Selectează o Pagină

Mesaj Foarte Important de la Domnul Isus, duminică 27 august 2023, Medjugorje,transmis prin Emilia Mezei
Mesaj adresat creștinilor, în special preoților și persoanelor consacrate!

Mesaj Important de la Domnul Isus, duminică 27 august 2023, în Capela Adorației Euharistice din Medjugorje în jurul orei 16:40, Domnul Isus ne transmite:
Dragii mei, tot ce vă cer din nou este, SĂ ABANDONAȚI ACUM TOT CE ESTE RĂU ȘI DĂUNĂTOR TRUPULUI ȘI SUFLETULUI VOSTRU.

Sufăr enorm din cauza numeroaselor păcate, Sufăr că NU VĂ IUBIȚI, NU VREȚI SĂ TRĂIȚI ÎN PACE și ARMONIE UNII CU ALȚII…ÎN LOC SĂ VĂ IUBIȚI, SĂ VĂ AJUTAȚI, SĂ TRĂIȚI ÎN PACE, RESPECT, ÎNȚELEGERE ȘI ARMONIE…Vă complicați viețile, trăiți în frică, deznădejde, TOATE ACESTEA DATORITĂ CONSECINȚELOR FAPTELOR VOASTRE, A PĂCATELOR.
Din nou, vă cer tuturor, dacă MĂ IUBIȚI CU ADEVĂRAT ȘI DORIȚI SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETUL DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ ȘI SĂ AJUNGEȚI ÎN PARADIS…ACUMA TREBUIE SĂ LUAȚI O HOTĂRÂRE FOARTE IMPORTANTĂ… NU PUTEȚI SERVI (SLUJI) LA 2 STĂPÂNI (Matei 6:24).


EU SUNT MEREU CU VOI DUPĂ CUM VI-AM PROMIS…DAR DIN PĂCATE, VOI NU SUNTEȚI ALĂTURI DE MINE, NU VREȚI SĂ VĂ SCHIMBAȚI VIEȚILE ÎN BINE.

EU SUFĂR PENTRU VOI DRAGII MEI, SUFĂR ENORM ÎMPREUNĂ CU IUBITA MEA MAMĂ, CARE PLÂNGE NEÎNCETAT PENTRU STAREA CRITICĂ ȘI DRAMATICĂ ÎN CARE A AJUNS BISERICA ȘI ÎNTREAGA OMENIRE…ȘI PENTRU TOATE SUFLETELE OSÂNDITE, CARE ZILNIC CAD ÎN NUMĂR FOARTE MARE ÎN FOCUL IADULUI.

LE CER TUTUROR PREOȚILOR ȘI PERSOANELOR CONSACRATE SĂ LUPTE MAI MULT PENTRU BISERICĂ, SUFLETE, PENTRU ADEVĂR. SĂ NU RĂMÂNĂ INDIFERENȚI, NEPĂSĂTORI ÎN FAȚA RĂULUI, MINCIUNILOR, SACRILEGILOR, UMILINȚELOR PE CARE SUNT NEVOIT SĂ LE ÎNDUR ÎN FIECARE ZI. LE CER SĂ-ȘI ARATE IUBIREA ȘI DEVOTAMENTUL FAȚĂ DE MINE, REGELE ȘI DOMNUL LOR. LE CER SĂ LUPTE, ȘI SĂ NU ACCEPTE NICI UN FEL DE COMPROMIS DE LA CEL RĂU, CĂ VOR AVEA MULT MAI MULT DE SUFERIT ȘI DE PĂTIMIT.

Sursa ;https://www.youtube.com/live/2wBzV7Ilmlk?si=uDBfDCm90EoIbLNZ

DRAGII MEI, TREBUIE SĂ LUPTAȚI, SĂ APĂRAȚI ADEVĂRUL, BISERICA, SĂ LUPTAȚI PENTRU SUFLETELE FRAȚILOR VOȘTRI…LUPTAȚI, NU FIȚI NEPĂSĂTORI CĂ CEI RĂI PROFITĂ, ȘI DACĂ NU LUAȚI ATITUDINE, TREPTAT VĂ VOR DOMINA, CONTROLA, BATJOCORI ȘI DISTRUGE. NU VĂ TEMEȚI!!!

