Selectează o Pagină

Mesaj Important de la Domnul Isus, sâmbătă 22. 10. 2022, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj de la Domul Isus, sâmbătă 22 octombrie 2022, în Capela Adorației Euharistice din Medjugorje, în jurul orei 15:45, Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, încep acest mesaj prin a vă mulțumi tuturor celor care au făcut acest mic sacrificiu de a ține cele 3 zile de Post și Rugăciune în perioada 19-21 octombrie 2022, din nou s-au revărsat multe haruri asupra întregii omeniri și puterea răului s-a diminuat.

Vezi eveniment; https://emilia.ro/s-o-s-pacea-este-in-pericol-3-zile-internationale-de-post-paineapa-rugaciune-si-ispasire-19-20-21-octombrie-2022/

Vă îndemn să continuați să postiți cu pâine și apă ( în special miercuri și vineri) după cum a transmis Iubita Mea Mamă, să vă rugați din inimă, și continuați cu Novenele, Rugăciunile de Consacrare și Consfințire, și în special, Rugați-vă ROZARUL DIN INIMĂ…că prin acest fel veți putea diminua răul din lume, reduce din pedepsele drastice care ar trebuii să urmeze, și de a reuși să salvați cât mai multe suflete din ghearele răului, biserica și întreaga omenire.


Tatăl Ceresc a primit foarte bucuros acest mic sacrificiu…și orice veți face din inimă pentru binele semenilor, bisericii și a întregii omeniri va fi răsplătit la momentul potrivit.

Vă îndemn să vă întăriți în credință și iubire.
SĂ NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR, CONTINUAȚI SĂ LUPTAȚI UNIȚI CU TOȚII ÎMPOTRIVA RĂULUI.

RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ DESCURAJAȚI, NU UITAȚI, CĂ EU SUNT MEREU CU VOI, ALĂTURI DE VOI CA SĂ VĂ AJUT ÎN LUPTA VOASTRĂ…FIȚI CURAJOȘI…ȘI LUPTAȚI ÎMPOTRIVA TUTUROR RELELOR…UNIȚI CU TOȚII…UNIȚI VEȚI FI PUTERNICI.
LUAȚI ÎN SERIOS ACEST ULTIM TIMP DE HAR ȘI DE MARI BINECUVÂNTĂRI PRIN PREZENȚA IUBITEI MELE MAME-REGINA PĂCII, REGINA UNIVERSULUI PE PĂMÂNT.

RUGAȚI-VĂ ROZARUL ȘI ÎNVĂȚAȚI-I ȘI PE ALȚI CREȘTINI DE ALTE CONFESIUNI SĂ SE ROAGE ROZARUL ( ORTODOCȘII, TOȚI CREȘTINII,…)

RUGAȚI-VĂ ROZARUL!
RUGAȚI-VĂ ROZARUL!!!


NU UITAȚI CĂ ”ROZARUL” ESTE ARMA CEA MAI PUTERNICĂ ÎN MÂNA CREȘTINILOR ÎMPOTRIVA RĂULUI. RUGAȚI-VĂ ȘI TOTUL VA FI BINE.

NU UITAȚI, CĂ LA SFÂRȘIT VA ÎNVINGE BINELE, ADEVĂRUL,…IUBIREA…ȘI INIMA IUBITEI MELE MAME VA TRIUMFA ÎMPOTRIVA RĂULUI.

FIȚI ÎNCREZĂTORI, PLINI DE SPERANȚĂ, CREDINȚĂ…RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI!!!

NU PERMITEȚI CA CEL RĂU SĂ VĂ DEZBINE…FACEȚI PACE UNII CU ALȚII…CA SĂ AVEȚI PACE ÎN INIMI.


Fiți blânzi și cu inima smerită, (Matei 11:29) ca să fiți demni de Împărăția Cerească, Fericirea Eternă.


Învățați-vă de la Mine, că sunt blând și smerit cu inima și veți găsi odihnă sufletelor voastre. (Matei 11: 28,30)

Rămâneți în Pace și Iubire.
Iubitul vostru Domn și Salvator,Isus, Regele Omenirii.

Dragii mei, vă mulțumesc că ați citit acest Mesaj Important, vă îndemn să Distribuiți ca să poată fi citit de cât mai multe persoane.

NU UITAȚI, DUPĂ CUM NE-A TRANSMIS DOMNUL ISUS; SĂ FIM UNIȚI CU TOȚII ȘI SĂ LUPTĂM PENTRU BINELE COMUNDOAR UNIȚI VOM FI PUTERNICI ȘI VOM ÎNVINGE RĂUL!!!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați cu toții,Emilia Mezei