Selectează o Pagină

Mesaj Important de la Domnul Isus, prima joi, 6 iulie 2023, Medjugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Important de la Domnul Isus, prima joi, 6 iulie 2023, în Capela Adorației Euharistice din Medjugorje, în jurul orei 17:10,Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, în această perioadă Sfântă, Binecuvântată și Decisivă pentru întreaga omenire, vă îndemn din nou să luați în serios: RUGĂCIUNEA, POSTUL (miercuri și vineri cu pâine și apă) faceți sacrificii, faceți cât mai multe fapte bune pentru a diminua răul din lume, pentru a ajuta la salvarea sufletelor, în special a celor tineri, și a celor care încă nu au cunoscut iubirea și îndurarea infinită a Tatălui Ceresc-DUMNEZEU ATOTPUTERNIC, Nu mă cunosc pe MINE, IUBIREA ȘI JERTFA MEA URIAȘĂ FĂCUTĂ PENTRU SALVAREA ȘI MÂNTUIREA SUFLETELOR ȘI A ÎNTREGII OMENIRI.
Din nou vă îndemn, în special în această lună IULIE, să cereți mereu în RUGĂCIUNE
: CA SÂNGELE MEU PREASFÂNT SĂ VĂ ACOPERE , SĂ VĂ PURIFICE DE RĂU, ȘI SĂ VĂ PROTEJEZE DE ATACURILE CELUI RĂU…RUGAȚI-VĂ MEREU.
SÂNGELE MEU PREASFÂNT SĂ FIE SCUTUL ȘI PROTECȚIA VOASTRĂ. NU VĂ TEMEȚI!!!
Aveți încredere și credință.


RUGAȚI-VĂ, CĂ ESTE NEVOIE DE RUGĂCIUNE, ȘI LUPTAȚI ÎMPOTRIVA RĂULUI…CU MULT CURAJ…NU VĂ DESCURAJAȚI. EU SUNT MEREU ALĂTURI DE VOI.
Fiți foarte recunoscători Tatălui Ceresc de acest timp important pentru voi, sufletul vostru și a întregii omeniri și în special pentru PREZENȚA IUBITEI MELE MAME, REGINA PĂCII ALĂTURI DE VOI.
Rugați-vă ca să fiți protejați, pentru că puterile răului sunt din ce în ce mai agresive și înverșunate, ca să distrugă cât mai mult, să provoace haos, frică, deznădejde…ca să tragă în iad cât mai multe suflete cu putință.
RUGAȚI-VĂ ȘI PENTRU CEI CARE NU SE ROAGĂ ȘI SUNT DOMINAȚI DE FORȚELE RĂULUI…RUGAȚI-VĂ, FIȚI BUNI, ÎNDURĂTORI ȘI MILOSTIVI, PRECUM ESTE TATĂL CERESC.


RUGAȚI-VĂ pentru PACE…pentru că cei răi doresc cu tot dinadinsul RĂZBOI. RUGAȚI-VĂ și NU VĂ TEMEȚI!!!
Nu uitați, că cei răi domnesc și au putere în lume, că voi le permiteți, sunteți nepăsători, indiferenți, nu luați atitudine…ȘI NU LUPTAȚI. LUPTAȚI CU ARMA ”ROZARULUI” ÎN MÂNĂ…ȘI NU UITAȚI CĂ FORȚELE MALEFICE URLĂ DE DURERE CÂND VĂ RUGAȚI ROZARUL DIN INIMĂ…RUGAȚI-VĂ!!!

JESUS BLESS ALL!

În numele Tatălui, şi al Fiului, şi al Sfântului Duh. Amin.

Fiți binecuvântați cu toții!
Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus,Regele Omenirii

Vă mulțumesc că ați citit acest Mesaj Important și vă rog să Distribuiți!

Fiți binecuvântați!

Emilia Mezei