Selectează o Pagină

Mesaj Important de la Domnul Isus și Fecioara Maria, Regina Păcii, duminică 15 octombrie 2023, Medjugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Important de la Domnul Isus și Fecioara Maria, Regina Păcii, duminică 15 octombrie 2023, în Capela Flăcării de Iubire din Medjugorje, în jurul orei 23:40, Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, Inima Mea și a Iubitei Mele Mame este plină de recunoștință și de mulțumire față de toți aceea care din nou au făcut acest mic sacrificiu și s-au rugat Novena (4-12.10.2023) și Ziua Internațională (13.10.2023) în Cinstea și la intențiile Iubitei Mele Mame, Regina Păcii-Regina Universului.
Tatăl Ceresc a primit cu multă bucurie rugăciunile, postul, jertfele și toate faptele voastre bune făcute din iubire pentru semenii voștri, biserică și pentru salvarea întregii omeniri din mâinile răului. Puterea celui rău s-a diminuat…de aceea, vă îndemn ca în continuare să vă rugați și mai mult din inimă, în special ”ROZARUL” ca să puteți slăbi forțele întunecate, care acum sunt mult mai înverșunate și pornite spre a cauza foarte multe neplăceri și a distruge cât mai mult cu putință…pentru că timpul lor se apropie de sfârșit.
Dragii mei, nu vă temeți, nu vă descurajați, că EU SUNT MEREU ALĂTURI DE VOI, DUPĂ CUM VI-AM PROMIS. (Matei 28,19)

VENIȚI ACUM LA MINE, CEREȚI HARURI ȘI TOT CE AVEȚI NEVOIE PENTRU SALVAREA ȘI MÂNTUIREA SUFLETULUI VOSTRU ȘI A CELOR DRAGI.
Fiți foarte recunoscători Tatălui Ceresc că încă mai permite Prezența Iubitei Mele Mame pe pământ alături de voi ca să vă ajute.
Dragii mei, nu fiți nepăsători, ce luați în serios acest timp foarte important și decisiv pentru voi, sufletul vostru și viitorul vostru. Din nou, VĂ CER SĂ LUAȚI ÎN SERIOS CONVERTIREA DEPLINĂ ȘI CĂINȚA SINCERĂ și decideți-vă pentru MÂNTUIREA SUFLETULUI VOSTRU ȘI LUPTAȚI ÎMPOTRIVA RĂULUI, A SLĂBICIUNILOR VOSTRE…LUPTAȚI ȘI FIȚI HOTĂRÂȚI ÎN A VĂ ÎNDEPĂRTA DE PĂCATE…ȘI CONTINUAȚI SĂ ÎNAINTAȚI HOTĂRÂȚI PE CALEA CEA DREAPTĂ ȘI BUNĂ, CARE VĂ VA CONDUCE ÎN PATRIA CEREASCĂ, FERICIREA ETERNĂ.
Nu uitați, CĂ EU SUNT DUMNEZEU, EU AM PUTERE ABSOLUTĂ( DEPLINĂ) ȘI EU POT TOTUL…ȘI SUNT BLÎND, MILOSTIV, CU INIMA SMERITĂ ȘI PLINĂ DE IUBIRE ȘI ÎNDURARE. DE ACEEA, VĂ CHEM DIN NOU, SĂ VENIȚI ACUM LA MINE, AȘA CUM SUNTEȚI…ȘI PREDAȚI-MI MIE INIMA VOASTRĂ, CU MULTĂ ÎNCREDERE…ȘI EU BUCUROS O VOI PURIFICA (CURĂȚA) ȘI O VOI UMPLE CU MULTE HARURI ȘI BINECUVÂNTĂRI.
DIN NOU, VĂ CHEM SĂ VENIȚI LA MINE CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE. VENIȚI CA SĂ AVEȚI PACE, SPERANȚĂ…ȘI VIAȚĂ FERICITĂ. VENIȚI!!!
Nu uitați, că voi nu ați fost creați pentru această viață scurtă și trecătoare plină de încercări, suferințe, ispite…CE AȚI FOST CREAȚI PENTRU A FI LIBERI și FERICIȚI PENTRU TOTDEAUNA ÎN PARADIS...Alături de Tatăl Ceresc, alături de Mine, de Iubita Mea Mamă, de Îngeri, Sfinți…Ați fost creați din iubire, ca să cunoașteți ADEVĂRATA IUBIRE și să decideți singuri, dacă DORIȚI SĂ FIȚI LIBERI, SALVAȚI ȘI PE DEPLIN FERICIȚI.
De aceea, NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR…ALEGEȚI MEREU SĂ TRĂIȚI ÎN PACE, SĂ IERTAȚI DIN INIMĂ ȘI SĂ IUBIȚI SINCER, CA SĂ FIȚI DEMNI DE ÎMPĂRĂȚIA CEREASCĂ-FERICIREA ETERNĂ.
NU VĂ TEMEȚI, CĂ EU SUNT ALĂTURI DE VOI CA SĂ VĂ AJUT…DE ACEEA SĂ NU VĂ TEMEȚI DE SUFERINȚE, ÎNCERCĂRI…PENTRU CĂ TOATE SUNT PENTRU BINELE ȘI FOLOSUL SUFLETULUI VOSTRU…SUFERINȚA (ACCEPTATĂ), VĂ ÎNTĂREȘTE, VĂ PURIFICĂ ȘI VĂ AJUTĂ SĂ EVOLUAȚI SPIRITUAL, SĂ DOBÂNDIȚI HARURI MAI PUTERNICE, CA SĂ PUTEȚI AJUNGE ÎN PATRIA CEREASCĂ…ȘI SĂ FIȚI DEMNI DE A MOȘTENI ÎMPĂRĂȚIA CEREASCĂ-PARADISUL.
Vă iubesc pe toții și aștept să vă decideți odată pentru totdeauna pentru salvarea și mântuirea sufletului vostru, și să abandonați pe deplin calea păcătoasă care vă va duce la ruină, chinuri și suferințe.
RUGAȚI-VĂ DIN INIMĂ ȘI CEREȚI HARURI. (Matei 7:7) și (Marcu 11:24)

