binecuvântați.

Vă iubesc și vă mulțumesc pentru încrederea și iubirea voastră față de Mine, Sfânta Treime și Iubita Mea Mamă, Regina Păcii și Regina Universului.

Rămâneți în Pace, Credință și Iubire.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Regele Tuturor Națiunilor

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, duminică, 29.08.2021, în Capela Adorației din Medugoje ora 16.45,transmis prin Emilia Mezei


După ce am terminat de spus rozarele și rugăcinile, L-am pe Domnul Isus dacă dorește să-mi transmită un mesaj și mi-a spus să notez:

Domnul Isus transmite:

Draga mea copilă îți mulțumesc pentru rugăciuni și pentru iubirea ta sinceră și curată față de Mine, Iubita Mea Mamă, Sfănta Treime și față de semenii tăi.

Te rog să-î atenționezi pe toți semenii tăi să ia în serios convertirea și căința sinceră, să abandoneze definitiv calea păcatului, să ceară iertare și îndurare de le Tatăl Ceresc dacă doresc să-și salveze sufletele de la osânda veșnică.

Oamenii trebuie să se decidă urgentpentru că deja zilele de har sunt numărate și Tatăl Ceresc nu mai acceptă amânare.

Dragii mei, este foarte important să luați în serios acest Timp de Har pentru o convertire deplină și sinceră prin rugăciune, post și ispășire. Cum am mai transmis continuați să faceți cât mai multe novene și să vă rugați rozarele pentru a diminua puterea forțelor malefice din lume care sunt foarte agresive în special acum când se apropie și sfârșitul lor, ca să producă cât mai multe pagube și să distrugă, să domine și să tragă în infern cât mai multe suflete cu putință!!!

Dar voi nu vă temeți, ci rugați-vă și folosiți zilnic sacramentele, protejați-vă prin purtarea lucrurilor sfințite: cruce, rozar, medalia miraculoasă, crucea lui Benedict etc.

Procurați-vă apă sfințită și este foarte important ca săptămânal să vă purificați locuința prin arderea tămâii și ori de câte ori simțiți nevoia.

Să nu uitați să vă rugați și SĂ CEREȚI PROTECȚIA SÂNGELUI MEU peste voi, familiile voastre și toate bunurile voastre. Sângele meu vă va proteja de toate influiențele celui rău.

Rugați-vă și nu vă temeți, Eu sunt mereu cu voi.

Vă iubesc pe toți și vă aștept în Sfântul Sacrament să vă redau Pacea , Speranța, să vă întăresc în credință și iubire.

Rămâneți în Pace,

Iubitul vostru Domn și Salvator, Isus Regele Universului

Dragii mei, acestea sunt mesajele primite în luna august la Medugorje.

Unele mesaje mai urgente și importante au fost deja publicate, dar am considerat că ar fi necesar să le distribui din nou pe toate în ordine cronologică.

Vă rog să DISTRIBUIȚI ca să ajungă la căt mai multe persoane.

Fiți binecuvântați!

Vă mulțumesc,Emilia Mezei