Selectează o Pagină

Mesaj URGENT de la Domnul Isus,02.05.2021, Medugorje

Mesaj urgent de la Domnul Isus, prima duminică, 02.05.2021 de Sfintele Sărbatori Pascale, transmis în Capela Adorației Euharistice din Medugorje:

După ce m-am rugat, ca de obicei, la ora 15.00 Rozarul Îndurării Divine, urmat de Rozarul Flăcării de Iubire, Domnul Isus mi-a transmis un mesaj pentru voi:

Draga mea copilă, îți sunt recunoscător pentru că ai încercat să-mi îndeplinești cererea referitor la cele trei zile internaționale de Post și Rugăciune. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au alăturat dorinței Mele, s-au rugat și au postit.

Aici puteți urmări Mesajul filmat pentru voi ; https://youtu.be/b5OAUazTNKQ


Tatăl Ceresc a primit foarte bucuros Rugăciunile și Postul oferit la Intențiile Mele și va ajuta la Eliberarea și Salvarea Întregii Omeniri din mâinile Răului.

Din nou vreau să le transmiți tuturor ca măcar ACUM pe ultima sută de metri să-și predea viața și sufletul în MÂINILE TATĂLUI CERESC și dacă doresc să-și salveze sufletele de la osânda veșnică, ACUM SĂ MĂ ACCEPTE CA DOMN ȘI SALVATOR, SĂ VINĂ LA MINE CU MULTĂ ÎNCREDERE ȘI SPERANȚĂ SI SĂ SE CĂIASCĂ SINCER DE PĂCATE, SĂ ABANDONEZE DEFINITIV RĂUL, CALEA PĂCATULUI…ȘI EU CU MULTĂ BUCURIE VOI AJUTA FIECARE OM CARE DOREȘTE SĂ-ȘI SALVEZE SUFLETUL. NU MĂ VOI UITA LA PĂCATE, CI DOAR LA DORINȚA SINCERĂ DIN SUFLETUL FIECĂRUI OM CARE VA VENI LA MINE CU ÎNCREDERE, RECUNOȘTINȚĂ, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE.


DRAGII MEI, VENIȚI CĂ TIMPUL DE HAR SE APROPIE DE SFÂRȘIT ȘI PE URMĂ NU VEȚI MAI AVEA PREA MULT TIMP CA SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE… PENTRU CĂ URMEAZĂ SĂ SE DESFĂȘOARE ÎN LUME DIFERITE EVENIMENTE ȘI DACĂ NU SUNTEȚI PREGĂTIȚI, NU VEȚI PUTEA FACE FAȚĂ ACESTOR EVENIMENTE CARE VOR URMA UNA DUPĂ ALTA.

VENIȚI ACUM CA SĂ VĂ PREGĂTIȚI SUFLETELE ȘI CA SĂ PUTEȚI FI SALVAȚI PENTRU TOTDEAUNA DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ.

VĂ AȘTEPT PE TOȚI CA SĂ VENIȚI AȘA CUM SUNTEȚI…VENIȚI CA SĂ VĂ POT SALVA ȘI ELIBERA DIN GHEARELE RĂULUI CARE CONTINUĂ ȘI MAI ÎNVERȘUNAT SĂ-ȘI DUCĂ LA ÎNDEPLINIRE PLANURILE MALEFICE PRIN OCULTA MALEFICĂ MONDIALĂ.
DAR NU VĂ TEMEȚI, VOI DOAR RUGAȚI-VĂ, CONTINUAȚI SĂ ISPĂȘIȚI, SĂ FACEȚI MULTE FAPTE BUNE ȘI SĂ LUAȚI POSTUL ȘI RUGĂCIUNEA ÎN SERIOS. TIMPUL DE HAR, DAR ȘI TIMPUL RĂULUI (cei 100 de ani de domnie permiși de Tatăl Ceresc se apropie de sfârșit) și dacă ACUM NU VENIȚI LA DUMNEZEU, NU VĂ CĂIȚI DE PĂCATE RISCAȚI SĂ VĂ PIERDEȚI SUFLETUL ȘI VEȚI AVEA PARTE DE SUFERINȚE GROAZNICE ȘI CONTINUE ÎN FOCUL IADULUI SAU ÎN FOCUL PURIFICATOR AL PURGATORULUI.

VĂ AȘTEPT PE TOȚI, VENIȚI!!!

Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus Regele Universului

Cu mare drag vă recomand să vizionați și acest videoclip MIRACULOS,care are legătură și cu acest Mesaj Ceresc de la Domnul ISUS,FOARTE IMPORTANT! Vă mulțumesc,Emilia Mezei

Fiți binecuvântați cu toții!