Rămâneți în Pace și Iubire!
Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus, Regele Omenirii

Iubita Mea Mamă este acum alături de Mine și dorește să vă transmită un Mesaj, în special de Mulțumire.

Dragii mei, mulțumesc tuturor celor care s-au rugat, postesc, țin Novene și pentru toate faptele și întențiile voastre bune. Vă mulțumesc că mi-ați oferit „ROZARUL” Sfânta Liturghie și Sfânta Împărtășanie…Vă mulțumesc, pentru că astfel am putut ajuta foarte multe suflete. Vă rog să continuați, să nu vă descurajați…încă sunt alături de voi dragii mei ca să vă ajut.

RUGAȚI-VĂ ÎN SPECIAL PENTRU PACE!!!

Rugați-vă ca să aveți PACE în Inimi, să fie PACE în Familii, să fie PACE între Națiuni și PACE ÎN LUME!!!

Rugați-vă cu multă speranță, încredere și iubire. RUGAȚI-VĂ, CĂ DOAR RUGĂCIUNEA, POSTUL, Jertfele voastre pot diminua Răul din lume și pot ajuta la salvarea semenilor, bisericii și a întregii omeniri din mâinile și de sub puterea forțelor întunecate.
RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI!!!
Vă iubesc pe toții așa cum sunteți și aștept cu multă nerăbdare ca să vă deschideți pe deplin inimile, ca să vă pot mijloci multe haruri și SĂ VĂ CONDUC LA IUBITUL MEU FIU, REGELE PĂCII-REGELE UNIVERSULUI, CARE ESTE ÎNSETAT DUPĂ SUFLETELE VOASTRE ȘI AȘTEAPTĂ CU MARE DRAG SĂ VĂ HOTĂRÂȚI ȘI SĂ VENIȚI LA EL, CA SĂ VĂ POATĂ SALVA SUFLETUL DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ.

Vă mulțumesc!!!
Iubita voastră Mamă Cerească,
Regina Păcii-Regina Universului

Dragii mei, vă mulțumesc că ați citit aceste Mesaje Foarte Importante și vă rog să Distribuiți.

Vă mulțumesc!

STOP RĂZBOIULUI!!!

VĂ ROG, RUGAȚI-VĂ PENTRU PACE!!!

AJUTAȚI-O PE MAMA NOASTRĂ CEREASCĂ, REGINA PĂCII-REGINA UNIVERSULUI!

VENIȚI LA DOMNUL ISUS ȘI SALVAȚI-VĂ SUFLETUL…ACUM!!!

DUMNEZEU SĂ BINECUVÂNTEZE ÎNTREAGA OMENIRE!!!

RUGAȚI-VĂ!!!

VĂ MULȚUMESC!!!

Fiți binecuvântați, Emilia Mezei