Selectează o Pagină

Mesaj Foarte Important de la Fecioara Maria, Regina Păcii, 13 mai 2023, Medjugorje,transmis prin Emilia Mezei

(Filmare video 11 minute și 47 secunde)

Link video; https://www.facebook.com/poweroftheflameoflove/videos/1417356119055353

Cu mare drag am pregătit Videoclipul cu Mesajul transmis în direct de Iubita noastră Mamă Cerească, care plînge și suferă foarte mult!

Dragii mei, vă salut cu mare drag, sunt Emilia Mezei, și în seara asta în jurul orei 10:30, 13 mai 2023, Iubita noastră Mamă Cerească, Regina Păcii-Regina Universului, dorește să transmită un Mesaj prin mine.

Draga mea copilă, am venit din nou cu inima întristată și plină de durere, datorită păcatelor, datorită sufletelor osândite, datorită bisericii, datorită preoților, datorită întregii omeniri. Inima mea este foarte rănită! Sufăr foarte mult împreună cu Iubitul Meu Fiu, pentru că nu vreți să vă schimbați viețile în bine, nu vreți să respectați Poruncile Cerești, în special ”PORUNCA IUBIRII”.
Am venit aici pe pământ la Medjugorje în urmă cu peste 41 de ani, ca și Regina Păcii, pentru că DUMNEZEU VREA PACE!
SĂ FACEȚI PACE CU DUMNEZEU, SĂ FACEȚI PACE ÎNTRE VOI, SĂ VĂ IUBIȚI SINCER, SĂ IERTAȚI DIN INIMĂ.
Din păcate, sunt foarte puține suflete sincere și curate pe pământ. Nu vreți să vă schimbați viețile în bine, nu vreți să luptați împotriva răului, nu vreți să faceți sacrificii pentru semenii voștri, nu vă rugați din inimă. Și eu sunt foarte tristă și sufăr pentru voi, dragii mei copii…pentru fiecare suflet osândit …sufăr și plâng întruna.
Nu uitați că astăzi, 13 mai 2023, Sărbătoriți Apariția Mea de la Fatima. Și atunci, am transmis Mesaje Importante… și oamenii nu au luat în serios Mesajele… nu și-au schimbat viețile.
Nu uitați, că DUMNEZEU VĂ VREA BINELE, DUMNEZEU NU VREA RĂZBOI, DUMNEZEU NU VREA SĂ SUFERIȚI…DUMNEZEU VREA SĂ FIȚI LIBERI, SĂ FIȚI FERICIȚI, SĂ AJUNGEȚI ÎN PARADIS.
Să nu mai păcătuiți!!! Pentru că prin păcate, voi dați putere celui rău! Păcatele vă despart de Dumnezeu!

Prin păcate, vă pierdeți pacea…nu puteți să fiți fericiți. Duhul Sfânt nu poate să vă umple cu Haruri! Nu uitați, că este Duh SFÂNT, Duh CURAT, plin de iubire. Doar dacă vă doriți cu adevărat, și luptați, și cereți… doar atunci Eu vă pot ajuta. Doar dacă vă doriți cu adevărat și cereți! DACĂ CEREȚI ȘI VĂ DORIȚI CU ADEVĂRAT, DOAR ATUNCI EU VĂ POT AJUTA ȘI MIJLOCI TOATE HARURILE NECESARE DE CARE AVEȚI NEVOIE, CA SĂ RĂMÂNEȚI PUTERNICI ȘI STATORNICI ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE…ȘI SĂ REDOBÂNDIȚI COROANA VIEȚII ETERNE-PARADISUL, PENTRU CARE AȚI FOST CREAȚI. Din nou vă reamintesc dragii mei copii; VOI SUNTEȚI CREAȚI PENTRU ETERNITATE, NU PENTRU ACEASTĂ VIAȚĂ SCURTĂ ȘI TRECĂTOARE!
DE ACEEA, MERITĂ ORICE SACRIFICIU, ORICE SUFERINȚĂ…MERITĂ CA SĂ LUPTAȚI… PENTRU CĂ ESTE VORBA DE PARADIS, DE ETERNITATE, DE FERICIREA VEȘNICĂ. Nu vă îngrijorați de viitor! Dacă RESPECTAȚI PORUNCILE CEREȘTI și TRĂIȚI ÎN PACE ȘI IUBIRE CU SEMENII VOȘTRI, VIITORUL VĂ ESTE ASIGURAT! Pentru asta merită să luptați!

