Selectează o Pagină

Mesaj Important de la Domnul Isus, Solemnitatea ”Preasfintei Inimi lui Isus”, vineri 16.06.2023, Medjugorje,transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Important de la Domnul Isus, Solemnitatea ”Preasfintei Inimi lui Isus”, vineri 16.06.2023, după Sfânta Liturghie de seară, în timpul Venerării Sfintei Cruci, Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, vă îndemn să contemplați mai mult la Sfânta Mea Inimă, care este plină de iubire, smerită, blândă, plină de bunătate, îndurare…Învățați de la Mine, Deschideți-vă pe deplin inimile, Oferiți-Mi inimile voastre așa cum sunt, cu multă încredere, credință, speranță și iubire…CA SĂ O POT TRANSFORMA, PURIFICA ȘI UMPLE CU HARURI, PACE, IUBIRE, BUNĂTATE ȘI CU TOATE HARURILE DE CARE AVEȚI NEVOIE PENTRU A EVOLUA SPIRITUAL, A DEVENI PUTERNICI ÎN FAȚA RĂULUI, ȘI A RĂMÎNE STATORNICI ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE…ȘI DE A FI DEMNI PENTRU A FI COPII LUI DUMNEZEU ȘI A REDOBÂNDI PARADISUL-FERICIREA ETERNĂ.
ÎNVĂȚAȚI DE LA MINE, EU SUNT BLÂND ȘI CU INIMA SMERITĂ. LA FEL VĂ CER ȘI VOUĂ, SĂ FIȚI BLÂNZI, SMERIȚI, SĂ IUBIȚI SINCER ȘI SĂ IERTAȚI DIN INIMĂ. NU VĂ TEMEȚI!!! ABANDONAȚI-VĂ COMPLET ÎN INIMA MEA PREASFÂNTĂ, ACOLO VEȚI GĂSI REFUGIU, PACE, SPERANȚĂ, BUCURIE…ȘI VEȚI FI PROTEJAȚI DE CEL RĂU, PERVERS, VICLEAN ȘI MINCINOS.
VĂ IUBESC PE TOȚII…ȘI VĂ AȘTEPT CU MULTĂ IUBIRE ȘI NERĂBDARE SĂ VENIȚI LA MINE…ACUM…ȘI SĂ MĂ ADORAȚI ÎN PREASFÂNTUL SACRAMENT.

Vă iubesc așa cum sunteți. VĂ AȘTEPT!!! VENIȚI CU MULT CURAJ, SPERANȚĂ, ÎNCREDERE ȘI IUBIRE, CA LA CEL MAI DE ÎNCREDERE ȘI CEL MAI BUN PRIETEN. Dar umili și cu inimile sincere…NU UITAȚI CĂ EU SUNT DUMNEZEU !!!
Dacă CEREȚI ȘI VĂ DORIȚI CU ADEVĂRAT SĂ VĂ AJUT ȘI SĂ VĂ TRANSFORM INIMLE, DIN INIMI DE PIATRĂ ÎN INIMI DE CARNE, BLÎNDE, SMERITE, PLINE DE IUBIRE…EU, BUCUROS VĂ VOI AJUTA ȘI REÎNNOI INIMILE VOSTRE. RUGAȚI-VĂ ȘI CEREȚI…ȘI VEȚI FI ASCULTAȚI ȘI AJUTAȚI.

Rugați-vă și Cereți mereu:

ISUSE CU INIMA BLÎNDĂ ȘI SMERITĂ, FĂ INIMILE NOASTRE ASEMENEA CU INIMA TA: BLÎNDĂ, SMERITĂ ȘI IUBITOARE!
Eu, Bucuros voi asculta Rugăciunea voastră, în special dacă vine dintr-o inimă sinceră.
Rugați-vă mereu și NU VĂ TEMEȚI!

Nu uitați, că EU SUNT MEREU ALĂTURI DE VOI, DUPĂ CUM VI-AM PROMIS. (Matei 28,19)

Dragii mei, INIMA MEA PREASFÂNTĂ ESTE FOARTE RĂNITĂ ȘI SUFĂR FOARTE MULT PENTRU VOI, PĂCATELE LUMII…SUFĂR CĂ NU MĂ IUBIȚI SINCER…SUFĂR CĂ NU VĂ IUBIȚI SINCER…SUFĂR CĂ PIERD ZILNIC MII DE SUFLETE…SUFĂR NEÎNCETAT.
Dacă Mă Iubiți cu Adevărat, NU MAI RĂNIȚI INIMA MEA PRIN PĂCATELE VOASTRE…RESPECTAȚI PORUNCILE CEREȘTI ȘI FACEȚI ACUM PACE CU DUMNEZEU ȘI CU SEMENII, CA SĂ AVEȚI PACE CU ADEVĂRAT, SĂ FIȚI PE DEPLIN LIBERI, FERICIȚI ȘI VIITORUL SĂ VĂ FIE ASIGURAT, PARADISUL-FERICIREA ETERNĂ.

Rămâneți în Pace și Iubire.
Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus, Regele Omenirii

Dragii mei,vă mulțumesc că ați citit acest Mesaj Important și vă rog să Distribuiți!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați,Emilia Mezei