APĂRAȚI ADEVĂRUL, DREPTATEA, BISERICA, LA NEVOIE CHIAR CU PREȚUL VIEȚII VOASTRE…GÂNDIȚI-VĂ LA RĂSPLATA URIAȘĂ CARE VĂ AȘTEAPTĂ. NU UITAȚI, CĂ MOARTE NU MAI EXISTĂ, EU AM ÎNVINS MOARTEA, VI-AM RĂSCUMPĂRAT SUFLETUL…PRINTR-O JERTFĂ ȘI SUFERINȚĂ URIAȘĂ…ȘI VI-AM REDAT LIBERTATEA ȘI FERICIREA DEPLINĂ. VI-AM DESCHIS PORȚILE PARADISULUI… UNDE VĂ AȘTEPT PE TOȚI CU MULTĂ NERĂBDARE ȘI BUCURIE. NU VĂ TEMEȚI!!!

TRĂIȚI ÎN PACE, IUBIRE, ADEVĂR…RESPECTAȚI LEGILE( PORUNCILE) CEREȘTI.

Luptați împotriva răului…LUPTAȚI, CĂ VEȚI AVEA DOAR DE CÂȘTIGAT. LUPTAȚI ACUM, CÂT MAI ȚINE ACEST TIMP IMPORTANT DE HAR ȘI DE MARI BINECUVÂNTĂRI. RUGAȚI-VĂ, FACEȚI PENITENȚĂ, SACRIFICII, CA SĂ DIMINUAȚI PUTEREA FORȚELOR MALEFICE…CARE SUNT ACUM MULT MAI ÎNVERȘUNATE CA NICIODATĂ, CA SĂ DISTRUGĂ ȘI SĂ TRAGĂ ÎN INFERN CÂT MAI MULTE SUFLETE. (Apocalipsa 12:12)

FIȚI VIGILENȚI! NU VĂ PIERDEȚI CREDINȚA!!! RUGAȚI-VĂ DIN INIMĂ!

Iubitul vostru Domn și Salvator, Isus, Regele Omenirii

Dragii mei, vă mulțumesc că ați citit acest Mesaj Foarte Important.

VĂ ROG SĂ DISTRIBUIȚI ,ÎN SPECIAL PREOȚILOR ȘI PERSOANELOR CONSACRATE!

DRAGII MEI,TRĂIM VREMURI FOARTE DIFICILE...SPER CA MĂCAR ACUMA, SĂ NE UNIM CU TOȚII, SĂ LUPTĂM ȘI SĂ APĂRĂM ADEVĂRUL, BISERICA, ETC…..SĂ LUPTĂM PENTRU SUFLETELE FRAȚILOR NOȘTRI. DRAGII MEI, TREBUIE SĂ ÎNȚELEGEȚI CĂ TRĂIM ULTIMELE ZILE DE MARI HARURI ȘI BINECUVÂNTĂRI, SI DACĂ ACUMA NU LUPTĂM PENTRU BINELE NOSTRU, A SEMENILOR, BISERICII ȘI A ÎNTREGII OMENIRI…VOM AVEA FOARTE MULT DE SUFERIT!!! SE APROPIE MAREA PURIFICARE!!!

SĂ LUPTĂM, SĂ NU NE TEMEM, CHIAR DACĂ AR FI SĂ MURIM PENTRU ADEVĂR, PENTRU CĂ NU VOM AVEA NMIC DE PIERDUT, DECÎT DE CÂȘTIGAT PARADISUL, FERICIREA ETERNĂ, DUPĂ CUM NE-A TRANSMIS IUBITUL NOSTRU DOMN ȘI MÂNTUITOR, ISUS, REGELE OMENIRII.

ACUMA ÎNCĂ MAI AVEM ȘANSE….IUBITA NOASTRĂ MAMĂ ÎNCĂ ESTE ALĂTURI DE NOI CA SĂ NE AJUTE, RUGAȚI-VĂ, DESCHIDEȚI-VĂ INIMILE, CEREȚI HARURI…...ȘI LUAȚI ÎN SERIOS CONVERTIREA DEPLINĂ ȘI CÂINȚA SINCERĂ!!!

Fiți binecuvântați,Emilia Mezei