Eu încă sunt alături de voi, din Iubirea și Îndurarea infinită a Tatălui Ceresc, care încă dorește să salveze foarte multe suflete.
AJUTAȚI-MĂ DRAGII MEI COPIII!!! AJUTAȚI-MĂ, CA SĂ POT AJUTA!
AM NEVOIE DE VOI, AM NEVOIE DE RUGĂCIUNILE VOASTRE… AM NEVOIE DE FAPTELE VOASTRE SINCERE DE IUBIRE…AM NEVOIE DE VOI, DRAGII MEI COPIII! AJUTAȚI-MĂ, CA SĂ-I POT AJUTA PE FRAȚII VOȘTRI…SĂ POT AJUTA BISERICA…SĂ POT AJUTA ÎNTREAGA OMENIRE, CA SĂ SE SALVEZE DIN MÂINILE RĂULUI. AJUTAȚI-MĂ, PENTRU CĂ SUNTEȚI ÎNTR-UN MARE PERICOL!!!
NICI NU VĂ ÎNCHIPUIȚI, CE PLAN DIABOLIC A PUS CEL RĂU LA CALE, CA SĂ DISTRUGĂ CÂT MAI MULTE SUFLETE, BISERICA ȘI ÎNTREAGA OMENIRE!!!
RUGAȚI-VĂ, ȘI NU UITAȚI, CĂ DUMNEZEU ARE ÎNTOTDEAUNA ULTIMUL CUVÂNT!!!
De aceea, acuma în acest timp foarte important și prețios, rugați-vă cu multă speranță, încredere și iubire în VICTORIA BINELUI ȘI ÎN VICTORIA ”INIMII MELE NEPRIHĂNITE”.
Nu uitați, CĂ AM TRANSMIS LA FATIMA O PROFEȚIE ÎNCURAJATOARE…ȘI AȘA VA FI! De voi depinde, dacă vreți să Triumfați alături de Mine, și să ajungeți în Paradis. Alegerea vă aparține!
DECIDEȚI-VĂ PENTRU DUMNEZEU, ABANDONAȚI ACUM CALEA RĂULUI, CALEA PĂCATULUI…FACEȚI PACE CU DUMNEZEU ȘI CU SEMENII VOȘTRI…IERTAȚI DIN INIMĂ, RESPECTAȚI PORUNCILE CEREȘTI…ȘI ATUNCI, VIITORUL VĂ ESTE ASIGURAT!

RUGAȚI-VĂ ROZARUL, RUGAȚI-VĂ DIN INIMĂ, CA SĂ SLĂBIȚI FORȚELE MALEFICE, CARE ACUM SUNT MULT MAI ÎNVERȘUNATE, CA SĂ DISTRUGĂ CÂT MAI MULT…CÂT MAI MULTE SUFLETE SĂ TRAGĂ ÎN IAD…ȘI ÎN SPECIAL BISERICA…ȘI ÎNTREAGA OMENIRE.
RUGAȚI-VĂ, ȘI NU VĂ TEMEȚI, CĂ EU SUNT ALĂTURI DE VOI!
IUBITUL MEU FIU ESTE MEREU CU VOI…VENIȚI LA EL SĂ-L ADORAȚI ÎN PREASFÂNTUL SACRAMENT…VENIȚI CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE. IUBITUL MEU FIU ESTE ÎNSETAT DUPĂ SUFLETELE VOASTRE…ȘI VĂ AȘTEAPTĂ CU MULTĂ IUBIRE…VENIȚI LA EL…VENIȚI, CA SĂ VĂ REGĂSIȚI PACEA ȘI IUBIREA!

VENIȚI LA IUBITUL MEU FIU ȘI ADORAȚI-L ÎN PREASFÂNTUL SACRAMENT!

VENIȚI LA EL ACUM, CÂT MAI ȚINE TIMPUL DE HAR!

FIȚI RECUNOSCĂTORI TATĂLUI CERESC, CĂ ÎNCĂ MAI PERMITE SĂ FIU ALĂTURI DE VOI!
Rămâneți în Pace și Iubire, dragii mei copii!
Rugați-vă și Nu vă temeți, că Eu încă sunt alături de voi ca să vă ajut. Doar decideți-vă… deschideți-vă pe deplin inimile… și nu mai păcătuiți!

NU-I MAI DAȚI PUTERE RĂULUI ASUPRA VOASTRĂ, ASUPRA SUFLETULUI VOSTRU…NU-I MAI DAȚI PUTERE PRIN PĂCATE!!!
Renunțați la păcate, calea răului…și veniți acum cu inimile sincere…Veniți la Iubitul Meu Fiu…și totul va fi bine.
Rugați-vă! Fiți binecuvântați cu toții!
Rămâneți în Pace și Iubire!
NU VĂ TEMEȚI, CĂ DUMNEZEU VĂ IUBEȘTE ȘI DOREȘTE SĂ VĂ SALVEZE SUFLETELE, DACĂ VĂ DORIȚI CU ADEVĂRAT!
Mulțumesc!
Iubita voastră Mamă Cerească, Regina Păcii-Regina Universului.
Fiți binecuvântați cu toții!
NU VĂ TEMEȚI, CĂ DUMNEZEU VĂ IUBEȘTE! ȘI EU VĂ IUBESC ȘI DORESC SĂ VĂ SALVEZ SUFLETELE, BISERICA ȘI ÎNTREAGA OMENIRE!
Rugați-vă și totul va fi bine!
Vă mulțumesc!

Vă mulțumesc și eu că ați citit, (vizionat) acest Mesaj Foarte Important!
VĂ ROG SĂ DISTRIBUIȚI CA SĂ AJUNGĂ LA CÂT MAI MULTE PERSOANE!
Cum ne-a transmis Iubita noastră Mamă Cerească;
AJUTAȚI-MĂ, CA SĂ POT AJUTA!
La fel vă cer și eu!
Cine mă ajută pe mine, o ajută pe Iubita noastră Mamă Cerească, ajută la salvarea sufletelor, bisericii, salvarea omenirii…și ajută la ”Triumful Inimii Neprihănite a Sfintei Fecioare Maria”.
Vă mulțumesc!
Fiți binecuvântați,Emilia Mezei