Selectează o Pagină

MESAJE CEREȘTI FOARTE IMPORTANTE, TRANSMISE LA MEDUGORJE IN LUNA OCTOMBRIE 2021, prin Emilia Mezei

Mesaj FOARTE IMPORTANT despre CHEMTRAILS , sâmbăta 2 octombrie 2021

Link Video:https://youtu.be/tfb4bcxfZ18

Dragii mei, vă salut, de aici de la Medugorje, astăzi 2 octombrie 2021.

Sunt Emilia Mezei și vreau să vă doresc tuturor o lună binecuvântată. Nu uitați să vă rugați Rozarul și să-l oferiți, cu multă iubire, Iubitei noastre Mame Cerești.

Totodată vreau să vă avertizez de un lucru. Dragii mei frați, vă rog frumos, cănd vedeți aceste dâre, vedeți și aici este plin din păcate, este foarte important ca să binecuvântați tot timpul Cerul:

În numele Sfintei Treimi, să faceți Semnul Crucii: în numele Sfintei Treimi,Tatăl, Fiul și Duhul Sfănt, tot ce este dăunător și toxic să se anihileze în totalitate și faceți semnul crucii, În numele Tatălui și a Fiului și a Sfântului Duh. Amin!

Nu uitați să binecuvăntați pentru că aceste avioane, după cum vedeți, sunt foarte multe și aici. Nu sunt una, două, sunt foarte, foarte multe. Din ele se aruncă cu substanțe toxice, otrăvuri care să ne slăbească imunitatea și să ne îmbolnăvească. De aceea noi trebuie să binecuvântăm în numele Sfintei Treimi, ca să fim mai protejați. Deci soluții sunt la toate, să ne rugăm și să binecuvântăm.

Nu vă temeți. Rugați-vă și încredințați-vă Inimii Sfintei Fecioare Maria și acolo veți fi în siguranță și protejați de atacurile celui rău.

Vâ iubesc pe toți, fiți binecuvântați cu toții. Eu mă rog pentru voi, rugați-vă și voi și va fi bine.

Cu Dumnezeu înainte!

Mesaj de la Domnul Isus, prima joi, 7 octombrie 2021, de Sărbătoarea Sfintei Fecioare Maria, Regina Rozarului

După Sfânta Liturghie de seară, în timpul Adorației Euharistice, Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, nu uitați că eu, Regele Universului, vă iubesc pe toți așa cum sunteți și aștept cu multă nerăbdare să vă deschideți pe deplin inimile și să mă primiți în viața și sufletele voastre ca să vă pot purifica de orice rău și să vă reînnoiesc la o nouă viață plină de pace, fericire și iubire.

Vă aștept.

Din nou vă repet: VENIȚI LA MINE, EU SUNT CALEA, ADEVĂRUL ȘI VIAȚA.

Dragii mei, înțelegeți că fără Mine, fără Dumnezeu, fără credință și iubire sunteți pierduți, de aceea vă repet, veniți acum la mine: INDIFERENT DE PĂCATE, VENIȚI AȘA CUM SUNTEȚI ACUM LA MINE ȘI VEȚI FI SALVAȚI!

VĂ AȘTEPT!!!

Ispășitorilor doresc să le mulțumesc pentru rugăciuni, post, în special Oferite la Intenția Iubitei Mele Mame și pentru salvarea sufletelor și a omenirii din mâinile răului.

RUGAȚI-VĂ ROZARUL, ÎN SPECIAL ÎN ACEASTĂ LUNĂ, TOATE CELE PATRU MISTERE ȘI VEȚI PUTEA AJUTA LA SALVAREA ȘI ELIBERAREA MULTOR SUFLETE DIN MÂINILE RĂULUI. Toate rugăciunile, postul, jertfele, făcute pentru aproapele vostru și pentru binele comun, vor aduce roade la momentul potrivit.

RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ, ÎN SPECIAL ROZARUL, ARMA CEA MAI PUTERNICĂ ÎN MÂINILE CREȘTINILOR ÎMPOTRIVA RĂULUI!!!

Nu uitați că voi sunteți cu toții frați, copiii lui Dumnezeu și Moștenitorii Paradisului

Dragii mei, nu uitați, voi cine sunteți cu adevărat, de ce sunteți aici pe pământ și de ce ați fost creați, voi sunteți copiii lui Dumnezeu și moștenitorii Paradisului.

Eu ca Fiu a Lui Dumnezeu M-am SACRIFICAT CU MULTĂ IUBIRE pentru voi, ca să vă deschid porțile Paradisului și să vă conduc în brațele Tatălui Ceresc, dar eu nu pot face acest lucru fără Dorința, Voința și Acordul vostru și dacă trăiți în păcate, Eu am făcut TOTUL pentru voi, voi trebuie să vă decideți dacă doriți să redeveniți ceea ce sunteți cu adevărat și să ajungeți în Paradis.

Decideți-vă acum, căiți-vă sincer de păcate, predați-vă viața în totalitate, în MÂINILE LUI DUMNEZEU și atunci indiferent ce va fi și cum va fi, sufletul vostru va fi eliberat și salvat!!!

Ca și pe fiul rătăcitor, Bunul Dumnezeu vă așteaptă și vă va primi cu multă bucurie și tot Cerul se va bucura pentru voi, de aceea vă repet, convertiți-vă și credeți în Evanghelie că Împărăția Cerului este aproape și nu uitați că Iubita Mea Mamă încă este prezentă printre voi ca să vă ajute, este Mama voastră, a tuturor, Regina Universului.

Rugați-vă Rozarul din inimă, cu multă încredere, speranță și iubire. RUGAȚI-VĂ!!!

Nu uitați, dacă vă rugați, abandonați răul, respectați Poruncile lui Dumnezeu veți fi salvați, atât voi cât și familiile voastre, țara, națiunea și întreaga omenire.

Eu sunt cu voi, vă iubesc.

Isus Regele Universului

Mulțumesc.

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, 12 octombrie 2021, Medugorje
(tradus din limba maghiară)

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, 12 octombrie 2021,în biserica din Medugorje, după Sfânta Liturghie.
În timpul Adorației Euharistice Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei copii, cum vă privesc simt foarte multă durere (suferință), foarte multă deznădejde, foarte multă frică... Dar dragii mei copii, de ce vă temeți când în Sfânta Biblie de foarte multe ori este trecut NU VĂ TEMEȚI, de 365 de ori, pentru fiecare zi.

(Isaia 41:10) Eu sunt mereu cu voi…, atunci de ce vă temeți, de ce nu aveți în inimă speranță, iubire și încredere?

Dragii mei copii, predați-vă inimile pe deplin lui Dumnezeu și atunci nu aveți de ce să vă îngrijorați de viitor.

Rugați-vă și respectați poruncile lui Dumnezeu, dar în special Porunca Nouă: IUBIȚI-VĂ UNII PE ALȚII, AȘA CUM VĂ IUBESC EU PE VOI, AȘA SĂ VĂ IUBIȚI ȘI VOI, UNII PE ALȚII. (Biblie Ioan 13:34)


Nu vă îngrijorați de viitor, mai degrabă să ocoliți Păcatul pentru că dacă trăiți în păcate atunci cel rău are putere asupra voastră, vă poate stăpâni, duce în eroare și poate să vă păcălească și să vă îndepărteze de Dumnezeu.


