Selectează o Pagină

Mesaj Important de la Domnul Isus, joi 29.06.2023. Medjugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Important de la Domnul Isus, joi 29.06.2023, de Sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Paul, după Sfânta Liturghie de seară în timpul Adorației Euharistice, Domnul Isus ne transmite:
Dragii mei, acum, când trăiți zile de har și de mari binecuvântări, este foarte important să luați în serios acest timp, să vă rugați mai mult din inimă, și să încercați să faceți cât mai mult bine, să reparați răul făcut.
SĂ VĂ CĂIȚI SINCER DE PĂCATE…ȘI SĂ NU MAI FACEȚI RĂU-NU MAI PĂCĂTUIȚI!!!
Rugați-vă și CEREȚI HARURI…CEREȚI MEREU CA SÂNGELE MEU PREASFÎNT SĂ VĂ ACOPERE ȘI SĂ VĂ PURIFICE DE RĂU…ȘI ABANDONAȚI-VĂ COMPLET ÎN INIMA MEA PREASFÂNTĂ ȘI IUBITOARE, ACOLO VEȚI GĂSI REFUGIU…PACE ȘI FERICIRE. NU VĂ TEMEȚI!!!
Fiți recunoscători Tatălui Ceresc pentru acest timp foarte important și prețios atât pentru voi, cât și pentru întreaga omenire.

DACĂ MĂ IUBIȚI CU ADEVĂRAT, VĂ CER SĂ LUPTAȚI ÎMPOTRIVA RĂULUI, CU ARMA ROZARULUI ÎN MÂNĂ, ȘI RUGAȚI-VĂ ÎN SPECIAL PENTRU INTENȚIILE IUBITEI MELE MAME, PENTRU BISERICĂ, PREOȚI, SALVAREA ȘI ELIBERAREA OMENIRII DE SUB PUTEREA RĂULUI.
RUGAȚI-VĂ ȘI CEREȚI MEREU ÎN RUGĂCIUNE CA TATĂL CERESC SĂ OPREASCĂ CA CEI RĂI SĂ CONTINUE SĂ-ȘI DUCĂ LA ÎNDEPLINIRE PLANURILE MALEFICE, DE A DOMINA, CONTROLA ȘI DISTRUGE OMENIREA.

RUGAȚI-VĂ, FACEȚI SACRIFICII, NOVENE, POSTIȚI …ȘI TOT CE PUTEȚI PENTRU A DIMINUA PUTEREA RĂULUI ȘI PENTRU A AJUTA LA SALVAREA SUFLETELOR, BISERICII ȘI A ÎNTREGII OMENIRI, ȘI ÎN SPECIAL RUGAȚI-VĂ PENTRU TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A IUBITEI MELE MAME, REGINA PĂCII-REGINA UNIVERSULUI. RUGAȚI-VĂ, FIȚI ÎNCREZĂTORI ȘI NU VĂ TEMEȚI!!!

EU SUNT MEREU CU VOI CA SĂ VĂ AJUT…AVEȚI ÎNCREDERE DEPLINĂ ÎN MINE ȘI ÎN ATOTPUTERNICIA MEA…ȘI NU VĂ TEMEȚI DE FORȚELE RĂULUI.
NU UITAȚI, CĂ EU SUNT DUMNEZEU ȘI MIE MI-A FOST DATĂ TOATĂ PUTEREA ATÂT ÎN CER CÂT ȘI PE PĂMÂNT. (Matei 28:18-20)
VENIȚI LA MINE, ȘI EU BUCUROS VĂ VOI AJUTA, ELIBERA DE RĂU ȘI UMPLE CU HARURI, VĂ VOI TRANSFORMA ȘI REÎNNOI INIMILE.

Vă iubesc pe toții…VENIȚI LA MINE!!! NU VĂ TEMEȚI!!!

Rămâneți în Pace și Iubire!
Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus, Regele Omenirii

Dragii mei, vă mulțumesc că ați citit acest Mesaj Foarte Important, vă rog să luați în serios. ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ CONTINUAȚI CU NOVENELE, SĂ POSTIȚI (miercuri și vineri) cu pâine și apă.
SĂ VĂ RUGAȚI ZILNIC CA TATĂL CERESC SĂ OPREASCĂ CA SLUGILE CELUI RĂU, SĂ CONTINUE SĂ-ȘI DUCĂ LA ÎNDEPLINIRE PLANURILE DIABOLICE, DE A DISTRUGE ÎNTREAGA OMENIRE!

RUGAȚI-VĂ CU MULTĂ ÎNCREDERE, CREDINȚĂ, SPERANȚĂ, RECUNOȘTINȚĂ ȘI IUBIRE!!!

Vă rog Distribuiți!
Vă mulțumesc,Emilia Mezei