Selectează o Pagină

Mesaj foarte Important de la Sfânta Fecioară Maria, sâmbătă, 23 iulie 2022, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

(înregistrat vocal 10 minute:59 secunde)
Voi pregăti și videoclip cu acest mesaj foarte important!!!

În jurul orei 10 seara, Sfânta Fecioară Maria, iubita noastră Mamă cerească dorește să ne transmită :

„Dragii mei copii, mă uit la voi și Inima Mea este foarte întristată că nu vreți să vă schimbați viețile, nu vreți să deveniți mai buni, nu vreți să luptați împotriva slăbiciunilor voastre, sunteți indiferenți, nu luați în serios acest timp prețios de har și de mari binecuvântări, nu vreți să vă deschideți pe deplin inimile, ca Duhul Sfânt să vă poată umple cu toate harurile necesare, de care aveți nevoie pentru a rămâne puternici și statornici în credință și iubire, nu vreți să luptați ca să dobândiți haruri mai puternice, stagnați în păcate, în slăbiciuni.

Dragii mei copii, Eu sunt aici cu voi de peste 41 de ani, zilnic cobor din cer, ca să vă ajut, să vă mijlocesc toate harurile necesare, de care aveți nevoie pentru salvarea și mântuirea sufletului vostru. Dar din păcate, foarte puține suflete și-au deschis pe deplin inimile și luptă cu adevărat împotriva răului, a slăbiciunilor și luptă ca să câștige o dată pentru totdeauna Coroana Vieții Fericirii Eterne.

Dragii mei copii, voi trebuie să fiți conștienți că viața pe pământ este foarte trecătoare și merită ca să luptați, merită orice sacrificiu, orice suferință,… merită pentru a câștiga o dată și pentru totdeauna Paradisul, Fericirea Eternă. Eu sunt cu voi și Inima Mea este foarte întristată că în toate mesajele de peste 41 de ani v-am transmis; SĂ VĂ IUBIȚI SINCER UNII PE ALȚII, SĂ FACEȚI PACE UNII CU ALȚII, SĂ IERTAȚI DIN INIMĂ, dar din păcate foarte mulți, chiar și creștini și-au împietrit inimile din cauza încercărilor și a suferințelor.

Trebuie să fiți conștienți că FĂRĂ CRUCE NU EXISTĂ MÂNTUIRE. Fără suferință nu puteți să obțineți haruri mai puternice.

Aveți încredere în Dumnezeu, aveți încredere în Iubitul Meu Fiu care cum v-a transmis este cu voi, și va rămâne cu voi în toate zilele până la sfârșitul veacului. Iubitul Meu Fiu este cu voi zi de zi și vă așteaptă în Sfântul Tabernacol, să veniți la El cu o inimă plină de căință și iubire. Veniți, că El este izvorul vieții, El este pacea voastră, speranța voastră, salvarea voastră, fericirea voastră.Veniți la Iubitul Meu Fiu care este însetat după sufletele voastre, suferă foarte mult chiar și din cauza iubiților Preoți care sunt indiferenți. Nu vor să lupte cu adevărat pentru suflete, pentru biserică, pentru dreptate, adevăr, nu vor să lupte. Doar foarte puține suflete, foarte puțini preoți, au cu adevărat inimile deschise. Vreau să le transmit și preoților: Dragii mei Preoți, nu fiți nepăsători, LUAȚI ATITUDINE ÎMPOTRIVA RĂULUI, nu uitați, CĂ VOI ÎI SLUJIȚI LUI DUMNEZEU, Iubitul Meu Fiu și nu omului. Nu mai plecați capul minciunilor, luptați împotriva răului, dacă sunteți indiferenți și acceptați minciunile și răul, veți deveni sclavii lui și încet, încet, cel rău vă va domina și vă va distruge. Acum, mai mult ca niciodată, este timpul ca să luați atitudine împotriva răului, în special dacă îl iubiți cu adevărat pe Iubitul Meu Fiu, nu uitați că este vorba de Dumnezeu.

Eu încă sunt cu voi, încă Tatăl ceresc mai permite, i-am mai implorat să-mi mai dea timp să mai fiu cu voi, ca să vă mai pot ajuta, să vă mijlocesc haruri, să vă pot salva. Încă este un timp de har, încă sunt cu voi, nu vă descurajați, luptați cât încă sunt cu voi, cât încă mai ține timpul de har.

Luptați acum, dragii mei copii, dragii mei Preoți, luptați, că nu sunteți singuri, Eu sunt cu voi, Iubitul Meu Fiu este cu voi, aveți Îngeri puternici, Sfinții sunt alături de voi. LUPTAȚI, CÂT MAI ȚINE TIMPUL DE HAR. Dacă acum nu luptați și nu luați atitudine împotriva răului, veți regreta foarte amarnic, dar va fi târziu.

Acum transmit prin iubita mea copilă care suferă și ea foarte mult din cauza multor sacrilegii care se comit în biserică. Dacă îl Iubiți pe Iubitul Meu Fiu, NU MAI COMITEȚI ACEST SACRILEGIU, PENTRU CĂ ÎL RĂNIȚI ÎN SPECIAL PRIN ACCEPTAREA SFINTEI ÎMPĂRTĂȘANII ÎN MÂNĂ. Nu mai acceptați acest lucru. Și nici preoții să nu mai accepte acest lucru dacă îl iubesc cu adevărat pe Iubitul Meu Fiu, că vor avea de pătimit și de suferit foarte mult din cauza acestui sacrilegiu.


Vă mulțumesc, rămâneți în pace și iubire și nu vă temeți, că Eu încă sunt cu voi pentru că vă iubesc foarte mult și doresc să vă ajut și să vă mijlocesc toate harurile necesare de care aveți nevoie, pentru salvarea și mântuirea sufletului vostru.

Nu vă temeți. Totul este trecător pe pământ.

Privirea voastră să fie îndreptată înspre cer și țelul vostru să fie ca să luptați să câștigați odată pentru totdeauna coroana vieții fericirii eterne și numele vostru să fie înscris în cartea vieții. Pentru asta să luptați, să faceți tot ce puteți acum, cât mai ține timpul de har și ajutați-i și pe cei apropiați, pe membrii familiior voastre, pe frații voștri care încă nu au cunoscut iubirea și milostivirea infinită a bunului Dumnezeu și nu-l cunosc pe Iubitul Meu Fiu care s-a sacrificat prin chinuri groaznice și este cu voi și suferă pentru voi.

Pentru fiecare suflet osândit suferim împreună, pentru că voi ați fost creați dragii mei copii ca să fiți fericiți și liberi pentru totdeauna.

Alegerea vă aparține, dacă într-adevăr doriți să vă salvați sufletele de la osânda veșnică și să redobândiți Paradisul, Fericirea Veșnică, pentru care ați fost creați. Rămâneți în pace și iubire.”

Iubita voastră Mamă cerească , Regina cerului, Regina păcii. Vă mulțumesc.

Vă mulțumesc că ați citit acest Mesaj foarte Important!

Vă rog să Distribuiți!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați,Emilia Mezei