PĂCATUL SĂ-L OCOLIȚI…
ȘI SĂ IUBIȚI MAI MULT CA IUBIREA SĂ STĂPÂNEASCĂ (DOMINE) ÎN INIMILE VOASTRE ȘI NU RĂUTĂȚILE, URA ȘI INVIDIA…
Din nou vă spun
IUBIȚI PENTRU CĂ DUMNEZEU ESTE IUBIRE ȘI ESTE SINGURA CALE SIGURĂ CARE VĂ CONDUCE ÎN PARADIS… DE ACEEA ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ IUBIȚI.
SĂ IUBIȚI PE TOATĂ LUMEA ȘI
PENTRU DUȘMANII VOȘTRI SĂ VĂ RUGAȚI ȘI SĂ-I IERTAȚI DIN INIMĂ CA ȘI DUMNEZEU SĂ VĂ POATĂ IERTA PĂCATELE VOASTRE ȘI PACEA SĂ DOMINE ÎN INIMILE VOASTRE.

RUGAȚI-VĂ PENTRU DUȘMANII VOȘTRI CA DUMNEZEU SĂ-I POATĂ ȘI PE EI ELIBERA ȘI PE VOI SĂ VĂ PROTEJEZE DE EI.
RUGAȚI-VĂ ȘI IERTAȚI DIN INIMĂ PE TOATĂ LUMEA CA SĂ FIȚI PE DEPLIN LIBERI ȘI SĂ AVEȚI PACE ȘI BUCURIE ÎN INIMI.

Din nou vă spun: Iubiți, aveți încredere în Bunătatea și Iubirea infinită a lui Dumnezeu și NU VĂ TEMEȚI!!!
Rugați-vă și atunci totul va fi bine.
Inimile voastre să fie pline de bucurie, recunoștință și iubire față de Dumnezeu pentru că voi sunteți copiii lui Dumnezeu și moștenitorii Paradisului.
Luați în serios CONVERTIREA ȘI CĂINȚA SINCERĂ ȘI NU MAI PĂCĂTUIȚI!!!
NU-I MAI DAȚI LOC RĂULUI ÎN INIMILE ȘI ÎN VIEȚILE VOASTRE CA SĂ NU VĂ MAI POATĂ DOMINA…. MAI BINE HRĂNIȚI BINELE, BUNĂTATEA, IUBIREA, CA PUTEREA CELUI RĂU SĂ SLĂBEASCĂ ȘI SĂ NU MAI AIBĂ PUTERE ASUPRA VOASTRĂ.
CEL RĂU VREA SĂ VĂ ÎNCEȚOȘEZE MINȚILE CA SĂ NU PUTEȚI VEDEA ADEVĂRUL, CA ASTFEL SĂ VĂ POATĂ STĂPÂNI.
Dar voi, dragii mei copii, NU VĂ TEMEȚI CI RUGAȚI-VĂ ȘI INCREDEȚI-VĂ ÎN DUMNEZEU, ÎNCREDEȚI-VĂ ÎN MINE SI VENIȚI LA MINE CU CURAJ ȘI EU VĂ VOI DA ODIHNĂ
(Evanghelia după Matei 11:28,30) ȘI VĂ VOI SALVA DE CEL RĂU, DOAR VENIȚI LA MINE CU INIMILE SINCERE ȘI CURATE, PLINE DE CĂINȚĂ.

VENIȚI ACUM CÂT MAI ȚINE TIMPUL DE HAR…VĂ AȘTEPT.

Iubitul vostru Mântuitor,
ISUS REGELE TUTUROR NAȚIUNILOR

Mesaj de la Domnul Isus, vineri 15 octombrie 2021, după Sfânta Liturghie, în Biserica din Medugorje, în timpul Venerării Sfintei Cruci

Mesaj de la Domnul Isus, vineri 15 octombrie 2021, după Sfânta Liturghie, în Biserica din Medugorje, în timpul Venerării Sfintei Cruci, Domnul Isus transmite:

Draga mea copilă, în primul rând vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au rugat și au postit în aceste 3 zile.

Vezi Evenimentul: https://emilia.ro/3-zile-internationale-de-post-paineapa-rugaciune-si-ispasire-13-14-15-octombrie-2021/

Vă îndemn să continuați cu rugăciunile, în special: ROZARUL DIN INIMĂ ca să slăbiți forțele întunecate care devin din ce în ce mai agresive pentru că simt că se apropie sfârșitul lor.

