Selectează o Pagină

Mesaj IMPORTANT de la Domnul Isus, vineri 28 aprilie 2023, Medugorje,transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Important de la Domnul Isus, 28 aprilie 2023,Medjugorje,transmis prin Emilia Mezei

Mesaj IMPORTANT de la Domnul Isus, vineri 28 aprilie 2023, după Sfânta Liturghie de seară, în timpul Venerării Sfintei Cruci, Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, vă mulțumesc tuturor celor care MĂ IUBIȚI SINCER, VĂ RUGAȚI DIN INIMĂ, POSTIȚI ȘI ÎNCERCAȚI SĂ FACEȚI SACRIFICII PENTRU SALVAREA FRAȚILOR VOȘTRI, A BISERICII ȘI A OMENIRII. Este nevoie de foartă multă rugăciune, post, ispășire, pentru că cel rău împreună cu slugile lui, sunt foarte hotărâți să își continue și să-și ducă la îndeplinire toate planurile malefice; de a vă domina, otrăvi, batjocori și distruge.
NU VĂ TEMEȚI, CĂ EU SUNT MEREU ALĂTURI DE VOI CA SĂ VĂ AJUT, AVEȚI ÎNCREDERE DEPLINĂ ÎN MINE ȘI ÎN ATOTPUTERNICIA MEA. RUGAȚI-VĂ ȘI MAI ÎNVERȘUNAT DIN INIMĂ…CONTINUAȚI SĂ FACEȚI NOVENE, POST, ISPĂȘIRE, PENITENȚĂ…ȘI TOT CE PUTEȚI CA SĂ AJUTAȚI LA SALVAREA FRAȚILOR VOȘTRI, A BISERICII ȘI A ÎNTREGII OMENIRI DE SUB PUTEREA ȘI INFLUENȚA RĂULUI (A FORȚELOR MALEFICE).

RUGAȚI-VĂ ROZARUL MEREU ( ZI DE ZI), CA SĂ PUTEȚI SLĂBI FORȚELE MALEFICE CARE ACUM SUNT FOARTE AGRESIVE CA SĂ FACĂ CÂT MAI MULT RĂU ȘI SĂ DISTRUGĂ CÂT MAI MULT CU PUTINȚĂ. AJUTAȚI…ȘI ÎNDEMNAȚI-I ȘI PE FRAȚII VOȘTRI SĂ SE ALĂTURE ÎN LUPTA VOASTRĂ ÎMPOTRIVA RĂULUI.
Dragilor, este nevoie de UNITATEUNIȚI VEȚI FI PUTERNICI ȘI ÎNVINGĂTORI ÎN FAȚA RĂULUI…CURAJ…NU VĂ TEMEȚI!!! EU AM ÎNVINS LUMEA…PE CEL RĂU, MOARTEA, ȘI VI-AM DESCHIS PORȚILE PARADISULUI…UNDE VĂ AȘTEPT PE TOȚI CU MARE DRAG. CURAJ!!!

Luptați UNIȚI cât mai mulți pentru BINELE COMUN, PENTRU DREPTATE, ADEVĂR…PENTRU SALVAREA OMENIRII DIN MÂINILE RĂULUI. LUPTAȚI ȘI LUAȚI ATITUDINE CÂT MAI ȚINE TIMPUL DE HAR…CÂT MAI ESTE PREZENTĂ IUBITA MEA MAMĂ ALĂTURI DE VOI PE PĂMÎNT…CA SĂ VĂ AJUTE, SĂ VĂ MIJLOCEASCĂ TOATE HARURILE NECESARE DE CARE AVEȚI NEVOIE PENTRU MÂNTUIREA SUFLETULUI VOSTRU.
Nu vă îngrijorați de viitor, VIITORUL APARȚINE LUI DUMNEZEU ȘI A CELOR DREPȚI, CARE M-AU ACCEPTAT CA DOMN ȘI MÂNTUITOR, RESPECTĂ PORUNCILE CEREȘTI, SE ROAGĂ, IARTĂ DIN INIMĂ ȘI IUBESC SINCER.
RUGAȚI-VĂ, FIȚI BUNI ȘI CU INIMA SMERITĂ.

Dragii mei, cei răi fac ce vor cu voi, pentru că voi le permiteți, nu luați atitudine, NU AVEȚI ÎNCREDERE DEPLINĂ ÎN MINE, ÎN ATOTPUTERNICIA MEA ȘI ÎN TATĂL CERESC. Dacă ați avea încredere, v-ați ruga mai mult și nu ați accepta minciunile, batjocora celor răi…DIN NOU VĂ ÎNDEMN LA UNITATE, POST, RUGĂCIUNE…ȘI ÎN SPECIAL FOLOSIȚI-VĂ ARMA ”ROZARUL” ÎMPOTRIVA RĂULUI.


RUGAȚI-VĂ…ȘI NU MAI PERMITEȚI CELUI RĂU SĂ VĂ CONDUCĂ, DOMINE ȘI SĂ VĂ BATJOCOREASCĂ.

NU UITAȚI CĂ VOI SUNTEȚI COPIII LUI DUMNEZEU, ȘI AȚI FOST CREAȚI CA SĂ FIȚI LIBERI ȘI FERICIȚI…ȘI NICIDECUM SCLAVII RĂULUI.

VENIȚI LA MINE, RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI!!!
Luptați împotriva tuturor relelor că EU LUPT MEREU ALĂTURI DE VOI…CURAJ…LUPTAȚI ȘI VEȚI REUȘI SĂ ÎNVINGEȚI RĂUL!!!

Vă iubesc pe toți!
Rămâneți în Pace și Iubire.
Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus,Regele Omenirii

Dragii mei vă rog să DISTRIBUIȚI acest mesaj foarte important.
Vă mulțumesc!
Fiți binecuvântați,Emilia Mezei