Selectează o Pagină

Mesaj Important de la Domnul Isus, prima vineri 3.03.2023, Medugorje,transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Important de la Domnul Isus, prima vineri, 3 martie 2023, în Capela Adorației din Medjugorje, în timpul Adorației Euharistice în jurul orei 16:35, Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, din nou vă îndemn să luați în serios acest timp foarte important și prețios de Har și Mari Binecuvântări, în special să vă pregătiți de Sfintele Sărbători Pascale, și să vă rugați mai mult în acest timp ”Postul Paștelui” să meditați ”Calea Sfintei Cruci” cu inimile deschise și pline de iubire și recunoștință față de jertfa și sacrificiul suprem făcut din mare iubire pentru voi, pentru salvarea și răscumpărarea sufletelor voastre și a întregii omeniri.
NU NEGLIJAȚI ACEST TIMP PREOCUPÂNDU-VĂ MAI MULT CU LUCRURILE MATERIALE…VEDEȚI, CĂ DEJA A ÎNCEPUT PURIFICAREA PĂMÂNTULUI…VOR ÎNCEPE UNA DUPĂ ALTA MARI CATASTROFE (CUTREMURE, TSUNAMI, INUNDAȚII,ETC…) TOATE ACESTEA SE DATOREAZĂ PĂCATELOR, RĂULUI…ȘI ÎN SPECIAL, PENTRU CĂ OAMENII ÎN MARE MAJORITATE REFUZĂ PACEA…SE ÎNCĂPĂȚÂNEAZĂ, NU VOR SĂ-ȘI DESCHIDĂ INIMILE, NU VOR SĂ-ȘI SCHIMBE VIEȚILE, SĂ DEVINĂ MAI BUNI…ȘI NU VOR CU ADEVĂRAT SĂ AJUNGĂ ÎN PARADIS-FERICIREA ETERNĂ.
DRAGII MEI, EU SUFĂR ENORM PENTRU VOI, PENTRU PĂCATELE VOASTRE, NERECUNOȘTINȚA VOASTRĂ FAȚĂ DE IUBIREA ȘI JERTFA MEA PENTRU VOI…SUFĂR ÎMPREUNĂ CU IUBITA MEA MAMĂ, CARE PLÂNGE NEÎNCETAT PENTRU TOATE SUFLETELE OSÂNDITE, CARE CAD ZI DE ZI ÎN FOCUL VEȘNIC AL IADULUI…SUNT MII DE SUFLETE…

Dragii mei, voi nu sunteți conștienți de IUBIREA și JERTFA MEA URIAȘĂ PENTRU VOI, PENTRU BINELE VOSTRU, PENTRU SUFLETUL VOSTRU.

ISUS RASTIGNIT

https://emilia.ro/stiti-cate-lovituri-a-primit-domnul-isus-pentru-pacatele-noastre-5480-de-lovituri/

Din nou vă îndemn în special în acest timp: SĂ VĂ RUGAȚI MAI MULT, SĂ FIȚI MAI BUNI, MAI UMILI, MAI ÎNDURĂTORI ȘI RĂBDĂTORI FAȚĂ DE SEMENII VOȘTRI…IERTAȚI DIN INIMĂ… FIȚI FĂURITORI DE PACE, ȘI ASTFEL VEȚI AVEA PACE CU ADEVĂRAT, VEȚI FI MAI FERICIȚI ȘI LIBERI.
Atenție…Cel rău stă la pândă să înghită cât mai multe suflete…De aceea vă îndemn, SĂ VEGHEAȚI ȘI SĂ VĂ RUGAȚI, CA SĂ NU CĂDEȚI ÎN ISPITĂ (Marcu 14:38)… ȘI SĂ-I DAȚI PUTERE CELUI RĂU ASUPRA VOASTRĂ ȘI A VIEȚII VOASTRE.
LUPTAȚI ÎMPOTRIVA RĂULUI ȘI A SLĂBICIUNILOR VOASTRE…LUPTAȚI ZI DE ZI, LUAȚI CRUCEA PE UMERI ȘI URMAȚI-MĂ…ȘI EU VĂ VOI CONDUCE ÎN BRAȚELE TATĂLUI ÎN PARADIS-FERICIREA ETERNĂ, CA SĂ FIȚI LIBERI ȘI FERICIȚI PENTRU TOTDEAUNA.

Vă doresc tuturor Post Binecuvântat!
NU UITAȚI SĂ CEREȚI…ȘI VEȚI PRIMI…CĂUTAȚI ADEVĂRUL… ÎN SPECIAL MEDITÂND SFÂNTA SCRIPTURĂ ȘI ACOLO VEȚI DESCOPERI ADEVĂRUL.
BATEȚI LA UȘA INIMII MELE ȘI A IUBITEI MELE MAME…ACOLO VEȚI GĂSI REFUGIU ȘI VEȚI FI ÎN SIGURANȚĂ ȘI PROTEJAȚI DE CEL RĂU.
Vă iubesc pe toți!
Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus, Regele Omenirii

Dragii mei, vă mulțumesc că ați citit acest Mesaj Important și vă îndemn să DISTRIBUIȚI!!!

Vă mulțumesc!

Vă doresc și eu în continuare tuturor cu mare drag Post Binecuvântat!

Rămâneți în Pace și Iubire!

Fiți binecuvântați, Emilia Mezei