Selectează o Pagină

Mesaj Important de la Domnul Isus și Fecioara Maria, duminică 16.07.2023, Medjugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Important de la Domnul Isus și Fecioara Maria, duminică 16.07.2023, în Capela Adorației Euharistice din Medjugorje, în jurul orei 15:35.
După ce m-am rugat ca de obicei la ora 15:00 Rozarul Îndurării Divine, Domnul Isus în prezența Sfintei Fecioare Maria, dorește să ne transmită următoarele:

Dragii mei, Inima Mea și a Iubitei Mele Mame este plină de recunoștință și bucurie față de toți cei care ați acceptat ca să faceți un mic sacrificiu pentru Salvarea Bisericii și a întregii omeniri din mâinile răului, și pentru oprirea tuturor planurilor malefice.
Tatăl Ceresc a primit foarte bucuros acest sacrificiu (3 zile Post și Rugăciune) și toate sacrificiile, rugăciunile și posturile pe care le veți face în special pentru binele semenilor a bisericii și a întregii omeniri, pentru a ajuta la salvarea semenilor, pentru Intențiile Iubitei Mele Mame și pentru a ajuta la Triumful Inimii Ei Neprihănite.
Din nou s-au revărsat multe haruri și multe binecuvântări peste voi, biserică și întreaga omenire.
CONTINUAȚI CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ, IUBIRE ȘI CREDINȚĂ SĂ VĂ RUGAȚI, ÎN SPECIAL PENTRU ACESTE INTENȚII ȘI PENTRU PACE:ÎN INIMI, FAMILII, ÎNTRE NAȚIUNI ȘI ÎN LUME.
RUGAȚI-VĂ CÂT MAI ȚINE TIMPUL DE HAR, ESTE NEVOIE DE UNITATE…AVEȚI GRIJĂ, FIȚI VIGILENȚI, CĂ CEL RĂU LUPTĂ CU MULTĂ URĂ ȘI ÎNVERȘUNARE SĂ VĂ DEZBINE, CA ASTFEL SĂ AIBĂ MAI MULTĂ PUTERE ASUPRA VOASTRĂ, A FAMILIILOR VOASTRE ȘI A ÎNTREGII OMENIRI.
UNIȚI ÎN POST, RUGĂCIUNE, ISPĂȘIRE CU MULTĂ IUBIRE, VEȚI REUȘI SĂ DIMINUAȚI RĂUL DIN LUME ȘI SĂ AJUTAȚI LA SALVAREA OMENIRII DIN MÂINILE RĂULUI.
NU VĂ TEMEȚI, NU VĂ DESCURAJAȚI…AVEȚI CREDINȚĂ ȘI ÎNCREDERE DEPLINĂ ÎN MINE ȘI ÎN ATOTPUTERNICIA MEA…EU SUNT MEREU ALĂTURI DE VOI. NU VĂ ÎNGRIJORAȚI DE VIITOR…CEL RĂU VREA ȘI ÎNCEARCĂ SĂ VĂ DOMINE PRIN FRICĂ, DEZNĂDEJDE, CA SĂ VĂ FURE PACEA, SPERANȚA, CREDINȚA, ÎNCREDEREA ȘI IUBIREA.
DIN NOU VĂ ÎNCURAJEZ, NU VĂ TEMEȚI, RUGAȚI-VĂ ȘI RESPECTAȚI PORUNCILE CEREȘTI…TRĂIȚI ÎN PACE, RESPECT, ÎNȚELEGERE ȘI IUBIRE CU SEMENII VOȘTRI. RUGAȚI-VĂ ÎN CONTINUARE PENTRU PREOȚI ȘI PERSOANELE CONSACRATE.

RUGAȚI-VĂ CĂ SUFLETELE PREOȚILOR, EPISCOPILOR, CARDINALILOR SUNT ÎN MARE PERICOL.


RUGAȚI-VĂ CA ÎN BISERICĂ SĂ SE OPREASCĂ TOATE SACRILEGIILE, DIN CAUZA CĂRORA SUFĂR ENORM.

ȘI ÎN SPECIAL SUFĂR CĂ NU SUNT IUBIT, RESPECTATSUFĂR CĂ PIERD MULTE SUFLETE…ȘI FOARTE MULTE SUFLETE CONSACRATE.

RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ DESCURAJAȚI. Vă mulțumesc!
Rămâneți în Pace și Iubire!
Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus, Regele Omenirii

Iubita Mea Mamă este alături de Mine și dorește să vă transmită un Mesaj, în special de Mulțumire.

