Selectează o Pagină

Mesaj de la Domnul Isus, marți 13 septembrie 2022, Medugorje, după Sfânta Liturghie de seară, în timpul Adorației Euharistice,
Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, din nou doresc să le mulțumesc tuturor celor care se roagă din inimă, postesc, țin novenele… și încearcă să facă sacrificii pentru binele semenilor, a țării, a bisericii…se roagă și oferă Rozare și Sfânta Liturghie la Intențiile Iubitei Mele Mame. Vă rog să continuați și mai intensiv…este nevoie de foarte multă Rugăciune, Sacrificii…pentru a împiedica ca slugile celui rău să-și continue planurile malefice de a domina și de a distruge omenirea.
RUGAȚI-VĂ PENTRU EI…PENTRU TOȚI DUȘMANII BISERICII, A ȚĂRII ȘI A ÎNTREGII OMENIRI…RUGAȚI-VĂ DIN INIMĂ, CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE…RUGAȚI-VĂ PENTRU EI…ȘI NU VĂ TEMEȚI DE EI.

Cel rău încearcă acum să stăpânească, să păcălească și să distrugă cât mai mult posibil, dar voi nu vă temeți…CĂ EU SUNT MEREU CU VOI ȘI ALĂTURI DE VOI.


Luptați împotriva răului, în special cu ”ARMA ROZARULUI ÎN MÂNĂ”.

Încă este un timp foarte important de Har și de Mari Binecuvântări, prin prezența Iubitei Mele Mame, Regina Păcii pe pământ.


RUGAȚI-VĂ ȘI ABANDONAȚI DEFINITIV CALEA PĂCATULUI…ȘI DESCHIDEȚI-VĂ PE DEPLIN INIMILE, CA DUHUL SFÂNT SĂ VĂ POATĂ PURIFICA ȘI UMPLE CU TOATE DARURILE ȘI HARURILE NECESARE DE CARE AVEȚI NEVOIE PENTRU SALVAREA ȘI MÂNTUIREA SUFLETULUI VOSTRU…RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI!!!

Rămâneți în Pace și Iubire.
Nu permiteți ca cel rău să vă domine în vreun fel…prin frică, deznădejde, păcate; ură, dușmănie, invidie…LUPTAȚI CA SĂ VĂ ÎNFRÎNGEȚI SLĂBICIUNILE… SĂ AVEȚI PACE, SPERANȚĂ, IUBIRE ȘI VIITORUL SĂ VĂ FIE ASIGURAT…PARADISUL– FERICIREA ETERNĂ.
DE ACEEA, DIN NOU VĂ ÎNDEMN; SĂ FACEȚI PACE CU DUMNEZEU ȘI CU TOȚI SEMENII…ȘI SĂ IERTAȚI DIN INIMĂ, CA SĂ FIȚI IERTAȚI ȘI VOI ȘI SĂ AVEȚI PACE.


Nu uitați că la SFÂRȘIT va ÎNVINGE BINELE, ADEVĂRUL, IUBIREA…Și după cum a transmis Iubita Mea Mamă; ”LA SFÂRȘIT VA TRIUMFA INIMA EI NEPRIHĂNITĂ”…VOR TRIUMFA TOȚI
CEI BUNI, SMERIȚI, UMILI…VOR TRIUMFA TOȚI CEI CARE SUNT ALĂTURI DE MINE ȘI CU MINE…VOR TRIUMFA PENTRU TOTDEAUNA ȘI VOR FI FERICIȚI.

Alegerea vă aparține…DECIDEȚI-VĂ URGENT…CA SĂ AVEȚI ASIGURATĂ FERICIREA ETERNĂ.

Vă mulțumesc.
Rămâneți în Pace și Iubire!
Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus, Regele Omenirii

Vă rog să Distribuiți!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați,Emilia Mezei