Selectează o Pagină

Mesaj Important de la Domnul Isus și Fecioara Maria, Regina Păcii duminică, 24 iulie 2022, în capela Adorației din Medjugorje, în jurul orei 16,

Domnul Isus ne transmite:

„Dragii mei, vă mulțumesc pentru sacrificiul făcut în cele 3 zile de post , rugăciune și ispășire.
Din nou, UNIȚI în post, rugăciune și ispășire s-au revărsat multe haruri și binecuvântări peste întreaga omenire….și PUTEREA RĂULUI S-A DIMINUAT ….Vă îndemn să continuați cu și mai mult elan și entuziasm posturile, rugăciunile, novenele…că doar astfel veți putea slăbi forțele malefice, diminua răul
și reduce din catastrofele care ar trebui să urmeze… CONTINUAȚI ȘI RUGAȚI-VĂ DIN INIMĂ CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE ÎN VICTORIA BINELUI ȘI PENTRU TRIUMFUL INIMII IUBITEI MELE MAME.

Nu vă temeți….doar rugați-vă. Tatăl Ceresc dorește cu tot dinadinsul să vă salveze și să ELIBEREZE BISERICA ȘI ÎNTREAGA OMENIRE de sub puterea și dominația forțelor malefice, a răului care acum luptă și mai înverșunat să câștige cât mai multe suflete , să distrugă cât mai mult cu putință….Rugați-vă mai mult PENTRU PREOȚI ȘI PENTRU BISERICĂ…și nu vă temeți că porțile iadului nu vor reuși să distrugă biserica.

Când vor crede că au reușit în sfârșit să pună stăpânire pe biserică și pe întreaga omenire…atunci vor pierde totul…Nu vă descurajați și nu vă temeți de viitor, viitorul aparține lui Dumnezeu și a celor buni , drepți și cinstiți care m-au ales ca Domn și Salvator și trăiesc conform Principiilor Divine( cele 10 porunci).

Din nou vă îndemn să faceți cât mai URGENT Pace cu Dumnezeu și cu toți semenii. Iubiți sincer, iertați din inimă…și faceți acum cât mai ține timpul de har, cât mai multe fapte bune, dezinteresat, din iubire față de Dumnezeu , Iubita Mea Mamă și față de semenii voștri. Nu uitați, că EU SUNT MEREU CU VOI după cum v-am promis până la sfârșitul veacului. (Matei 28:20)
„Eu sunt cu voi în toate zilele,până la sfârşitul veacului”.

Nu vă temeți, rugați-vă și VENIȚI LA MINE ACUM CU O INIMĂ SINCERĂ ȘI VEȚI FI SALVAȚI ȘI VIITORUL ASIGURAT.

Vă iubesc pe toți.

Rămâneți în pace și iubire. Isus, Regele Universului.

Iubita Mea Mamă este acum alături de Mine și dorește să vă mulțumească tuturor pentru rugăciuni, posturi, novene și pentru toate sacrificiile oferite din iubire la INTENȚIILE EI ȘI PENTRU TRIUMFUL INIMII EI NEPRIHĂNITE.”

Fecioara Maria, Regina Păcii transmite:
„Dragii mei copii, vă iubesc și vă mulțumesc pentru cele 3 zile INTERNAȚIONALE DE POST- RUGĂCIUNE- ISPĂȘIRE. Fiți binecuvântați cu toții și continuați să vă rugați și să postiți. NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR. Eu incă sunt prezentă cu voi pe pământ .

DORINȚA TATĂLUI CERESC ESTE CA SĂ VĂ AJUTE, SĂ VĂ SALVEZE ȘI SĂ ELIBEREZE OMENIREA DIN GHEARELE RĂULUI.
Luați în serios convertirea și căința sinceră. Rugați-vă și nu vă temeți !!!

Deschideți-vă pe deplin inimile ca să vă pot mijloci harurile necesare pentru evoluția voastră spirituală și pentru a redobândi PARADISUL, FERICIREA ETERNĂ.

Vă iubesc pe toți.

Iubita voastră Mamă Cerească , Regina Păcii,
Regina Univesului.Vă mulțumesc.”

Dragii mei, vă mulțumesc că ați citit aceste Mesaje Importante și vă rog să Distribuiți ca să ajungă la cât mai multe persoane, în special la Preoți.

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați,Emilia Mezei