Iubiții mei copiii, Inima mea de Mamă este plină de recunoștință și fericire pentru iubirea voastră manifestată față de Mine. Mulțumesc că ați acceptat și ați POSTIT, V-AȚI RUGAT ȘI MI-AȚI OFERIT SFÂNTA LITURGHIE ȘI ÎMPĂRTĂȘANIE CA SĂ POT AJUTA…Vă mulțumesc dragii mei copii. Vă îndemn să continuați cu posturile ( miercuri și vineri cu pâine și apă), RUGAȚI-VĂ ROZARUL DIN INIMĂ.
NU VĂ TEMEȚI, NU VĂ DESCURAJAȚI, FIȚI FOARTE RECUNOSCĂTORI TATĂLUI CERESC PENTRU ACEST TIMP IMPORTANT DE HAR ȘI MARI BINECUVÂNTĂRI PENTRU ÎNTREAGA OMENIRE.
NU VĂ TEMEȚI…EU SUNT ALĂTURI DE VOI CA SĂ VĂ AJUT…ȘI NU UITAȚI, DUPĂ CUM VI-AM PROMIS
„LA SFÎRȘIT INIMA MEA NEPRIHĂNITĂ VA TRIUMFA”. Fiți încrezători și RUGAȚI-VĂ.
Dragii mei copiii, NU UITAȚI, CĂ VOI CU TOȚII SUNTEȚI FRAȚI ȘI TREBUIE SĂ VĂ AJUTAȚI, SĂ VĂ SPRIJINIȚI, SĂ LUPTAȚI ÎMPREUNĂ PENTRU BINELE COMUN…NU LĂSAȚI (PERMITEȚI) CA CEL RĂU SĂ VĂ DEZBINE.
FIȚI BUNI, IERTAȚI DIN INIMĂ, FIȚI FĂURITORI DE PACE…NU UITAȚI CĂ PACEA ESTE LUCRUL CEL MAI IMPORTANT…ȘI TOCMAI ASTA DOREȘTE CEL RĂU…SĂ VĂ FURE PACEA…TREPTAT SPERANȚA…CREDINȚA…IUBIREA, CA ASTFEL SĂ VĂ POATĂ DOMINA, CONTROLA ȘI DISTRUGE. NU PERMITEȚI!

Fiți blânzi, umili, smeriți, răbdători.
NU UITAȚI, CĂ VOI SUNTEȚI CREAȚI PENTRU PARADIS-FERICIREA ETERNĂ.
LUPTAȚI PENTRU BINELE COMUN, AJUTAȚI-VĂ…CĂ VOI CU TOȚII SUNTEȚI VICTIMELE RĂULUI.

EU ÎNCĂ SUNT ALĂTURI DE VOI. RUGAȚI-VĂ!
Rămâneți în Pace și Iubire.
Vă mulțumesc!
Fiți binecuvântați cu toții.
Iubita voastră Mamă Cerească,
Regina Păcii-Regina Universului.

VĂ MULȚUMESC CĂ AȚI CITIT ACESTE MESAJE IMPORTANTE ȘI VĂ ROG SĂ DISTRIBUIȚI!

Dragii mei, vă mulțumesc din suflet că ați ținut cele 3 ZILE DE POST-RUGĂCIUNE-ISPĂȘIRE. Le mulțumesc și sunt foarte recunoscătoare tuturor celor care au distribuit Evenimentul și toate Evenimentele Importante, Novenele, etc…..Fiți binecuvântați cu toții, împreună cu familiile voastre și cu toți cei dragi. Vă îndemn ca în continuare SĂ MĂ AJUTAȚI, SĂ VĂ RUGAȚI DIN INIMĂ, SĂ POSTIȚI, SĂ DISTRIBUIȚI NOVENELE, ETC…CA ÎMPREUNĂ CÂT MAI MULȚI UNIȚI ÎN POST și RUGĂCIUNE să PUTEM DIMINUA RĂUL DIN LUME, ȘI AJUTA LA SALVAREA BISERICII ȘI A ÎNTREGII OMENIRI DIN MÂINILE ȘI DE SUB PUTEREA RĂULUI, ȘI DE ASEMENEA NE RUGĂM CU MULTĂ ÎNCREDERE CA TATĂL CERESC SĂ SE ÎNDURE DE NOI ȘI DE ÎNTREAGA OMENIRE ȘI SĂ OPREASCĂ CA SLUGILE CELUI RĂU SĂ CONTINUE SĂ-ȘI DUCĂ LA ÎNDEPLINIRE PLANURILE DIABOLICE. ȘI SĂ FIM ÎNCREZĂTORI PLINI DE SPERANȚĂ ȘI CREDINȚĂ ÎN TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A IUBITEI NOASTRE MAME CEREȘTI, REGINA PĂCII-REGINA UNIVERSULUI.


Vă mulțumesc!
Fiți binecuvîntați, Emilia Mezei