Selectează o Pagină

Mesaj Urgent de la Fecioara Maria, Regina Păcii, sâmbătă, 08.05.2021, Medugorje
(video 06:26)

Astăzi, sâmbătă, 8 mai 2021, de aici de la Medugorje, prin mine, Emilia Mezei, iubita   noastră MamăCerească vrea să ne transmită un Mesaj:
Draga mea copilă, te rog, din nou, din nou și din nou să-i încurajezi și să-i îndemni pe toți frații tăi la convertire deplină. Acum, ÎN ACEST TIMP PREȚIOS DE HAR ȘI DE MARI BINECUVÂNTĂRI, CĂND ÎNCĂ SUNT AICI PREZENTĂ CU VOI PE PĂMÂNT, DIN MILA ȘI BUNĂTATEA INFINITĂ A TATĂLUI CERESC, din nou vă îndemn la CONVERTIRE, la CĂINȚĂ SINCERĂ, ABANDONARE TOTALĂ A PĂCATULUI ȘI A TOT CE ESTE RĂU. 

PREDAȚI-VĂ VIAȚA ȘI SUFLETELE ÎN MĂINILE TATĂLUI CERESC ACUM PENTRU CĂ TRĂIȚI ULTIMELE ZILE DE HAR.
ESTE UN TIMP FOARTE PREȚIOS PENTRU VOI, PENTRU SUFLETELE VOASTRE, o decizie importantă pentru ETERNITATE. Decideți-vă dragii mei copii, DECIDEȚI-VĂ URGENT PENTRU DUMNEZEU, faceți Pace cu Dumnezeu, veniți la El. Faceți pace cu semenii, iubiți, iertați din inimă, fiți mai buni, mai iertători, mai îndurători unii față de alții și NU MAI PĂCĂTUIȚI, NU-L MAI SUPĂRAȚI PE TATĂL CERESC CARE SUFERĂ CUMPLIT pentru că zi de zi cel rău câștigă multe suflete, zi de zi se osândesc mii de suflete, zi de zi ajung în focul iadului mii de suflete! De aceea Eu sunt foarte tristă, iubitul meu Fiu suferă, suferă foarte mult, împreună suferim pentru fiecare suflet osândit.


Din nou vă îndemn: RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ, POSTIȚI SERIOS DIN INIMĂ CU MULTĂ ÎNCREDERE ȘI CREDINȚĂ ȘI MULTĂ IUBIRE, CA SĂ PUTEȚI SALVA SUFLETE ÎN SPECIAL PE ACEIA CARE ÎNCĂ N-AU CUNOSCUT IUBIREA INFINITĂ A TATĂLUI CERESC!

DUMNEZEU A FĂCUT TOTUL PENTRU VOI!!!


Fiți recunoscători pentru că sunt aici cu voi! În ciuda acestor haruri, în ciuda faptului că de atâția ani sunt cu voi, uitați ce PLAN MARE DIABOLIC A PUS LA CALE CEL RĂU CA SĂ DISTRUGĂ ÎNTREAGA OMENIRE ȘI SĂ TRAGĂ IN IAD CÂT MAI MULTE SUFLETE. V-am tot avertizat, diavolul este puternic pentru că, dragii mei copii, TRĂIȚI ÎN PĂCATE, FĂRĂ DUMNEZEU, FĂRĂ CREDINȚĂ ȘI FĂRĂ IUBIRE.


Eu vreau să vă ajut, de aceea sunt aici cu voi pe pământ, vreau să vă ajut, să vă eliberez din ghearele răului, să vă redau Pacea, Speranța, Fericirea si Iubirea, dar trebuie să vă decideți pentru Dumnezeu. Acceptați-l pe iubitul Meu Fiu în viața, în sufletele și în familiile voastre și atunci veți avea asigurat viitorul și fericirea veșnică!!
Vă iubesc pe toți, decideți-vă URGENT că veți regreta pentru totdeauna!

Momentan atât îți transmit, transmite urgent acest mesaj.


Mulțumesc, fiți binecuvântați!
De aici, de la Medugorje, vă binecuvântez cu BINECUVÂNTAREA MEA MATERNĂ SPECIALÂ, PE TOȚI, IN NUMELE TATÂLUI, A FIULUI ȘI AL SFÂNTULUI DUH! AMIN!
Rămâneți în Pace!

AICI ESTE MESAJUL TRANSMIS ÎN DIRECT PRIN MINE DE LA IUBITA NOASTRĂ MAMĂ CEREASCĂ-REGINA PĂCII,REGINA UNIVERSULUI

Vă rog să DISTRIBUIȚI!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați,Emilia Mezei