Nu vă temeți de ei, doar de păcate să vă temeți, rugați-vă neîncetat ca să puteți ajuta la salvarea cât mai multor suflete. NU VĂ TEMEȚI.

Fiți recunoscători Tatălui Ceresc că încă se mai îndură de această omenire decăzută.

Datorită ispășitorilor și celor cu suflet curat Tatăl Ceresc se mai îndură de această lume.

Nu uitați să oferiți jertfele, rugăciunile, postul și la intenția Iubitei mele Mame ca să poată ajuta și elibera cât mai multe suflete care altfel ar fi osândite, dar datorită rugăciunilor și jertfelor puteți ajuta foarte mult și diminua răul din lume.

VĂ ROG SĂ LUPTAȚI ÎMPOTRIVA RĂULUI ȘI A TUTUROR MINCIUNILOR, CĂ ALTFEL DEVENIȚI PĂRTAȘII LUI ȘI VĂ POATE DOMINA ȘI ASUPRI…

Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, dar care nu pot ucide sufletul; ci temeţi-vă mai degrabă de Cel ce poate să piardă și sufletul, și trupul în gheenă. Matei 10:28 ( Liturghia de azi)

Important este ca sufletul vostru să fie salvat și mântuit și SĂ NU ACCEPTAȚI NICI UN COMPROMIS indiferent despre ce este vorba.

NU ACCEPTAȚI SĂ ÎNGENUNCHEAȚI ÎN FAȚA RĂULUI ȘI SĂ DEVENIȚI SCLAVII LUI. OPUNEȚI-VĂ ȘI LUPTAȚI ÎMPOTRIVA LUI.

Aveți încredere deplină în Mine și în Tatăl Ceresc.

Rugați-vă, convertiți-vă pe deplin și veți fi ajutați, protejați și salvați.

Dragii mei, NU FACEȚI NICIODATĂ PACT CU CEL RĂU, (acceptând răul, minciuna).

Nu uitați că voi sunteți copiii lui Dumnezeu, moștenitorii Paradisului și casa voastră nu este aici pe pământ.

Voi sunteți DOAR PELERINI, de aceea vă încurajez să vă întăriți în credință și iubire și privirea voastă sa fie ÎNDREPTATĂ SPRE CER, spre Patria voastră Cerească, Fericirea Eternă.

Rugați-vă și nu vă temeți de viitor.

Vă iubesc pe toți,

Isus, Regele Universului

Inspirație Divină, după mesajul transmis de Domnul Isus, vineri 15 octombrie 2021, în Timpul Venerării Sfintei Cruci, am avut această inspirație Cerească (înregistrată vocal la sfărșitul programului)

Dragii mei, Inimile noastre Unite suferă foarte mult zilnic pentru că atâtea suflete cad pe mâna răului așa de ușor și voi dragii mei copii, în loc să vă uniți împotriva răului, împotriva dușmanului vostru de moarte, voi vă uniți ca să luptați unii împotriva altora.

Este atât de multă suferință și atât de multă răutate și mizerie umană. Această omenire a decăzut foarte mult din cauza răului.

De atâta timp este Iubita Mea Mamă cu voi pe pământ, de 40 de ani, să vă îndrume spre Dumnezeu.

Toate mesajele sunt asemănătoare pentru că este esențialul, IUBIREA, iubirea față de Dumnezeu, iubirea față de aproapele.

Iubiți, iertați, rugați-vă din inimă, nu mai păcătuiți, dar voi nu țineți cont de aceste mesaje importante, nu vreți să vă predați inimile pe deplin Tatălui Ceresc, nu vreți să mă ACCEPTAȚI PE DEPLIN ca Domn și Salvator și astfel ajungeți victime sigure ale celui rău, care cum am mai transmis a ajuns să îngenuncheze și să batjocorească întreaga omenire.

