Selectează o Pagină

Mesaj de la Fecioara Maria în Medjugorje, la Crucea Albastră, 8 octombrie 2020, ora 12:15

Dragii mei, vreau să vă aduc la cunoştinţă că în perioada 3-8 octombrie am fost din nou la Medjugorje unde am avut parte de zile foarte frumoase în ciuda prognozei care anunţa vreme răcoroasă şi ploioasă. Am simţit iubirea, recunoştinţa şi grija maternă a Mamei Noastre Cereşti.

În ultima zi m-am dus din nou la Crucea Albastră să mă rog, să-i mulţumesc Sfintei Fecioare Maria pentru tot. După ce m-am rugat Fecioara Maria mi-a transmis un mesaj, atât pentru mine, cât şi pentru voi.

După ce mi-a transmis un mesaj de mulţumire şi recunoştinţă pentru mine, a mai transmis următoarele:

„Nu te necăji în ceea ce priveşte viitorul pentru că va fi bine! Aveţi încredere deplină în Dumnezeu şi rugaţi-vă din inimă cu multă iubire şi dăruire. Nu vă temeţi!!!

Să nu uitaţi niciodată că la sfârşit ”INIMA MEA NEPRIHĂNITĂ VA TRIUMFA!!!”

Rugaţi-vă pentru biserică, Papa, preoţi, episcopi, cardinali care trec prin mari încercări să rămână statornici în credinţă şi iubire până la moarte. Rugaţi-vă zi de zi pentru toţi preoţii şi persoanele consacrate.

Roagă-te şi tu mai mult pentru preoţii care şi-au slăbit credinţa ca să se întărească, să accepte jertfele şi suferinţele, să aibă iubire sinceră şi curată faţă de Dumnezeu şi faţă de semeni.

Eu mai rămân puţin cu voi din marea iubire şi îndurare a Tatălui Ceresc care vrea să salveze întreaga omenire din mâinile răului.

Te rog să-i încurajezi pe toţi fraţii tăi să se convertească, să abandoneze răul ca să-şi salveze sufletul.

Acest virus COVID-19 este lucrarea celui rău, pervers şi minicinos care a pregătit acest virus în laboratoare ca să infecteze şi să distrugă cât mai multe suflete, familii. După cum ţi-a transmis şi iubitul meu Fiu sunt foarte multe teste infectate cu acest virus (beţişoarele care sunt introduse în gât şi în nas). Să nu faci acest test şi avertizează din nou pe toţi semenii tăi să nu accepte să facă acest test pentru că nu este sigur şi riscă să se îmbolnăvească.

Luaţi în serios convertirea, rugaţi-vă Rozarul din inimă, cu multă credinţă ca să legaţi şi să slăbiţi puterea răului.

Cum ţi-am mai transmis România va fi complet purificată şi reînnoită! Va fi multă vărsare de sânge şi multă suferinţă, dar pe urmă va fi bine.

Dragii mei,vă recomand să citiți și Mesajul din 4 ianuarie 2020 primit tot la Medjugorje https://emilia.ro/mesaj-ceresc-fecioara-maria-regina-pacii-medjugorje-4-ianuarie-2020-important-pentru-romania/

Rugaţi-vă pentru ţară şi popor, pentru preoţii voştrii să rămână curajoşi, cinstiţi şi fideli lui Dumnezeu.

Nu uitaţi că Dumnezeu vă iubeşte pe toţi aşa cum sunteţi şi aşteaptă să vă salveze atât pe voi, cât şi familiile voastre, dar şi întreaga omenire din mâinile răului. NU VĂ TEMEŢI!!!

Eu sunt cu voi, eu sunt Mama voastră, Regina Păcii, Regina Universului!

Dragii mei, din nou vă îndemn la ISPĂŞIRE, POST ŞI RUGĂCIUNE, dar mai ales copii mei IUBIŢI, IERTAŢI DIN INIMĂ ca să aveţi pace, speranţă, bucurie şi viitor.

Iubiţi-vă unii pe alţii şi acceptaţi-vă aşa cum sunteţi fără să criticaţi şi fără să judecaţi. Copiii mei voi DOAR TREBUIE SĂ IUBIŢI!

Fiţi recunoscători Tatălui Ceresc pentru tot şi adoraţi-L pe Iubitul meu Fiu în Sfântul Sacrament unde vă aşteaptă pe toţi cu mare drag.

Nu uitaţi nici de prezenţa îngerilor voştrii care sunt mereu lângă voi.

Rugaţi-vă şi cereţi ajutorul şi îndrumarea lor.

RUGAŢI-VĂ!!!

Iubita voastră Mamă Cerească, Maria Regina Păcii!

Din nou vă îndemn dragii mei să luați în serios CONVERTIREA– DACĂ VREȚI SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE DE LA OSĂNDA VEȘNICĂ!!!

Deoarece răul este foarte puternic în lume,propun o NOUĂ ZI INTERNAȚIONALĂ DE POST ȘI RUGĂCIUNE VINERI 30.0CTOMBRIE. 2020.

Vă rog să distribuiți acest MESAJ FOARTE IMPORTANT să ajungă la căt mai multe persoane, să vă rugați și pentru mine,ca să se realizeze planul și voința lui Dumnezeu în viața mea.

Să ne rugăm unii pentru alții,să ne ajutăm si să ne sprijinim reciproc,dar cel mai important SĂ NE IUBIM CU ADEVĂRAT!!!

Vă mulțumesc anticipatEmilia Mezei

Fiți binecuvăntati!