Selectează o Pagină

Mesaj IMPORTANT de la DOMNUL ISUS, 26 iulie 2022, Medugorje transmis prin Emilia Mezei

Noaptea în jurul orei 2.30, în timpul Adorației Euharistice, în biserica din Medjugorje, Domnul Isus transmite:
„Dragii mei, vă mulțumesc tuturor celor care mă iubesc sincer, postesc, se roagă, ispășesc, RESPECTĂ PORUNCILE CEREȘTI și se roagă în special și la intențiile Iubitei Mele Mame.

Vă îndemn să continuați cu Novenele, Posturi, Rugăciunile….în special rugați-vă ROZARIUL, dacă timpul vă permite toate cele 4 mistere și nu uitați ca ZILNIC SĂ OFERIȚI UN ROZAR PENTRU INTENȚIILE IUBITEI MELE MAME.

Este foarte important ca să participați, dacă aveți posibilitate ZILNIC LA SFÂNTA LITURGHIE, ȘI SĂ MAI OFERIȚI SFÂNTA LITURGHIE ȘI SFÂNTA ÎMPĂRTAȘANIE PENTRU INTENȚIILE IUBITEI MELE MAME ȘI PENTRU CEI CARE NU SE ROAGĂ, CHIAR ȘI PENTRU DUȘMANII VOȘTRI.
Rugați-vă din inimă și iertați sincer…ca să fiți liberi și să aveți pace și fericire.
Dragii mei, nu fiți nepăsători, indiferenți, ci luptați și luați atitudine împotriva răului….NU MAI APLECAȚI CAPUL, ACCEPTÂND MINCIUNILE…CĂ ASTFEL DEVENIȚI PĂRTAȘI RĂULUI, ÎI DAȚI PUTERE CELUI RĂU ASUPRA VOASTRĂ ȘI A VIEȚILOR VOASTRE ȘI TREPTAT VĂ VA DOMINA DIN CE ÎN CE MAI MULT … ȘI LA SFÂRȘIT VĂ VA DISTRUGE!!!

LUPTAȚI ÎMPOTRIVA RĂULUI…CU ARMA ROZARULUI …RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI!!!

EU SUNT MEREU CU VOI , CĂ VĂ IUBESC NESPUS DE MULT ȘI DORESC SĂ VĂ AJUT , SĂ VĂ SALVEZ ȘI SĂ VĂ ELIBEREZ DIN GHEARELE RĂULUI … SĂ VĂ REDAU PACEA , SPERANȚA ,FERICIREA ȘI SĂ VĂ CONDUC PE TOȚI ÎN BRAȚELE IUBITOARE ALE TATĂLUI CERESC…CA SĂ FIȚI LIBERI ȘI FERICIȚI PENTRU TOTDEAUNA.
Rugați-vă și debarasați-vă de orice rău, minciună, păcat…ca să puteți avansa și înainta pe calea sfințeniei…care vă va conduce în Paradis dacă vă
doriți cu adevărat și luptați ca să vă înfrângeți slăbiciunile și răul… Nu vă temeți!!! Cereți și veți primi…tot ce aveți nevoie pentru salvarea și mântuirea sufletului vostru.

Rămâneți în pace și iubire.
VENIȚI LA MINE ȘI VEȚI FI SALVAȚI.
Vă aștept cu multă nerăbdare și iubire …Veniți !!!
Iubitul vostru domn și Salvator.
Isus, Regele omenirii.

Vă rog să Distribuiți!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați,Emilia Mezei