Selectează o Pagină

Mesaj FOARTE IMPORTANT de la DOMNUL ISUS, duminică 19.03.2023, Medugorje,transmis prin Emilia Mezei

Mesaj FOARTE IMPORTANT de la Domnul Isus, duminică 19.03.2023, de Sărbătoarea Sfântului Iosif, în Capela Adorației Euharistice din Medugorje,în timpul Adorației Euharistice în jurul orei 16:25, Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, din nou nu pot decât să vă încurajez și să vă îndemn să faceți PACE UNII CU ALȚII ȘI CU DUMNEZEU, să lăsați în special acuma în Timpul Postului Paștelui; orgoliile, mândria, gezolia, dezbinarea, dușmănia, etc….să fiți mai buni, mai umili, mai smeriți cu inima, să iertați sincer din inimă, SĂ LUPTAȚI MAI MULT ÎMPOTRIVA RĂULUI, A TUTUROR SLĂBICIUNILOR VOASTRE…După cum v-am mai transmis cel rău pervers, viclean și mincinos, acuma este foarte turbat să vă atace prin toate modalitățile posibile, ÎN SPECIAL SĂ DEZBINE CREȘTINII…ca astfel să aibă putere mai mare asupra voastră și a lumii întregi. Voi nu trebuie să cedați în fața răului, ce să luptați, să rămâneți statornici în credință și iubire până la sfârșit.
EU SUNT MEREU ALĂTURI DE VOI CA SĂ VĂ AJUT…NU VĂ TEMEȚI DE CEL RĂU…DE ÎNCERCĂRI, SUFERINȚE, ISPITE…TOATE ACESTEA SUNT TESTE…PRIN CARE DAȚI EXAMEN ÎN FAȚA TATĂLUI CERESC. DACĂ ALEGEȚI PACEA ȘI IUBIREA CÂȘTIGAȚI MERITE…ȘI LUPTA ÎMPOTRIVA RĂULUI.

DE ACEEA RUGAȚI-VĂ DIN INIMĂ, ÎN SPECIAL ROZARUL ÎN FAMILIE. RUGAȚI-VĂ PENTRU MEMBRI FAMILIILOR VOASTRE, PENTRU MURIBUNZI, RUGAȚI-VĂ PENTRU BISERICĂ, PENTRU PREOȚII VOȘTRI…RUGAȚI-VĂ, FACEȚI PENITENȚĂ, ÎNCERCAȚI SĂ REPARAȚI RĂUL FĂCUT CÂT VĂ MAI PERMITE TIMPUL…ȘI ALEGEȚI SĂ IUBIȚI, SĂ FIȚI BUNI, ÎNDURĂTORI… SĂ-L ADMIRAȚI PE APROAPELE VOSTRU ÎN LOC SĂ-L INVIDIAȚI ȘI SĂ-L DUȘMĂNIȚI…ȘI ÎNCERCAȚI SĂ LE URMAȚI EXEMPLU (POZITIV).

NU UITAȚI CĂ TOATE ACȚIUNILE ȘI GÂNDURILE VOASTRE NEGATIVE, VĂ INFLUENȚEAZĂ ÎN MOD RĂU, NEGATIV( TOXIC) TRUPUL ȘI SUFLETUL ȘI VĂ ÎMPIEDICĂ SĂ EVOLUAȚI SPIRITUAL, SĂ DOBÂNDIȚI HARURI MAI PUTERNICE…SĂ AVEȚI CU ADEVĂRAT PACE ȘI SĂ FIȚI MAI FERICIȚI.


Este un timp important, Meditați mai mult ”CALEA SFINTEI CRUCI”MEDITAȚI LA CHINURILE ȘI SUFERINȚELE MELE PENTRU VOI ȘI ÎNTREAGA OMENIRE…RUGAȚI-VĂ, MEDITAȚI ȘI ÎNCERCAȚI SĂ FIȚI ASEMĂNĂTORI MIE…ACCEPTAȚI CRUCEA, JERTFA, SUFERINȚELE PENTRU IERTAREA PĂCATELOR VOASTRE, PENTRU A VĂ ÎNTĂRI ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE , PENTRU A VĂ PURIFICA DE RĂU, CA ASTFEL SĂ PUTEȚI ÎNFRUNTA CU MULT MAI MULTĂ USURINȚĂ TOT CE VĂ AȘTEAPTĂ ÎN VIITOR.


Nu uitați, că în special ACUMA în acest timp ”POSTUL PAȘTELUI” sunteți mai tare atacați de cel rău, sunteți ispitiți, treceți prin încercări și suferințe…DAR DACĂ TRECEȚI CU BINE ȘI RĂMÂNEȚI ÎN IUBIRE, ACCEPTÂND CRUCEA ȘI NU CEDAȚI ÎN FAȚA RĂULUI…ATUNCI VEȚI AVEA MEREU DOAR DE CÂȘTIGAT.

LUPTAȚI…NU VĂ TEMEȚI…ALEGEȚI BINELE, PACEA, IUBIREA…ȘI ASTFEL VEȚI FI ÎNVINGĂTORI ÎN FAȚA RĂULUI ȘI A MORȚII.
GÂNDIȚI-VĂ MEREU LA RĂSPLATA URIAȘĂ CARE VĂ AȘTEAPTĂ DUPĂ ACEASTĂ VIAȚĂ SCURTĂ ȘI FOARTE TRECĂTOARE PE ACEST PĂMÂNT, PARADISUL-FERICIREA ETERNĂ…PENTRU CARE MERITĂ SĂ LUPTAȚI, SĂ VĂ JERTFIȚI, ȘI SĂ VĂ SACRIFICAȚI.

Nu uitați că nu sunteți singuri, aveți Îngeri și Sfinți alături de voi, care să vă ajută, să vă călăuzească și să vă apere de rău…CEREȚI MEREU AJUTORUL, MIJLOCIREA ȘI CĂLĂUZIREA ÎNGERILOR ȘI A SFINȚILOR…ȘI ÎN SPECIAL DESCHIDEȚI-VĂ INIMILE, CA IUBITA MEA MAMĂ, REGINA PĂCII CARE ÎNCĂ ESTE ALĂTURI DE VOI, SĂ VĂ POATĂ MIJLOCI MULTE HARURI ȘI SĂ VĂ AJUTE… CURAJ…RUGAȚI-VĂ ȘI TOTUL VA FI BINE. NU VĂ TEMEȚI!

Rămâneți în Pace și Iubire.
Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus,Regele Omenirii

SFINTE IOSIF, ROAGĂ-TE PENTRU NOI!

Dragii mei,vă mulțumesc că ați citit acest Mesaj Foarte Important, transmis de Domnul Isus pentru noi și vă îndemn să meditați și să luați în serios, dacă într-adevăr doriți să vă schimbați viețile în bine, să câștigați haruri, lupta în fața răului și în special să câștigați TROFEUL SUPREM: PARADISUL-FERICIREA ETERNĂ.

POST BINECUVÂNTAT VĂ DORESC CU MARE DRAG ÎN CONTINUARE TUTUROR!!!

Fiți binecuvântați!
Vă rog să DISTRIBUIȚI!

Vă mulțumesc,Emilia Mezei