Selectează o Pagină

Mesaj Important de la Domnul Isus și Fecioara Maria, duminică 13 august 2023, Medjugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Important de la Domnul Isus și Fecioara Maria, duminică 13 august 2023, în Capela Adorației Euharistice din Medjugorje, în jurul orei 16:30, Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, doresc să vă mulțumesc din nou tuturor celor care se roagă, postesc, țin Novene, fac sacrificii, penitență, pentru a ajuta la salvarea bisericii, a sufletelor și a întregii omeniri din mâinile răului, și de asemenea pentru a ajuta la ”Triumful Inimii Neprihănite a Iubitei Mele Mame”, Regina Păcii-Regina Universului, care în ciuda tuturor răutăților, indiferenței, păcatelor întregii omeniri, încă cere și imploră cu inima frîntă și îndurerată Timp de Har, ca să poată ajuta la salvarea cât mai multor suflete, și a mijloci haruri tuturor celor care cu inimile deschise, cer și se roagă cu multă încredere, speranță și iubire.
Din nou VĂ AVERTIZEZ, dragii mei, NU NEGLIJAȚI acest TIMP FOARTE IMPORTANT, DECISIV ȘI PREȚIOS pentru viitorul și sufletul vostru, că veți regreta foarte amarnic…ȘI EU NU VOI MAI PUTEA SĂ FAC NIMIC PENTRU A VĂ AJUTA.

ACUMA FIȚI FOARTE HOTĂRÂȚI ȘI DECIDEȚI-VĂ DACĂ VREȚI SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ…CĂIȚI-VĂ SINCER DE PĂCATE ȘI ABANDONAȚI ACUM DEFINTIV CALEA PĂCATULUI-CALEA RĂULUI…ȘI ÎNCERCAȚI SĂ REPARAȚI RĂUL FĂCUT PRIN BUNĂTATE, FAPTE BUNE, SACRIFICII.
IERTAȚI DIN INIMĂ ȘI RUGAȚI-VĂ PENTRU DUȘMANII ȘI RĂUFĂCĂTORII VOȘTRI, CA SĂ FIȚI IERTAȚI ȘI PROTEJAȚI.
EU SUNT MEREU CU VOI CA SĂ VĂ AJUT…DE ACEEA, DACĂ MĂ IUBIȚI VENIȚI LA MINE CU INIMILE SINCERE ȘI EU CU BUCURIE VĂ VOI AJUTA ȘI ELIBERA DE RĂU.

ÎNCĂ AȘTEPT CU MARE NERĂBDARE SĂ VENIȚI LA MINE!

VĂ ROG, CEI CARE MĂ IUBIȚI CU ADEVĂRAT, SĂ RESPECTAȚI PORUNCILE CEREȘTI ÎN SPECIAL PORUNCA IUBIRII ȘI RUGAȚI-VĂ PENTRU PREOȚII VOȘTRI, PERSOANELE CONSACRATE, PENTRU BISERICĂ CĂ ESTE ÎN MARE PERICOL!
Dar nu uitați că EU AM PROMIS; CĂ PORȚILE IADULUI NU VOR DĂRĂMA (BIRUI) BISERICA (Matei 16:18)…CARE ÎN CURÎND VA FI PURIFICATĂ ȘI REÎNNOITĂ.

RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI!!!
Vă voi mai transmite.
Rămâneți în Pace și Iubire.

Iubita Mea Mamă este acum alături de Mine și dorește să vă transmită un Mesaj:

Dragii mei, vă mulțumesc tuturor celor care ați ținut Post, Rugăciuni, Novene, Mi-ați oferit rugăciunile voastre ca să pot ajuta și salva cât mai multe suflete.

Le mulțumesc în mod special tuturor celor care mi-au oferit Sfânta Liturghie și Sfânta Împărtășanie.


Vă mulțumesc dragii mei copii! Vă îndemn împreună cu Iubitul Meu Fiu să continuați și mai intens cu Rugăciunile, în special Rugăciunea ”ROZARULUI”, că forțele întunericului sunt foarte agresive și caută să provoace foarte mult haos, dezbinare, revoltă…caută RĂZBOI…ca să poată să distrugă cât mai mult cu putință.
Nu vă temeți, EU ÎNCĂ SUNT ALĂTURI DE VOI CA SĂ VĂ AJUT…AVEȚI ÎNCREDERE, SPERANȚĂ, CREDINȚĂ ȘI ÎN SPECIAL IUBIRE.
Și nu uitați că la FATIMA am transmis că ”LA SFÎRȘIT INIMA MEA NEPRIHĂNITĂ VA TRIUMFA”. RUGAȚI-VĂ!!!

RUGAȚI-VĂ ȘI FIȚI ÎNCREZĂTORI ÎN VICTORIA BINELUI!
Fiți binecuvântați!
Rămâneți în Pace și Iubire!
Iubita voastră Mamă Cerească,
Regina Păcii, Regina Universului

Dragii mei, sunt și eu foarte recunoscătoare și vă mulțumesc din suflet tuturor celor care au ȚINUT NOVENELE, ZILELE INTERNAȚIONALE,AU POSTIT, AU DISTRIBUIT EVENIMENTELE, MESAJELE, VIDEOCLIPURILE,ETC…

VĂ ROG ÎN CONTINUARE SĂ MĂ AJUTAȚI, CA SĂ POT AJUTA!!!

VĂ MULȚUMESC!

Fiți binecuvântați cu toții!

Emilia Mezei