Selectează o Pagină

Mesaj Foarte Important de la Domnul Isus, 26 februarie 2023, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Voi pregăti și un videoclip!

Mesaj FOARTE IMPORTANT de la Domnul Isus , duminică 26 februarie 2023, în jurul orei 1:15, în timpul Adorației Euharistice nocturne, în Biserica Sfântul Jacob din Medugorje, Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, în acest timp foarte important ”POSTUL PAȘTELUI”, din nou aveți un timp prețios ca să vă preocupați mai mult de sufletul vostru, să vă decideți, CE VREȚI CU ADEVĂRAT și să luptați, să faceți tot ce puteți pentru salvarea sufletului vostru și a semenilor, în special a celor dragi (membrii familiilor voastre).
Ca să fiți puternici și statornici în fața răului, a încercărilor și a ispitelor trebuie să vă rugați mai mult din inimă, să Postiți, să vă căiți sincer de păcate, să abandonați calea răului, să faceți pace cu semenii voștri, să iertați din inimă…ca să puteți fi și voi iertați…și în special să fiți liberi.
Dragii mei, nu neglijați acest timp, preocupându-vă cu lucruri materiale, neesențiale…pentru că nu stiți cănd vă vizitează ”ÎNGERUL MORȚII”…și dacă vă găsește nepregătiți…RISCAȚI CHIAR SĂ VĂ PIERDEȚI SUFLETUL. De aceea vă rog să trăiți fiecare zi frumos: ÎN PACE, RESPECT, ARMONIE ȘI IUBIRE CU SEMENII VOȘTRIȘI PREOCUPAȚI-VĂ DE SUFLETUL VOSTRU …PURIFICAȚI-VĂ SUFLETUL, RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI DE VIITOR…TEMEȚI-VĂ MAI BINE DE FOCUL IADULUI, DE PĂCATE.

Dragii mei, acuma voi trebuie să vă decideți cu adevărat, CE VREȚI? Timpul este scurt și foarte trecător…de aceea acuma trebuie să faceți tot ce puteți pentru sufletul vostru și viitorul vostru.
ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ LUPTAȚI MAI MULT CU ”ARMA ROZARULUI ÎN MÂNĂ”, PENTRU CĂ CEL RĂU ESTE FOARTE TURBAT SĂ VĂ DISTRUGĂ, ȘI SĂ TRAGĂ CÂT MAI MULTE SUFLETE DUPĂ EL ÎN FOCUL IADULUI. RUGAȚI-VĂ CU MULTĂ ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE…ȘI NU VĂ TEMEȚI, CĂ EU SUNT MEREU ALĂTURI DE VOI CA SĂ VĂ AJUT.
Fiți foarte recunoscători Tatălui Ceresc, pentru acest timp de Har și de Mari Binecuvântări prin prezența Iubitei Mele Mame, Regina Păcii pe pământ alături de voi…încă aveți șanse să vă salvați sufletul și să reparați răul făcut, dacă vă doriți cu adevărat și luptați. Dragii mei, EU VĂ IUBESC NESPUS DE MULT ȘI DORESC SĂ VĂ SALVEZ SUFLETELE, SĂ VĂ CONDUC PE TOȚI ÎN BRAȚELE TATĂLUI CERESC, ÎN PARADIS-FERICIREA ETERNĂ, CA SĂ FIȚI CU ADEVĂRAT LIBERI PENTRU TOTDEAUNA ȘI FERICIȚI.
Voi trebuie să vă decideți și să VENIȚI ACUM LA MINE CU INIMA SMERITĂ, CU ÎNCREDERE, SPERANȚĂ ȘI IUBIRE.
Cel rău: pervers, viclean și mincinos, ACUMA CAUTĂ TOATE MODALITĂȚILE SĂ VĂ DOMINE, CONTROLEZE ȘI SĂ VĂ DISTRUGĂ.