Prin toate mijloacele posibile vrea să vă distrugă, dar voi nu vreți parcă să vedeți, vedeți dar parcă sunteți orbi, auziți dar parcă sunteți surzi.

Dragii mei, omenirea este într-un punct de cotitură foarte important. Acum trebuie să vă decideți ceea ce doriți, din nou vă îndemn nu vă mai răniți unii pe alții, nu mai faceți rău unii altora ci uniți-vă cu toții împotriva răului pentru că voi cu toții sunteți frați, împotriva răului, împotriva dușmanului vostru de moarte care vrea să vă batjocorească, să vă stăpânească și să vă distrugă.

Treziți-vă la realitate, convertiți-vă pe deplin, căiți-vă sincer de păcate, salvați-vă sufletele de la Osânda Veșnică căt mai ține timpul de har. Decideți-vă urgent că veți regreta pentru totdeauna și va fi târziu.

Încă aștept să vă întoarceți în brațele mele iubitoare, să mă acceptați ca Domn,Răscumpărător și Mântuitor și veți fi salvați și sufletul vostru va fi mântuit și veți scăpa de focul iadului.

Convertiți-vă și va fi bine.

Sunt Emilia Mezei.

Mulțumesc!

Rugăciune pentru convertirea lumii

Tată Atotmilostiv,

Fă ca toți cei care aud și aud mereu,

dar nu înțeleg

să audă de această dată Glasul Tău

și să înțeleagă că ești tu

Sfântul Sfinților

deschide ochii celor care văd și văd,

dar nu deslușesc,

să vadă de această dată cu ochii lor

Sfânta Ta Față și Slava Ta,

pune Degetul Tău pe inima lor

pentru ca inima lor să se deschidă

și să înțeleagă Fidelitatea Ta,

Te rog și îți cer toate acestea

Tată Drept,

pentru ca toate neamurile să se convertească

și să fie vindecate

prin Rănile Fiului Tău Preaiubit,

ISUS HRISTOS.

Amin!

Mesaj de la Domnul Isus, miercuri 20 octombrie 2021, în Capela Adorației din Medugorje, ora 15.45

După ce m-am rugat ca de obicei rozarele de la ora 15.00, l-am întrebat pe Domnul Isus dacă dorește să-mi transmită ceva.

Domnul Isus ne transmite:

Draga mea copilă, te rog din nou ca să-i încurajezi pe toți semenii tăi SĂ NU MAI ACCEPTE SĂ ÎNGENUNCHEZE ÎN FAȚA RĂULUI ACCEPTÂND TOATE MINCIUNILE, DEZINFORMĂRILE ȘI TOATE PLANURILE PE CARE CEI RĂI, OCULTA MALEFICĂ, LE-A PUS LA CALE CA SĂ OTRĂVEASCĂ, ÎMBOLNĂVEASCĂ, SĂ STĂPÂNEASCĂ ȘI SĂ DISTRUGĂ ÎNTREAGA OMENIRE.

NU UITAȚI CĂ DACĂ ACCEPTAȚI RĂUL AUTOMAT DEVENIȚI PĂRTAȘII LUI.

V-AM AVERTIZAT DE MAI MULTE ORI SĂ NU VĂ VACCINAȚI, SĂ LUPTAȚI ÎMPOTRIVA RĂULUI, SĂ NU MAI ACCEPTAȚI CA CEI RĂI SĂ VĂ BATJOCOREASCĂ PRIN DIFERITE MODALITĂȚI: PURTAREA MĂȘTII, TESTE PCR, VACCINURI etc.

Acestea toate sunt făcute împotriva voastră, nu sunt nicidecum pentru binele și folosul vostru.

