Selectează o Pagină

Mesaj Important de la Domnul Isus, sâmbătă 11.12.2021, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, sâmbătă, 11.12.2021, în Biserica din Medugorje în timpul Adorației Euharistice, după Sfânta Liturghie de seară.

Vreau să vă transmit dragii mei că în timpul Adorației Euharistice am fost foarte tristă, am plâns din cauză că Domnul Isus nu este iubit cu adevărat, respectat, și oamenii nu au încredere deplină în El, în Atotputernicia Lui, și din cauză că NOI OAMENII ÎL RĂNIM MEREU PRIN PĂCATELE ȘI RĂUTĂȚILE NOASTRE, ÎN SPECIAL CĂ NU RESPECTĂM PORUNCA IUBIRII, și astfel ne pierdem Pacea, Bucuria, Liniștea sufletească…și treptat credința slăbește și răul devine tot mai puternic în noi.
În loc SĂ IUBIM SINCER PE DUMNEZEU ȘI PE APROAPELE, SĂ IERTĂM DIN INIMĂ, SĂ FIM MAI BUNI, SĂ FACEM FAPTE BUNE, SĂ NE AJUTĂM NECONDIȚIONAT…
NOI NE RĂNIM și NE DUȘMĂNIM UNII PE ALȚII… ȘI ASTFEL NE RĂNIM PE NOI ÎNȘINE (DEVENIM PROPRII NOȘTRI DUȘMANI), ȘI NE PIERDEM CELE MAI IMPORTANTE LUCRURI: PACEA și IUBIREA …(Acestea au fost gândurile mele în timpul Adorației Euharistice inspirată de DUHUL SFÂNT )

DOMNUL ISUS NE TRANSMITE:

Draga mea copilă, din păcate oamenii aleg RĂUL când NU IUBESC SINCER PE DUMNEZEU ȘI PE APROAPELE, CÂND PERMIT RĂULUI SĂ SE CUIBĂREASCĂ ÎN SUFLETELE LOR ȘI SĂ LE FURE PACEA, SPERANȚA, ÎNCREDEREA , BUNĂTATEA ȘI IUBIREA.
Când ar fi FOARTE SIMPLU
SĂ ALEAGĂ BINELE, SĂ FIE MAI BUNI, SĂ IUBEASCĂ SINCER ȘI SĂ IERTE DIN INIMĂ…ȘI ASTFEL VOR FI IERTAȚI, VOR FI MAI FERICIȚI, VOR AVEA PACE ȘI VOR FI LIBERI CU ADEVĂRAT…
DAR DIN PĂCATE OAMENII ( ALEGÂND RĂUL) DEVIN PROPRII LOR SCLAVI…SCLAVII PĂCATULUI ȘI A RĂULUI!!!

Draga mea copilă, dacă oamenii M-AR IUBI SINCER, CU ADEVĂRAT ȘI S-AR ÎNCREDE ÎN MINE, CU TOTUL ALTFEL AR FI ACUM STAREA OMENIRII…DAR OAMENII REFUZĂ PACEA…CÂND REFUZĂ IUBIREA ȘI IERTAREA.

De aceea din nou vă îndemn în acest TIMP FOARTE PREȚIOS DE HAR ȘI DE ADVENT CÂND ÎN CURÂND VEȚI SĂRBĂTORI CRĂCIUNUL-NAȘTEREA MEA…LEPĂDAȚI-VĂ DE RĂU, FACEȚI PACE CU DUMNEZEU RESPECTÂND PORUNCILE DIVINE (CELE ZECE) ȘI FACEȚI PACE CU SEMENII…IERTAȚI DIN INIMĂ ȘI IUBIȚI SINCER…ȘI ASTFEL VEȚI AVEA PACE, VEȚI FI BUCUROȘI, PLINI DE ÎNCREDERE ȘI SPERANȚĂ…ȘI VEȚI FI LIBERI CU ADEVĂRAT ( SUFLETEȘTE) !!!

Vă iubesc pe toți și vă doresc tuturor multă PACE și dacă vă deschideți inimile pe deplin și abandonați răul și vă căiți sincer de păcate, veți avea parte de multe haruri și binecuvântări.

FIȚI TREJI ȘI RUGAȚI-VĂ CA SĂ NU CĂDEȚI ÎN ISPITĂ….
(Matei 26:41) ”Vegheați și rugați-vă,ca să nu cădeți în ispită”

Dușmanul stă la păndă ca un leu care răcnește să înghită cât mai multe suflete , VEGHEAȚI…
(1 Petru 5:8 ) Fiți treji și vegheați! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcnește și caută pe cine să înghită.

RUGAȚI-VĂ ȘI ÎNTĂRIȚI-VĂ ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE…ȘI NU VĂ TEMEȚI CĂ EU SUNT MEREU CU VOI PÂNĂ LA SFÂRȘITUL VEACULUI, PENTRU CĂ VĂ IUBESC ȘI VĂ VREAU BINELE, VREAU SĂ AJUT, SĂ VĂ REDAU PACEA, SPERANȚA, ÎNCREDEREA ȘI IUBIREA…ȘI DORESC CA SUFLETELE VOASTRE SĂ FIE ELIBERATE DE RĂU…SALVATE ȘI SĂ AJUNGEȚI ÎN PATRIA CEREASCĂ ÎN PARADIS-FERICIREA VEȘNICĂ, UNDE VEȚI FI LIBERI ȘI FERICIȚI PENTRU TOTDEAUNA.

RUGAȚI-VĂ ȘI VA FI BINE!!!

PACE VOUĂ!!!

Iubitul vostru Domn și Salvator
Isus, Regele Universului