Selectează o Pagină

Mesaj Important de la Domnul Isus, 26 iulie 2023, Medjugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Important de la Domnul Isus, 26 iulie 2023, în Biserica Sfântul Jacob din Medjugorje, în timpul Adorației Euharistice nocturne în jurul orei 4:50, Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, din nou vreau să vă încurajez și să vă îndemn, să CONTINUAȚI SĂ VĂ RUGAȚI DIN INIMĂ, SĂ POSTIȚI, SĂ ÎNCERCAȚI SĂ FACEȚI CÂT MAI MULTE SACRIFICII PENTRU A DIMINUA RĂUL DIN LUME, A AJUTA LA SALVAREA SUFLETELOR, A BISERICII ȘI A ÎNTREGII OMENIRI DIN MÂINILE RĂULUI. NU FIȚI NEPĂSĂTORI, NEÎNCREZĂTORI, RUGAȚI-VĂ ȘI UNIȚI-VĂ CÂT MAI MULȚI ÎN POST și RUGĂCIUNE ȘI VEȚI REUȘI SĂ ÎNVINGEȚI FORȚELE RĂULUI, PENTRU CĂ EU SUNT MEREU ALĂTURI DE VOI. IUBITA MEA MAMĂ ÎNCĂ ESTE PREZENTĂ PE PĂMÂNT ALĂTURI DE VOI CA SĂ VĂ AJUTE.
DIN NOU VĂ ÎNDEMN LA UNITATE! DIN PĂCATE SUFĂR ENORM PENTRU CĂ NU SUNTEȚI UNIȚI, NU VĂ IUBIȚI SINCER, NU VREȚI SĂ IERTAȚI DIN INIMĂ…SUFĂR CĂ FOARTE MULTE INIMI, CHIAR ȘI A CELOR CARE SE ROAGĂ, SUNT ÎMPIETRITE, PLINE DE URĂ, INVIDIE ȘI RĂUTATE.
Dragii mei, din nou VĂ ROG, DACĂ MĂ IUBIȚI CU ADEVĂRAT ȘI DORIȚI SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ ȘI SĂ AJUNGEȚI ÎN PARADIS-FERICIREA ETERNĂ…NU MAI PĂCĂTUIȚI!
CEREȚI HARURI…CEREȚI SĂ VĂ TRANSFORM INIMILE, SĂ LE PURIFIC ȘI UMPLE CU HARURI, PACE, BUNĂTATE, SMERENIE ȘI IUBIRE…CEREȚI…ȘI LUPTAȚI ÎMPOTRIVA RĂULUI ÎN SPECIAL DIN SUFLETELE VOASTRE.
EU DORESC CU MARE DRAG ȘI CU MULTĂ IUBIRE SĂ VĂ AJUT…DAR VOI NU PERMITEȚI…EU NU POT SĂ FAC NIMIC ÎMPOTRIVA VOINȚEI VOASTRE…DECÂT SĂ SUFĂR PENTRU VOI.
Dragii mei, nu uitați că trăiți vremuri foarte decisive și importante pentru viitorul vostru, sufletul vostru și a întregii omeniri.
NU NEGLIJAȚI ACEST TIMP IMPORTANT, CĂ VEȚI REGRETA FOARTE AMARNIC, DAR VA FI TĂRZIU.
DECIDEȚI-VĂ ACUM PENTRU SALVAREA SUFLETULUI VOSTRU!

CĂIȚI-VĂ SINCER DE PĂCATE ȘI LUPTAȚI CU MULT CURAJ ÎMPOTRIVA RĂULUI ȘI A SLĂBICIUNILOR VOASTRE…LUPTAȚI…ȘI NU CEDAȚI ÎN FAȚA RĂULUI, ÎNCERCĂRILOR, ISPITELOR. RĂMÂNEȚI FERMI, PUTERNICI ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE. NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR…DOAR DE PĂCATE, PENTRU CĂ PĂCATELE VĂ DESPART DE DUMNEZEU, ȘI PRIN PĂCATE CEL RĂU ARE PUTERE ASUPRA VOASTRĂ ȘI A VIEȚILOR VOASTRE.
ABANDONAȚI ACUM, DEFINITIV CALEA RĂULUI-CALEA PĂCATULUI CA SĂ MAI AVEȚI TIMP SĂ REPARAȚI RĂUL FĂCUT CONȘTIENT SAU INCONȘTIENT…ȘI VIITORUL SĂ VĂ FIE ASIGURAT.
Vă iubesc pe toții așa cum sunteți și aștept cu mare drag să vă întoarceți cu multă speranță, încredere, credință și iubire la Mine, ca să vă pot conduce în Brațele Tatălui Ceresc în Paradis, Fericirea Eternă, unde veți fi liberi pe deplin și fericiți pentru totdeauna.

Nu uitați, că PREȚUL PLĂTIT PENTRU SALVAREA ȘI MÂNTUIREA SUFLETULUI VOSTRU, A FOST UN PREȚ URIAȘ.


EU AM ÎNVINS MOARTEA…ȘI VI-AM DESCHIS PORȚILE PARADISULUI.
ALEGEREA VĂ APARȚINE!!!

VENIȚI CU MULTĂ ÎNCREDERE LA MINE ACUM ȘI VEȚI FI SALVAȚI!

VENIȚI!!!

Rămâneți în Pace și Iubire.
Iubitul vostru Domn și Salvator
Isus, Regele Omenirii

Dragii mei, vă mulțumesc că ați citit acest Mesaj foarte Important și vă rog să Distribuiți, ca să ajungă la cât mai multe persoane.

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați cu toții,Emilia Mezei