Selectează o Pagină

Mesaj FOARTE IMPORTANT de la DOMNUL ISUS, vineri 26 august 2022, Medugorje,transmis prin Emilia Mezei

Mesaj FOARTE IMPORTANT de la DOMNUL ISUS, vineri 26 august 2022, Medugorje.

Noaptea în jurul orei 1:15, în timpul Adorației Euharistice, în biserica din Medugorje, Domnul Isus transmite:

Dragii mei, din nou vă încurajez; SĂ VĂ RUGAȚI, SĂ POSTIȚI, SĂ CONTINUAȚI CU NOVENELE…ȘI SĂ NU VĂ ÎNGRIJORAȚI DE VIITOR…EU SUNT MEREU CU VOI CA SĂ VĂ AJUT, PENTRU CĂ VĂ IUBESC FOARTE MULT ȘI DORESC CU TOT DINADINSUL SĂ VĂ SALVEZ DIN GHEARELE RĂULUI, SĂ VĂ PURIFIC DE RĂU ȘI SĂ VĂ CONDUC PE TOȚI ÎN BRAȚELE IUBITOARE ALE TATĂLUI CERESC…DE ACEEA VĂ ROG SĂ FACEȚI PACE CU DUMNEZEU ȘI CU SEMENII…CA SĂ AVEȚI PACE ȘI LINIȘTE SUFLETEASCĂ.
LUAȚI ÎN SERIOS ACEST TIMP FOARTE PREȚIOS DE HAR ȘI DE MARI BINECUVÂNTĂRI, PRINTR-O CĂINȚĂ SINCERĂ ȘI CONVERTIRE DEPLINĂ.

DORESC SĂ VĂ UNIȚI CU TOȚII ÎMPOTRIVA RĂULUI…ÎN PRIMUL RÂND PRIN; RUGĂCIUNE-POST-ISPĂȘIRE…ȘI LUAȚI ATITUDINE ÎMPOTRIVA TUTUROR ABUZURILOR, NEDREPTĂȚILOR, MINCIUNILOR…NU MAI ACCEPTAȚI SĂ FIȚI MINȚIȚI, MANIPULAȚI, CONDUȘI DE CEI RĂI, CARE VĂ BATJOCORESC ȘI DORESC SĂ VĂ DISTRUGĂ.


UNIȚI-VĂ CU TOȚII ȘI VEȚI REUȘI SĂ ÎNVINGEȚI RĂUL…DORESC UNITATE…UNIȚI VEȚI FI PUTERNICI.

NU MAI ACCEPTAȚI CA CEL RĂU SĂ VĂ ÎNVRĂJBEASCĂ, SĂ VĂ DEZBINE, ȘI SĂ VĂ STĂPÂNEASCĂ…PENTRU CĂ ASTFEL ÎI DAȚI PUTERE, ȘI ÎN ACEST FEL VĂ POATE CONTROLA UȘOR, BATJOCORI ȘI DISTRUGE.
Din nou vă îndemn la UNITATE-RESPECT-IUBIRE…și doar astfel veți putea Învinge Răul.
NU VĂ TEMEȚI, RUGAȚI-VĂ ȘI TOTUL VA FI BINE.
DUMNEZEU DOREȘTE SĂ SALVEZE OMENIREA DIN MÂINILE RĂULUI, SĂ VĂ SALVEZE SUFLETELE DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ…HOTĂRÂȚI-VĂ ACUM ȘI ABANDONAȚI RĂUL, CALEA PĂCATULUI ȘI VENIȚI LA MINE CU O INIMĂ SINCERĂ, ȘI VEȚI FI SALVAȚI.
Iubita Mea Mamă încă este prezentă cu voi pe pământ…ESTE MAMA VOASTRĂ, CARE VĂ IUBEȘTE NESPUS DE MULT, ȘI SUFERĂ PENTRU VOI…SUFERĂ CÂND PĂCĂTUIȚI, CÂND NU VĂ IUBIȚI, VĂ RĂNIȚI UNII PE ALȚII…SUFERIM PENTRU VOI…PENTRU FIECARE SUFLET OSÂNDIT…DE ACEEA VĂ ÎNDEMN SĂ VĂ IUBIȚI UNII PE ALȚII, SĂ IERTAȚI DIN INIMĂ…ȘI ASTFEL VEȚI DOBÂNDI HARURI PUTERNICE, ȘI VEȚI FI IERTAȚI.
LUPTAȚI ÎMPOTRIVA RĂULUI…LUPTAȚI MEREU CU MULT CURAJ…ȘI VEȚI ÎNVINGE, PENTRU CĂ NU SUNTEȚI SINGURI, EU SUNT MEREU CU VOI ȘI LUPT ALĂTURI DE VOI…CURAJ…NU VĂ TEMEȚI, EU AM ÎNVINS LUMEA…MOARTEA…PE CEL RĂU…ȘI VI-AM DESCHIS PORȚILE PARADISULUI.
ALEGEREA VĂ APARȚINE DACĂ DORIȚI SĂ FACEȚI PARTE DIN EA…ȘI SĂ FIȚI FERICIȚI PENTRU TOTDEAUNA.
Vă iubesc pe toți și aștept cu multă nerăbdare să veniți la Mine…ȘI VEȚI FI SALVAȚI ȘI VIITORUL ASIGURAT PENTRU TOTDEAUNA.
NU VĂ TEMEȚI DE PLANURILE CELUI RĂU…DUMNEZEU ARE ÎNTOTDEAUNA ULTIMUL CUVÂNT…DE ACEEA, NU FIȚI NEPĂSĂTORI, INDIFERENȚI ÎN FAȚA RĂULUI…CE LUPTAȚI ÎMPREUNĂ, DEMASCÂND RĂUL, MINCIUNILE…CA SĂ NU VĂ POATĂ DOMINA, CONTROLA, BATJOCORI ȘI DISTRUGE.
LUAȚI ATITUDINE ÎMPOTRIVA RĂULUI!!!
Nu uitați că voi sunteți copiii lui Dumnezeu, sunteți cu toții frați și trebuie să vă ajutați, să vă sprijiniți și să vă iubiți unii pe alții.
Cel rău are putere pentru că voi îi dați putere…prin păcate, dezbinare, ură, dușmănie…prin acceptarea minciunilor…răului…DACĂ VREȚI SĂ FIȚI SALVAȚI, LIBERI ȘI FERICIȚI VENIȚI LA MINE…RUGAȚI-VĂ…ȘI NU MAI FACEȚI RĂU…NU MAI PĂCĂTUIȚI!!!
Pentru că astfel deveniți conștient sau inconștient complicii răului…și vă autocondamnați la suferințe…și riscați să vă pierdeți sufletul.

VENIȚI LA MINE DACĂ VREȚI CA SUFLETUL VOSTRU SĂ FIE SALVAT.
VENIȚI CU ÎNCREDERE ȘI IUBIRE…VENIȚI ACUM!!!

Rămâneți în Pace și Iubire.

Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus,Regele Omenirii

Dragii mei, vă rog să luați în serios acest mesaj și să vă DECIDEȚI URGENT, DACĂ DORIȚI SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETUL DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ…NU MAI AMÂNAȚI CONVERTIREA ȘI ABANDONAREA RĂULUI…PĂCATELOR...CĂ VEȚI REGRETA AMARNIC ȘI VEȚI SUFERII CUMPLIT!!!

Vă rog să DISTRIBUIȚI acest MESAJ FOARTE IMPORTANT,ca să poată fi citit de cât mai multe persoane.
Vă mulțumesc!
Fiți binecuvântați,Emilia Mezei