Selectează o Pagină

Mesaj de la Domul Isus, vineri 17 iunie 2022, Medjugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj de la Domul Isus, vineri 17 iunie 2022, Medjugorje, după sfânta liturghie de seară, în timpul venerării Sfintei Cruci Domnul Isus transmite:

„Iubiții mei, voi nu sunteți conștienți cât de mult vă iubește Tatăl ceresc, care încă mai permite prezența iubitei Mele Mame pe pământ, ca să vă ajute, să vă mijlocească multe haruri, pentru a putea înainta în siguranță pe calea sfințeniei, care vă va conduce în brațele Lui, în Paradis- Fericirea veșnică.

Iubiții mei, voi nu sunteți conștienți cât de mult vă iubesc. PRIVIȚI CRUCEA și veți vedea și simți în inimile voastre cât de mult vă iubesc.

De aceea, dragii mei, vă rog să vă DECIDEȚI ACUM, DACĂ SUNTEȚI HOTĂRÂȚI ȘI LUPTAȚI PENTRU A VĂ ÎNFRÂNGE SLĂBICIUNILE…ȘI A DEVENI ZI DE ZI MAI
BUNI, MAI UMILI, MAI SMERIȚI, CU INIMILE PLINE DE BUNĂTATE ȘI IUBIRE, CĂ ÎN ACEST FEL VEȚI PUTEA ÎNVINGE ORICE RĂU… ȘI DOBÂNDI HARURI MAI PUTERNICE, PENTRU VOI, SUFLETUL VOSTRU ȘI PENTRU A FI DE FOLOS SEMENILOR VOȘTRI.

DRAGII MEI, DIN NOU VĂ IMPLOR, NU VĂ MAI RĂNIȚI UNII PE ALȚII, NU-I MAI DAȚI PUTERE CELUI RĂU ASUPRA VIEȚILOR VOASTRE. Nu permiteți ca cel rău să vă domine, controleze și să vă distrugă prin acceptarea păcatelor.

Încercați să învingeți RĂUL CU BINE.


(Romani 12:21) Nu te lăsa învins de rău, ci învinge răul prin bine!

Gândiți-vă mereu că viața pe pământ este foarte scurtă și trecătoare… ȘI PE TOȚI CEI CARE M-AU ALES CA DOMN ȘI SALVATOR ȘI TRĂIESC CONFORM LEGILOR CEREȘTI (CELE 10 PORUNCI) ÎI AȘTEAPTĂ O VIAȚĂ ETERNĂ, FRUMOASĂ ȘI FERICITĂ.
Eu sunt cu voi mereu, ca să vă ajut, să vă hrănesc sufletul, ca să deveniți

puternici în fața răului.
NU VĂ TEMEȚI!!!
NU UITAȚI, CA VOI SUNTEȚI COPIII LUI DUMNEZEU ȘI MOȘTENITORII PARADISULUI… DAR ALEGEREA VĂ APARȚINE… DACĂ DORIȚI SĂ FIȚI CU
ADEVĂRAT DEMNI DE ÎMPĂRĂȚIA CERULUI.


VĂ IUBESC PE TOȚI.
RĂMÂNEȚI ÎN PACE ȘI IUBIRE.”

Isus Domnul și Salvatorul vostru, Regele Universului

Urmăriți și acest videoclip, realizat cu mare drag pentru voi!

https://youtu.be/rufWL3bBYYQ

Vă rog să DISTRIBUIȚI!!!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați,Emilia Mezei