Din nou vă îndemn la UNITATE, RUGĂCIUNE, POST și ISPĂȘIRE. Dublați-vă acum, în acest timp rugăciunile, în special, rugați-vă ROZARUL și îndemnați și pe alții să se roage chiar și ortodocșii și alți creștini.

Nu uitați că încă IUBITA MEA MAMĂ este prezentă cu voi pe pământ ca să vă ajute.

NU VĂ TEMEȚI, UNIȚI-VĂ CU TOȚII ÎMPOTRIVA RĂULUI, UNIȚI VEȚI FI PUTERNICI ȘI VEȚI REUȘI SĂ ÎNVINGEȚI RĂUL ȘI SĂ OPRIȚI CA CEI RĂI SĂ-ȘI CONTINUE PLANURILE MALEFICE.

Rugați-vă și pentru ei, pentru că ei nu mai pot face diferența dintre bine și rău, rugați-vă pentru ei ca să fie luminați, eliberați și salvați. Nu uitați că și ei sunt tot frații voștri, rugați-vă pentru ei și astfel puterea celui rău se va diminua și vor putea să fie și ei salvați.

RUGAȚI-VĂ PENTRU EI CU MULTĂ COMPASIUNE, CĂ EI NU MAI ȘTIU CE FAC.

Cel rău a pus stăpânire pe sufletele lor și acționează prin ei. RUGAȚI-VĂ PENTRU EI!!!

ÎN CURÂND VOR IEȘI LA IVEALĂ TOATE MINCIUNILE ȘI TOATE PLANURILE MALEFICE ALE CELOR RĂI.

Rugați-vă, postiți (cu pâine și apă), miercuri și vineri, în special, ispășiți și oferiți rugăciuni, jertfe, Liturghii la intențiile Iubitei Mele Mame ca astfel să poată ajuta cât mai multe suflete.

Rugați-vă pentru preoți, episcopi în special pentru că foarte mulți au căzut în plasa răului, CA SĂ FIE LUMINAȚI, ÎNTĂRIȚI ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE ȘI SĂ LUPTE ÎMPOTRIVA TUTUROR RELELOR… Rugați-vă mai mult și pentru preoți că au mare nevoie de rugăciunile voastre și voi aveți nevoie de ei.

Rugați-vă pentru preoți fără să-i judecați.

RUGAȚI-VĂ NEÎNCETAT ȘI FIȚI FOARTE RECUNOSCĂTORI TATĂLUI CERESC PENTRU ACEST TIMP DE HAR.

RUGAȚI-VĂ ȘI LUAȚI ÎN SERIOS TOT CE V-AM CERUT ȘI NU VĂ TEMEȚI!!!

VĂ AȘTEPT ÎN SFÂNTUL SACRAMENT SĂ VĂ DAU PACE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE.

VENIȚI ȘI ADORAȚI-MĂ ÎN SFÂNTUL SACRAMENT.

Veniți, vă aștept.

Iubitul vostru Domn și Salvator,

Isus, Regele Universului

Mesaj de la Domnul Isus, vineri 22 octombrie 2021, după Sfânta Liturghie din Biserică, în timpul Venerării Sfintei Cruci, Medugorje

Domnul Isus transmite:

Dragii mei, voi nu sunteți conștienți de IUBIREA IMENSĂ ȘI INFINITĂ A BUNULUI DUMNEZEU. Dacă ați fi conștienți ați plânge de fericire, de aceea rugați-vă și fiți foarte recunoscători pentru TOT.

Aveți ÎNCREDERE DEPLINĂ în IUBIREA și BUNĂTATEA LUI DUMNEZEU, NU VĂ TEMEȚI!!!

Din nou Strig de pe Cruce, VENIȚI LA MINE CA SĂ VĂ REDAU PACEA, SPERANȚA, SĂ VĂ ELIBEREZ DE RĂU, SĂ VĂ DAU O NOUĂ VIAȚĂ… O VIAȚĂ ADEVĂRATĂ ȘI FERICITĂ.

