Selectează o Pagină

Mesaj Important de la Domnul Isus, prima vineri, 2 septembrie 2022, Medugorje,transmis prin Emilia Mezei

Mesaj de la Domnul Isus, prima vineri, 2 septembrie 2022, Medugorje, după Sfânta Liturghie de seară, în timpul venerării Sfintei Cruci, Domnul Isus ne transmite:


„Dragii mei, mă uit la voi și Inima Mea Sfântă este foarte întristată . Cu toate că de atâția ani Iubita Mea Mamă, Regina Păcii, este prezentă cu voi pe pământ, ca să vă ajute să vă mijlocească haruri, pentru binele, folosul și evoluția voastră spirituală, dar încă sunt foarte puține suflete care doresc cu adevărat și luptă să evolueze spiritual, luptă împotriva răului, luptă împotriva slăbiciunilor, luptă pentru ADEVĂR, SUFLETE , BISERICĂ.
Dragii mei, voi nu sunteți conștienți, CÂT DE MULT VĂ IUBESC, ȘI EU SUNT DUMNEZEU, EU POT TOTUL. ..Dar din păcate credința voastră este slabă. NU AVEȚI
ÎNCREDERE ÎN MINE, ÎN ATOTPUTERNICIA MEA…
De aceea sunteți plini de neliniște, frică, deznădejde…NU AVEȚI ÎNCREDERE DEPLINĂ ÎN MINE…ȘI EU SUFĂR NEÎNCETAT PENTRU VOI…PENTRU CĂ NU VREȚI SĂ VĂ SCHIMBAȚI VIEȚILE ÎN BINE, RESPECTÂND PORUNCILE CEREȘTI.

NU VREȚI SĂ IUBIȚI SINCER ȘI SĂ IERTAȚI DIN INIMĂ…ȘI ASTFEL VĂ COMPLICAȚI VIAȚA ȘI EXISTENȚA PE PĂMÂNT.

Ce bucuros aș fi dacă ați avea încredere deplină în Mine! Ați veni la Mine ca și niște copilași, cu inimile pline de iubire, încredere. Și dacă ați face pace unii cu alții ….v-ați ajuta și susține necondiționat. Dar din păcate constat, că MULTE INIMI S-AU RĂCIT ȘI ÎMPIETRIT, domină răul, orgoliile, invidia. NU VĂ IUBIȚI, CI VĂ DUȘMĂNIȚI. Vă răniți unii pe alții și astfel MĂ RĂNIȚI ȘI PE MINE. Și Eu sufăr pentru voi, pentru fiecare suflet…SUFĂR PENTRU STAREA JALNICĂ ÎN CARE A AJUNS OMENIREA. Sufăr că zi de zi pierd multe suflete…Sufăr pentru Biserică , pentru Iubiții Mei Preoți…ȘI SUFĂR FOARTE MULT DIN CAUZA SACRILEGIILOR. În special Mă răniți și Mă batjocoriți prin ÎMPĂRTĂȘANIA ÎN MÂNĂ.

NU Mă IUBIȚI cu adevărat și NU Mă RESPECTAȚI.

Doar foarte puține suflete Mă iubesc cu adevărat și la nevoie și-ar da și viața pentru Mine.

Din nou strig de pe cruce: VENIȚI LA MINE, CA LA CEL MAI BUN PRIETEN, CU O INIMĂ SINCERĂ ȘI PLINĂ DE CĂINȚĂ.

FACEȚI PACE UNII CU ALȚII… FACEȚI PACE cu DUMNEZEU.


Eu sunt mereu cu voi și vă aștept cu multă nerăbdare să vă redau pacea, speranța, fericirea și să vă conduc în brațele Tatălui…VENIȚI LA MINE ȘI VEȚI FI SALVAȚI!


Iubitul vostru Domn și Salvator, Isus , Regele Omenirii.”

Este un mesaj foarte trist și dureros, dar în același timp, plin de speranță și iubire.

Vă rog să luați în serios și distribuiți!!!
Vă mulțumesc!
Fiți binecuvântați cu toții,Emilia Mezei