Selectează o Pagină

Mesaj IMPORTANT de la Domnul Isus, 26 iunie 2022, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Link video; https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/1131605384375531/

Mesaj de la Domnul Isus în biserica din Medjugorje, 26 iunie 2022, noaptea, în timpul adorației euharistice, Domnul Isus ne transmite:

„Dragii mei, vă mulțumesc tuturor pentru rugăciuni, post, novene și pentru tot ce ați făcut și veți face pentru salvarea fraților voștri, bisericii și a omenirii și pentru intențiile și rugăciunile oferite iubitei Mele Mame.
Vă îndemn să continuați acum să vă rugați și mai intensiv din inimă, cu multă încredere, speranță și iubire în victoria binelui, adevărului și a iubirii.

Nu vă temeți și nu vă descurajați. Rugați-vă în special ”ROZARUL” și veți putea ajuta la salvarea fraților voștri și a omenirii din mâinile răului și de sub puterea lui.
Nu vă temeți de cel rău, că puterea lui este limitată. Nu uitați, că el doar atâta putere are cât îi este permis de bunul Dumnezeu.
Atenție la mrejele lui! Fiți treji, rugați-vă și vegheați, că dușmanul stă la pândă să înghită cât mai multe suflete……… Și din nou ca de fiecare dată vă îndemn: SĂ IUBIȚI DIN INIMĂ ȘI SĂ IERTAȚI, CA SĂ PUTEȚI FI ȘI VOI IERTAȚI ȘI RESPECTAȚI LEGILE CEREȘTI ȘI TOTUL VA FI BINE.
Fiți recunoscători Tatălui ceresc pentru acest timp de har și de mari binecuvântări că încă mai permite prezența Iubitei Mele Mame pe pământ ca să vă ajute. Doar decideți-vă și deschideți-vă complet inimile și veți avea parte de toate harurile și binecuvântările necesare de care aveți nevoie pentru a putea evolua spiritual și a ajunge acasă , în Paradis.

De aceea este foarte important ca acum să fiți hotărâți și să luptați cu mult curaj împotriva răului și a slăbiciunilor voastre, pentru a putea fi demni de Împărăția Cerească- Fericirea Veșnică.


Rămâneți în pace și iubire, rugați-vă și totul va fi bine.
Iubitul vostru Domn și Salvator , Isus, Regele Universului.

Vă rog să Distribuiți!!!
Vă mulțumesc!
Fiți binecuvântați,Emilia Mezei