Nu uitați că EU SUNT DUMNEZEU ȘI POT TOTUL, de aceea, vă implor, vă implor din nou, să veniți la Mine, așa cum sunteți și veți fi salvați. Veniți acum!!!

La fel cum v-a transmis și Iubita Mea Mamă, dacă ați ști CÂT DE MULT VĂ IUBESC AȚI PLÂNGE DE FERICIRE, așa vă transmit și EU. Inimile Noastre Unite suferă foarte mult că voi, dragii mei, nu luați în serios convertirea, căința sinceră și continuați să păcătuiți.

Nu vreți să vă iertați din suflet aproapele și să iubiți sincer… de aceea Noi Suferim, că voi dați putere răului asupra sufletului vostru.

Iubitul vostru Domn și Salvator,

Isus, Regele Universului

Inspirație Divină, vineri 22 octombrie 2021, după mesajul transmis în timpul Venerării Sfintei Cruci,

(înregistrată vocal la sfărșitul programului)

Dragii mei, Inimile Noastre Unite suferă foarte mult pentru că noi vă vrem binele.

După cum am transmis, DACĂ AȚI ȘTI CÂT DE MULT VĂ IUBIM AȚI PLÂNGE DE FERICIRE.

NOI SUNTEM AICI PENTRU VOI, PENTRU CĂ VĂ VREM BINELE, VREM SĂ FIȚI FERICIȚI, VREM SĂ VĂ AJUTĂM SĂ ABANDONAȚI RĂUL, SĂ NU VĂ MAI RĂNIȚI UNII PE ALȚII, SĂ NU MAI FACEȚI RĂU, SĂ NU MAI HRĂNIȚI RĂUL, SĂ IUBIȚI, SĂ IERTAȚI DIN INIMĂ, PENTRU CĂ NUMAI ASTFEL VEȚI AVEA PACE, LINIȘTE. DOAR IUBIND, IERTÂND, VEȚI GĂSI IERTARE, VEȚI AVEA PACE ȘI VEȚI FI FERICIȚI.

Nu uitați că Noi vă Iubim foarte mult, Inimile Noastre Unite suferă pentru voi.

Dragii mei, situația din lume este foarte critică și va fi din ce în ce mai critică pentru că nu vreți să abandonați răul definitiv, trăiți în frică și teroare și așa de simplu ar fi doar să vă puneți în genunchi, să vă căiți sincer de păcate, să vă spovediți, să vă eliberați de rău, de păcate și atunci tot răul s-ar rezolva, dar voi trăiți în deznădejde, de aceea dragii mei, acum din nou vă spun, răul este foarte agresiv pentru că știe că se apropie sfârșitul lui, să nu cedați presiunilor răului, SĂ NU VĂ VACCINAȚI, pentru că ei încearcă prin toate modalitățile să vă distrugă, să tragă cât mai multe suflete, dacă poate, dar voi, NU CEDAȚI PRESIUNILOR , rămâneți statornici în bine, în credință și iubire.

Rugați-vă pentru aceste persoane, care nu mai pot să facă diferența dintre bine și rău, care și-au vândut sufletele. Rugați-vă pentru ei și va fi bine. Oricum se apropie sfârșitul lor și în curând cum am mai transmis, toată minciuna aceasta mondială va ieși la iveală.

Tatăl Ceresc va interveni și va demasca toate planurile celui rău și va opri ca cel rău să-și continue planurile de distrugere, de înrobire, de otrăvire a întregii omeniri.

Pregătiți-vă, rămâneți statornici în credință și iubire și rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru că numai rugăciunea, postul și ispășirea mai poate salva omenirea.

Încă Strig de pe Cruce, Veniți la Mine că sunt însetat după sufletele voastre.

Veniți ca să fiți liberi, salvați și sufletul vostru să fie mântuit, și să ajungă în Paradis. Veniți!