Nu uitați, că doar IUBIREA vă va deschide PORȚILE PARADISULUI. Doar dacă veți IUBI SINCER PE DUMNEZEU ȘI PE APROAPELE VEȚI PUTEA ÎNVINGE RĂUL…DOAR DACĂ IUBIȚI SINCER ȘI IERTAȚI, VEȚI PUTEA FI LIBERI ȘI FERICIȚI ÎN CIUDA TUTUROR GREUTĂȚILOR, ÎNCERCĂRILOR.
NU VĂ TEMEȚI DE CRUCE, SUFERINȚĂ…TOTUL ESTE TEMPORAR…ÎN COMPARAȚIE CU ETERNITATEA. NU UITAȚI; CĂ FĂRĂ CRUCE, SUFERINȚĂ, NU EXISTĂ MÂNTUIRE, NU PUTEȚI EVOLUA SPIRITUAL ȘI NU PUTEȚI AJUNGE ÎN PARADIS…TOTUL ESTE PENTRU BINELE ȘI FOLOSUL SUFLETULUI VOSTRU ȘI PENTRU VIITOR…FERICIREA ETERNĂ.

Dragii mei, din nou vă cer; SĂ IUBIȚI, PENTRU CĂ DUMNEZEU ESTE IUBIRE ȘI ESTE SINGURA CHEIE SIGURĂ CARE VĂ VA DESCHIDE PORȚILE PARADISULUI…SĂ IUBIȚI, SĂ FIȚI BUNI, DARNICI, BLÂNZI ȘI CU INIMA SMERITĂ…ȘI VIITORUL VĂ ESTE ASIGURAT PENTRU TOTDEAUNA-PARADISUL.
OFERIȚI SUFERINȚELE PENTRU IERTAREA PĂCATELOR VOASTRE, PENTRU CEI DRAGI, LA INTENȚIILE IUBITEI MELE MAME…NIMIC NU SE VA PIERDE, TOTUL SE VA TRANSFORMA ÎN MARI HARURI ȘI BINECUVÂNTĂRI.
TOTUL ESTE SPRE BINELE CELOR CE-L IUBESC PE DUMNEZEU. Citiți (Romani Cap 8:28)

POST BINECUVÂNTAT VĂ DORESC TUTUROR!!!
Rămâneți în Pace și Iubire.
Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus,Regele Omenirii

După mesajul transmis de Domnul Isus, în 26 februarie 2023, am avut această Inspirație Divină,

Dragii mei, este foarte important să ajutăm, în special acuma să facem cât mai multe fapte bune, pentru că tot ce facem pentru alții, facem pentru binele și folosul nostru și pentru Dumnezeu, Tatăl nostru ceresc, Domnul Isus.
Important este ca mâinile noastre să fie pline de fapte bune…acestea sunt adevăratele noastre bogății și sunt pentru totdeauna.
ADEVĂRATE COMORI PE CARE NU LE POATE FURA NIMENI. (Matei 6:19-34)
DE ACEEA ESTE IMPORTANT SĂ FACEM MULTE FAPTE BUNE ACUM CÂT MAI AVEM TIMP ȘI POSIBILITATE…SĂ ÎNCERCĂM SĂ NE STRÎNGEM CÂT MAI MULTE BOGĂȚII ȘI ÎN CONTUL NOSTRU CERESC.

TOT CE VEȚI FACE CELUI MAI MIC, NE SPUNE DOMNUL ISUS, MIE ÎMI VEȚI FACE…Citiți (Matei Cap 25, 31-46)

Atenție, dragi frați creștini, ”Așa cum trupul fără duh este mort, tot astfel și credința fără fapte este moartă” (Iacov 2:26)
DECI, DRAGI MEI …ESTE TIMPUL FAPTELOR!!!

Citiți- (Iacov 2:14-26)

POST BINECUVÂNTAT VĂ DORESC TUTUROR CU MARE DRAG!

Vă rog să Distribuiți!!!
Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați cu toții!
Emilia Mezei