Vă iubesc pe toți,

Isus Regele Universului

Mesaj de la Domnul Isus, 25 octombrie 2021, în Bserica din Medugorje, la ora 23.50.

După ce m-am rugat rozarele și diferite rugăciuni l-am întrebat pe Domnul Isus dacă dorește să-mi transmită mesaj.

Domnul Isus ne transmite:

Draga mea copilă, îți mulțumesc pentru rugăciuni și pentru tot ce încerci să faci din iubire față de semenii tăi și față de mine, Iubita Mea Mamă și Tatăl Ceresc.

Te rog să le transmiți tuturor să nu se îngrijoreze de viitor, dacă se roagă, respectă poruncile cerești și în sufletele lor domnește iubirea, credința și speranța.

Dragii mei, nu vă temeți că Eu sunt mereu cu voi, la fel și Iubita Mea Mamă încă este prezentă pe pământ ca să vă ajute.

Voi trebuie să vă rugați cu multă încredere speranță și iubire.

Rugați-vă pentru toți oamenii, în special pentru aceia care încă nu au cunoscut Iubirea Infinită a Tatălui Ceresc și trăiesc în păcate, frică, deznădejde.

Rugați-vă pentru ei ca Tatăl Ceresc să se îndure de sufletele lor și să-i poată elibera și salva din mâinile răului.

Pregătiți-vă că se apropie sfârșitul Timpului de Har și una după alta se vor desfășura DIFERITE EVENIMENTE ATÂT ÎN ȚARĂ CÂT ȘI ÎN ÎNTREAGA LUME.

Vor începe mari revolte și va fi Revoluție în România, acea revoluție pe care am anunțat-o cu mai mulți ani în urmă, dar datorită îndurării Sale, și datorită rugăciunilor și ispășitorilor Tatăl Ceresc a mai permis timp de har și astfel s-a mai amânat revoluția.

Rugați-vă, întăriți-vă în credință și iubire ca să puteți face față tuturor încercărilor și evenimentelor care vor avea loc, atât în țară cât și în lume. Se apropie purificarea României, dar și a întregii omeniri.

Cel rău simte sfârșitul, de aceea este foarte turbat să facă cât mai mult rău și să distrugă cât mai multe suflete.

Vă rog, din nou, să nu cedați presiunilor celor răi, nu acceptați nici un rău, nici un compromis, nu acceptați să vă vaccinați, în curând toată această minciună mondială va ieși la iveală… și toate planurile celor răi vor fi scoase la suprafață și date în vileag.

Rezistați și nu cedați, rugați-vă neîncetat și cereți mereu protecția și ajutorul Îngerilor voștri și a Sfinților.

Cereți ca SÂNGELE MEU PREASFÂNT SĂ VĂ ACOPERE ȘI SĂ VĂ PURIFICE DE ORICE RĂU și în special de atacurile celor răi.

Rugați-vă, postiți (pâine și apă), ispășiți.

Din nou vă îndemn, să vă procurați alimente, produse casnice și tot ceea ce aveți nevoie pentru câteva luni.

Nu vă îngrijorați, că în curând, această lume va fi purificată pe deplin și reînnoită.

Rezistați… Rugați-vă Rozarul și va fi bine.

RUGAȚI-VĂ ȘI NU MAI PĂCĂTUIȚI. PURIFICAȚI-VĂ SUFLETELE DE ORICE RĂU, PRIN POST RUGĂCIUNE ȘI ISPĂȘIRE. Din nou vă încurajez: NU VĂ TEMEȚI CĂ EU SUNT CU VOI MEREU ȘI VĂ IUBESC AȘA CUM SUNTEȚI.

Momentan, atât vă transmit.

Isus, Regele Universului

Dragii mei acestea sunt Mesajele din luna octombrie, sunt pline de încurajare și iubire.

Vă rog să țineți cont de ele și să distribuiți!!!

Voi posta și Inspirațiile Cerești din luna octombrie

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați,Emilia Mezei